-
logika některých lidí mě vážně udivuje.
nehrál si to tak nemáš právo se ozvat......
hlavně nesmíš pirátit......
Takže vlastně nejlepší by bylo koupit originalku za plnou cenu v den vydání zahrát ji a zjistit že je to naprostá kravina a teprv potom by člověk dostal možnost ji hanět. V momentě kdy to člověk koupí tak vydavatel VYHRAL A JE MU NAPROSTO U ČOKODIRKY že se vám to nelibí. Tady jde o prachy ne o to jak jste spokojení.
A někteří to evidentně vubec nechapou -
-
Ty čokodíro :D. Od prvního zapnutí hry máš 24 hodin na to, aby si bez udání důvodu chtěl vrátit peníze :D. A světe div se ono to funguje :D Dokonce nemusíš tu hru ani pirátit :D https://www.origin.com/en-ie/great-game-guarantee
-
Tak tak ...
-
skor si strelim gulku do hlavy nez by som za nieco taketo dal plnu cenu, popravde skor by ma musel niekto 5 minut topit v zachode nez by som za to dal aspon 5eur.
-
-
dnes majú ľudia fakt divné fetiše *1*
-
-
1+
-
-
To je síla co za lidi tahle hra táhne. první je vzteklý fanboy, druhý neumí napsat ani jediné slovo bez několika gramatických chyb, třetí to koupil na torrentech a čtvrtý je Justin. To je konec tohle. *1*
-
-
A sme doma stará mama, simplexák nám to všetko zhrnul, ale s tým rozdielom, že je ako obvykle a tradične úplne mimo :)
-
-
Lunku, myslím že uděláš všem službu, když vstaneš od počítače a pojedeš někam na dovolenou. v Syrii je touto roční dobou moc pěkně.
-
-
Presne teraz je tam uplne bombovo :)
-
-
V pohodě, nemusíš být smutný, furt máte pravděpodobně lepší komunitu než League of Legends.
-
-
O čo ide? Prečo by som mal byť smutný a čo sem pletieš moba? Nejako si už dlhšiu dobu mimo.
-
-
Nějak ti ujíždí vlak, ještě pár příspěvků a budeš úplně ztracen. Ani se nedivím že je pro tebe Hardline vrcholovou hrou. Není to o tom že by ta hra byla tak dobrá, ale o tom že tvoje nároky jsou tak nízké, ale jak je vidět tak i taková hra si své zákazníky najde. EA se evidentně snaží za každou cenu konkurovat Call of Duty, CS... což je možná fajn pro zákazníky jako jsi ty, ale už trochu horší pro fanoušky série Battlefield. Toxická komunita už je jen taková třešnička na dortu.
-
-
Tomu dementovi stačí že, volá japonskou psycho sračku s dlc za 7 éček která mu přidá 2h stuhlého zadku, hrou roku 2014, jak velký odborník bude asi takový člověk na hry, a jakou váhu budou mít jeho řeči, ano správně v obou případech nula : nula *3*
-
Od teraz ťa volám simplexman, lebo to čo tu ty plodíš za chujoviny, to už prekonáva aj takých trotlov tu na games akými sú tripledží, hehe, džakuj, ježíš kristus, naznák zmierenia a tak ďalej. Veď ty ani nemáš čo i len najmenšie poňatie čo to tu teraz potíš. Keby chcela EA konkurovať COD tak hardline vydá už v novembri minulého roku, všakže? A prečo sem znova pletieš niečo čo sem vôbec nepatrí, najprv to bola moba a teraz pre zmenu CS, ty si nejako extrémne popletený chlapče, nebolo by na škodu ísť sa poprechádzať lebo píšeš nehorázne bludy.
Tie poznámočky pre koho je hra robená a najmä tá imbecilná poznámočka s nízkymi nárokmi, to si môžeš strčiť vieš kam, ja sa považujem za old school hráča a hral som battlefield keď ty si ešte tatkovi vo vajciach plával.
Ty si jednoducho len zatuchlý troll, čo kydá bezdôvodne na hru len preto aby bol zaujímavý.
-
-
-
-
-
-
Inovace v multiplayeru? To jako mensi mapy, min vozidel, min zbrani, , skoro zadna znicitelnost prostredi a osekana grafika. To sou ty inovace, nebo jak to je, nejak to nechapu.
-
-
Toto fakt môže napísať len niekto kto tú hru nehral. Netrolluj.
-
-
Hral sem betu zhruba 4 hodky, vic sem tomu nedal pac me to nebavilo.
-
-
Ale beta nie je plná hra môj milý.
-
-
Aha a co se tam za 14 dni zmenilo :-) Nebud smesne
-
-
Aha, no už je mi to jasné, dneska je tu nejak veselo, toľko trotlov po kope tu už dlhú dobu nebolo...
-
-
-
-
Nech bejt, to je známej vyučenej brusič a militarista. Ten přece ví o čem mluví...
-
-
Hotwire, a "krvavá"lázen Heist to ti je málo? *7* Nesouhlasím jen s cenou, DLC to ale taky není když je to upe o nečem jiném, i když postata je stále stejná.
-
-
Ten Hotwire se diky fyzice neda hrat, a heist je kopirka Payday a to mam na steamu.
-
-
Hmm, když nepočítám absenci fyziky byl to jediný důvod ke koupi. Ano, přišlo mi to zábavné jen nevím za jak dlouho by to spadlo do stereotypu.
-
-
Pro me je fyzika v automobilovech honickach dost dulezita, asi neco jako strileni v strilecce, nevim jak to mas ty, ale pro me je to zasadni vec.
-
-
-
-
-
clovek si rekne, ze to uz po BF4 nemuze byt horsi a ono je *15* ...vidim to, ze dalsi dil oznami za mesic
-
-
Pristi tejden vyjde...
-
-
Ja to hovorim uz fest dlhu dobu... EA skratka sux na vsetkych frontoch. V tomto desatroci sa im podarilo vydat snad len jednu vcelku vydarenu hru (ano, vlastnim ju, vratane vsetkych DLC) a tou je BF3. V danom pripade este bolo vidiet aspon aku-taku snahu o vcelku slusnu optimalizaciu (to sa vsak tyka DICE)... lenze vzhladom na nekonecnu nenazranost EA im to nedalo a BF4 vydali iba ROK (!!!) po BF3. Azda kazdy, co len priemerne zmyslajuci clovek, by si myslel, ze stvrty diel vydaju NAJSKOR cca po dvoch rokoch, tym skor, ze BF3 dokazal (i vdaka mnozstvu DLC) hraca zabavit na cele hodiny. Lez, nieeeeee. Ved predsa prachy navyse sa vzdy hodia, no nie? *7*
Spominam si, staby to bolo vcera, ako vyzerala beta BF4... nieco tak STRASNE najma co sa komplet odflaknutej optimalizacie tyka... mnooo, veru tym sa rozhodne zapisali do dejin. A to tym skor, ze nasledne hru i napriek XYZ staznostiam hracov (bol som medzi nimi) skratka s kludom vydali, ale nazabudli naslubovat hory-doly, ako sa postaraju o opravu vsetkych chyb. BUEHEHEHE, NESKUTOCNE!!! Osobne som si napokon zakupil i tento kus (lez, napr. na posledny DLC som sa doteraz vydlabol a ani neviem ci to zmenim a hru "skompletizujem"), nechal som sa mierne uniest tym, ze skratka dielmi BF2 a BF3 ma -- sr*ci jedni -- skratka "dostali". Jasne, ze som nakoniec na BF4 nadaval ako chroma vrana a nadavam nan dodnes, AVSAK... Co je podstatnejsie, v danom case mi ani vo sne nenapadlo, ze ti psychopati uz planuju kvazi "dalsiu" hru z prostredia Battlefield. Resp. ich marketingove oddelenie rozhodlo, ze hre Hardline daju privlastok Battlefield, hoci uz na zaklade uplne prvej bety spred vyse roka, ktoru som si trufol vyskusat, mi bolo nad slnko jasne, ze to s Battlefieldom nema spolocne VOBEC NIC. Lenze preco nenalakat tupe ovce (a ano, priznavam, ze tym, ako som mierne bez rozmyslu zainvestoval do BF4, i ja sam som si mohol/musel sebakriticky zabeeeeeekat) na chronicky znamu hernu znacku??? Ak by aktualnu hru pomenovali napr. len slovom Hardline, minimalne by zo seba neurobili dokonalych kr3tenov. Lez, nie... To by sme predsa nemohli mat tu cest s jednou najdebilnejsich distribucnych spolocnosti sucasnej doby...
Btw, trufam si povedat, ze to sa im uz viac vydarilo zafungirovat napr. na scene tabletov -- mam konkretne na mysli relativne vydareny napad s titulom Battlefield 4: Commander. Je totiz paradoxne, ze hranie tohto vytvoru ma z hladiska BF4 bavi zvacsa 100x viac, nez blbnutie s BF4 na PC, ktore sprevadzaju takmer nonstop nadavky na katastrofalnu optimalizaciu a chyby, ake by clovek prehliadol, ak by este stale islo o beta verziu a nie hru, ktora v case vydania rozhodne nestala "par supakov". Lenze ako azda vsetci vieme, EA v snahe o dalsie, dalsie a zase dalsie zisky, uz pred casom oznamila, ze v pripade BF4 sa to vsetko neskonci piatym DLC. Preco by sa aj malo, ked DLC titulov mozu pokojne vyrobit este min. dalsich 5 a nahrabat sa takym megalomanskym sposobom, aky snad ku dnesnemu dnu nepredviedla ziadna ina distribucna korporacia.
A pritom, co je najsmutnejsie, jasne si spominam, ze pred vydanim BF4 sa hracov snazili dostat najma na pritomnost tzv. "Levolution", co... ruku na srdce... nebol vobec zly napad. Akurat bola smola, ze sa tato idea zrodila v chorych hlavach psychopatickeho EA. Ved sa zamyslime... slavny "Levolution" mohli pokojne implementovat (ked uz aj nie v zakladnej hre) do jednotlivych DLC este pri BF3. Engine na to rozhodne bol pripraveny, nakolko ako vieme, jediny rozdiel medzi oboma dielmi spociva v tom, ze BF3 fici na Frostbite 2 (a doteraz po grafickej stranke vyzera pri MAX detailoch viac nez solidne), nuz a BF4 sa snazi "honosit" enginom s poradovym cislom Frostbite 3. Len skoda, ze pri nastaveni oboch dielov na MAX detaily som nikdy nemal pocit, ze by tretia generacia Frostbite prinasala nejake extra zasadne graficke rozdiely (napriek tomu HW narocnost stupla prinajmensom o 50%).
Takze... z mojho pohladu stacilo doteraz ostat pri BF3 a jeho DLC (pre mna za mna by som v danom pripade pokojne prijal este i 2-3 dalsie DeeLCecka), k tomu pridat funkciu "Levolution" a voila... mali by sme tu tretie pokracovanie Battlefieldu na obstojnej urovni, hoci trebars aj bez Commander modu. Prinajmensom po legendarnom BF2 by si ti imbecili nenarobili taku hanbu, ako po vydani BF4.
Nuz... fakt netusim kto/co EA konecne aspon ciastocne zastavi pred skazou a destrukciou, ktoru sa rozhodli aplikovat na herny priemysel. Iste je, ze Hardline (nie, nedonutite ma pouzit oznacenie Battlefield pri tomto prisernom paskvile) je kravina prvej kategorie, pred ktorou by nas ochranil snad len frontalny utok na servery, ktore danu h0vadinu veselo prevadzkuju.
Fhuuuu... ano, rozhodne som to s dlzkou komentara prehnal, no nemyslim si, ze by som tu tlachal "do vetra". Zaroven moj nazoru nikomu nevnucujem, pre mna za mna pokojne vyhodte z (W)okna peniaze za hru, ktoru pritom uplne hravo strci do vrecka napr. cela seria GTA.
Takze pardon, ale jdu blejt, velebnosti... *11* -
-
nemoh si spat bo co? *1*
-
-
toto sa dovedam dnes :
Battlefield Hardline obsahuje ochranu, která vám v případě časté změny hardwaru odepře přístup do hry.
no nekup to *1* -
-
Nove komponenty kupuju kazde 3-5 mesic. Po roce hra nepujde? A to jsem si ji chtel opravdu koupit.
Tahle hra ma opravdu super grafiku tu nejlepsi to na konzole proste nneni ty brzdi ten rozvoja extenci vzrodu prutoku fotorealiti.
-
-
Angry Joe: https://www.youtube.com/watch?v=ztZDVr3mZzg
-
-
Meeeeeeeeee, teda beeeeeee.
-
Konečně pořádná recenze a názor. Kdo to vidí jinak tak asi nemá oči nebo asi neví co s časem a penězma.
-
-
Hodnoceni je nadnesene.Pokud bych vzal neznaleho hrace a ukazal mu bf3 bf4 a tudle slataninu rekne ze jto jedna a ta sama hra akorat preskinovana.Kdyz si vezmu bf3 na ktery sem se tesil a totalne me zklamal.Jiste vsichni zazili metskou mapu vstup do metra a zakopovou valku kdy znicitelnost prostredi byla nula nula nic.Tisice naboju a vybusnin a oloupala se omitka.Hraji bf bad company 2 a muzu rict v demolici se clovek vyradi a moc mist na schovani neni.Je ale videt ze ze se vraci hodne novacku a dela presne to co v bf3 ci bf4.Schova se do baraku a mysli si ze tam bude schovany a neznicitelny.Staci jedna rana granatometem a borecek je fuc i s kusem zdiva.
-
Jen 6/10? To tentokrát poslalo EA tak málo? *5*
-
-
hold na blivajz nemaju a redakcia je uz rozmaznana.
-
poslali jen pro +5bodu mysleli ze to bude stacit...*3*
-
-
ja se tesil na volejnikovu recenzi s 8/10 *9*
-
-
a fanousci poradne policajni prace, v tomto pripade rizeni tanku, si mohou pricist +1 bod.
-