-
Achjo, já tak nemám rád hry, jejichž obtížnost není postavena na nutnosti taktizovat, ale právě na tom, jak píšeš ty - zvedni obtížnost na insane až budou mít nepřátelé +500% hp/dmg a pak to teprve stojí za to. Tak tudy podle mého vážně cesta nevede, tedy alespoň ne ke kvalitě...
-
stačí si přečíst text...
-
Hele, a proč není Hearthstone v defaultní možnosti na hru roku? O tolika hráčích by se jakékoliv jiné hře mohlo jenom zdát. Na progamingové scéně všechno naprosto válcuje. A pokud si vzpomínám, tak vyšla v březnu roku 2014. Moc mi to nedává smysl.
-
a co ma byt Divinity: Original Sin, kdyz ne RPG ?
-
přívítal bych kdyby byla možnost I nehlasovat v některých kategoriích naprosto netuším co dát.
-
Na světlým skinu není vidět text ankety. :)
-
Souhlasím jen napůl. Jednak Diablo 3 není rok 2014. Druhak je fakt že 3 byla nic moc ALE Reaper of souls je suprovej.
-
Tvl ty si snad s tím Láďou Hruškou pícháš. Máš ho v každém komentu
-
Bohužel
-
To je ale zvláštní !
*1* -
yop, na tuty, největší zklamání ever co se týče dokončených her, pak tu máme samozřejmě řadu nedokončených, které zamrzí, ale Diablo 3 ....hanba
-
to je asi pokus od tebe, žvatláš nesmysly, že by se jeden styděl
-
Divinity není RPG?
-
Zklamání roku - cokoliv od UBISOFTU.
-
Ptáte se na dobré RPG z roku 2014? Zrovna v tomto roce jich vyšlo mraky, originálnějších a promakanějších než je konzolová MMORPG DA:I. Namátkou Divinity:OS, Shadowrun Dragonfall:DC, South Park: The stick of Truth, Wasteland 2 - spíš je těžké najít RPG hru, která je slabší než Dragon Age...
-
Tak ty první dvě mám přesně naopak, Divinity jako nesmysl roku, Wasteland jako.. jedna z her roku :) A hlavně, Divinity přece není RPG.. nebo to je jen pokus o troll ? :)
-
myslim si ze si kazdy dnes najde co mu sedi. pokud neumis hledat asi si ten jednoduchej.
-
Je fakt, že když se chceš kochat detaily, tak Ti vůbec nemusí vadit, že je to slideshow.
-
A za komunistu bylo líp, co?
-
Mně? já to nehrál jen řikám že přeci scéna a to není 3DM (to jsou čínani) si zakládá na funkčnosti jinak by ztratily fanoušky, což určitě nechtějí.
To jsem nevěděl, tak sry ale stejnak dneska už to frčí. Navíc proč by to mělo trápit lidi co si to koupily, nebo jim to něuak hraje blbě či co... *7*