Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, a proč není Hearthstone v defaultní možnosti na hru roku? O tolika hráčích by se jakékoliv jiné hře mohlo jenom zdát. Na progamingové scéně všechno naprosto válcuje. A pokud si vzpomínám, tak vyšla v březnu roku 2014. Moc mi to nedává smysl.
  • přívítal bych kdyby byla možnost I nehlasovat v některých kategoriích naprosto netuším co dát.
    • ringmancz
      stačí si přečíst text...
  • Na světlým skinu není vidět text ankety. :)
  • Zklamání roku - cokoliv od UBISOFTU.
    • Bohužel
  • Kdy budou ukázány výsledky ankety
  • Je to samej mainstream, odpad a blaf...to je jak vařit podle ládi hrušky...lidi už jsou strašně jednoduchý, stačí jim málo. Můj názor.
    • Tvl ty si snad s tím Láďou Hruškou pícháš. Máš ho v každém komentu
    • myslim si ze si kazdy dnes najde co mu sedi. pokud neumis hledat asi si ten jednoduchej.
    • A za komunistu bylo líp, co?
    • TheGGG
      táhní do p*či hipstere

můj názor
  • Preco je Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure medzi sklamaniami roku? 8.5 hodnotenie na metacritic, 90% na steame... co ste si slahli v tej redakcii?
  • Zklamani desetileti je Diablo 3.
    • Souhlasím jen napůl. Jednak Diablo 3 není rok 2014. Druhak je fakt že 3 byla nic moc ALE Reaper of souls je suprovej.
    • Nope.
      • yop, na tuty, největší zklamání ever co se týče dokončených her, pak tu máme samozřejmě řadu nedokončených, které zamrzí, ale Diablo 3 ....hanba
  • vonTossis
    hra roku - Divinity, zklamání roku - Wasteland 2, nejlepší akce - Wolfenstein, nejlepší nezávislá hra -Grimrock, nejlepší adventura - Valiant Hearts, nejlepší rpg - Divinity ... a nevím, co dál tam ještě bylo *1*
    • WalkingWad
      Tak ty první dvě mám přesně naopak, Divinity jako nesmysl roku, Wasteland jako.. jedna z her roku :) A hlavně, Divinity přece není RPG.. nebo to je jen pokus o troll ? :)
      • RodneY55
        a co ma byt Divinity: Original Sin, kdyz ne RPG ?
      • to je asi pokus od tebe, žvatláš nesmysly, že by se jeden styděl
      • vonTossis
        Divinity není RPG?
  • Za me urcite DA inquisition, Shadow of Mordor, a kaslu na haty a reknu AC Unity, optimalizace byla horor, bugy.. des, ale po par updatech se to konecne dalo zahrat, a je to proste skvela hra.
    • Inquisition strčí do kapsy jakékoliv mmo.
      • To je ale zvláštní !
        *1*
    • AC unity je fakt skvela hra...aj ked tie haty boli zo zaciatku opravnene...ale aj tak v ziadnej inej hre nie je Pariz spracovany v takej velkosti a tak detailne
      • Tilwaen
        Je fakt, že když se chceš kochat detaily, tak Ti vůbec nemusí vadit, že je to slideshow.
    • Skvela hra, jen nesla hrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit