-
Hele, a proč není Hearthstone v defaultní možnosti na hru roku? O tolika hráčích by se jakékoliv jiné hře mohlo jenom zdát. Na progamingové scéně všechno naprosto válcuje. A pokud si vzpomínám, tak vyšla v březnu roku 2014. Moc mi to nedává smysl.
-
přívítal bych kdyby byla možnost I nehlasovat v některých kategoriích naprosto netuším co dát.
-
-
stačí si přečíst text...
-
-
Na světlým skinu není vidět text ankety. :)
-
Zklamání roku - cokoliv od UBISOFTU.
-
-
Bohužel
-
-
Kdy budou ukázány výsledky ankety
-
Je to samej mainstream, odpad a blaf...to je jak vařit podle ládi hrušky...lidi už jsou strašně jednoduchý, stačí jim málo. Můj názor.
-
-
Tvl ty si snad s tím Láďou Hruškou pícháš. Máš ho v každém komentu
-
myslim si ze si kazdy dnes najde co mu sedi. pokud neumis hledat asi si ten jednoduchej.
-
A za komunistu bylo líp, co?
-
táhní do p*či hipstere
můj názor
-
-
Preco je Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure medzi sklamaniami roku? 8.5 hodnotenie na metacritic, 90% na steame... co ste si slahli v tej redakcii?
-
Zklamani desetileti je Diablo 3.
-
-
Souhlasím jen napůl. Jednak Diablo 3 není rok 2014. Druhak je fakt že 3 byla nic moc ALE Reaper of souls je suprovej.
-
Nope.
-
-
yop, na tuty, největší zklamání ever co se týče dokončených her, pak tu máme samozřejmě řadu nedokončených, které zamrzí, ale Diablo 3 ....hanba
-
-
-
hra roku - Divinity, zklamání roku - Wasteland 2, nejlepší akce - Wolfenstein, nejlepší nezávislá hra -Grimrock, nejlepší adventura - Valiant Hearts, nejlepší rpg - Divinity ... a nevím, co dál tam ještě bylo *1*
-
-
Tak ty první dvě mám přesně naopak, Divinity jako nesmysl roku, Wasteland jako.. jedna z her roku :) A hlavně, Divinity přece není RPG.. nebo to je jen pokus o troll ? :)
-
-
a co ma byt Divinity: Original Sin, kdyz ne RPG ?
-
to je asi pokus od tebe, žvatláš nesmysly, že by se jeden styděl
-
Divinity není RPG?
-
-
-
Za me urcite DA inquisition, Shadow of Mordor, a kaslu na haty a reknu AC Unity, optimalizace byla horor, bugy.. des, ale po par updatech se to konecne dalo zahrat, a je to proste skvela hra.
-
-
Inquisition strčí do kapsy jakékoliv mmo.
-
-
To je ale zvláštní !
*1*
-
-
AC unity je fakt skvela hra...aj ked tie haty boli zo zaciatku opravnene...ale aj tak v ziadnej inej hre nie je Pariz spracovany v takej velkosti a tak detailne
-
-
Je fakt, že když se chceš kochat detaily, tak Ti vůbec nemusí vadit, že je to slideshow.
-
-
Skvela hra, jen nesla hrat.
-