Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 6/10? Takže je to lepší jak Space Marine?
  • Z téhle recenze přímo čiší zaujatost a to na hru jako takovou zatím žádný názor nemám. Zejména opakování negativních slov zavání buď autorovou nezkušeností se psaním, leností či naprostou unaveností. Nelze ji prostě brát objektivně a osobně bych uvítal, když by vznikla ještě jedna recenze někým jiným, kdo píše kvalitní články a ne tyhle amatéřiny. Jako čtenářská recenze asi fajn, když to alep ostavím vedle toho jak to píšou Radek nebo Pavel, tak to je jako srovnávat slohovku první třídy s Kingem.
    • Hod sem odkaz na nejakou objektivni recenzi, moc se tesim :-)
      Jinak Dying Light bych napalil 4/10 a zcela po pravu. To ste fakt vsichni tak jednodusi ze vam tohle staci?
      • Zajimalo by me, co chces vic od zombie apokalypsy? Bohate staci volny svet,sekani hlav na sto zpusobu, zlepsovani postavy, zbrani etc. a k tomu jeste parkour a coop. Osobne 9/10.
        • Psal sem to sem uz stokrat:
          Lepsi fyziku, ta hra neni zadna zabava kdyz nenabizi vubec zadnou fyziku a interakci s prostredim, jedna plynova lahev a 3 moznosti jak zombie zabit, hmm fakt zabavny piskoviste.
          Na to jak je mesto maly je nevyrazny a nic si v nem clovek nezapamatuje, nic ho neposadi na zadek.
          Nudny questy, bez, prines, vylez.
          Zadne vztah k hlavni postave
          Vic prvku preziti, ve hre zadny nejsou.
          Co se me libilo je noc a i ten parkour chvilku bavi, pak ale prichazi nuda, nuda, nuda.
          Pokud nekdo neco vi o hrach, hernich mechanismech a prvcich vidi jak je hra odflaknuta.
          Tem jednodusim to staci a sou nadseni.
          • Half Life 2? To myslis ten prehypovany tunel? lol
          • fyzika je supr, takovej ragdol vetsina her nemá a nevadí vám to, pockejte si na witchera3 a jeho fyziku, poblouzněnci
            - ze si mesto nepamatujes je tvuj boj, ja mapu uz nepotrebuju, staci se zorientovat dle okolí či si v dálce vyhlídnout tower, jsi jen zmatený ahloupý, se hrou ale tyto svoje potíze nespojuj.

            Questy me baví

            Hlavní postava je retardovaná, ok

            Survival prvky mi staci

            Nuda nuda nuda? Pro mě zabava zabava zabava. Tak hlavne ze ty ses sofistikovanej, aspon nekdo. Tarde. Proste te to nebaví, tak zalez a nesmrd! :D
            • jaj ty si hloupej kluk, nechme to tak, diskuse nemá smysl, nechápeš psanej text
            • Opravdu chces srovnavat Zaklinace s timhle odpadem?
              Vis Zaklinac stavi na uplne jinech mechanismech a hernich prvcich, v podstate potvrdils co pisu nahore, ze Dying Light je pro jednodusi publikum.
          • Morraw
            To je ale furt tvůj subjektivní názor. Jestli já jsem jednoduchý, že mě to baví, tak ty jsi potom omezený, když si to nedokážeš zahrát.
            • Ja kladu na hry v roce 2015 nejaky naroky, treba takovy ktery splnoval uz Half Life 2 v roce 2004.
  • Vidlevkrku
    Tak tohle hodnocení je fakt vrchol. Recenzetovy vyblitky se nedaji ani čist a v půlce jsem to už nevydržel a přestal. Všude na našich a světových SERIOZNÍCH webech davají hodnocení minimálně 8/10, ale tady rádoby PAN odborník háže moudra a blbé zaujaté kecy. Za mě hodnocení 9/10, rozhodně to není, dle hodnoceni, Béčková hra na 6/10.....Tak se mi zdá, že toto recenzoval nejaký chytrolín co má rád spíše FIFU a ani to pořádně nehrál. Fůůůůj styďte se, že necháváte takového rádoby profesionála recenzovat !!!! *16* *16* *16* *16*
    • Ty si dobrej vidlák...
      • Drž píč. ty buzno !!! *16*
  • KingOfWorms
    6/10? Hmm, za me zatim po cca 20hod 9/10. Zajímavý. Urcite je to z casti tím, že dead island 1 ani 2 jsem kvuli technickým potížím rozumně nerozchodil. Já fakt momentálně DI absolutně žeru, zpracování, hratelnost, žánr, pro mě fakt paráda.

    Jinak po patchi a s DI mod tool (vypnutý clowd shadows, env shadow - nic moc rozdíl v grafice ale FPS gain ok) mi to jede 1920*1200 textury medium, shadows high, dohled na min (to taky nejde prakticky poznat za běhu), antialiasing, ssao na Phenom II quad @ 3,7Ghz, HD6870 1gb, 8gb ram mezi 30-60 fps pricemz hra se prumerne drzi spis okolo 35-50 coz je myslim supr vysledek.

    Pro mě fakt zábavný skloubení RPG prvků (skills, craft, looting, questy, equip atd), free run AKA mirrors edge ale mnohem lepsi & open world/sand box. Hutná atmosféra, hodně věcí co se dá dělat, supr audio/video zpracování. S 6/10 zásadně nesouhlasím! :D Tady dostaly takový kejdy vyšší hodnocení, že nějak výc se tím zaobírat nemá smysl. O hodnocení her si tu občas člověk musí myslet svoje.

    Hru zasebe kazdopadne doporucuju
  • S recenziou sice nesuhlasim, ale v diskusii vidno preco sa priemer recenzii zvacsa posunul na 7/10. A ako metacritic pokrivilo hodnotenia. 6/10 je nadpriemer...klisoidna zabavna zombie hra nato to presne sedi. Ako fanusik hororov ked vidim n imdb aspon 6 bodov je to uz urcita znamka kvality. Je super ze games.cz sa sem tam odhodla sprcat hry a dat prisnejsie hodnotenie.
  • Jack1947
    Takže dopařeno, po celo denním paření... jakto říct a brát to tak že hra mi něco více dala než vzala - ani jsem ten propařený čas nepočítal pokud to bylo tak dlouho takto asi byly nejuzovanější hodiny co jsem kdy strávil u hry. Nevím na kolik je normální už v polovině hry sledovat nabíhajicí procenta.

    Přejduli všechny naházené klacky pod nohy hráčovy, dropy které ke konci začli být pomalu nesnesitelné, nudné opakující se střety s čim dál tím větší kvantitou zombíků, hrdina i když ve vyšším levelu stále celkem imbecil. Otravné překonávání - přeskakování přesplhávání překážek... Příběh co vlastně byl o ničem, jen vy jste si museli dojít na konec a zjistit že vlastně nezjistíte nic. - Ano je to otevřené jak vrata od stodoly.

    Vedlejší nudné mise... které jsem ani nehrál. APak je tady grafika náročná ale s hezkými efekty to zase se hře nechat musí krásně vypadá, má to své opodstatnění a ve druhém městě jsem si připadal že jsem venku a smažím se na slunci. Voda hezké rozmazané kapky vody po kameře, to trochu pak vypadalo jak by měl ten hráč před sebou kameru ale ok. VOda byla opravdu hezká, déšt stékajicí. Kruté noci, teplé dny. Výření vzduchu bylo taky hezké a stím bordelu ve vzduchu, každá lokace měla něco do sebe at už jste byly ve stokácj,nudné škole nebo stavbě nakonci.

    Sakra když hratelnost byla nudná a frustrační tak tohle těžko spraví hru, která byla zamýšlena dobře ale dopadla hrozně. K čemu mi je nádherná grafika, když se potýkám s téměř nuolovou rozbitou nefunkční a nudnou hratelností. Že mne zbraně omrzí, že nemám dostatek místa v inventáří že měnění zbraní je opět z konzole ... a za takovéhle nešvary se platí, bůbec si nedovedu představit v jakém stavu to je na konzoli asi nic moc no.
    Bylo to únavné, nakonci by si člověk měl říct, safra stálo to zato? těch 25 nebo kolik hodin. U DI jsem si řekl že ne... a tady říkám 2x ne. Vypadá to že hry začínáají být čím dál tím méně zábavné ale o to více únavné (čest vyjímkám)
    5/10 je myslím až až. Pokud by měli takhle pokračovat i nadále tak říkám tudy cesta nepovede.
    Proč si sakra nalhávat že to bude lepší a nejen u tohohle... i u jiných her. Odmítat si připustit že to nebude lepší že to bude možná horší.
    • Takže to za ty peníze stojí ? Nelituješ ?
      • Jack1947
        Litoval bych hodně...
    • Prosim ta uz nikdy nepis viac ako 2 suvisle vety...
    • Jack1947
      To jsem holt celý já *15* , snažím se vše dohrát. I když u toho třeba trpím ( viz Wach dugs, ted Dying light).
    • jsou tam i nejake survival prvky? shaneni jidla a tak?
      • Jack1947
        Jen pokud potřebuješ zdraví, jinak jestli je dostatečný survival že si zajistíš safehouse poté co ho vyčistíš od zombíků netuším.
    • Nechapu ze dokazes dohrat hru ktera je u tebe tak spatna (souhlas ze DL je hrozna hra) Ja sem to po zhruba 3 hodinach smazal a nikdy vic.
  • Tak toto ma dostalo 6 sa dava uplnym troskam a toto je minimalne na 8 sam by som dal 9
    • V tom případě ti dávám 6.
  • len by ma zaujimalo kolko z tych kritikov hru naozaj preslo, opisu prve dve hodiny gameplayu a potom skutek utek...a kto chce pribeh nech si ide pustit nejaky romanticky film alebo precitat nejaku peknu knizku, toto je virtualna realita v ktorej sa sekaju hlavy! je to jasne! no tak
    • Vona tam nejak zazracne po 2 hodinach zacne fungovat fyzika? A mesto uz nepusobi tak nudne a obycejne? Interaktivita prostredi taky po 2 hodkach vzroste?
      Ja teda nevim ale niceho takovyho sem si nevsiml.
  • Daniel Kremser - respekt, za tuto recenziu.
    Prvych par hodin nadsenie a potom len frustracia. Tato hra je ako od Ubisoftu.
    - hlupy pribeh
    - hlupy hlavny hrdina
    - na plcu optimalizacia
    ...
    To je prazdna hra, ktora ponuka milion generickych qeustov a nejaky skill tree, ktory v konecnom dosledku nema vyznam. Ani RPG ani cisto akcna hra.
    Spec Ops vysadkar, ktory sa zazenie tri krat sekerou a z toho je unaveny ako keby osem hodin nahadzoval do miesacky na stavbe a ta sekera sa mu doj€be po troch zombikoch. Ked si da bod do skillu, tak po piatich. To asi nebude Fiskars...
    Super su tam parkour a level design - to je fakt na urovni.
    -
  • podle me je i 6/10 moc, za me sotva 5/10, hra je nudna jaxvina, parkour se okouka za hodinu a pak co ...okrouhanej dead island, ale koukam ze to je dneska v mode, vse zjednodusovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší