Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto chápu skepsi lidí (opakuju lidí, ne zamindrákovanejch děcek neustále rozpoutávající nesmyslný války PC vs konzole), který Uncharted nikdy nehráli. Než jsem poprvé hrál U2, taky jsem viděl jen pár videí na youtube z přestřelek a prozkoumávání a říkal jsem si něco jako "hmm, pěkně udělaný, ale tuctovka". Pak jsem ale Nathana dostal do rukou a zažil obdobu hráčskýho nebe. Hra ve který naprosto všechno tak skvěle funguje se jen tak nevidí a v TPS žánru ND momentálně absolutně nemají konkurenci. Jak v U2 tak U3 mam platinový trofeje a to nejsem žádnej velkej trophy hunter a jsou to jedny z hooodně mála her kde je mam. Uncharted prostě vždycky fungovalo hlavně jako celek a vystříhávání jednotlivých částí může maximálně ukázat na funkci herních mechanismů, ale dokud to nedostanete přímo do ruky, těžko se soudí. Jak řikám, vlastní zkušenost.
    • Tak to já to měl přesně naopak, když jsem měl jenom PC, tak jsem PSkařům uncharted strašně záviděl, ale když jsem to začal hrát, tak mě to moc nebavilo. Grafiku to má krásnou, ale hratelnost je v podstatě jenom pobíjení těch samých nepřátel dokola. U1 jsem dohrál, U2 už mě nebavilo ani dokončovat.
  • U mne bomba a nemůžu se dočkat. Jen škoda, že neukázali i nějakou logickou hádanku. Ale vcelku to chápu *14*
  • Přijde mi to jenom, nebo tady pičujou jen slováci ? :D Někde sem se tu dočet že akce je průměrná, to by mě teda zajímalo, jak vypadá nadprůměrná... nebo to dotyčný neviděl celé... já sem viděl hned několik výborných nenaskriptovaných momentů jako je první pěstní souboj, skok s lanem a efektním chycením zbraně ze vzduchu, meele utok po slajdu ze srázu... vše nádherně rozanimované, za mě velký palec nahoru.
    • ale ne spíše Češi, to je jedno- všichni jsou to pc-čkáři, kteří se těšili až za hejtují...
    • ucho
      Tak tak. V tomhle jsou u ND mistři. Žádnej prkennej panák, ale plynulá akce, kdy člověk cítí volnost a zároveň vše reaguje. Tohle bylo dokonalé i v Last of Us.
  • BoB.2
    Nejsem konzolista ale jestli se to bude takhle opravdu hrát ,tak vám závidím.
  • Spousta lokací, spousta krásných míst, tohle je jen drobeček z celé hry. Hra je pořád dost vzdálená, spousty věci se může ještě změnit. Podívejte na Witchera 3, jak se to graficky zkazilo...
    • R.I.P. your brain
  • No jo, čecháčci zase kritizují. Lidé nejsou dokonalí, tak nebudou dokonalé ani hry. Stejně se to bude prodávat po milionech, hlava nehlava. Tohle bude přesně hra, kvůli které si PS4 pořídím!
    • R.I.P. your money
  • Přidat mu kápi a skrytou čepel a je s toho AC Black Flag ze současnosti jako vyšitý.
    • Ale no tak, nie som najvacsi fanusik Uncharted na svete (hral som, bavilo ma, druhykrat by som ten isty diel nehral) - ale porovnavat to so sh1tom od Ubisoftu? Ziadna hra/vyvojarska firma si nezasluzi byt porovnavana s niecim tak ohavnym ako je Ubisoft a jho hry.
      • Hrál jsi někdy Splinter Cell, Rayman, Far Cry
        Ubisoft možná má pro vás podělaný AC, ale všechny výdělky co vzejdou z této gigantické série jdou na hry, které se svou kvalitou dají srovnávat s opravdu skvělými studii. Ty hry jsem vyjmenoval nahoře, to ale není vše, jmenujme například malé hry jako Child of Light nebo Valiant Hearts. Ty vznikly pouze s jediným souhlasem vedení, zkrátka s malý tým v Ubisoft Montreal chce vytvořit hru, zeptají se vedení. OK, vše klape může se vyvíjet.
        • Ano, mas pravdu - Child of Light a Rayman su kvalitne hry. Ale vsetky ich velke hry, nielen AC ale aj Far Cry, Watch Dogs a cokolvek Tom Clancy snad od druheho Spliter Cellu su odporne zalezitosti za ktore by si ludia z vedenia Ubisoftu zasluzili ist do pekla.
          • Je to věc názoru, to znamená že pokud se nám nějaké hry nelíbí, tak je nebudu nazývat sračkami ani nic podobným. Ano, Ubisoft má odporný marketing. DLC má možná kokotsky zařízený ale kdybych se o ně nezajímal, tak o nich ani nevím, nedělá na každé DLC trailer aby se lidi podívali a neříká nahlas, kolik si myslí, že vydělají za už zmiňované DLC. Nevím co ti vadí na Splinter Cellu, poslední díl s podnázvem Blacklist je jedna z nejlepších stealth akcí, co jsem kdy hrál, opravdu. Naprostý návrat ke kořenům série s perfektním level disagnem. Mapy jsou otevřené a každá má x cest.
          • Sám jsi odporný člověk, který vše jen hloupě zevšeobecňuje. Hrál jsi vůbec něco z toho, nebo sis jen někde přečetl něco v diskusi od podobně hloupého člověka?
            • AC som hral naposledy Brotherhood. Far Cry naposledy 3 (FC1 bolo super, dvojka bola uplny smejd) a ked som zistil ze koncept tej hry je uplne rovnaky ako prave AC tak ma to spolahlivo odpudilo. No a Watch Dogs ze je sranec, o tom sa snad nemusime ani bavit (nehovoriac o tom, ze opat je ten herny koncept uplne rovnaky ako v AC a FC).

              Nehovoriac o druhych najhorsich DLC praktikach v biznise (horsie uz je na tom snad len Capcom), recyklovanie uplne vsetkeho co sa recyklovat da a vykradanie sameho seba napriec vsetkymi tymito seriami. A potom sa to nehanbia predavat rok co rok po 60 eur. Humus.
  • ucho
    Za mě spokojenost. Nepřátel v tom levelu bylo sice trochu moc, ale zase fajn vidět, že s nimi člověk nemusí bojovat a prostě se snaží projít dál. Akce je fajn. Navíc je to jen zlomek z celé hry, takže jsem zvědav, co tam všechno bude. No já se těším, prostě další díl Uncharted, na tom už není prakticky co zlepšovat, jen to teď dostalo trochu hezčí grafiku.
    • Miserius
      Souhlasim... Ono se nezdá ale ty přestřelky k tomu taky patří... Jedno bez druhýho by nešlo... Kdyby třeba někdo z Uncharted 3 ukázal jen přestřelku v tom pohřebišti lodí (urcite kazdej kdo hral si to vybavuje, byla to celkem tezka pasaz) tak bude taky spousta lidi ofrnovat nos ze to je jen uboha TPS... Mě tehle 15 minut ukazalo presne co chci od novyho Uncharted - peknej vizual, zajimavy (leč lineární) prozkoumávání, rychly přestřelky a slušný skripty a verim že i ten pribeh bude pěknej (mě se pribehy U2 a 3 libily, prestoze si uvedomuju ze to je asi jedno velký klišé ale to ja neresim)
  • abych nebyl za svůj názor hned ukřižován tak upozorňuji že jsem PCčkář, ale mám i PS3 a musím říct že všechny hry od Naughtli dog jsou perfektní a velice propracované, jak hratelně tak designem. Pokud této grafice někdo říká, že je nic moc tak jen proto, že závidí že na PC nic takového nebude a to nemyslím kvůli HW, ale kvůli nízké popularitě PC mezi vývojáři. Toto je dokonce jedna z her kvůli které si právě PS4 pořídím. Pokud máte možnost doporučuji si zahrát, The Last of us. Je to jedna z nej her, které jsem kdy hrál a pokud si někdo myslí, že jsem toho zatím asi moc nehrál, tak upozorňuji že pamatuji už Didaktik :D .
  • Ty vole. Cekal sem víc. ND, tohle je ps4 a ne ps3 !! Co to má bejt vole ?
    • Naugty Dog je firma, ne jeden člověk, takže jí nadávat do volů může snad fakt jenom neinteligent ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit