Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozjedu to na tomto notebooku ?
    http://www.alza.cz/acer-aspire-v7-482pg-iron-touch-d1148389.htm?kampan=heureka.cz_pocitace_notebooky_dle-parametru_vga_nvidia_gt-750m

    Mám ted starší NB a na tom to nejde *10* ikdyž 14 jela na střední detaily uplně plynule :(
  • Mart9
    Tak mám za sebou první zápas. Nečekal jsem, že to vůbec rozběhnu (už 13 se mi na trochu vyšší detaily sekala), ale nakonec mi celý zápas běžel bez jediného trhnutí, nádhera. I když tedy musím říct, že bych uvítal o něco rychlejší odezvu ovladače, uvidíme, to možná vyřeší změnšení rozlišení, aby hra měla víc FPS.

    + Krásně zpracovaná omáčka okolo zápasu, kterou bohužel 90 % lidí (a já mezi nimi) od pátého zápasu bude přeskakovat.
    + Samotný fotbal, osobní souboje jsou parádní
    + Goal line technology jsem využil hned v prvním zápase, je super, že to tam přidali
    + nebo - to zatim ještě nevim: za brankáře. Vypadají reálně, od dost reálněji než v minulých ročnících, jenže až příliš vyráží míče před sebe (kvůli tomu jsem vyhrál 1:0), tohle byl problém jednoho ze starších PES. Ale zákroky vypadají parádně.
    + Animace diváků
    - Animace během zápasu moc pěkné, ale jakmile se to přepne do detailu, třeba při nástupu hráčů, jsou ty animace hrozně křečovité. Hned mě taky zaujalo, jak daleko od sebe hráči při úvodním seřazení stojí.
    - Strašně snadno mi šel získat míč při napadání posledních obránců, tam bych čekal, že se při mém presinku rozhodně nebudou s míčem tolik mazlit.
    - Atmosféra. Zápas vypadá jako televizní přenos, tam je vidět velká péče, ale chtěl bych hlasitější diváky, tak aby mi vytvořili skvělou atmosféru, jako bych tam byl, nějak jsem to teď odehrál a nepřišlo mi, že by mě nějak extra tlačili. Uvidim, jestli to půjde poladit v nastavení.
    • Mart9
      Po druhém zápase beru zpět atmosféru, v nastavení jsem si s tím pohrál a osolil repráky, takže super. Rozporuplné pocity mám z brankářů. Na jednu stranu předvádí krásné zákroky, na druhou stranu někdy udělají nesmyslný zákrok. Kopu roh a místo toho, aby ho Hart sebral ze vzduchu, místo výskoku udělal dřep. Pak jsem na něj šel sám, omylem poslal takovýho šouráka, ale on moc roztáhl nohy a prošel mu mezi nima. Třetí gól tedy nemohl mít, dal jsem z boku na zadní tyč, ale místo toho, aby se při přízemní střele co nejvíc roztáhl, sednul si na zadek *1*

      - příliš vysoká tráva

      Ale jinak je vidět, že je to zase o něco dál, i se mi líbilo, že jsem vedl a Man City si v posledních minutách vytvořili velký tlak. Určitě budou naopak i zdržovat a kombinovat si, když povedou, to už bylo ve 13.
      • Kdyz te golman vidi, tak roztahuje nohy - cim to asi bude?
        • Mart9
          Co myslíš ty?
          • Tak jestli vypadáš tak jak tady na té profilovce tak se nedivim. Taky bych roztáhnul *3*
            • Mart9
              To asi každej
  • Pro všechny, kterým to padá po výběru jazyka, případně jim to nejde spustit vůbec, doporucuji spustit hru u uživatele, v jehož jméně není diakritika. Po 2 hodinách zkoušení všeho možného pomohlo pouze tohle. (W 8.1, 64bit)
    • jj .... už jsem v koncích :) asi jsem natvrdlej ,ale jak to změním ??? díky moc *13*
  • No mám propady, není to stabilní, přitom mám hafo FPS, locky nějak nepomáhají, grafika je divná, šíleně plastová, trávník je fail, tak vysoký trávník jsem viděl snad na louce, v pohybu to vypadá fajn, ale ty cutscény jsou graficky mimo, chybi AA, ty textury jsou jakési rozplizlé.. snad je to jen demo a plná bude lepší.. a největší mínus, všude ten zkurvyysyn Messi.
    • Messi je borec stejně tak i CR. Ty hádky jsöu totálně trapné. Jsem fanda Realu ale žádný hate k Messimu necítím. Je to geniální fotbalista stejně jako CR7.
  • Leonidasss
    Nevím, jestli tady jsou lehčí přímáky (naposledy jsem hrál 13tku), ale teď jsem na první pokus dal opravdu přenádherný přímák z 29 yardů, prostě radost pohledět, to mě snad i donutí si tu hru koupit, i když je mi jasný, že pokud je to jak dřív, tak hned tak hezký přímák znovu neprovedu *4*
    • Mart9
      Připadá mi, že je lehčí dostat míč přes zeď i solidně umístit, na druhou stranu ale brankáři ty přímáky lépe chytají. Takže paráda tak jako tak.
      • Právě soupeřův brankář na tento přímák ani nezareagoval, zůstal stát, jak občas bývá běžné v reálu, když je to tak dobře kopnuté, že brankář prostě ví, že na to nemá nebo si myslí, že to jde vedle :) Což je další prvek, který se mi líbí a nejsem si jistý, jestli to takhle fungovalo i v minulých ročnících, myslím, že tam to brankáři nějak zkoušeli vždy.
  • Tak tomuhle rikam nextgen. Skvele, naposled sem hrat 13nactk, a tohle je uplne nekde jinde. A na me dnes uz nic moc grafice, hraju na high uplne v pohode
    • Mato1987
      tak si to rozbehal nakoniec?
      • To si me pletes, ja su jinej Lukas *4*
  • Takže ten jejich slavnej Ignite engine, kterej PC neutáhnou, je na mý težce průměrný mašině plynulejší než FIFA14. Palec nahoru pro klauny z EA. *3*
    • PC utáhne všechno :) Spíš jsem zvědavý jak to bude vypadat na těch nových konzolích. Aby to nebylo zklamání jako většina her.
    • Mato1987
      hoď sem špecifikáciu PC a koľko fps asi dosahuješ na akých nastaveniach prosím ťa :)
      • Intel Core2 Quad Q9400 @ 2,66GHz, 4GB RAM, GeForce GTX470,
        1680x1050, 4xMSAA (kterej teda neni moc znát), jinak nastavení je tam jenom Low nebo High *2*
        Fraps ukazuje ~50-60 fps
  • co dělam špatně že to padá *10*
  • Mato1987
    Tak po stiahnutí asi 3 GB dema hlásim, že tak perfektný a plynulý, niekedy vážne až realistický futbal som už dlho nehral, po sklamaniach ako boli FIFA 14 a z časti aj FIFA 13 konečne vyjde plnohodnotné pokračovanie.
    Je vidieť, že vizuál je teda riadne prekopaný, niektoré modely a emócie hráčov ale stále vyzerajú príliš genericky, ale dá sa to prežiť.
    Čo je ale podstatné, že hra sa hraje fakt perfektne, ide plynulo na max nastaveniach medzi 250-300 fps, je len škoda, že EA pre pc demo neumožnilo nastaviť si 144 Hz frekvenciu aby som tam nemal miestami ten otrasný tearing v niektorých prestrihových scénach.
    Ináč nemôžem povedať jedno zlé slovo, odohral som asi 4 zápasy dokopy a na novej fife je poznať, že sa na nej pracovalo veľmi usilovne.
    Čo by ma ale nesmierne potešilo, keby v plnej verzii by konečne bol plnohodnotný manažer/career mód aj s európskou ligou a ligou majstrov a ostatnými ligovými pohármi. To by som chrochtal blahom :)
    Ostáva si už len počkať niečo cez 2 týždňe na plnú verziu a zistiť či popracovali vývojári aj na to manažerskom hernom móde. Neviem sa už dočkať, dovtedy budem hrať demo kedy len budem môcť. V momente som odinštaloval FIFU 14 a nikdy sa toho paškvilu už ani nedotknem.
  • taky mi to vyhazuje chybu *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit