Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zábavnost hry z pohledu recenzenta je přímo úměrná hype a také tomu, byla-li kopie k recenzi dodána zdarma BUHAHAHA. Povíme si až to dostane 9 - 10/10.
  • To je pravda to, čeho se trochu na DA:I obávám... že to bude prostě plytké... nic, co jsme neviděli a nic, co jsme někde jinde nehráli, ale jen zabalené v novém hávu pro ty pravé herní cool týpky, kterým jde hlavně o grafiku a o to, jestli se postava pohybuje tak či tak a zda mu hůl levituje v ruce, či ji opravdu drží a podobné naprosto "zásadní" věci.
  • BoB.2
    Nééé pro boha to zavání průserem.
  • btw, na tom obrazku, to ma byt dwarf?
    bez brady, s gay oblecenim?
    • osle :D
      • dakujem za odpoved k veci *3*
        • promiň bral jsem to automaticky jako hate, po tom všem co jsem tu přečetl, takže se omlouvám. Jinak je to dwarf, je to takový cool ukecaný týpek, který je obchodník trochu šmelinář a vyprávěč příběhů :)
          • nj, v poho, len preco z neho urobili...toto :)
            • ten byl už v DA 2 a vypadá stejně, náhodou docela v pohodě týpek s kuší, měl jsem ho v partě, je to schopný kosič a zajímavá postava
        • Varric.

Nahodou, zensky na nej pry strasne leti... Sam nevidim proc. Mozna pac sem chlap.
          • Zenske maju smolu, on je zadany uz s Biancou.
          • chapem, preco je to fantasy :S
            zenske idu na gay trposa
            to uz radsej bezne high fantasy
  • Moment. Opravdu říká autor, že pochybuje o PC UI, které umožní mít více než čtyři schopnosti?

A že měl jen čtyři schopnosti na postavu? A zkusil, zda se dá prohrabat kompletním talent menu? Popřípadě, podíval se, jaký má level? Rogue v prvním díle taky začíná snad se dvěma schopnostmi.

(Talent menu vidím v demu, které také pochází z gamescomu...)

Taktéž, pokud si vzpomínám, údajné menhiry nebyly monolitické stavby - pokud je tak pravdou, lepším názvem je megalit.
    • Jo, v pc se může očekávat ta velká lišta dole uprostřed. Pochybuji že by tam nechali UI z konzolí.
      • Tak bohuzel je to bezna praxe v dnesni dobe :) Dokud neuvidim, tak nemohu soudit.
    • Co já vím, megalit je soustava menhirů, ale to ze mě nemluví učebnice, ale asterix a obelix. Nicméně, těmi 4mi schopnostmi počítám myslel nějakou aktivní lištu, ne? Můžeš mít schopností třeba dvacet, ale bez proklikávání se do menu jich během souboje můžeš vyvolat max 4, protože na ovladači prostě nemáš víc tlačítek na rychlé aktivování schopnosti.
      • Hmm, jestli by 4 schopnosti na ovladaci byla pravda, tak by to ukazovalo na obrovskou neschopnost vyvojaru nejen neco vymyslet, ale i se poucit z jinych her.

Final fantasy XIV ukazala, jak se snadno a prehledne da namapovat treba 30 skillu na ovladac. A napriklad Tales of Xillia taky zvlada v pohode 8 skillu a urcite se najdou dalsi priklady. To jen asi nekteri vyvojari predpokladaji, ze co hrac to blb :(
      • Ano. Konzole mají už od jakživa 6 (v tomhle případě 8) aktivních schopností. Mám pocit, že autor se buď ani na nic nezeptal, a teď nechce vypadat jako hlupák, nebo se jedná o záměrný hate.

Co se týče kusů skály:
        "Dále mezi megality řadíme jednotlivé obří balvany, záměrně vztyčené, které se nazývají menhiry."
        - Dějepis pro gymnázia a střední školy, první díl (ISBN 978-80-7235-410-8)

Přísahám, do učebnice jsem se podíval až teď. Nicméně, jak jsem si myslel, menhiry jsou jakousi podskupinou megalitů. O správnosti pojmenování menhir tedy musí rozhodnout obrázky, které momentálně nemohu najít. Označení megalit však podle citace nic nezkazí.
  • Magister_Peditum
    Tak pokud se finální produkt výrazně nezlepší, tak to bude dost velký fail. Sice se u mě DA:I nezařadil mezi nejočekávanější tituly, ale tak nějak jsem doufal, že to bude příjemné "biowarácké" RPG, kterým si ukrátím čekání na třetího Zaklínače, pokud mě nestačí zabavit nový Alien a Assassin's Creed.
    • Pethulla
      Tak ruku na srdce - on asi málokdo čekal, že DA:I bude nástupce prvního dílu. Podle mě to bude takové to typické Biowarácké RPG udělané podle mustru na který najeli v Jade Empire (s čestnou vyjímkou prvního dílu DA) - slušný příběh, zjednodušený vývoj postavy, akční boje. Je otázkou jak dlouho jim to lidi budou žrát.
      Holt z minulosti se žít nedá.
      • Jack1947
        To byla nadčasová pařba ovšem... poněkud neprávem pozapomenutá mám ji nšěkde ze SCORE - takže jí asi zas dím ( i proto že tehdy jsem ji nedojel). To už uplnylo od té doby 7let!!.
  • misho8723
    Hmmm.. ako fanúšik prvého dielu sa napriek všetkému čo v posledných rokoch spravili zle Bioware ako tak teším na tretí diel, ale bohužiaľ neviem vydržať si pozrieť ani jedno dlhšie video o trojke do konca, zatiaľ čo napríklad minulý týždeň som si pozrel celých 37 minút zo Zaklínača 3 a po jeho skončení som chcel ešte viac (ale ešte radšej by som ho už hral :)) a dokonca som si stiahol aj 5 GB video-súbor aby som to videl v najlepšej možnej kvalite.. no uvidíme čo nám DA trojka ponúkne, ale dúfam, že aspoň ako taký kvalitný diel to bude.. možný problém je, že počas októbra-novembra vychádza veľa (dúfam že) dobrých hier
  • RPG musi cele slapat aby v nem neco bylo videt, ale demo se vydava v dobe kdy je vsechno jeste rozdelane, nesmi toho moc ukazat a taky se v nem nesmi povalovat prilis mnoho assetu ze hry, protoze je nejaka chytra hlava vypreparuje a zverejni. Proto je lokace v demu vetsinou ta nejstabilnejsi a nejblbejsi ve hre ... uz funguje, nic nevyzradi, je s ni nejmin prace.

Jedna lokace RPG nedela ... teda kdyz to neni DA2, coz byla jedna lokace 100x jinak a pritom stejne *1*
  • Zayl
    No půlhodina je na RPG opravdu málo, na druhou stranu věřím, že to bude to samé jako dvojka, akorát s víc assetama a větším prostorem.

Sliby od EA nemají naprosto žádnou hodnotu a vývojářům se dneska věřit taky nedá.
    • Neni. Kolik melo hratelne demo DA2? 20 minut? A bohate stacilo k tomu, aby si lide udelali obrazek.
  • Jako hrozný sr*čky byly už at DA2 a ME3, ale ty nedostávaly takovýdle články.

Že by to Bioware tentokrát přehnali? A nebo je prostě nadmíru jasné, že DA: Inquisition se nemůže v žádném případě vyrovnat Zaklínači 3?

Co už, rád bych doufal, že DA: I bude propadák i finančně a donutí EA to konečně s Bioware zkoncovat, ale to se asi nestane. A i kdyby jo, tak značka je "Bioware" má pořád nějakou cenu. Bláznivý děvčata z Tumbleru na ni letí.

No nic, žijte tu blaze. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit