Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RIP Bioware
  • noo a je to tu. ani sme dlho nemuseli cakat. bublina splaskla. dalsia sr4cka ako vzdy
  • Zase masáž alá Watch dogs a nakonec ta hra bude ještě vypadat hůř jak na videu,protože krabičky na topinky to holt v lepší grafice nerozjedou a důvodnit se to bude nějakým nesmyslem *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Co to má ten týpek na titulním screenu za plasmovou pušku? )))
    • a proč má ty obří kozy
  • Po zkušenostech z DA II už nepředobjednávám a raději si počkám na nějaké recenze. U DA II jsem se spálil a o DA:I mám taky svoje pochyby. Raději zatím investuju do DIvinity.
    • Hlavne nekupuj divinity za 40eček na steamu. Predrazeny az hanba!
    • recenzie? dostane to celosvetovo minimalne 9/10, bohuzial tuto hru treba stiahnut, a otestovat osobne *9*
      • Počkej na Angry Joe Show, tam ty čísla ve 99% případů odpovídají.
        • Jo, s AJ se dá ve valné většině případů souhlasit a navíc jeho recenze jsou vždycky zážitek :)
      • podle recenze se pozna zda to ma vubec cenu stahovat a zkouset *2*
  • Nebudu kritizovat autora článku, protože bych i věřil, že bude mít pravdu. Problém je na straně Bioware, které vybralo takovou část hry, která prostě nepředvedla to, co měla.
    Na druhé straně nemůžeme dle 30 minut, a ještě špatně zasazených, hodnotit celou hru. Uvidíme, jak na tom bude opěvovaný Zaklínač, co se side-questů týče. A tohle neříkám kvůli tomu, že bych se na Zaklínače netěšil nebo ho neměl rád (právě naopak), ale je třeba, aby tohle lidé brali na zřetel.

Největší neduh dnešní herní doby je, že se většina her zbytečně "přehypuje" a pak lidé od těch her čekají zázraky. Celý herní průmysl se pak diví reakcím hráčů, kteří jsou naštvaní, že ta hra není taková, jaká jim byla slíbená. Tak to tak ku*va nehypujte a vše bude v pohodě.
    • ". Celý herní průmysl se pak diví reakcím hráčů, kteří jsou naštvaní, že ta hra není taková, jaká jim byla slíbená"

Tak jí možná nemají slibovat tak, jak jí nedodají :P
      • Vždyť jo, to jsem řekl v posledni větě ;).
        • Já to pochopil tak...že si jí "vyhupuje" hráčská obec sama, né že výrobce/distributor to vyhypuje, pokud jsem to pochopil špatně, tak moje omluva...přeci jen bylo ráno, nastartovat mozek chvíli trvá ))
          • Pochopil jsi to špatně, ale to nevadí. Kdybych byl Ježíš, tak napíšu: ,,Odpouštím ti synu". Ale nejsem :).
  • eStar
    Hmm takže hype bublina splaskla a máme tu jen další sotva průměrnou hru. Škoda DA 1 byla fajn hra.
    • to soudíš z půl hodiny, když to bude minimálně 50hod hra???
      • eStar
        Ano protože DA 2 a EA.
        • tak kdyby DA2 mělo o hoooodně více lokací a nerespawnovali se nepřátele, tak to není zas tak hrozná hra, daleko horší je pro mě ME2, což je dosti tupá a nudná střílečka...
          • Ristoro
            Si děláš prd3l ne :D. ME2 je jedna z nejlepších her 21.století a má možná nejlepší příběh a nejlépe napsané postavy, jaké se na herní scéně dají najít. Celá posádka má něco do sebe, není tam jediná nudná postava. Rozhovory byly propracované a měly také důsledky (v ME3 už tak moc ne) a ta akční složka je naprosto v pořádku. Celé universum ME je mistrovské dílo. Tady ses trošku spletl.
            • Nejlepsi pribeh? Kde tri postavy maji mindraky a komplexy ze svych fotru? Nebo ten dokonaly pribeh, kde behem peti sekund zacnes pracovat pro teroristy a vrahy? Rozhovory s dusledky? Asi jako na zacatku, ze? Opravdu skvela moznost volby, jak nepracovat pro Cerberus. Takze ne, ME2 je totalni s*cka. Jak po pribehove tak po herni strance.
            • rofl *1*
            • nejlepší příběh? lol!!! Myslíš tu vykradačku battlestar galacticy, star wars, star gate a všeho dalšího a ten příběh myslíš jako : útočí na nás emzáci, kteří se objevují jednou za x let a pomocí super tajné organizace, která to hraje na dvě strany to musíš ty, oživlí hrdina vyřešit. Nechtěj mě rozesmát, tohle je příběh vhodný tak pro patnáctileté děcka...
      • 50hod te same nudy
  • MrSanta
    Možná by se mohla upravit ta věta o ovladači a čtyřech schopnostech. Z toho, jak je to v článku napsané, by mohl neznalý čtenář nabýt dojmu, že čtyři schopnosti bude mít po celou hru. Ve skutečnosti je těch schopností víc a navíc je tam také možnost si pomocí LT přepnout na druhý panel battle menu shortcut a tak mít i přímo v boji k dispozici 8 schopností. Stejný systém byl v konzolových verzích Origins a dvojky (akorát tam ty schopnosti byly v jednom shortcut menu 3, RB se tehdá nepoužívalo).
    Zde pro názornost screen ovládacího schéma Origins pro X360: http://static.cdn.ea.com/blog.bioware.com/wp-content/uploads/2009/07/360controls1.jpg
  • Dalsi zmrvena serie, proc se obtezovat s delanim dobre hry kdyz konzoliste koupi cokoliv hlavne kdyz to ma dost hlasitou reklamu.
  • odsuzovat dílo co trvá půl hodiny není logické.
    • Konečně normální názor *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit