Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Friendly?" , "Yep , i'am friendly." (pew pew pew) "Haha , n00b" ; tak o tom je DayZ
    • Keyz
      Kvalita. Tedy je to pouze střílečka kdy střílíš na pohled každého. Jinak se stane tohle.

Zcela jiné jak to prezentují. V MP hře nikdy nenasimuluješ aby se lidé báli s svůj život a vůbec smrtelnost. Pak není důvod někomu věřit anebo spolupracovat. Když trollovat je tam snadnější apod.

Klasický MP.
      • To je zase kvalitní blitek pana všeználka, jen co je pravda...
      • kostejnesmrtelny
        Nasimuluješ to snadno:

1) nastavíš dlouhej respawn pro lidi s extrémním PK skóre.
        b) hra nesmí bejt F2P
        III) případně vytvoříš non-PvP servery na kterejch je PvP penalizováno - i třeba formou nějaký reputace.

Akorát to (zejména první dva body) vyžaduje určitou odvahu od autorů, protože by pak samozřejmě bylo o dost míň registrací / prodejů, aneb "This is why we can't have nice things". Na místě je pak otázka, jestli to má vůbec smysl, když to takhle lidi evidentně chtějí.
        • Keyz
          Ten respawn mě také napadl. Nicméně tam je problém jak nastavíš to score a navíc zde to má být o té možností, že tě někdo sejme apod. Bohužel zde to je pravidlo co jsem tak koukal.

Druhý bod by mohl být také efektivní. To by omezilo ten nával lidí kteří tam chodí za jediným účelem.
          • homeles8
            Však DayZ neni free, ne?

nebo aspoň já jsme za něj platil 27€ *10*
        • TheGGG
          chtělo by to nějaký odměny pro lidi co střílej hráče co zabíjej jiný hráče. Pěkně vypsat Dead or Alive poster a kdo bude killit pujde na seznam
          • Jack1947
            Spawn killing, kde to není no? penalizace za tohle co se občas přistihne člověk že dělá sám. Je zbytečná... ještě by tam mohli být nějací piráti ale Steam by je utnul ještě než by se přihlásily.

Já ale jsem za názorem, že když by se hrálo v omezených lidech, nejlépe privátním serveru ubylo by těchle kokotovin. Vždycky někdo kurví někde hru s tím se holt počítá.
          • kostejnesmrtelny
            Jj, to je v podstatě ten můj třetí bod, ještě vylepšenej. Trochu to ale naráží na pojetí hry jako (post)apo.
        • Jack1947
          Není to F2P jako ten H1Z1 humpl. Tedy by to šlo je to ale o hráčích, nemusíš se chovat ve hře přece jako dementt aby sis zahrál.
  • *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit