Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrajte Homefront *3*
  • toto sa dovedam dnes :
    Battlefield Hardline obsahuje ochranu, která vám v případě časté změny hardwaru odepře přístup do hry.
    no nekup to *1*
    • Nove komponenty kupuju kazde 3-5 mesic. Po roce hra nepujde? A to jsem si ji chtel opravdu koupit.
      Tahle hra ma opravdu super grafiku tu nejlepsi to na konzole proste nneni ty brzdi ten rozvoja extenci vzrodu prutoku fotorealiti.
  • Veskoslav
    Kdo by nevěděl, tak MATO je Lunk. Není to žádný nový nick.


    A ohledně hry. Kdyby se toto prodávalo za 500 jako DLC k Bf4, tak nejspíš nikdo nenamítne. Ale 60 euro základní hra, když všichni ví, že datadisků budou tři pr*ele....Takže dalších 50 éček za Premium....Přeskinovaná hříčka, co nedosahuje kvalit NFS, Pay Day 2 a ani kritizovaného Bf4. A ano Mato, máto mám odehrané "pouze" v Betě, ale za 14 dní, co hra později vyšla se toho tolik změnilo, že je větší šance, že najdeš na Marsu vodu.
    • Inšepektor Clouseau, aj ten vyriešil v skutočnosti holý prt ale aspoň pobavil obecenstvo. Na druhú stranu zase neviem kto je MATO ale veskoslav je mi povedomí, to je ten malý neštastný namosúrený český riťolez, ktorý píše pod rôznymi pseudonymami a pridáva si priazeň cez vpnku aby si všetci mysleli ako s tebou všetci súhlasia? *14*
      Kde tz vidiš hardline za 60 ojro? si tak trošku slepučký všakže? Ja som hru kúpil v kamennom obchode za 39.99 a premium kupovať nemusíš, nikto ťa predsa nenúti. Prečo sem pletieš NFS? Pay Day 2 je naozaj veľmi zlý príklad hry ktorá ma kvalitatívne navrch pred hardline, to si stúpil mierne do lajna, tak isto aj v porovnaní s BF4 je hardline klenot medzi hrami.
      Fascinuje ma a to nie si prvý, čo tvrdí, že beta ktorá bola začiatkom marca, bola nejaká orezaná verzia plnej hry a že sa v podstate za 14 dní nič nezmenilo. Si ty ale teda riadny truhlík, v čase bety bola hra hotová po všetkých stránkach, vydanie bolo presunuté do stredu marca z úplne iných dôvodov, keď ti niečo hovorí fiškálny rok, tak pochopíš. Beta bola totižto aj pol roka starší build hry a rozdiely medzi týmto buildom a plnou hrou sú viac než markantné, ale kedže si plnú hru nehral, tak nemáš páru o aké zmeny sa jedná.
      • Jack1947
        Přestan ze sebe dělet většího blba než si. Lunk = Mato podobný styl vyjadřování (spíše stejný) a stejná ikonka ok chápu zapoměl sis ji v inkognitu změnit, isnt it coincidence? Jinak vše dobré aj na salaši. *4*
        • Do prd3le, vidim, ze nas predrahy, premudrely Jack je uz v podstate implementovanou sucastou games.cz komentarov... Tebe proste fakt nestaci, ake NEUVERITELNE kydy si kedysi nonstop trepal na trapnom w-blogu. Je strasna skoda, ze dany web isiel nadherne do paze, a tak si si, pochopitelne, musel hladat ine pole posobnosti, kde mozes zo seba pravidelne dostavat tie svoje "zrnka mudrosti". *12*
          Okrem toho, bolo zaujimave sledovat, ze v case w-blogu bol z teba uplne klasicky nadrzany herny pubescent... no napriek tomu, ze odvtedy ubehlo peknych par rokov a clovek by cakal, ze spolu s vekom dojde i k urcitej uprave tvojho pokruteneho "svetonazoru", aj totalny debilek musi vidiet, ze v tvojom pripade sa prakticky takmer nic nezmenilo. Stale dokola do vsetkeho fusujes, hoci uroven tvojich vedomosti nonstop pripomina niekdajsie casy, kedy ta na w-blogu zasadne zotrel ktokolvek, kto nemal v hlave doslova n4srane takym sposobom, ze by to dotycnemu liezlo von aj usami...
          Osobne si gratulujem, ze uz v podstate niekolko rokov nemam ani omylom tolko casu na hranie hier (ty to nepochopis, to by si musel este viac podrast a zacat konecne zit aj niecim inym, nez su hry). Tym skor, ze v mojom pripade sa uz hry dostali na vedlajsiu kolaj, i moje navstevy tohto webu sa zredukovali na minimum. Napriek tomu ma neprestava udivovat, ze ked uz sem aj zavitam, tak mozem otvorit vskutku akukolvek diskusiu a tvojich tzv. "komentarov" je tam vzdy napchatych tolko, az ma z toho boli zrak.
          Prosim ta, bud uz konecne dospej, pripadne si najdi babu (ta by ta hned kapanek "zrovnala") a uvedom si, ze tie tvoje kecy, ktorymi sa prezentujes uz tolke roky, su asi tak zaujimave, ako mexicka telenovela.
          Btw, cudujem sa, ze ti este nenapadlo zalozit si napr. vlastny blog, kde by si sa mohol delit o svoje slahnute myslienky s podobne "nakazenymi" ludskymi entitami. Teda, za predpokladu, ze by ti tam vobec niekto lozil a nepisal by si cely blog vyhradne pre seba. Avsak... ked sa to tak zoberie, co sa tvojej osoby tyka, v podsate i dane riesenie by bolo systemovejsie, nez vidat ta tu a zbytocne trpiet pri kazdom mozgovom vyplachu, ktory ty -- ocividne s velkou davkou nadsazky -- nazyvas komentarmi.
          ...mno, sice v ziadnom pripade nepredpokladam, resp. nedufam, ze by moj komentar na veci nieco zmenil, nakolko dostat trola tvojho formatu mimo akukolvek diskusiu je, pochopitelne, nemozne, ale aspon som sa ti pokusil napisat cosi, co ty, zial, tradicne nepochopis, a tak je mi jasne, ze ked sa sem po case opat dostavim, najdem tu zas a znova dalsiu megalomansku varku tvojich "duchaplnych" postrehov.
          Toz... podaktori ludia su skratka dozivotne nepoucitelni a o tebe by v tomto smere mohli na Karlovej univerzite studenti pisat diplomovky. Najma ludia z katedry psychologie by vdaka tebe ziskali cenny material, s maximalnou ucinnostou pri statniciach. Echjo... Skoda dalsich slov. *7*
    • He7he
      Tento postřeh od odborníka na problematiku nickových alternativ Mata nepochybně potěší.

      A na Marsu už byla nalezena voda.
  • Keyz
    Co tam máme dále?

    Strašný když si člověk uvědomí, že tohle je ta zábava hlavního proudu a je čím dál více de*ilnější... Hlavní proud se velice změnit a to jsem nezažil staré hry jako Dungeon Master a starší...

    Na zdejší obálce drsnej polda jako šmirglpapír a co nový díl to nová šílenost...
    • Jack1947
      Je tam nová věc, šak v SP se dá vlastně musí zatýkat *4*

      Tedy něco nového, né jen střílení ale i zatýkání podezřelého něco co uměl dříve například SWAT atp... stejně jako klouzání už umí CO holt pokrok zastavit nejde.
    • to už nemá cenu na tieto žvásty reagovať, fakt strata času...
      • Kamo... na co sa snazis? V kazdom clanku co tu vyjde 90% cechackov hejtuje. To je proste slaba mentalita. Myslis ze ti tu niekto da za pravdu? Len velmi malo ludi tu pise rozumne prispevky. Samozrejme svoje hry povazuju za svate. Ked zacnes hajit hru nenapisu ti preco nemas pravdu alebo tak. Automaticky si fanboy/smutny/ uplakanec a podobne. Ziadna dospela diskusia sa nekona a akoby aj mohla ked vacsinou nemaju paru o com hovoria :D. Proste nic k veci len urazky a srandy. Ja sem chodim len aby som sa pobavil na tych perlach co hovoria. Aspon ten hokej im ide no nie?
        • Ja ich malomeštiactvo chápem, češi vždy takí boli, je to taká banda povýšeneckých tajtrlíkov väčšinou, ale len na internete. A ja mám rad výzvy a preto s radosťou týchto trollov pekne vyhecujem a potom sa s nimi hrám ako mačka s myšou. Nič rozumné sa od týchto imbecilov ani čakať nedá, veď čo by sa aj dalo čakať od národa, ktorému prezidentuje vulgárny ožran a pred ním prezidentoval latentný homosexuál a kleptoman a pred ním to bol židovský zdegenerovaný kolaborant, zradca a sluha pánov.
          • Vesničan mluví o maloměšťáctví, oh the irony...
          • C-BEAM
            " A ja mám rad výzvy a preto s radosťou týchto trollov pekne vyhecujem a potom sa s nimi hrám ako mačka s myšou."

            ja to vidím nejak takto http://imageshack.com/a/img538/6084/003HTH.jpg
            • tak tragéd čo pridáva a onanuje nad obrázočkami mačičky a myšky mi tu bude hovoriť niečo o dospievaní sa spamätaj chlapča 12 ročné.
            • Môžeš tri krát hádať prečo to tak je? :)
              Vieš čo nechaj tak, ja ti to prezradím, je to preto, lebo ty patríš do tej skupiny plnej menejcenných a emočne roztržitých trollov.
              • C-BEAM

                Reakce na příspěvek:

                neviem aký máš problém ale potrebuješ dospieť, to čo tu predvádzaš je niečo hrozné.
        • A jé, čobol se projevil. Proč si nechodíte na svoje herní weby? Jo já zapomněl, tam v Čobolstánu žádný nemáte, tak musíte do civilizace. :)
      • eStar
        Všichni jsou proti tobě, ale ty jsi letadlo a všechny je přemůžeš. *1*
        • ty si tak slabučký troll, že mi ťa je až úprimne ľúto.
          • Jdi už někam nikdo není na tebe zvědavý ty osle !!!!!!!!!!!!!!
          • Jack1947
            Už nemám strach že by jsme se tady bez Hnisavce nudily... *4*
            • väčšinou s hehečkom nesúhlasím , ale teraz ti musím dať za pravdu, napísal so to fakt výstižne a čo je viacej dôležité, že je to bohužial pravda.
            • eStar
              he/he: Gratuluji, už si skoro vymyslel něco svého, ale nakonec to zase nedopadlo tak snad příště. *4*
            • Mato má docela fofr. Ale ani se mu nedivím. Neznalí gumáci, co se na tuhle hru slítli, to je garda sama o sobě. Jakejsi vidlák bez školy, ksicht se skřítkem, ocas tahající cosi o skillu a samozřejmě keyz s alobalem na hlavě, co to zase korunoval protlačeným blitkem. Úplnej souboj Titánů...
          • eStar
            http://oi42.tinypic.com/28i47rk.jpg
            • čo si mám užiť ty neštastný trphajzlík? veď ty si už stratil okrem pomyselnej nite aj akúkoľvek koherentnosť v tejto diskusii. Ani ma to neprekvapuje, tak dlho si sa zahrával s ohňom až si si ten tvoj malý mozoček spálil.
            • eStar
              Lunk: No jasně, užij si to, hezkou noc přeju. *3*
            • Neštastný simplexný chlapeček, čo pridáva obrázočky poníkov a trolluje tak nepodarene a okato, až sa za ním práši mi tu bude hovoriť niečo o ťahaní za nos a o intelekte. Ty si fakt asi ten najvprimitívnejší troll akého som mal kedy česť stretnúť tu na games.cz . Džek je pri tebe Eintstein.
            • eStar
              Lunk: Označuješ mě za trolla, ale celou diskuzi si zaprskal nenávistí kvůli tomu že si někdo dovolil sáhnout ti na tvou modlu a byl jsi to ty kdo na mě zaútočil jako první tak se nediv že tě tu tahám po diskuzi jak hadrovou panenku (a není to tak těžké vzhledem k tvému intelektu).
            • Celkom slušné, ale zabudol si tam dodať, že si troll s bolestami v zadnici, tak šup šup uprav si to.
      • Keyz
        Přesto jsi ho "ztratil" aby jsi reagoval a to navíc obecným žvástem *15*
        • Daj si ten alobal z hlavy dole a uvaž uź konečne racionálne, lebo si fakt tragický a zároveň na posmech.
        • Ristoro
          Mám podezření, že strejda Lunk je ve skutečnosti Maty, nebo jak se ten blbec jmenoval :D.
          • Huehuehuehuehue, ja mám takého tušáka, že ty budeš ten Ristorante čo pizze vyrába?
            Nemusíš, úmyslene chyby v menách robiť, vyzeráš potom pred tvojimi súkmenovcami ako postihnutý, aj keď je pravda, že ty nevyzeráš, ty totižto s najväčšou pravdepodobnosťou si.
    • Na Dungeon Masteru sem zacinal, tenkrat sem z te hry byl uplne hotove.
      No Hardline si na webu kde dostal Alien 6/10, odnesl 8/10 a to hlavne za kampan, no neber to :-)
      • Keyz
        Ta rychlost proměny hlavního proudu je neskutečná. V minulosti všichni hráli jiné hry a dnes tohle. De*ilizace postupuje velice rychle.

        Od toho vtipného obrázky kde bylo srovnání levelu z dooma a nějaké moderní akce až po "méně" aktivního hraní a více keců v cutscénách atd. To nemluvím o tom aby hráč nedejbože sám něco měl vymyslet a vyzkoušet. Napíše se "mačkej X" a poté podle statisticky vydavatel zjistí, že celé 1% nevědělo co má dělat když se ukázal daný nápis. Tak příště rovnou udělají aby se to zmáčklo samo *1*

        Dříve jsem si myslel jak to je super, že jsou hry. Tam si vyzkouším aktivně to co nejde běžně v životě a dnes té aktivity paradoxně ubývá. Tedy u her v hlavním proudu.
        • Zas šalamún, čo videl jeden film alebo video na youtube a už ho chytá hysák, že ako je to všetko na prt.
          Daj sa teda na vedlajší prúd, skús rovno ten striedavý a ukonči kariéru.
  • suhlasim s hodnotenim
  • Už od počátku sem Hardline považoval za kočkopsa který se snaží přitáhnout ke značce nové příznivce ale přitom neodradit zastánce klasiky. Z mého pohledu to absolutně nefunguje. Kdyby nám tvůrci naservírovali plnohodnotnou alternativu SWAT bral bych jí všemi deseti a fakt že parazitují na názvu osvšdčené značky jim odpustil. Ovšem to co vzniklo, přeskinovaný BF4 říznutý Paday 2 a Need for Speed mi je jen k smíchu. A to že Visceral přes svoje zkušenosti nebyli schopni spáchat ani slušný SP už je jen pověstnou třešničkou na dortu. Akcionáři EA by se měli velice vážně zamyslet nad fungováním kontrolních mechanismu ve vydavatelství. Jeden BF katastrofa po technické stránce další po té obsahové. Jestli takto hodlají pokračovat tak po MoH pošlou do věčných lovišť další klasickou značku. *7*
  • Inovace v multiplayeru? To jako mensi mapy, min vozidel, min zbrani, , skoro zadna znicitelnost prostredi a osekana grafika. To sou ty inovace, nebo jak to je, nejak to nechapu.
    • Toto fakt môže napísať len niekto kto tú hru nehral. Netrolluj.
      • Hral sem betu zhruba 4 hodky, vic sem tomu nedal pac me to nebavilo.
        • Ale beta nie je plná hra môj milý.
          • Aha a co se tam za 14 dni zmenilo :-) Nebud smesne
            • Aha, no už je mi to jasné, dneska je tu nejak veselo, toľko trotlov po kope tu už dlhú dobu nebolo...
      • He7he
        Nech bejt, to je známej vyučenej brusič a militarista. Ten přece ví o čem mluví...
    • Jack1947
      Hotwire, a "krvavá"lázen Heist to ti je málo? *7* Nesouhlasím jen s cenou, DLC to ale taky není když je to upe o nečem jiném, i když postata je stále stejná.
      • Ten Hotwire se diky fyzice neda hrat, a heist je kopirka Payday a to mam na steamu.
        • Jack1947
          Hmm, když nepočítám absenci fyziky byl to jediný důvod ke koupi. Ano, přišlo mi to zábavné jen nevím za jak dlouho by to spadlo do stereotypu.
          • Pro me je fyzika v automobilovech honickach dost dulezita, asi neco jako strileni v strilecce, nevim jak to mas ty, ale pro me je to zasadni vec.
  • Jack1947
    Rozkliknu, článek čekám 7-8/10 , ne, dostane se mi odpovědi v podobě naprůměru tedy 6/10!

    Pak vidím autor: Daniel Kremser a už se ničemu vlastně nedivím... *7* *3*
    • Asharak
      Nojo všichni jsme čekali 3-4/10 a ono nic *10*
  • eStar
    To je síla co za lidi tahle hra táhne. první je vzteklý fanboy, druhý neumí napsat ani jediné slovo bez několika gramatických chyb, třetí to koupil na torrentech a čtvrtý je Justin. To je konec tohle. *1*
    • A sme doma stará mama, simplexák nám to všetko zhrnul, ale s tým rozdielom, že je ako obvykle a tradične úplne mimo :)
      • Lunku, myslím že uděláš všem službu, když vstaneš od počítače a pojedeš někam na dovolenou. v Syrii je touto roční dobou moc pěkně.
        • Drak_1
          Presne teraz je tam uplne bombovo :)
      • eStar
        V pohodě, nemusíš být smutný, furt máte pravděpodobně lepší komunitu než League of Legends.
        • O čo ide? Prečo by som mal byť smutný a čo sem pletieš moba? Nejako si už dlhšiu dobu mimo.
          • eStar
            Nějak ti ujíždí vlak, ještě pár příspěvků a budeš úplně ztracen. Ani se nedivím že je pro tebe Hardline vrcholovou hrou. Není to o tom že by ta hra byla tak dobrá, ale o tom že tvoje nároky jsou tak nízké, ale jak je vidět tak i taková hra si své zákazníky najde. EA se evidentně snaží za každou cenu konkurovat Call of Duty, CS... což je možná fajn pro zákazníky jako jsi ty, ale už trochu horší pro fanoušky série Battlefield. Toxická komunita už je jen taková třešnička na dortu.
            • Tomu dementovi stačí že, volá japonskou psycho sračku s dlc za 7 éček která mu přidá 2h stuhlého zadku, hrou roku 2014, jak velký odborník bude asi takový člověk na hry, a jakou váhu budou mít jeho řeči, ano správně v obou případech nula : nula *3*
            • Od teraz ťa volám simplexman, lebo to čo tu ty plodíš za chujoviny, to už prekonáva aj takých trotlov tu na games akými sú tripledží, hehe, džakuj, ježíš kristus, naznák zmierenia a tak ďalej. Veď ty ani nemáš čo i len najmenšie poňatie čo to tu teraz potíš. Keby chcela EA konkurovať COD tak hardline vydá už v novembri minulého roku, všakže? A prečo sem znova pletieš niečo čo sem vôbec nepatrí, najprv to bola moba a teraz pre zmenu CS, ty si nejako extrémne popletený chlapče, nebolo by na škodu ísť sa poprechádzať lebo píšeš nehorázne bludy.
              Tie poznámočky pre koho je hra robená a najmä tá imbecilná poznámočka s nízkymi nárokmi, to si môžeš strčiť vieš kam, ja sa považujem za old school hráča a hral som battlefield keď ty si ešte tatkovi vo vajciach plával.
              Ty si jednoducho len zatuchlý troll, čo kydá bezdôvodne na hru len preto aby bol zaujímavý.
  • no ja koukam games se neboji a hodnoti objektivne. dlc co si hraje na plnohdnotnou hru si vic nezaslouzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit