Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z bety jsem měl smíšené pocity. Čekal jsem něco jako TDU1 s větším světem. Tak to bohužel není. Arkádovost je zde daleko větší. Nicméně herní svět je super. Je to takové NFS Underground ve velkém světě. Nemám s tím problém. Akorát se hra dopředu prwzentovala trochu jinak. Je potřeba s tímto zaměřením počítat. A pak se vám to bude líbit. Jedinné co mně ale opravdu leze na nervy jsou lagy a padání.
    • Na PC nelaguje a nepadá. Asi máš PS4.
  • thesibep
    PŘESUNUTO ZE STARŠÍHO FÓRA, nyní jsem na LVL 48 z příběhu odježděného tak 40%, zbytek času se věnuji vylepšování mých tří aut mini, bumblebee a viper, vše se snažím vytáhnout na zlato. Peněz mám cca 450.000 a zatím, nemám důvod pořizovat další auto. Z The Crew jsem opravdu nadšený, pořád je co dělat, což mě nakonec odradilo od Forzy Horizon 2, která mě po týdnu už moc netáhla. Na Uplay nemám žádné přátelé tak pokud by si někdo chtěl zahrát tak nick je stejný TheSibep a The Crew mám na PC neodolal jsem 60ti FPS :) Momentálně LVL 37. Včera jsem se podruhé zapojil do souboje frakcí, ale byl jsem nemile překvapen, že je tam výběr hráčů zcela náhodný a vůbec nerespektuje T score aut, tzn. měl jsem T495 a ostatní T1000 a víc a LVL 50. V tu chvíli jste zákonitě poslední a zbytku spoluhráčů kazíte celkové score. Den předtím, jsem hrál s vyrovnanými hráči a končil v rozmezí 2 - 3 místa. Také čekání na frakční závody je hrozně dlouhé cca 10 - 12 minut a ne vždy se povede dokončení vyhledávání. Na tom by UBI měl jednoznačně ještě zapracovat. Za mě 8 - 9 /10. Je to paráda :) A dodám, ano je to podobny styl jako test drive unlimited a ten mě také neskutečně bavil, na rovinu musím přiznat, ze k forze se už nevrátím. Po betě jsem nebyl přesvědčený, že do toho půjdu, hrál jsem betu na PC ( což byla hrůza ) i na PS 4 kde už to bylo o něco lepší. A po vyhlášení ze hra pojede v 60FPS už nebylo co rozmyslet, zůstal jsem věrný PC. Jestli jste měli rádi právě zmiňovaný test drive, jděte do toho, jestli máte rádi objevovaní nových lokací, jděte do toho. Rozhodně nebudete zklamáni. Simulator v tom nehledejte, ale na rovinu by to byla nuda, na to jsou tu jine hry :) A s burnout paradise to nemá nic společného, to je zase úplně jiná hra.
    • Xcomik
      Hele mi na to připravili komunitní stránky http://www.the-crew.cz jinak záleží na čem to hraješ. Pokud jsou informace správné tak se hráči bohužel ve světě rozdělují PC jedou v PC a konzolisti každý na svém písečku (teda možná X360 a XONE mají spolu to netuším ale každopádně je to rozdělené což je na škodu). Pokud jde o tunning nechci ti brát naděje ale nejprve dodělej 50lvl zpřístupníš tím Platinum díly a ty goldy pak budou k ničemu ve hře mě najdeš jako Xcomik
      • thesibep
        Tak to jsi me teda moc nepotesil :) No, alespon to budu mit jako dobry trenink do frakcnich zavodu. Snazil jsem si udelat, alespon o neco lepsi auta abych se tam pak netrapil hluboko za poslednim zoufalcem. K americe, je skoda, ze nepridali vic informaci k bodum zajmu, rad bych se o nich dozvedel vic, ano zbyva wiki a google maps, ale tohle je vlastne z tech her od UBI nejvice skoupa na informace.
    • thesibep
      A také jsem rád, že tam není po vzoru Gridu a Forzy, vracení času. O to větší pocit radosti máte z dosaženého výsledku, a ne se v průběhu závodu 5x vrátit před kolizi a frčet dál jak po másle.
  • Patřím mezi "herní turisty", vyrůstal jsem na Midtown Madness1/2, v GTA, NFS U2 a MW, 18 wheels of Steel: Across America znám každý kamínek, takže tuhle hru si nenechám ujít. Jde ji hrát offline?
    • Tiez som rad hraval hry na tento styl. Po pomerne priemernych recenziach ma Crew velmi prekvapila a je to presne ta hra co som pri brazdeni v GTA svete vzdy chcel. Hra je stale online, ale hrat sa da aj cisto single bez zapajania sa do multiplayerovych/coop veci.
  • Za zprasené Unity mi to chce Ubisoft dát zadarmo, ale koukám, že kvalita ani u tohohle tiulu nebude moc vysoko.
  • Hrám na PC a som nadmieru spokojný. Po dlhej dobe parádne závody v neskutočne obrovskom a detailnom svete USA. Jazdný model super. Príbeh a misie super. Stabilne na ULTRA 60 fps bez jediného lagu. UBISOFT ďakujem za najlepšie závody aké kedy vyšli. 30 eur je za túto hru sakra málo, až sa trápne cítim a preto ti rád prihodím 50 eur za 600K TK *14*

    Tí čo hru nehrali, určite sa nedajte odlákať recenziami. Priblblé konzolové tunely dostávajú 10/10 a takýto skvost len 6/10 ?? Ešte aj suché NFS dostane viac. To už sa nedá spolahnúť ani na recenzie. Ďakujem že recenzie vyšli až po vydaní, drvím to už od vydania a neviem sa toho nabažiť !
    • Nároky teda v pohodě? Dá se to rozběhnout na běžném notebooku s Core i5, 4GB RAM a jakýmsi Radeonem HD ? Možná je to hodně blbá otázka, ale zkusím to *1*
      • Xcomik
        Hele jedu to na 2955U Haswell nizkofrekvenční a v pohodě sekunduje k tomu 720M sice na minimál detaily ale stabilně 25-30FPS až snad na poslední příběhovej závod jsem lagy nezaznamenal takže opravdu optimalizace z fortesu. Tahle hra je vyloženě pro PC(čkáře) mi jsme na MMO hry už dost zvyklí nechápu proč to cpali na konzole když to akorát přineslo hejt konzolařů přičemž se stejnak domnívám že na PC budou prodeje dle mého názoru největší.
      • Nároky sú úplne v pohode. Ukážková optimalizácia.
      • http://www.systemrequirementslab.com/cyri

        skús túto stránku a pozri si, že ako ti pôjde The Crew na tvojom laptope, mne to zatiaľ vždy pomohlo
  • palver
    Má tahle hra nějaké demo? Nemyslím "demo", ale skutečné demo. Po téhle recenzi si to zkrátka dost dobře neumím představit v chodu...
  • Jack1947
    Ubisoft je velice smutná firma, třeba ne vlastní vinou ale takhle si kazit dobré jméno... prokletý kravatáci, by měli někde shořet. *7* Přestat prznit hry kua...
  • michaliuz18
    najviac ma potesilo ze ake je obdobie, prelomova grafika v hrach, uzasne spracovanie , 40-50 gb instalacia .. ale ubisoft nie je schopny dat odraz do zrkadiel :D pricom verim tomu ze nejaka 10 rokov stara zavodna hra to dokazala...ale moderna hra nie :D vidno tu fušersku pracu .. hry robene pre deticky a ovecky
    • Za zrcátka mě taky štvou. Je divné, že když má člověk pohled zvenčí, tak auto má funkční zrcátka a zevnitř ne. Probíralo se to i na fóru bety. Ale na dotaz proč to nefunguje byla suchá odpověď "Se zrcátky se nepočítá" *9* Taky jsem se tam ptal proč některým autům nesvítí světla jak mají. Třeba nesvítí třetí brzdové světlo (i když je vymodelované) apd. A na to jsem odpověď nedostal vůbec. I když jsem přiložil i obrázky.
  • Ještě bych podotknul, že link na metacore je pro PS4 verzi, na PC verzi má vyšší score ( 73 ) ...jen mě to pobavilo ;) ...
    jinak hru hraji, nahráno 30 hod a moc se bavím, vše funguje, mp potřebuje doladit, jinak super ..Rád jsme koupil gold edici..
    • Xcomik
      V Lednu má vyjít úplně nové PVP jinak já koupil prvně základní preorder a pak dokupoval po dohrání příběhu i Season Pass rozhodně peněz nelituji pač se bavím a to dost. Letost sem pořizoval i FC4 a ten mě k Season passu teda neukecal (je to dobrá hra ale základní verze mi prozatím stačí) naproti tomu The Crew mě vyloženě ukecávat nemuselo. Mám nahráno asi 80 hodin a pořád zábava už jen ten Free Roam je parádní. Sem tam čas od času zajedu do hor kolem Salt Lake City a jezdím řádit mezi ty serpentýny v kaňonech člověk si tam krásně zadriftuje.

      PS: Ty kecy o mikrotransakcích a nucení ve hře kupovat něco za reálný peníze jsou naprosto nafouknuté. Ono kdyby lidi nebyly deb*lové tak by zjistili že v PVP se za každý závod dá dostat minmálně 16 000 kreditů a jsou tam závody co netrvají kolikrát ani 3 minuty ergo nafarmit na LaFerrari mě trvalo v PVP cca 3 hodinky. V garáži už mám polovinu vozu ze hry takže fakt jsou to jen pohádky.

      Jinak mě to poslední dobou na Games.cz (co se recenzí a hodnocení týče) nepřekvapuje. Už když jsem viděl stream na The Crew co tam dělal Lukáš Grygar tak jsem se opravdu smál a to dost. Hra měla být od začátku pomalu nefunkční přitom já hru hrál v den vydání až do teď a ano občasně zazlobí PVP (v lednu bude úplně nový PVP systém) a sem tam čas od času hra sama spadne nebo vás odpojí ze serveru ale do nefunkční hry to má opravdu hodně daleko.

      Já pamatuji moc dobře problémy se SimCity, Diablo 3 (tam se pomalu nešlo zalogovat ani po měsíci) nebo třeba nedávný Drive Club (už chodí mulťák?) a od Ubisoftu nefunguje AC Unity nebo FC4 multiplayer stabilně dodnes nicméně The Crew takový problémy s multiplayerem prostě nemá ani omylem. Další věc se tu probírá grafika a mnoho lidí i v diskuzi hru porovnává s tituly jako DriveClub či Forza Horizon 2 nebo NFS Rivals. V zásadě kdo to dělá je u mě id*ot a měl by se jít léčit když někdo nepochopí že The Crew je MMO hra (tedy abych byl přesný MMORG s Open World systémem) tak jak může někdo porovnávat Singl hru s multiplayerem s MMO hrou? V současnosti je zde pouze jediná větší MMORG varianta se kterou lze The Crew porovnávat a to je NFS World (v budoucnu má vyjít nějaké MMO od lidí co dělají na Project Cars)!

      Poslední věc co bych chtěl probrat je jízdní model. Já chápu že dnešní mainstream je rozmazlený a naučený na to že co je dáno to je neměnné ale každý kdo si stěžuje na jízdní model ve hře The Crew je u mě retardovaný mainstream hráč protože co je ku*va těžké vlízt do nastavení hry a jízdní model si přispůsobit ke vlastní potřebě? Jo já zapoměl valná většina z vás ani neví že to tam je! Ale to je váš problém panáčci! Ono totiž po betě se rozhodli vývojáři doplnit v nastavení systém ovládání a doplnili to o 7 prvkků nastavení ve kterém lze nastavavovat od citlivosti zatáčení, poměr zatáčení až po citlivost brzd nebo plynu. Takže ikdyž je to arkáda můžete si jízdní systém upravit dle vašich představ a nejezdit na defaultu. Jenže to vyžaduje používání mozkových závitů a to je už problém v dnešní době!
  • hra ma svoje muchy to je fakt, nepopieram to, malo aut, tak nic moc tunning, pribehove misie su, no dajme tome OK, az na tie kde treba niekoho nahanat, tie su velmi priblble, obzvlast ked treba dohonit autobus... ale co ma hra fajn je Multiplayer. Hlavne vec moznosti vypnut colizie s protivnikmi. Cize vsetko ostatne funguje normalne, ale superi Vas nemozu naburat, skvele.
    Hra je dobra, a casom ak to developeri neposeru to bude este lepsie.
    Treba skusit,
    *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit