Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Další Fallout? já bych se rozhodně nezlobil. *4*

    Protože jsem dohrál - F3 + DLC, F NV ( no pravda to už začlo být takové... no no ohrané, ale bavilo).
  • Hnisavec
    Fallout 3 bol najväčší omyl prírody...po oslavnej Tučekovej recenzii v Scóre som ostal ako obarený a myslel, že sa mi to zdá...3x som to rozohral a 3x vzdal po pár hodinách ukrutnej nudy, príšerných questov, trapáckych rozhovorov a odpudivého ovládania, mapky a inventára....
    • co tam po nude, questoch a rozhovoroch... TIE BLBE BUGY... pouzivam LASER zbrane... po par hodinach hra nehratelna lebo vsade su ASH PILEs, pouzivam VATS a zistim ze ziadny z perkov nefunguje takze to bolo zbytocne... zabijem niekoho a on sa neda lootnut... dorobim quest ale neda sa ukoncit lebo NPCcku drblo...
      • Já když to tu čtu, tak žasnu. Za 150 hodin ve Falloutu 3 a skoro 500 hodin v New Vegas, jsem na takový problémy nenarazil. Co jsem dělal špatně? Možná jsem to měl ukrást a hrát bez patchů a bugy bych si taky užil. Nebo je v tom jinej trik?
    • Dogkiller
      Souhlasím, ale stejně tak oslavná recenze se známkou 10/10 byla i v Levelu. Bethesda asi dobře platí recenzenty.
      • a kolik myslíš že to dostalo tady
        • Jack1947
          Pouhejch 9. *3*
      • to ze se ti hra nelibi neznamena ze nekdo plati recenzenty. Znamena to ze ji pouze zatim nerozumis. Ale bud bez obav, je to celkem normalni stav.
        • facepalm
  • MrSanta
    Nový Fallout si nechám líbit. Jenom doufám, že tam bude na výběr víc zbraní než ve trojce. Tam to bylo docela slabota. FNV už byl lepší, s GRA už super. A hlavně ať zapracují na střelbě. Trojka opět slabé, FNV už se docela dal, ale pořád to nebylo ono.
    Crafting a další FNV libůstky by taky mohli převzít.
  • yuri.sidius
    No jestli to bude z bostonu tak to bude brutální - postapo věžákové velkoměsto, tak to se těším :)
    • Tam nebude na co koukat. Správně by všechny baráky časem spadly a po atomové válce by spadly ihned *3*

      Netřeba skákat vydavatelům ihned na špek.
  • Považuji všechny Fallouty za výborné hry -> Ti kteří chtěli F1/F2 styl dostali Wasteland 2 a stejně na něj jen plivou. Cokoliv co nebude F1 nebo F2 se některým lidem (haters) prostě nebude líbit. Hráči totiž vůbec neví co chtějí, to je dlouhodobě dokázanej fakt a většinou to co chtějí když dostanou -> hate že to nechtějí.. takže vlastně haters ať se jdou zahrabat a napíšou dopis ministru spravedlnosti :)

    F4 ať se bude jmenovat jakkoliv - jen do mě *5*
    • wenceslaus
      Přeháníš a zobecňuješ. Jasně, hateři jsou všude - alene každý, kdo kritizuje je hater (šok!)
    • fallanga
      Fallout a Wasteland jsou naprosto odlišné hry.
      • Fallout a Wasteland jsou naprosto odlišné hry ? Jo ona je jedna vlastně strategie a druhá závodní simulátor *2*
        • fallanga
          Co mají společného? Izometrický pohled. Podobný RPG prvek. Post apo. Souboj na tahy. Dál? Nevím, ale nic dalšího nemůžu přijít.
          • To ti nestačí ? Pak je jasné, proč máš tak zkreslený pohled na hry :)
            • fallanga
              To mi rozhodně nestačí. Co hratelnost? Co spousta skillů? Co grafika? Co prostředí? Co atmosféra? Co lore? Co audio? Co příběh? Nevím, kdo tady má zkreslený pohled na hry.
  • FNV bola uplna pecka (+mody)
  • Dokud se Bethesda nezbaví licence na Fallout, tak není důvod se těšit na další díl, co Bethesda vytvoří to je neskutečný shit, který je dobrý tak akorát v hypu a marketingu.
    • kravina chlapecku FNV idkzy je to 3d je hodne chytlava vecicka. Taky na tom makalo dost puvodnich lidi. Ale takove opici jako tobe je skoda i had na nokii.
      • fallanga
        Ne, rozhodně na tom nedělali původní tvůrci. Dělali na tom lidi co byli v Black Isle, ale ti lidi na původních dílech udělali maximálně titulky či audio.
    • tohle nadávání na Bethesdu, to je zase hezká ukázka takovýho toho lidový hypování. každej si musí kopnout, jinak nebude cool. vesměs lidi, co ty hry neviděli ani z rychlíku.
      • wenceslaus
        Podle čeho soudíš? Nebo ti přijde tak neuvěřitelný, že by se tolika lidem nelíbila Bethesda a její Elder Scroll: Fallout skin pack?
        • soudím čistě podle argumentů, podle kterých ti lidi nestrávili ve hře ani hodinu. třeba tohle "Elder Scroll: Fallout skin pack" je hezká ukázka...
          • fallanga
            Ve Skyrimu i v obou nových Falloutech jsem strávil dost času. On má naprostou pravdu, ten Skyrim z tama čiší na každém kroku.
            • kkk:
              podle tvýho vyjadřování vidím, že ti je dětinskost zcela cizí *1*

              mám chuť ti připomenout, že se blíží večerníček, a doporučit, abys moc neprezentoval svoje myšlenky, dokud se ti řádně nevivine ta šedá kedlubna v hlavě, ale tak pro jednou ještě...

              ano, pičulín myslí ty dungeony, které rozhodně nejsou tak stereotypní, prázdné a nudné jako v Oblivionu, ano, myslí příběh, který je oproti potvůrkám vyskakujícím z pekelných bran mnohem dospělejší, osudovější, vážnější a nejednoznačnější a který navíc zdaleka není jen o Dragonbornovi (vtipný ten Drakorozený - lokalizace?). pičulín už se taky nediví, že ses za 80 hodin do té hry nedostal - bůh ví, co jsi tam dělal, jak jsi to dělal a jestli by ti na to vůbec stačil celý život.
            • Myslíš ty dungeony, které jsou všechny stejné a končí předmětem v Sarkofágu. Skyrim a dospělý? Si děláš srandu ze mě nebo si trotl, debill bůh ví co, už Drakorozený a celý hlavní quest je naprosto dětinský. Nevím proč se bavíš o vývoji, postavy už jsem snad nahoře zmínil že to okleštily jak to jen šlo. Jako fakt Skyrim je postavený na totálním klišé a ty mi tvrdíš že není. Ty si totální pičulín, s takovou troskou snad ani nemá cenu disktutovat...
            • kkk:
              ok, když pominu čistě herní mechanismy jako radikálně překopaný systém vývoje postavy a soubojů, kde je změn samo o sobě dost a měl by si jich všimnout i poklop od kanálu, tak tu máme věci jako rozvržení mapy (ne ve smyslu změny prostředí, ale práce s ním: Oblivion dával okatě najevo svou rozlehlost, Skyrim je mnohem rafinovanější), design dungeonů, struktura příběhu (to je trochu návrat k Morrowindu, od únavných fantasy klišé k trochu dospělejší podobě žánru) a obecně způsob vyprávění a míra imerze – v tomhle všem udělal Skyrim zatracenej krok dopředu

              ale upřímně, každý díl TESů má v sobě tolik obsahu (tj. skutečného obsahu, ne generických miniher), že i kdyby to nakrásně byl reskin, bylo by v něm víc nového než v pokračováních většiny ostatních sérií
            • Zrovna kdyby to bylo jako oblivion tak bych se moc nebranil. On totiz mel alespon celkem ruznorode questy, kde v kazdem meste byla svoje serie + nejake drobnosti. To ve F3 proste neni, je tam par questu a hlavni linka, vpodstate jak ten Skyrim. Jinak bojovy system je stejne otresny v oblivionu i F3.

              Tak ci onak, samotny bojovy system se da celkem snadno upravit modama, ale tunu obsahu jako jsou questy, npc, ale i veci se pridavaji uz hure (tak aby tam byli smysluplne). A to je problem jak F3 tak Skyrimu, proto se tak dobre prirovnavaji.
            • wenceslaus
              Přiznám se, že jsem myslil hlavně Oblivion (ten jsem hrával opravdu hodně) - to bylo totiž to první, co jsem ze sebe vyhrkl, když jsem to u kamaráda hrál a prošel tam pár questů. Jistě, nebyl to vysloveně "skin pack", ale to jsem taky myslel jako hyperbolu.
              Jde o to, že to spojení z Elder Scroll tam pro mě bylo silnější, než to s Falloutem. A ta grafika a světlo té stmosféře taky vůbec nepomohly.
            • v čem přesně, jo tak nápadně nelevují bestie dál??
            • kkk: je hezké, že ses naučil slovo přeskinovat a snažíš se ho použít, ale když se nad tím opravdu zamyslíš, uvidíš sám, že tohle není ten případ. Skyrim je Oblivionu nahony vzdálený.
            • fallanga
              Já jsem ve Skyrimu nahrál nejvíce hodin, v Oblivionu poněkud méně a v předchozích dílech jsem moc dlouho nezůstal, takže mi to nejvíce připomínalo Skyrim. A jak jsem psal předtím, neříkám, že je to špatné, jen jsem potvrdil, že toho mají obě série hodně společného. Jestli je to dobře nebo špatně už je jiná věc (ke které bych se radši nevyjadřoval).
            • Skyrim= Oblivion, jenom je to přeskinováno, čili je jedno jestli se baví o Oblivionu či Skyrimu, samozřejmě Skyrim měl vychatávky jako okleštění RPG prvků a skvělý inventář jinak je to copy and paste...
            • nerad bych se pletl, ale až na to slow motion a snad ještě sezení na židlích mi to přijde jako věci typický pro TESy obecně. Třeba i pohyb postavy mi ve Falloutu přijde spíš oblivionský, včetně toho "klouzání" po povrchu, díky kterému to vypadá, jako by postava do světa nezapadala (což už ve Skyrimu nevidím). Ale to je jedno, že jsou ty hry postavený na hodně podobných principech, s tím souhlasím. Jen mi to nevadí, ostatně podobný paralely by člověk našel i leckde jinde.

              Bethesda má prostě svou vizi otevřenýho světa, která se postupně vyvíjí. Fallout v ní stojí někde mezi Oblivionem a Skyrimem. Nevidím na tom nic špatného.
            • fallanga
              Ano, oba díly Falloutu jsem hrál až po Skyrimu a ano, vím, že vyšly později. Takže ty nadávky jsou trochu mimo. I když vyšel Skyrim později, tak to neznamená, že nemůže mít s Falloutem společné prvky. Ok, Fallout čiší ze Skyrimu, ale na významu to nic nemění.
            • Budes asi trosku natvrdlej. Tak ja ti to vysvetlim po lopate...
              Ani z jednoho Falloutu nemuze ciset Skyrim, protoze Skyrim vysel vice nez 1 rok po Fallout: New Vegas, nemluve o Fallout 3. Takze prave naopak, ze Skyrimu muze ciset Fallout.
              Ale z toho, co pises bych taky mohl vyvodit, ze jsi Fallout 3 hral az po Skyrimu, pokud ti tedy Fallout 3 po prvnim spusteni pripomel hru, ktera vysla o 3 roky po nem.
              Pak je ale jasne, ze posuzujes hru z roku 2008 optikou roku 2011+, coz je uplne spatne.
            • fallanga
              Tak, na první pohled je to grafická stránka. Ve FNV to nebylo tolik znát, ale když jsem poprvé zapl F3, tak jsem si připadal jako ve Skyrimu. Dále provedení spánku. To je úplný Skyrim (je pravda, že v tomhle ohledu je jedno jestli to přirovnáš ke Skyrimu či Oblivionu). Pohyb postav. Jak normální chůze, tak běh je jako vystřižené ze Skyrimu. Slow mo při kritickém zabití nepřítele (nějak si nevzpomínám, že bych tohle v Oblivionu viděl, ale mohu se plést). Sedění na židli. To je drobnost, ale tohle prostě zavání sérií TES. Plížení a kradení. Lockpicking. To je vše na co jsem si nyní vzpomněl, ale určitě je tam toho více.
            • v čem třeba tam ten Skyrim vidíš? ten Oblivion bych chápal, ale Skyrim mi už přece jen přijde trochu jinde :)
            • fallanga
              Já netvrdím, že to je kvůli tomu špatná hra. To možná tvrdí on, já jsem jenom potvrdil, že Skyrim tam jde poznat na každém rohu. A ne, opravdu nemyslím Oblivion, ten je trošku jiný.
            • Skyrim čiší z Falloutů? Měls na mysli Oblivion, nebo mi něco uniká? :)

              Ale jo, on má pravdu, Fallout vypadá jako TES z jinýho světa. Jenže tvrdit, že je to kvůli tomu špatná hra, to je zoufale povrchní. Kdekdo mluví o texturách (a pak si stáhne mód, co totálně degraduje atmosféru), o hlavách nebo inventáři, tj. o věcech, co vykoukáš i ze screenshotu, ale nějak se nemluví o tom, že žádná jiná hra ti nenabídne takový zážitek ponoření se do herního světa. Snad jediný kloudný argument proti F3, co jsem zatím viděl, byla Vávrova úvaha nad strukturou questů a jejich dopadem na svět. Tam bylo poznat, že tu hru hrál a že za ní až tak moc nehledal něco, čím není.

              Jinak: od roku 2000 vyšly tři díly TES a dva Fallouty. To mi ve srovnání s jinýma značkama nepřijde moc. Všechno jsou to rozsáhlý hry s bohatým a propracovaným světem, se spoustou obsahu, který není založený na nekonečném opakování primitivních miniher alá Ubisoft – jen sepsat knížky do Skyrimu dalo beztak větší práci než poslední čtyři díly CoD dohromady. Jasně, jsou tu mouchy, které by být neměly, ale když to všechno hodím na váhu a porovnám, nechápu, proč tolik lidí vidí Bethesdu jako podfukáře, kterým jde jen o prachy.
          • já hral Skyrim 80 hodin, Fallout 3 asi 65 hodin a můžu s čistým svědomím prohlásit, že jsou to tupé sračkkky...
            • hele, jestli ti 80 hodin trvá, než zjistíš, že ti hra nesedí, tak nevím, nakolik se dá na tvoje názory spolehnout *15*
            • MrSanta
              No promiň ale 80 hodin ve Skyrimu než si poznal, že tě hra nebaví? Buď hodně přeháníš, nebo máš opravdu velkou spoustu volného času.
            • na co si tu hrajete, u takových sandboxu jako Skyrim zjistíte až po nějakých hodinách jestli je to dobré nebo ne a jestli má cenu pokračovat dál
            • Kdo říkal, že jsem u toho bavil, já pořád čekal až se to rozjede, a kdyby to nesbíralo 10/10, tak to zabalím dřív, pořád jsem doufal, že těch 10/10 není jen marketingový trik...
              • Reakce na příspěvek:

                80 hodín čakania pokiaľ sa to rozbehne a hrania niečoho čo ma nebaví...veľmi smutné
            • MrSanta
              A přesto si ty sračkky hrál a bavil se u nich. Tak to zas takový průkak není, ne.
      • fallanga
        Hrál jsem od nich pár her a opravdu nejsou nic moc.
  • Bylo na čase. Musí vyjít nový Fallout, aby následně mohlo vyjít nové TES. Nový Fallout bych tipoval max. na rok 2016, TES VI max. na rok 2017.

    Vy staromilci, smiřte se s tím, že doba starých Falloutů je pryč. F3 a FNV nebyly ty Fallouty, které možná mnozí čekali, ale nejsou to rozhodně špatné hry.
    • Jistěže F3 byl hrozný průjem... F:NV byl o dost lepší.
  • F1+2 rulez, ostatni dily = shhit. *10*
  • Joooooooooooooo. Já chci čtyřku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit