Přejít na výpis diskuzí
Když se nic nepokazí, poběží PC verze The Crew v 60fps
17.10.2014 | Adam Homola
97 příspěvků
-
"...pokud na to budeme mít dostatečný hardware.."
WTF?
Zajímavý, jak z toho dělají problém. Vždy to bylo tak, že to prostě jelo podle toho jaký má hráč HW a jak to bylo optimalizováno a hotovo. Tady se kecá, o 30,60 FPS jako by nic jiného nebylo. Mnoho lidem to jede třeba 52 FPS, některým více jak 60 FPS apod... Zde cvoci, řeší nějaké zámky na FPS.. Tvl, ještě nám budou určovat kdy se máme ve hře smát, když nám určují jak plynule hra může běžet a v jakém rozlišené může běžet...
Když se to udělá pořádně nejsou propady a jede to podle HW. -
-
Neschopnosť sa nejak ospravedlniť musí *7*
-
-
Obcas si jen rikam co na to vyrobci grafickych karet... Jen by me to zajimalo
-
-
rikaj si WTF? co jineho...
-
-
Zdá se, že doba, kdy budou k dispozici DLC odemykající vyšší fps není daleko :D. A pokud nějaká hra poběží nativně víc než ve "filmových" 30fps nechá si studio i vydavatel pořádně zaplatit! :D.
Kam se to řítíme, bejku. -
Právě kvůli zvýšení z 30 na 60 FPS probíhá zmíněný odklad. Ten je přesně tři týdny. Každý týden plánují inženýři v Ubi vyždímat ze hry dalších 10 snímků, aby nám 2. prosince mohli nabídnout tu nejlepší službu, jaké jsou schopni. Pokud se nic nepokazí.
-
-
Kvalitní marketinkové žvásty, kdes to vzal? *4*
-
-
Je čas aby výrobci HW ve vlastním zájmu začali pořádně lobbovat, protože kvůli osekaným paskvilům zamčeným na 30fps upgrade PC dělat nebudu a koupě 970 GTX se odkládá na neurčito. *5*
-
-
Však aspoň ušetříme. A možná ty dnešní PCčka využijem tak za 20 let až bude zase další next nextgen. To už možná ty konzole zvládnou i 40 fps a to už je síla.
-
-
nextgen bude, až do toho půjde zapojit normální USBčková klávesnice a myš *1*
-
-
To jo akorát je škoda, že konzole bude mít větší odezvu než ta klávesnice
-
-
to záleží jestli používáš Geniusku za 200,- nebo vymazlenou mechanickou klávesnici za 4k *4*
-
-
wow,tu odezvu 2ms navic zcela jiste poznas...
-
hele ani ne, mechanické spínače mají rychlejší odezvu než u membránové klávesnice, a to je to, Mlho, o čem se celou dobu bavíme *3*
-
wtf? rozdil mezi nima je presne 0... +teda 3800korun navic mno *1*
-
-
-
-
-
Přesně moje slova. Na Vánoce jsem si chtěl pořídit 970ku, ale nemá to vůbec žádný smysl.
-
-
ale jo- bude zaklinac a tam se vykon bude siknout stejne jak tomu bylo u predchozich dilu
-
-
Neverim tomu, si myslim, ze na zaklinaca nebudes potrebovat ten najnovsi HW, jedine, ze na nejake 4k rozlisenie mozno, ale asi mas pravdu, pre istotu si kupit nieco lepsie, problem je v tom, ze zatial to tak nevyzera a kupit mozem aj potom co vide a nebude to tak dobre. Peniaze si clovek odlozi. Takze zatial pockat a kupit az nieco nie je take ake by malo byt, pretoze inak by to boli len vyhodene prachy, konzole zial nie z vlastnej viny ale viny tych krasnych hlav v sony a microsofte, brzdia opet vyvoj hier a zadrhnu sa niekde v pomedzi next gen a now gen :D
-
-
-
-
Viem, že som to tu nedávno už písal, ale tá hra bude mať mikrotransakcie a ešte k tomu to je závodná hra so žánrovým označením mmo a k tomu všetkému sa teraz snažia vyžehliť a napraviť reputáciu a mažú med okolo húb PC hráčov tým, že hra bude optimalizovaná aj pre 60 fps...neverím im absolútne nič.
Viem, že to bolo akési demo, ale keď som to chcel hrať na 60 fps tak tých 60 dosť často ani neudržalo a keď fps pri odomknutom framerate kleslo na 30 tak hra bola ako spomalený film, niečo podobné ako pri nfs rivals... -
Ja jen nechapu, proc hry nedelaj na frekvenci 1 fps a nedavaj k hram sedativa na zpomaleni mozku, aby me to pripadalo dostatecne filmove. A nechapu, proc neni patent na pouziti sedativ pro zvyseni pocitu plynulosti hry.
-
-
To by asi pomohlo jen tohle https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU . Zjevne to vyvojari/PR oddeleni uz leta uziva, proto jestli zacneme taky, tak ten pocit bude opravdu autenticky.
-
-
After taking the pill, you spend rest of the day in your room listening to Lil' Wayne and Pitbull music...
V tom případě to ztrácí veškerý efekt, protože Lil Wayne a Pitbull už tak vysávají IQ *1*
-
-
Myslím, že dnešní hry už dost zpomalujou mozky *1*
-
Stačilo by si šlehnout trávu, hašiš nebo perník možná i extáze LSD by udělalo své. Hra by jela rychleji , i když by hráč se naumíral ale jeho mozek by to vyhodnotil jinak. *4*
-
-
Šlehnout trávu *1* A ta tráva se píchá do žíly nebo se to šňupe? *1*
-
-
vzpomínám na kámoše co si dal perník když jsme dělali párty na baraku a pak hrál tak 12 hodin v kuse demo Age of Empires 2, tu jednu misi co tam byla, furt dokola, ale ke konci to měl už fakt vychytaný *1*
-
-
na extázi jsme jednou dali 615 kol v Tekkenovi 5 po sobě, to jsem ráno fakt necejtil ruku a to sem střidal prsty protože palec sem měl už uprostřed noci úplně vyřízenej, já je prosil ať tu blbou hru už konečně vypnou že už to nechci hrát a stejně vždycky někdo dal "next fight" a strčil mi ovladač do ruky a co jsem měl dělat když už to běželo, nechat tam do sebe minutu bušit? tak sem holt hrál dál.. no a poučení je samozřejmě "neberte drogy děti" *1*
-
-
Já si před hraním dávám špeka a atmosféra ve hře je pak mnohem hustější *5*
-
Přesně tak. "Drogy za volant ani ke hraní her nepatří, svatá to pravda". *3*
-
-
-
-
-
-
Jeden mozna cekal ze pry "nextgen"konzole uz brzdou nebudou. Jak vidime, tak asi jo. Vyvojari se ted budou snazit o neco vyssi vykonove moznosti nacpat do vizualu, aby bylo poznat "pokrok". Ale v ramci konzoloveho 30fps. *15*
Coz mi u her kde chodite po vlastnich neprijde jako zadna tragedie. Se slusnym motion blur jde udelat i rychle rozhlizeni bez tolik prudiciho skubani, ktere nizke framerate dela.
Ale u zavodnich her to vidim jako velky problem. Coz o to, konzolisti jsou na to asi vycviceni. Ted je otazka nakolik budou kteri vyvojari ochotni se tim zabyvat pro PC verze. *7* -
-
a přitom by stačilo, kdyby ty konzole udělali upgradovatelný, možnost přidat si do tý bedýnky víc paměti, lepší grafiku.. oh wait! *1*
-
-
Já přemýšlel např. jen třeba nad nějakým upgrade-kitem. Tak aby se to dalo aspoň 1x (max2x) v tom 5-6ti letém životním cyklu upgradovat a zároveň to neztratilo na výhodách té unifikace. Muselo by to být rozumně cenově navrženo, aby do toho upgradu mohli po těch třeba 3 letech jít úplně všichni majitelé konzolí a nedocházelo k problémovým jevům "zpětného omezení", či to nedopadlo jako segaCD nástavba, či dřívější pokusy o upgradovatelnost konzolí. Dneska by to možná zafungovat mohlo, kdo ví :)
-
-
-
Fíha to je zvláštní já myslel že je standart 30FPS z roku 1999? a dál už nemůžem. Ta technologie už pokročila co?
-
-
V roce 1999 byl standart 120 FPS..., downgrade pokracuje...
-
-
V první řadě, vy dva pitomci, se nepíše standarT, ale standarD.
-
120 standard určite nebol, ale fps okolo 60 bolo bežné. Na 120 bolo treba v 90% hier výrazne znížiť rozlíšenie ...
-
-
teraz mame znizene aj rozlisenie aj framerate
-
-
Tak je to hoší než jsem si myslel *1*
-
-
-
Jednoduché řešení. Pořídím, až si budu jist, že umělé omezení kvůli pitomým konzolím v PC hře není nebo se dá obejít.
Hrál jsem betu, mám rád arkády. Tohle by u mě mohl být nástupce (doposud vedoucího) FUEL.