Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow, az 60 FPS. Takove futuristicke funkce.
    • technologie zitrka, jiz dnes !
  • walltar
    Vy naděláte ... dyť každej konzolista vám stejně řekne, že to nepozná. *1*
    • Já jako konzolista si ani tuhle sra.ku od ubishitu nekoupím. *1*
      • Zajímavé normálně konzolisti tyhle průjmy přímo hltají...
    • Keyz
      Tak, jestli nikdy neměl nic lepšího tak to je možné. Také, jsem nepoznal kvalitu stejného jídla z blbých surovin oproti lepším surovinám. Jakmile poznáš lepší většinou, tak následně snadno poznáš to horší.

V případě neznalosti to beru. Ale ta konstatování "fatků", že obecně lidské oko tohle nepozná, a že nejlepší pro všechny je tohle jsou nesmysl. Nejlepší je možnost si vybrat a máš to vyřešené. *3*
  • Ristoro
    Líbí se mi, jak se z toho v dnešní době dělá pozitivum. Vždyť to ještě před rokem byla samozřejmost. Bože, kam to spěje...
  • Super! Jsem rád, že jde technologie tak dopředu a že budeme moci hrát dokonce až v 60 fps. Pokrok je úžasná věc. Sním o dnech, kdy budu moci hrát ještě ve více fps, ale to je asi jen sen. *4*
  • Ty konzole to je neštěstí doby. Přijdeš,zapneš,vypneš a jedeš. Jak příznačné dnešní době. Hlavně se o nic nesnažit.
    • A proč je tohle jako špatně? Jednou budeš (možná) pracovat, mít rodinu a zbývající volný čas využiješ raději jinak, než hraním her. A když už tu chvíli budeš mít, nebudeš chtít řešit instalaci hry, ovladačů, atd.
  • Nepamatuju si doby, kdy by vyvojari v takovem meritku vnucovali lock na 30 fps u pc verzi her.
    Asi nejaka nova moda, ci co.
    • Vogon
      Debilita je módní už dlouho.
      • tak tak 30fps prislo z NEXTGENkonzoli
        • Ristoro
          V takovém případě jsou old - gen konzole vlastně next - gen, protože dávaly 60 fps :D.
          • walltar
            Staré konzole měli taky myslím 30FPS ne? Akorát ještě k tomu max 720p.
            • Vogon
              Na PS2 jelo hodně her v 60 fps, až s X360/PS3 přišlo 30 fps a pojem "filmovost".
  • del0
    Hlavně, že konzole propagovaly 60fps. Došlo to tak daleko, že dokonce i PC hráč s mnohem výkonějším HW musí řešit nějaký 30 fps lock. Co k tomu dodat. Směšné divadlo, pánové od Mrkváčů a SONÍků.
  • 60 fps? Ale to pak nebude dost filmové *8* *15*
    • určitě postačí nastavit vyhlazování na nějakou novou písmenkovou zkratku, SSAO, SMAA, ale spíš SSHD x128 nebo něco podobnýho, co sice není očima poznat,ale prý je to lepší než ta zkratka předtím. a určitě se dostaneme na dostatečně filmové hodnoty.
    • přesně, měli by to seříznout na 24 fps pro nejdokonalejší filmový zážitek všech dob *1*
      • walltar
        Já myslím, že 16FPS by stačilo ... U prvních filmů to stačilo a každý ví, že ty byly nejfilmovější.
        • C-BEAM
          ano až to by bolo pre skutočných fajnšmekrov ... samozrejme treba ešte zapáliť vonné tyčinky a pripraviť si misku s kaviárom na dokonalú syntézu všetkých zmyslových vnemov.
  • " A pokud se během poslední fáze vývoje nic nepokazí, samozřejmě."

what? snad chteli rict, pokud se sony nebo microsoft nepřičiní,ne?
  • :D k smichu tvle. Nema cenu ani komentovat. Koukam ze misto lehciho vyvoje kterej mely zajistit novy konzole, se stalo to, ze mi tady bude nekdo strkat do zadku 30fps na PC a jeste se u toho usmivat. Uzasne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit