Přejít na výpis diskuzí
Když se nic nepokazí, poběží PC verze The Crew v 60fps
17.10.2014 | Adam Homola
97 příspěvků
-
Je čas aby výrobci HW ve vlastním zájmu začali pořádně lobbovat, protože kvůli osekaným paskvilům zamčeným na 30fps upgrade PC dělat nebudu a koupě 970 GTX se odkládá na neurčito. *5*
-
-
Však aspoň ušetříme. A možná ty dnešní PCčka využijem tak za 20 let až bude zase další next nextgen. To už možná ty konzole zvládnou i 40 fps a to už je síla.
-
-
nextgen bude, až do toho půjde zapojit normální USBčková klávesnice a myš *1*
-
-
To jo akorát je škoda, že konzole bude mít větší odezvu než ta klávesnice
-
-
to záleží jestli používáš Geniusku za 200,- nebo vymazlenou mechanickou klávesnici za 4k *4*
-
-
wow,tu odezvu 2ms navic zcela jiste poznas...
-
hele ani ne, mechanické spínače mají rychlejší odezvu než u membránové klávesnice, a to je to, Mlho, o čem se celou dobu bavíme *3*
-
wtf? rozdil mezi nima je presne 0... +teda 3800korun navic mno *1*
-
-
-
-
-
Přesně moje slova. Na Vánoce jsem si chtěl pořídit 970ku, ale nemá to vůbec žádný smysl.
-
-
ale jo- bude zaklinac a tam se vykon bude siknout stejne jak tomu bylo u predchozich dilu
-
-
Neverim tomu, si myslim, ze na zaklinaca nebudes potrebovat ten najnovsi HW, jedine, ze na nejake 4k rozlisenie mozno, ale asi mas pravdu, pre istotu si kupit nieco lepsie, problem je v tom, ze zatial to tak nevyzera a kupit mozem aj potom co vide a nebude to tak dobre. Peniaze si clovek odlozi. Takze zatial pockat a kupit az nieco nie je take ake by malo byt, pretoze inak by to boli len vyhodene prachy, konzole zial nie z vlastnej viny ale viny tych krasnych hlav v sony a microsofte, brzdia opet vyvoj hier a zadrhnu sa niekde v pomedzi next gen a now gen :D
-
-
-
-
Jeden mozna cekal ze pry "nextgen"konzole uz brzdou nebudou. Jak vidime, tak asi jo. Vyvojari se ted budou snazit o neco vyssi vykonove moznosti nacpat do vizualu, aby bylo poznat "pokrok". Ale v ramci konzoloveho 30fps. *15*
Coz mi u her kde chodite po vlastnich neprijde jako zadna tragedie. Se slusnym motion blur jde udelat i rychle rozhlizeni bez tolik prudiciho skubani, ktere nizke framerate dela.
Ale u zavodnich her to vidim jako velky problem. Coz o to, konzolisti jsou na to asi vycviceni. Ted je otazka nakolik budou kteri vyvojari ochotni se tim zabyvat pro PC verze. *7* -
-
a přitom by stačilo, kdyby ty konzole udělali upgradovatelný, možnost přidat si do tý bedýnky víc paměti, lepší grafiku.. oh wait! *1*
-
-
Já přemýšlel např. jen třeba nad nějakým upgrade-kitem. Tak aby se to dalo aspoň 1x (max2x) v tom 5-6ti letém životním cyklu upgradovat a zároveň to neztratilo na výhodách té unifikace. Muselo by to být rozumně cenově navrženo, aby do toho upgradu mohli po těch třeba 3 letech jít úplně všichni majitelé konzolí a nedocházelo k problémovým jevům "zpětného omezení", či to nedopadlo jako segaCD nástavba, či dřívější pokusy o upgradovatelnost konzolí. Dneska by to možná zafungovat mohlo, kdo ví :)
-
-
-
Nějak nechápu proč se poslední dobou řeší těch 30 fps vždyt v minulosti dejme zhruba 10 let, vycházeli taky nadčasové hry, myslím graficky a nikdy nemuseli běžet na 30fps a ted už skoro každá druhá hra ? to co je ?! třeba i Assassín 1 byl graficky hodně dobrej na svou dobu taky si pamatuji že na max detaily si to jen tak někdo nezahrál ale přesto nemusel běžet na 30 fps
-
-
Já pamatuju časy, kdy jsem hrával na 15-27 fps a když hra nepadala pod 30, tak jsem byl doslova nadšený :) Člověk si pak ale stále postupně přivyká na lepší a když pak nějaký rok kouká na většinu s v-syncem a 60fps, tak se pak těžko "vrací". Největší boom pro mně byl Grid1. To jsem trochu upgradnul komp zrovna a koukal na intro, které jelo v 60fps, ta hladká absolutní plynulost... kéž by se ta hra v téhle grafice i takto plynule hýbala... a pak bác, ono to tak konstantně bouračky nebouračky jelo a volant reagoval okamžitě.
Tady se dostáváme k různorodosti her a nutnosti rychlých reakcí (volant, myš, gamepad). Z mé zkušenosti mi ani dnes nevadí hrát nějakou third-person hru s gamepadem na zamklých 30fps, ale online fps řezby jsou něco jiného a závodní simulátory také. Pod 35-40 fps už začíná být citelný lag v otáčení volantu (lze testovat ve hře která zobrazuje ingame volant pure 1:1 a vypnout si na monitoru post-process). Kolísání fps je pak taky nepříznivé a těch zamklých 60 je úplné optimum. A když to jede třeba na 140, opět jde od těch 60fps rozdíl poznat a nemám pocit, že by to působilo nějak rušivě :)
-
-
Kolik musím zaplatit za PC abych tohle rozjel na max při 60fps?
-
-
tak dvacítku
-
Chceš PC jenom kvuli hram? Kup si konzoli. Vykonne PC se lamkam neoplati kupovat... To je jen pro schopné lidi *3*
-
-
PC kvuli hram uz mam za 35 000,- Kč. a konzoli uz mam taky. Jak je videt, tak takova lamka jako ty, nedokaze ani schopne odpovedet na normalni otazku. *15*
-
takhle vera popira sama sebe. Protoze poradny hry jsou totiz jen na PC,. na konzolich jsou jen sraccky. *10*
-
-
Na PC jsou stejny sraccky jako na konzolich ty verici blbeccku.
-
-
-
-
Právě kvůli zvýšení z 30 na 60 FPS probíhá zmíněný odklad. Ten je přesně tři týdny. Každý týden plánují inženýři v Ubi vyždímat ze hry dalších 10 snímků, aby nám 2. prosince mohli nabídnout tu nejlepší službu, jaké jsou schopni. Pokud se nic nepokazí.
-
-
Kvalitní marketinkové žvásty, kdes to vzal? *4*
-
-
Fíha to je zvláštní já myslel že je standart 30FPS z roku 1999? a dál už nemůžem. Ta technologie už pokročila co?
-
-
V roce 1999 byl standart 120 FPS..., downgrade pokracuje...
-
-
V první řadě, vy dva pitomci, se nepíše standarT, ale standarD.
-
120 standard určite nebol, ale fps okolo 60 bolo bežné. Na 120 bolo treba v 90% hier výrazne znížiť rozlíšenie ...
-
-
teraz mame znizene aj rozlisenie aj framerate
-
-
Tak je to hoší než jsem si myslel *1*
-
-
-
Vy naděláte ... dyť každej konzolista vám stejně řekne, že to nepozná. *1*
-
-
Já jako konzolista si ani tuhle sra.ku od ubishitu nekoupím. *1*
-
-
Zajímavé normálně konzolisti tyhle průjmy přímo hltají...
-
-
Tak, jestli nikdy neměl nic lepšího tak to je možné. Také, jsem nepoznal kvalitu stejného jídla z blbých surovin oproti lepším surovinám. Jakmile poznáš lepší většinou, tak následně snadno poznáš to horší.
V případě neznalosti to beru. Ale ta konstatování "fatků", že obecně lidské oko tohle nepozná, a že nejlepší pro všechny je tohle jsou nesmysl. Nejlepší je možnost si vybrat a máš to vyřešené. *3*
-
-
Ty konzole to je neštěstí doby. Přijdeš,zapneš,vypneš a jedeš. Jak příznačné dnešní době. Hlavně se o nic nesnažit.
-
-
A proč je tohle jako špatně? Jednou budeš (možná) pracovat, mít rodinu a zbývající volný čas využiješ raději jinak, než hraním her. A když už tu chvíli budeš mít, nebudeš chtít řešit instalaci hry, ovladačů, atd.
-
-
Líbí se mi, jak se z toho v dnešní době dělá pozitivum. Vždyť to ještě před rokem byla samozřejmost. Bože, kam to spěje...
-
No tak FPS mě tolik netrápí já už jsem si předobjednal. Closed Beta mě přesvědčila o tom že mi ta hra za to stojí a jestli to má 30 nebo 60 FPS je mi putna stejnak to hraji na notasovi tak co bych to hrotil.Možná že si příští měsíc pořídím i FC4 pač trojka byla skvělá a hodně mě na ní bavil COOP. Doufám tedy že čtyřka bude o něco vybroušenější