Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dogkiller
    "K dispozici máte čtyři aktivní schopnosti a jeden normální útok navíc. Víc se na xboxový ovladač zkrátka nevleze..."

Ach jo, konzole mají další oběť. *9*
  • Nechápu, proč tady fnukate. Doby, kdy fanda RPG musel konzumovat i takto podradne produkty, aby vubec prezil, jsou pryc (aspon pro tento rok). Divinity, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Shadowrun: Director´s Cut, The Age of Decadence a treba i Dead State jsou vsechno tituly, ktere hlasaji navrat k opravdovym RPG, tak nechte Dragon Age konzoltardum a teste se na poradny parby!
    • asi tak, někomu třeba chutnají burgery z mekáče, tak mu za to přece nebudu spílat, dobře pro něj, když si pochutná *3*
    • good point :)
  • Jesper666
    Na jednu stranu Bioware přeji, aby hra dopadla dobře, protože mi poskytli stovky hodin kvalitní zábavy (teď hraji znovu celý ME, i když vím, jak "epický" konec mě čeká). Nerad vidím, když dobrá herní značka balancuje na pokraji klinické smrti. Na druhou si stranu přeji aby hra byla propadák, protože nemám rád EA...ano, jsem špatný člověk, moc špatný.
  • niceguyfromrussia.ru
    No každopádne mohla by to byť solídna predohra pred tretím zaklínačom... Ale aj tak škoda, Bioware už nie je to čo kedysi
    • Souhlas, co odešli Zeschuk, Muzyka, Karpyshyn a teď naposled ještě Casey Hudson už to snad ani nemůže být jako dřív. I když největší zlo já vidím v manažerech EA *10*
      • A to je možná i důvod proč všichni odcházejí jestli je bossové z EA nutí k něčemu co oni jako prakticky umělci ano beru hry jako formu umění nechtějí tak sakra proč by tam zůstávali.
        • Bylo by prijemnejsi cist tvuj prispevek, kdyby obsahoval i carky oddelujici jednotlive vety.
          • To mi se lépe čte cokoliv s dia kritikou ať je to už s čárkama nebo není. Chapu , ze pro nekoho je carka dulezita , ale pro me ponejvic u slecen , tam kde ji mam nejradsi... *3* *15*
  • pajmic
    Toto je snad první negativní článek, který jsem na internetu o DAI četl. Paradoxně věci, na které jsi autor zde stěžuje jsou vychvalovány. Design prostředí a questů, komplexní ale snadno uchopitelný soubojový systém apod. Na druhou stranu opravdu nechápu, že vám obsluha nebyla schopná poradit, popřípadě navigovat. Celkem nekompetentní jednání ze strany autorů.

Tak jako tak jsi myslím, že DAI má obrovské ambice býti tou nejlepší hrou od Bioware vůbec. Samozřejmě vždy se něco může pokazit. Ale i tak doufám, že pozitivně smýšlející nebudou zklamání a autor článku bude příjemně překvapen a jeho obavy budou zažehnány. Nakonec čekání na Zaklínače bude dlouhé. Proto by bylo fajn jsi to dlouhé čekání ukrátit pořádným RPGčkem :)
  • Krescz
    dokud nezahraji tak nebudu delat zaver, ale jestli se to bude jen trochu podobat dvojce tak to poleti z disku nadzvukovou rychlosti *6*
  • Lotr
    Vsadím se s kýmkoliv o láhev plnoleté skotské že naprostá většina tvrzení EA potažmo Bioware o této hře byla
    a) lež
    b) velmi přehnaný výklad

Skutečně si nemyslím že tohle bude nějak moc dobrá hra. Jistě bude velká. Ale prázdná a povrchní.
    Ale mezi námi? Poté co si jí stáhnu a zhodnotím příběh jako dobrý koupím jí. Skutečně mne zajímá vyuzlení událostí z prvního dílu. Z druhého ani ne. I když jste tam hráli za politicky důležitou postavu tak ve skutečnosti příběh nebyl tak zajímavý jako v prvním díle.
    Můj osobní odhad je ten že budete hrát za syna Wardena.
    Ale jen pokud to bude dobrý příběh. Pokud ne. Nedám ani korunu.
    Nedám prostě ne. Už mám plné zuby toho jak nám lžou.
    • úplně špatně, dvojka má daleko dospělejší, uvěřitelnější, méně klišoidní příběh než jednička....
      • Lotr
        Ale jistě.
        Někdo rád fantasy někdo seriál Ulice.
        Co na tom že má ve skutečnosti DA2 naprosto stupidní příběh plný stupidních a nelogických zvratů?
        Jediným kladem je hraní za ironickou postavu. Alespoň je to vtipné.

Koukneme se na konec.
        Konkrétně linku ve které podporujeme mágy. Hlavní postava se svou hrdinskou partou ničí zlovolné templáře. Poté co zabije posledního se vůdce mágů rozhodne proměnit ve velkého démona. Proč? No protože mágové vyhráli a on chtěl zamachrovat?
        "hej koukejte. Na oslavu vítězství se proměním v ohavnost a všechny vás...něco"
        WTF?! Jo prostě uvěřitelnější příběh. Aneb každý se chová jako zmatený id*ot.
        Ten příběh měl potenciál. Ale podání bylo strašné. Dobrý byl jen dokud vám nechcípla máti. Pak to byl děs a hrůza.
        • takových nesmyslů je v Origins dvakrát více...
          • Lotr
            Uveď příklad tedy dva když dvojnásobné
  • Uprimne on nekdo cekal neco jineho? Po tom, co predvedli s dvojkou a s ME3? Opravdu si jeste nekdo mysli, ze to je Bioware? Omyl, je to EA Edmonton. Naucte se to.
    Tudiz ja nejsem prekvapeny vubec. Cekal jsem DA2 prevlecene do noveho supermegacool grafickeho kabatu se zbytkem skoro stejnym. A presne to dostanete.
    A nez tu zase nekdo zacne placat o tom, ze demo neni finalni verze. Vzpomente si na demo DA2 par tydnu pred vydanim. Take se nas biodroni snazili presvedcit, ze hra bude uplne, ale uplne jina. A vsichni vime, jak to dopadlo.
    Nu, nezbyva nez dale cekat na Zaklinace 3.
  • Odpověď je jednoduchá. Nedávejte preorder. A co že přijdete o skvělý meč nebo 20 minut hraní, hlavně ale nepro****te tisícovku. Já si nebudu předobjednávat ani TW3, ač si ho asi koupím na 99%. A až uvidíte recenze, pak se můžete rozhodnout. Věřit slibům herních vývojářů je mnohdy podobné jako věřit reklamě v telce a preorder politika není nic co by bylo jakkoliv prospěšné pro zákazníky.

K demu. Vyplývá z toho logická věc. Jestli budou souboje zábavné, určitě to nebude v tom soubojovém módu na jednoduchou(a kdoví, jestli ten soubojový mod není uplně k ničemu). Otázka je, jaké budou souboje v taktickém módu na vyšší obtížnost, což koukám nikdo doteď až na vývojáře neví. Pak mě taky trochu straší to, že to přehnali s velkými čísly o rozloze světa pak tam narvali generický obsah, což lze v menší míře prominout, ale doufejme, že hlavní náplň hry bude hutná a zábavná. Takže ve výsledku je opatrnost na místě. Přesto se těším a skrytě v koutku duše doufám, že to nepokazí.
    • preorder her od EA? jedině pokud máš chuť žít jako kaskadér *3*
  • Keyz
    "Víc se na xboxový ovladač zkrátka nevleze"
    *11*

Není moc co řešit. Maximální zjednodušení a debilizace je zde cítít na míle daleko.
    Aneb klávesnice a myš je opravu nejblbější zařízení na hraní her... Přitom tento problém tam zcela odpadá a je to rychlejší jak vyvolávací menu ve většině her na konzole *3*
    • frag.ment
      Debilizovanej seš možná ty... na PC se používají 2 tlačítka na myši, na klávesnici WSAD, QER a ještě max numerické klávesy. To krásně na konzoli nahradí kruhové menu a i tlačítek je tam vpodstatě stejně, jako se použí na klávesnici u PC, tak se PROBER.
    • omg vzdyt ten redaktor nevedel, jak se prepnout do taktickeho rezimu. Stejne jako ve dvojce si namapujes na akcni tlacitka nejaky ctyri schopnosti a zbytek budes vybirat v menu
    • Jack1947
      No mohlo to bejt ještě exkluzivní takže prr...
      • Keyz
        Klidně. Jestli to bude takové jak to vypadá, tak je lepší dát peníze na jiné hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit