Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No u mě v okolí je se hrou spokojenost. Většina to stejně má jako odpočinek po práci ve skupině lidí, co znaj.
    • Mě taky baví, autor recenze podle mě nedokázal uřídit svoje očekávání.

      Za mě 7/10 po vydáni, ale s postupně přidávaným (zdarma) obsahem, už dnes 8/10.
      • Krescz
        a zitra 9/10 protoze dostanes super golden zbran a taky peta
        • A o víkendu 13/10
    • nejako si tych 50€ musis obhajit, pred zrkadlom :)
  • Morraw
    No když jsem o tom slyšel poprvé a viděl ty super sestříhané videjka, tak mě to celkem zaujalo. Ale když jsem viděl pár dní zpátky gameplay, kde hra vypadá jako Borderlands, akorát levnější (vlastně ona moc levná není), tak mi ani nevadí, že to třeba, snad, nevyjde na PC.
    A nad hodnocením jsem se fakt příjemně pousmál. Vzhledem k hypu jsem nečekal nic horšího než 10/10. Gamespot hodnocením překvapil, IGN vůbec.
  • http://www.youtube.com/watch?v=br_FQP2v61A *16*
    • Hot Shots box scene *4*
  • Kašlete na veškerej hype, mě naprosto míjel, neměl jsem žádná přehnaná očekávání a musím přiznat že mě to docela baví, nejlepší FPS na světě to není (to není ale ani Borderlands), ale osobně mi tu ten grind nepřijde tak hroznej jako u běžnejch MMO, navíc to opepří různé random eventy (včera jsem napřííklad sundaval s nějakým týpkem obří tank), mapy jsou dostatečně členité aby zaujaly a jsem rád že na mne hra nehází tuny lootu ala Borderlands. Mise ve Fire teamech jsou supr a není zas tak těžký někoho sehnat když nehrajete se známým, matchmaking funguje skoro bezchybně mám pocit že zohledňuje vedle levlu i povolání. PVP jsem zatím moc nezkoušel, ale asi to není co budu do budoucna vyhledávat. Prostě dostal jsem co jsem čekal mix Halo a Borderlands s příměsí kooperace.
    • Btw nejlepší zhodnocení Destiny je prostě tohle http://www.vg247.com/2014/09/15/destiny-review/
      *1*
      • Mato1987
        geniálne :D to mi pripomenulo jednu epizódu zo zero punctuation :D
  • Marllone
    S recenzí souhlasím. Sám bych ale Destiny nehodnotil, protože jsem ten, kterého tahle hra nadchla, a kvůli ní si pořídil PS4 a limitku a nelituju ani koruny. Po pětadvaceti hodinách pořád nejsem u konce příběhu a musím se přemáhat, abych ji na chvilku vypnul. Baví mě ten žalostný grind, neférový multiplayer a brutální striky, jako v žádné střílečce předtím. Sám jsem zvědav, jak dlouho ještě to tak bude, ale jestli Bungie není bez internetu na opuštěném ostrově, nemůže hráče v následijících měsících nepřekvapit. Potenciál jak prase :)
  • Jestli se bungie rozhodne vydat Destiny i pro PC, tak bych rád doufal, že to udělaj jako v GTA V, nebo jiných hrách, třeba Metro Redux, že tam bude celá verze, ale i se všemi DLC a vylepšeními a opravou celého toho nemastného designu FPS RPG O hry pohromadě..protože PC verze samozřejmě výjde (musí, aby si bungie mohlo zkusit náhradou šplhnout u PC gamerů) a bude to snad už po několika dlc, takže by je neměli znova vydávat postupně.. jinak začnu v duchu litovat, že jsem chtěl, aby Bungie pokračovalo v Halo a né 343 ind. za ně.. *6*
  • Smutne je, kolik lidi si to koupilo jen diky velkemu marketingu okolo teto hry. Tato hra mela byt propadak, ale diky dobremu marketingu se prodala a na zaklade toho bude hodnocena jako dobra a uspesna hra. Bleah *11*
  • Kozy
    To jsem čekal, zatim je to dost průměrná hra a pro mě ničim zajímavá. Na druhou stranu mají s Destiny velký plány a kdoví jak bude vypadat za půl roku, za rok. Tím chci říct že i když ten start nebyl nijak slavný pořád to má velký potenciál.
  • Krescz
    kdy uz konecne vyjde neco poradneho? *7*
  • Mato1987
    Kedže sa hovorí, že opakovanie je matka múdrosti tak ešte raz
    "Smiešne na tomto celom umelom nakašírovanom titule z názvom destiny je to, že je to len obyčajná strielačka bez štipky nápadu a ešte k tomu s túpými nepriateľmi, ktorí sú niekedy, hlavne bosovia neskutočný žrúti nábojov (tzv. "bullet sponge"). Je tam jednoducho vidieť, že autori sa nevedeli odtrhnúť od monotónneho konceptu ich predošlých nudných hier a potom to takto dopadlo. Destiny je jedna z najmenej inšpiratívnych a najviac nudných hier aké kedy za posledných 10 rokov vyšli. Kto vie, možno ju ešte tento rok prekoná kál of djuty keď predá obchodom a partnerom hru za tri kvadriliardy dolárov. "
    Citát: Mato1987 | 11.9.2015

    A k tomu by som ešte rád dodal, že som nesmierne rád, lebo takmer všetky tohtoročné triple A hry, ktoré mali takýto obrovský mamutí rozpočet dopadli v hodnoteniach ako priemerné hry, po ktorých po pár mesiacoch ani pes neštekne. Možno svitá na lepšie zajtrajšky keď si mamonári konečne uvedomia, že vrážať do PR kampane a marketingu toľko zbytočných prachov je absolútny nezmyseľ a konečne sa budú finančné prostriedky používať na samotný vývoj, rozvoj a inovácie v hrách samotných.
    • bohuzel i kdyz jsou ty hry uplne velky tekuty hnedy,tak vydelali stovky milionu,takze ==> vic do reklamy a min do hry se porad vyplati,ovecky totiz nakupujou,co jim do hlavy nakukaji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit