Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravím jen malej dotaz myslíte, že udělají menu a ostatní v češtině? tytulky jsou jasný, že jo, ale co to ostatní, aby to nebylo jako u AC:BF, že tytulky ano ,ale menu a ostatní nic.
  • Mrknete na tohle a pokud se libi poslete dal https://www.youtube.com/watch?v=qYEPFxKOQ4E&feature=autoshare *3*
  • Podívat se časovou anomálií do okupované Paříže je naprosto skvělej nápad, ale proč to proboha ukazují v traileru?!! Totální idiocie! To rovnou mohli odvyprávět celou dějovou linii hry a už si to nemusíme ani kupovat.
  • Ubisoft by měl trochu přehodnotit marketingové strategie. Místo toho, aby ukázal pár zajímavých věcí ze hry v několika dobře udělaných trailerech, zásobují lidi skoro půl roku jedním videem za druhým, takže před vydáním už o hře víte naprosto všechno a skoro nic vás nemůže překvapit. Tohle by mohlo být úžasné překvapení, pokud by na to narazili až první hráči, ale takhle to tam budu všichni čekat a nejspíš budou nakonec ještě nadávat, že to bylo příliš krátké.
    U FC4 jsem několik měsíců vůbec nevěnoval pozornost informacím a videím. Nedávno jsem si pustil jeden gameplay a jeden trailer a už z toho jsem měl pocit, že jsem se o hře dozvěděl zbytečně moc. Přitom vzhledem k úspěchu FC3 tak silná reklamní kampaň není nutná, já jsem si to chtěl koupit už po E3.
  • Já to říkal, vidím to ještě tak 3-4 díly a bude tam jetpack a lasery.
  • Saboteur hadr. Jestli nebudu moct skočit z ajfelofky do kopky slamy tak se fakt naprdnu. Akorát moc nechápu ubi, které sice chce, aby se hráčům rozstříkl mozek z hlavy, ale proč tomu tak bude tak to vyprdolí předem. Jakoby valve prokecalo jak skončí HL3 a pak řeklo že až to teda jako uvidíme ve hře tak se z toho po.... A že to nemusím číst nebo vidět je kec. Pokud člověk naprosto nepostrádá periferní vidění, tak mu už nadpis s obrázkem (a ne jen zde) prozradí víc než je záhodno. Ale uznávám, že je to relativně dobrý způsob jak do té hry dostat ten železný maják.
  • Velmi interesantní časová smyčka.
  • takze nakoniec sa aj na eifelovku dostalo *14*
  • Tyhle breky o údajným spoileru jsou docela srandovní. Autor jen uvedl ve shodě s oficiálním sdělením pro nadpis "časovou anomálii", z čehož každej vyčte velký kulový. Ale všichni se můžou překvapivě zesrat. Obrázek podává jen koncept, nic víc. Hlavní zůstává video a před ním bylo přece jen varováno. Poláček výsledkem nic nepodělal, spíš některé místní slečinky mají zase krámy.
  • posila
    "Než ale vůbec otevřete článek a pokusíte se na video podívat, měli byste vědět, že jde podle mého o spoiler a ne malý. Pokud vám to nevadí, račte vstoupit."

    Petře, díky za upozornění. Škoda jen, že spoiler už je v titulku článku a obrázku pod ním. Tak snad příště.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit