Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud bude SP na úrovni BF4 budu spokojen a kupuji. Určitě se nebudu nudit jako u přehodnocené nudy jménem half life. Multiplayer mě nezajímá.
    • Dogkiller
      Koupit si Battlefield kvůli singleplayeru a ještě ho hrát na gauči s gamepadem, no to je teda síla... *1* Tím úplně vytrollíš sám sebe. *1* I když u tebe mě to vlastně vůbec nepřekvapuje... *6*
      • BF hraji na PC dogf*ckere a peněz mám dost, to se neboj
        • *tatínek má dost peněz, tak vidíš, opravil jsem to za tebe, nemáš vůbec zač. To jen když z nejistoty vytahuješ peníze, o kterých nebyla vůbec řeč...
  • Jack1947
    Rozkliknu, článek čekám 7-8/10 , ne, dostane se mi odpovědi v podobě naprůměru tedy 6/10!

Pak vidím autor: Daniel Kremser a už se ničemu vlastně nedivím... *7* *3*
    • Asharak
      Nojo všichni jsme čekali 3-4/10 a ono nic *10*
  • Hrajte Homefront *3*
  • Nerozbrečte se tady,,, nikdo to hrát nemusí ale hejtovat musíte všechno ? byl bych hrozně zvědavý co teda hrajete šašci,,, každou AAA hru tady hejtujete a ani sami nevíte proč, jenom doufám že nějaký lidi co se rozhodují koupit nějakou hru podle recenze nečtou vaše ubrečené kecy ( ne addblock ničí tenhle web ale blbc.i na chatu) žádná debata ani rada, nic jenom hejt,,,
    • Souhlasím s tebou, půlka z nich hru ani nehrálo. Staré nadávat nemůžou tak nadávají na hru, jediný s čím si hrají jsou jejich piňdíci.
      • Já stíhám hrát Battlefieldy i si hrát s pindíkem, ale starý se, pravda, nelíbilo ani jedno :D Tak teď už mi v životě zůstal jen pindík a nadávání na Hardline, je to tak jak říkáš...
        • ty si sa mal hrat BF a zena s tvojim pindikom. nechapem ze ta to nenapadlo.
          • To se zkoušelo, ale moc dobře to nefunguje - blbě se soustředí a byl jsem pořád mrtvej *1* Jí se spíš nelíbilo, že si pořád s plnou pozorností nehraju s ní. Místo aby sedla do tanku a udělala pořádek na bojišti místo doma...
  • "...přestože výsledek není perfektní, je až překvapivě dobry. Pokud tedy kupujete Battlefield jen kvůli multilayeru, pak nemusíte ztrácet naději. Autoři totiž ..."

a to je prosím první odstavec recenze, kdy jsem přestal číst, k**va lidi čtěte to po sobě, případně bych možná doporučil dlouhodobější návrat do skolních lavic..
    • Tobě tam taky chybí háček a čárka *3* tak nevyšiluj, proboha, stát se to může...
    • Rejsek
      Preklep ale nema nic spolecneho s gramotnosti, hlupaku a lze ho jednoduse odstranit. Bohuzel tva psychicka porucha "reseni kazde blbosti", uz asi tak jednoduse odstranit nepujde;-)
  • Mart9
    Pořád lepší než Hotline Miami.
  • Chtel bych se zeptat co mam udelat kdyz mam mit 4 tier reputation? a nedari se mi to udelat dekuju za radu :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit