Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V módu to tak jde, ne(v menším - už dlouho jsem to nehrál)? - hra ví, že zabiješ civilistu, dá ti to do stats. Když zabiješ banditu, dá ti to do stats. Nevidím důvod, aby to nedokázalo zjistit, kto zaútočil první...
  • Pouštěl jsem to třikrát. Pořád netušim kdo se tam mlátí a co se vubec stalo.
  • TheGGG
    ty teda valíš, tady někdo určitě studoval tajná umění trollingu. *6*
  • trochu ta poopravim
    *3*
    dayz je skutocne v alphe 2 roky
    vo februari 2013 mali build 0.11.101617 :)
    chces video?
  • v zasade je cely koncept dayz,poviem to ako sedliak jednoducho jedna velka k?k?tina! ked vidim hraca ako pribehne k druhem ze zabi ma chcem ist do elektra.Cele zle zle zle zle
  • Jack1947
    Ty jo úplnej herní fotograf. *8* To paříš sám jo? teda respekt, není to trochu nuda.
  • Neboj nejsem Veskoslav ani jeho kamarád, jen člověk s trochou rozumu, co jsi přišel zatrolit na účet takového vykleštěnce jako ty *3*
  • ...a ještě rychleji bohužel o život *3*
  • A do háje, fakt paráda! Co máš za stroj?
  • JezboX
    A jak má hra rozpoznat, že vraždím nebo se bráním? Spousta lidí si to neuvědomuje, ale ta hra nemá šanci poznat kdo je bandita a kdo ne. Ostatně jako ve skutečným světě. Nebo si představuješ, že když sejmeš 3 bandity tak karma bude -30 000 + 3 000? Takže jsem -27 000 protože jsem se bránil?
  • Nesnáším faleš ? Tak to raci zustan doma u minecraftu a nevylezej ven do realneho sveta nebo budes asi prekvapen :)
  • Uplne klasickej milostnej post-apo trojuhelnik.
  • Špěk se přežral a explodoval a pak tam jeho kámoš znásilnil nějakého náhodného kolemjdoucího. Cos na tom nepochopil.
  • Nevím jak na tom je Driveclub, ale AC (jakékoliv) je komerční sra*ka pořád o tom samém a nepovažuji to vůbec za hry.
  • Inquisitor
    Tak si to pusť znovu.
  • TheGGG
    ugh, jaký zase cucák se tu objevil? Fakt dumám nad tím, jestli si zelenáč, či jen nějaký starý známy, co vystupuje pod novým jménem.
    Snad né někdo z pleskoslavova řádu vykastrované opice.
  • fluffy
    To je velmi pekny napad :) Bohuzial ale pochybujem, ze si da niekto namahu aby to implementoval. Ale tak mozme dufat... Ono celkovo maju hraci dobre napady len pre uz tak vytazenych vyvojarov to zrejme nieje na ich liste priorit. Ale tak ak sa nas ozve dostatok, mozno sa dockame.
  • Už teď brečím.
  • TheGGG
    no jo, s tvou přezdívkou odhaduji že máš do hodiny banána, tak si to užij
  • ja vim a radsi hraju prvni osobu,ale na foceni je lepsi treti takze to hraju oboji na stridacku *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit