Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsi zmrvena serie, proc se obtezovat s delanim dobre hry kdyz konzoliste koupi cokoliv hlavne kdyz to ma dost hlasitou reklamu.
  • Nechápu, proč tady fnukate. Doby, kdy fanda RPG musel konzumovat i takto podradne produkty, aby vubec prezil, jsou pryc (aspon pro tento rok). Divinity, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Shadowrun: Director´s Cut, The Age of Decadence a treba i Dead State jsou vsechno tituly, ktere hlasaji navrat k opravdovym RPG, tak nechte Dragon Age konzoltardum a teste se na poradny parby!
    • asi tak, někomu třeba chutnají burgery z mekáče, tak mu za to přece nebudu spílat, dobře pro něj, když si pochutná *3*
    • good point :)
  • Nebudu kritizovat autora článku, protože bych i věřil, že bude mít pravdu. Problém je na straně Bioware, které vybralo takovou část hry, která prostě nepředvedla to, co měla.
    Na druhé straně nemůžeme dle 30 minut, a ještě špatně zasazených, hodnotit celou hru. Uvidíme, jak na tom bude opěvovaný Zaklínač, co se side-questů týče. A tohle neříkám kvůli tomu, že bych se na Zaklínače netěšil nebo ho neměl rád (právě naopak), ale je třeba, aby tohle lidé brali na zřetel.

    Největší neduh dnešní herní doby je, že se většina her zbytečně "přehypuje" a pak lidé od těch her čekají zázraky. Celý herní průmysl se pak diví reakcím hráčů, kteří jsou naštvaní, že ta hra není taková, jaká jim byla slíbená. Tak to tak ku*va nehypujte a vše bude v pohodě.
    • ". Celý herní průmysl se pak diví reakcím hráčů, kteří jsou naštvaní, že ta hra není taková, jaká jim byla slíbená"

      Tak jí možná nemají slibovat tak, jak jí nedodají :P
      • Vždyť jo, to jsem řekl v posledni větě ;).
        • Já to pochopil tak...že si jí "vyhupuje" hráčská obec sama, né že výrobce/distributor to vyhypuje, pokud jsem to pochopil špatně, tak moje omluva...přeci jen bylo ráno, nastartovat mozek chvíli trvá ))
          • Pochopil jsi to špatně, ale to nevadí. Kdybych byl Ježíš, tak napíšu: ,,Odpouštím ti synu". Ale nejsem :).
  • Po zkušenostech z DA II už nepředobjednávám a raději si počkám na nějaké recenze. U DA II jsem se spálil a o DA:I mám taky svoje pochyby. Raději zatím investuju do DIvinity.
    • Hlavne nekupuj divinity za 40eček na steamu. Predrazeny az hanba!
    • recenzie? dostane to celosvetovo minimalne 9/10, bohuzial tuto hru treba stiahnut, a otestovat osobne *9*
      • Počkej na Angry Joe Show, tam ty čísla ve 99% případů odpovídají.
        • Jo, s AJ se dá ve valné většině případů souhlasit a navíc jeho recenze jsou vždycky zážitek :)
      • podle recenze se pozna zda to ma vubec cenu stahovat a zkouset *2*
  • 90% komentářů zní tak, že ste všichni hráli jak Zaklínače 3 tak DAO:I... viděli jste videa a možná tak ukázky ze hry, ale nic víc, tak jak můžete soudit ? Přesně jsem věděl, co tenhle článek způsobí...hate Dragon Age, nic víc. Chápu, že redaktor má tento názor na hru a ještě Vám ve článku napíše, že je možné špatné zvolení herní části na demo, ale vy z toho hned uděláte to, že hra je na nic a bla bla bla...Fakt je mi z toho na blití, hru (ať už Dragon Age nebo Witchera) si tu koupí tak dva, maximálně tři lidi, zbytek nemá právo na hru nadávat..ubožáci, nic víc
    • Já si koupim zaklínače, jelikož vím, že DA3 bude naprosto průměrný fail a všechny ty marketingové kecy na tom nic nezmění, tento článek pro mě není směrodatný ale zcela jistě dává tušit, jak Inkvizice dopadne...málo kdo se totiž snaží do dema nacpat tuctovou část hry, bohužel, když je celá hra tuctová tak se holt nedá svítit.

      Sám se tu pohoršuješ nad lidmi co věští kvalitu hry z kávové sedliny ale kritika má jako podmět autorem sepsané dojmy z dema, zatímco ty sis doma vytáhnul věšteckou kouli ze skříňky a sám si vyvěštil, téměř přesný počet lidí kteří si z této diskuse hru koupí, opravdu nevím kdo je tu ubožák.
      • Já si koupím obojí, protože jsem fanoušek obojího a chci mít obě trilogie kompletní. Každý to má jinak.
        • Nic proti, je to tvoje věc :)
      • Ja uz si ho koupil diky sleve na gog.com pro majitele prvnich dvou dilu. Protoze u CDPR vim, do ceho jdu. No a u EA Edmonton to vim vlastne take, proto DA3, navic opet okorenene Originem, opravdu kupovat nehodlam.
    • MickeyMutant
      "...hru si tu koupí tak dva, maximálně tři lidi, zbytek nemá právo na hru nadávat..."

      Recenzenti si tu hru taky nekupujou, tak by správně neměli kritizovat. Měli by se zaměřit na pozitivní stránky, pokud je nenajdou, mají mlčet. To dává smysl*4*

      Mám často spíš pocit, že někdo koupí volovinu, a místo aby se chytnul za hlavu, za co vyhodil prachy, tak to brání do roztrhání těla. Už pak ani ne hru, ale ten svůj nákup.
      • hmm ..ale prečo by som si ju kupoval keby som mal na ňu nadávať?nie sú to vyhodené peniaze?radšej si kúpim niečo načo nebudem nadávať..čo si zahrám 2..3 krát a stále ma to bude baviť...:D
        • jde o to ze si koupis hru ktera nebavi je blba ale ty pac si za to dal ty prachy tak to hrajes a obhajujes
      • Ono to ma i svuj vedecky nazev. Ted si presne nevzpomenu. Ale je to proste neco jako Stockholmsky syndrom. Je to videt skoro u kazde spatne hry, kde se najde par individui, co to budou do krve obhajovat. Z posledni doby napriklad X-Rebirth.
  • Jak nemohla obsluha dema vědět jak se přepnout do taktickýho režimu (který jsi teda lidi pochvalujou)? To je nějaká konina. Je pravda, že to demo (prý) běželo na jednoduchou obtížnost, takže toho ptačího pohledu nebylo třeba. Mám ale takový dojem, že tenhle článek působí trochu zaujetě. Nuda, šed.... "Bioware by mohlo ukoly obohatit" nevím jestli to víte pane Kovář, ale ta záchrana vojáků byl side quest a ty další, malý byli mini-questy na nahrabání zkušeností. Mám pocit, jakoby byl pan Kovář zaujatý pán....možná veeelkej fanoušek Witchera.
    • Musím říct ,že to co napsal pan Kovář není ani tak dojem jako spíše kritika a házení špíny.Recenze by měla vyzdvihovat kladné stránky a poukazovat na nedostatky.Tady to je ve výsledku odstavec kde je něco pozitivního(dle autora) ,zbytek je ukazováni toho co je špatné. *7* *7*
    • Velkej fanoušek Witchera? Proč jako? Já jsem taky fanda Witchera a na DA:I se těším. Jediný zaujatý člověk seš tu ty, když myslíš, že když máš rád jedno musíš nadávat na druhé.
    • kovar.jakub
      Nevěděli.
      A ano, šlo o side-questy, které však byly bohužel úplně o ničem a plné generického obsahu. Nevím, proč by mě měl úkol nudit - jen proto, že je vedlejší? Původní Origins, zejména tedy DLC Awakening, na tom bylo co se týče obsahu podstatně lépe, o jiných hrách ani nemluvě (když si vzpomenu na unikátnost každého úkolu v takovém VTM: Bloodlines...).
      A zaujatý jsem opravdu maximálně tím, že mě nebavilo už Dragon Age 2, které Inquisition z prvních dojmů dost připomíná. Jinak si rád zahraju každé povedené RPG a pokud by Inqusition bylo nakonec dobrou hrou, potěší mě to - aspoň budu mít co hrát.
      • Fail na straně obsluhy a docela zásadní. Podle mě se celé demo neslo ve znamení slova "fail", protože vám dali hrát tu nejhorší pasáž jakou mohli a ani nevěděli základní věc a to, jak se přepnout do taktického režimu.
      • + za zmínění VTM: Bloodlines ♥
      • Side-questy v side questu mají být podle vás unikátní? No sakra, opravdu nevím o žádnym RPG co by mělo unikátní sbírání kytiček na lektvary, nebo zabíjení démonů. Co já vím, tak v DAO byli hlavní questy a vedlejší questy. Myslím, že Bloodlines nebylo vyjímkou. Takový side-questy v DAII byli podle mě propracovanější něž v DAO. Jasně, ta hra měla jiný problémy, ale questy to rozhodně nebyli. Jak řikám, ty rutinní mini questy jsou něco co se flákne do každýho RPG bez jakýhokoliv podtextu nebo odůvodnění. Tady jsem to viděl. Proč to sbírám? Proč to tady zabíjim? Abych posílil a zvětšil svůj vliv, nebo si našel a vyrobil lepší brnění pro sebe nebo vojáky Inkvizice.
    • A jeětě dodatek. To sbírání rudy a dalších věcí nebylo jen pro upgrade tábora, ale též samozřejmně na výrobu lektvarů, kraftování zbraní a brnění, ale k tomu je pan Kovář nedostal, tak na to jako pravý profesionál hodil špínu, že? Abych to shrnul, Bioware dokázalo, alespon z Dema okořenit ony běžné věci jako spírání materiálu, aktivování šutrů, vybíení monster právě těma konverzacema, tedy i prkoninám dali smysl. tzn, že to co seberu využiju pro sebe, svý partáky, nebo Inkvizici. Ikdyž dělám jen malý a všední věci rád bych věděl proč je dělám.
      • Jo, a těch schopností bude u PC UI více než jen čtyři. To by ale pan Kovář mohl vědět kdyby hrál předchozí díly a hlavně jsi něco málo o tý hře zjistil, ale ne. To radši rovnou napíšu. Na hra je nudný sperma. ech... profesionalita pane Kovář,
        • Konečně jeden s nadhledem. Díky šéfe, ta hate masáž, která tu je, je fakt k podivení. A všiml sis, že když se tu objeví někdo s názorem, že hra bude dobrá, že z dema není nic poznat, tak má nejvíc NELÍBÍ? :D Tady je to prostě řízený hate a kdokoliv kdo je proti je blázen :D
  • RPG musi cele slapat aby v nem neco bylo videt, ale demo se vydava v dobe kdy je vsechno jeste rozdelane, nesmi toho moc ukazat a taky se v nem nesmi povalovat prilis mnoho assetu ze hry, protoze je nejaka chytra hlava vypreparuje a zverejni. Proto je lokace v demu vetsinou ta nejstabilnejsi a nejblbejsi ve hre ... uz funguje, nic nevyzradi, je s ni nejmin prace.

    Jedna lokace RPG nedela ... teda kdyz to neni DA2, coz byla jedna lokace 100x jinak a pritom stejne *1*
  • Uvidíme až to vyjde i když už vyšlo pár videí, pořád není poznat, jestli to bude dobrý nebo ne i když bych hodně chtěl aby to dobrý bylo, ale posledních pár let aaa hry vždy sklamou , rozčiluje mně to že za pc,komponenty,konzole dáváme šílené prachy a k čemu ? abychom hráli staré hry atd nevím ale když si člověk koupí domácí kino nebo nabušenou tv tak fakt si ty věci užije ale u pc už ani moc ne
  • Co to má ten týpek na titulním screenu za plasmovou pušku? )))
    • a proč má ty obří kozy
  • No já už u DA 1 stále čekal kdy už to konečně přijde a začne to jedno z mála kvalitních RPG poslední doby. Po 4 hodinách jsem to vzdal. Přišlo mi to jako kolotče ale jinak hrozný prázdno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit