Přejít na výpis diskuzí
Legendární Ultima Underworld se vrací s oznámenou Underworld Ascendant
2.7.2014 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
UU2 byla jedna z mych prvnich originalek a soucasne jeden z nejlepsich hernich zazitku. Kez by se tohle povedlo...
-
Podle mě Ultima Underworld už má celou řadu pokračování - i když ne přímých - a sice další hry Warrena Spectora, tj. System Shock, Thief, Deus Ex... v podstatě na ní pořád narážíme v těch různých Dishonored a dalších klonech Spectorových her. Ale na pokračování skutečné UU bych se samozřejmě těšil. Jen nevím, jak to mají s autorskými právy - nedělá Avatara Lord British?
-
-
Dishonored je ovšem pořád moje nejoblíbenější novodobá značka. Asi že to dělali autoři původního Thiefa, nebo co..
-
Ale notak, prirovnavat UU k novodoby stealth slatanite typu Dishonored, ktera zabodovala jen protoze, se vsichni muzou zblaznit z neokoukany steam punk victorian age grafiky.
-
-
Souhlasím, nešlo mi to, ty hry srovnávat, ale spíš ukázat, že Ultima Underworld má řadu duchovních nástupců a pokračování - především zmíněná Spectorova díla, ale i jejich dnešní komerční napodobeniny typu Dishonored.
-
-
-
A víte, že původní hra vyšla dřív než Carmackův Wolfenstein 3D ? .... a funguje dodnes narozdíl od ID ;)
-
-
to pusť přes dosbox, už to udělali i pro blbce, takže stačí exáč přetáhnout na ikonu na ploše..
-
-
takhle si představují pcčkáři nextgen?
-
-
takhle si pcčkáři představují kokota
-