Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • centrála Ubisoftu:

    le šéf: tak, teď si dáme všichni čáru a zkusíme vymyslet něco fakt originálního

    *snifffff*

    le zaměstnanec: tak co kdybychom udělali Assasina z druhý světový jak kosí nácky, jenže to nebudou náckové ale Templáři, jenže to nejsou Templáří ale mimozemšťani, co bojujou proti jinejm mimozemšťanům a Eiffelovka bude jako portál do jiný dimenze, kterym ale zároveň půjde cestovat časem a taky do vzpomínek z genetický paměti a do toho poletí k zemi obří meteorit jenže to nebude meteorit ale mimozemská loď a nakonec budeš jako že Altair, Ezio, a Edward a Arno a taky ten indián a budeš jako že husto assasin a všechny tam vykosíš, ufony, templáře, prostě všecky a nakonec se probudíš jako Altair a zjistíš že se ti to celý zdálo a BAM, restartujeme sérii a můžeme jet zase od začátku jenže zjistíš že to je řád Assasinů co jsou ve skutečnosti celou dobu padouši a tak se přidáš k mimozemšťanům a tak získáš nový hustý schopnosti a budeš mít základnu na mimozemský lodi a na mapě Země si vybírat lokace kam pojedeš na mise a..


    le šéf: Oui, oui, výborný nápad Jacquesi, takhle to tedy uděláme
    • le ředitel marketingu: Ale za druhý světový války nikdo kapuce nenosil. Nikdo s trochou rozumu nám nesežere odbojáře v kapuci. Mohlo by to poškodit naši vizáž. Jenže bez kapucí hráči nepoznají že hrají, a především že kupují assassina. Nemohly bychom to celé posunout do osmdesátých, nebo devadesátých let, ať se můžeme vychloubat v reklamách s historickou přesností? Ale ty nácky, ufouny a indiány tam musíte nechat. Už mám představu symbolu pro "ufounáci," bez svastiky abychom to mohli prodávat v Německu. A nemohli byste tam vložit kapitolu o globálním oteplováním. Globální oteplování je mezi děckama populární. A Číňany. Čínský trh se pomalu otevírá a my na něm nesmíme chybět. Musíme oslovit komunitu Čínských hráčů, nejlépe nějakou ženskou postavou s čínskými kořeny, která bude mít romanticko tragický vztah s naším bílím hrdinou. Ale jak říkám, bez kapuce s logickým opodstatněním se assassín prodávat nebude. *7*
    • Krescz
      hehe, to nezní špatně....chtelo by to novej zanr her: parodie...neco ve stylu Duty Calls *1*
      • Raděj ne . Stačí jak se zvrtla Sain Row .... (křeslo s roztačáky v pekle , které funguje jako přeskinované město na povrchu :( .
  • x_ander
    No celou dobu jsem si říkal, že udělat Assassina v Paříži a nemít možnost si skočit z Eiffelovky je škoda. Nějak to prostě vymyslet museli :)
    • Do kupky slámy *1*
    • Na celém internetu není dost laiků, aby dostatečně ocenili tenhle komentář *14*
  • fallanga
    Jo, časová anomálie, na to jsem celou dobu čekal. Konečně ten pravý assassins creed, ne jak ty hnusy s Eziem. Doufám, že to bude mít hnusnou grafiku a na Pc za 20k to pojede na low, 25 FPS. Konečně přichází ta pravá herní revoluce.
    Ale teď vážně, co se stalo s tím Ubisoftem, který vydal ten skvost Brotherhood?
    • Po tomhle videu spáchal sebevraždu.
  • TheGGG
    wau, teď ještě assassina z 18. století, co řídi nějakýho mecha v daleké budoucnosti a bude v tý hře úplně všechno. Každopádně, říkám to pořád, dokud člověk nemůže zabít pár nácků, není to kompletní hra. Teď ještě DLCčko, s atentátem na Áďu Hitlera (samozřejmě tehdejšího templáře číslo 1) a bude vymalováno.
    BTW. Doufám, že když už tam perou podobný chujoviny, že tam alespoň zařadí, nějaké vtipné momentky spojené s objevováním druhoválečných technologií, chlápkem (fakt nevím, jak se jmenuje, ale určitě to bude začínat na nějaké písmenko ze začátku abecedy) z 18. století.
    • Menuje se Arno *1* *1* *1* *1* *1*
      • TheGGG
        Ah, tak to se přidá do rodiny: Altair, Aquilus (pokud počítáte komix), Aveline, Ezio, Edward, Connor, Desmond. Ještě že ten chlápek v Rogue se jmenuje Shay, naštěstí s příjmením Cormac, takže nevybočuje z řady. Sem zvědavej, u kolikátýho dílu se dočkáme postavy, co bude mít jméno třeba na X.
  • To nějaký IT jen omylem vylil kafe do Animusu, a teď jim to blbne. *5*
  • Článků pište kolik chcete a reklamy dělejte také kolik chcete, ale stejně si to stáhnu torrentem a poté si budu honit v diskuzích na games.cz.
  • Já sem spíš zastáncem AC, ale tohle je vážně divný.
  • Warriosparky
    "Než ale vůbec otevřete článek a pokusíte se na video podívat, měli byste vědět, že jde podle mého o spoiler a ne malý." On už ten samotnej obrázek je spoiler, takže jsem článek ani nemusel otevírat... *7*
  • Tyhle breky o údajným spoileru jsou docela srandovní. Autor jen uvedl ve shodě s oficiálním sdělením pro nadpis "časovou anomálii", z čehož každej vyčte velký kulový. Ale všichni se můžou překvapivě zesrat. Obrázek podává jen koncept, nic víc. Hlavní zůstává video a před ním bylo přece jen varováno. Poláček výsledkem nic nepodělal, spíš některé místní slečinky mají zase krámy.
  • děkuji Games.cz, opět spoiler do nadpisu članku, za to palec nahoru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit