-
EA opět ukázalo, že jejich bazén plnej sraček má dno hodně hluboko. Snad se dožiju dne, kdy se od něj odrazí a začnou zase vydávat kvalitní tituly.
-
-
A hlavně přestanou plenit a ničit nostalgický značky.
-
-
harline muselo vynsť pred GTA 5 na PC ,lebo by nikdo nehral tento remaster diel čo tu už bolo :) singleplayer ok da sa ,ale človek čakal viac po BF 4 a BF 3 efektoch
-
Už od počátku sem Hardline považoval za kočkopsa který se snaží přitáhnout ke značce nové příznivce ale přitom neodradit zastánce klasiky. Z mého pohledu to absolutně nefunguje. Kdyby nám tvůrci naservírovali plnohodnotnou alternativu SWAT bral bych jí všemi deseti a fakt že parazitují na názvu osvšdčené značky jim odpustil. Ovšem to co vzniklo, přeskinovaný BF4 říznutý Paday 2 a Need for Speed mi je jen k smíchu. A to že Visceral přes svoje zkušenosti nebyli schopni spáchat ani slušný SP už je jen pověstnou třešničkou na dortu. Akcionáři EA by se měli velice vážně zamyslet nad fungováním kontrolních mechanismu ve vydavatelství. Jeden BF katastrofa po technické stránce další po té obsahové. Jestli takto hodlají pokračovat tak po MoH pošlou do věčných lovišť další klasickou značku. *7*
-
Jinak receno, BFko je definitivne mrtvola, ze serie ktera byla vzdy primarne o technice, strategii a taktice na obrovskych mapach tu je dalsi cod pifani.
-
no ja koukam games se neboji a hodnoti objektivne. dlc co si hraje na plnohdnotnou hru si vic nezaslouzi
-
Co tam máme dále?
Strašný když si člověk uvědomí, že tohle je ta zábava hlavního proudu a je čím dál více de*ilnější... Hlavní proud se velice změnit a to jsem nezažil staré hry jako Dungeon Master a starší...
Na zdejší obálce drsnej polda jako šmirglpapír a co nový díl to nová šílenost... -
-
Je tam nová věc, šak v SP se dá vlastně musí zatýkat *4*
Tedy něco nového, né jen střílení ale i zatýkání podezřelého něco co uměl dříve například SWAT atp... stejně jako klouzání už umí CO holt pokrok zastavit nejde. -
to už nemá cenu na tieto žvásty reagovať, fakt strata času...
-
-
Kamo... na co sa snazis? V kazdom clanku co tu vyjde 90% cechackov hejtuje. To je proste slaba mentalita. Myslis ze ti tu niekto da za pravdu? Len velmi malo ludi tu pise rozumne prispevky. Samozrejme svoje hry povazuju za svate. Ked zacnes hajit hru nenapisu ti preco nemas pravdu alebo tak. Automaticky si fanboy/smutny/ uplakanec a podobne. Ziadna dospela diskusia sa nekona a akoby aj mohla ked vacsinou nemaju paru o com hovoria :D. Proste nic k veci len urazky a srandy. Ja sem chodim len aby som sa pobavil na tych perlach co hovoria. Aspon ten hokej im ide no nie?
-
-
Ja ich malomeštiactvo chápem, češi vždy takí boli, je to taká banda povýšeneckých tajtrlíkov väčšinou, ale len na internete. A ja mám rad výzvy a preto s radosťou týchto trollov pekne vyhecujem a potom sa s nimi hrám ako mačka s myšou. Nič rozumné sa od týchto imbecilov ani čakať nedá, veď čo by sa aj dalo čakať od národa, ktorému prezidentuje vulgárny ožran a pred ním prezidentoval latentný homosexuál a kleptoman a pred ním to bol židovský zdegenerovaný kolaborant, zradca a sluha pánov.
-
-
Vesničan mluví o maloměšťáctví, oh the irony...
-
" A ja mám rad výzvy a preto s radosťou týchto trollov pekne vyhecujem a potom sa s nimi hrám ako mačka s myšou."
ja to vidím nejak takto http://imageshack.com/a/img538/6084/003HTH.jpg -
-
tak tragéd čo pridáva a onanuje nad obrázočkami mačičky a myšky mi tu bude hovoriť niečo o dospievaní sa spamätaj chlapča 12 ročné.
-
Môžeš tri krát hádať prečo to tak je? :)
Vieš čo nechaj tak, ja ti to prezradím, je to preto, lebo ty patríš do tej skupiny plnej menejcenných a emočne roztržitých trollov. -
-
Reakce na příspěvek:
neviem aký máš problém ale potrebuješ dospieť, to čo tu predvádzaš je niečo hrozné.
-
-
-
-
A jé, čobol se projevil. Proč si nechodíte na svoje herní weby? Jo já zapomněl, tam v Čobolstánu žádný nemáte, tak musíte do civilizace. :)
-
-
Všichni jsou proti tobě, ale ty jsi letadlo a všechny je přemůžeš. *1*
-
-
ty si tak slabučký troll, že mi ťa je až úprimne ľúto.
-
-
Jdi už někam nikdo není na tebe zvědavý ty osle !!!!!!!!!!!!!!
-
Už nemám strach že by jsme se tady bez Hnisavce nudily... *4*
-
-
väčšinou s hehečkom nesúhlasím , ale teraz ti musím dať za pravdu, napísal so to fakt výstižne a čo je viacej dôležité, že je to bohužial pravda.
-
he/he: Gratuluji, už si skoro vymyslel něco svého, ale nakonec to zase nedopadlo tak snad příště. *4*
-
Mato má docela fofr. Ale ani se mu nedivím. Neznalí gumáci, co se na tuhle hru slítli, to je garda sama o sobě. Jakejsi vidlák bez školy, ksicht se skřítkem, ocas tahající cosi o skillu a samozřejmě keyz s alobalem na hlavě, co to zase korunoval protlačeným blitkem. Úplnej souboj Titánů...
-
-
http://oi42.tinypic.com/28i47rk.jpg
-
-
čo si mám užiť ty neštastný trphajzlík? veď ty si už stratil okrem pomyselnej nite aj akúkoľvek koherentnosť v tejto diskusii. Ani ma to neprekvapuje, tak dlho si sa zahrával s ohňom až si si ten tvoj malý mozoček spálil.
-
Lunk: No jasně, užij si to, hezkou noc přeju. *3*
-
Neštastný simplexný chlapeček, čo pridáva obrázočky poníkov a trolluje tak nepodarene a okato, až sa za ním práši mi tu bude hovoriť niečo o ťahaní za nos a o intelekte. Ty si fakt asi ten najvprimitívnejší troll akého som mal kedy česť stretnúť tu na games.cz . Džek je pri tebe Eintstein.
-
Lunk: Označuješ mě za trolla, ale celou diskuzi si zaprskal nenávistí kvůli tomu že si někdo dovolil sáhnout ti na tvou modlu a byl jsi to ty kdo na mě zaútočil jako první tak se nediv že tě tu tahám po diskuzi jak hadrovou panenku (a není to tak těžké vzhledem k tvému intelektu).
-
Celkom slušné, ale zabudol si tam dodať, že si troll s bolestami v zadnici, tak šup šup uprav si to.
-
-
-
-
Přesto jsi ho "ztratil" aby jsi reagoval a to navíc obecným žvástem *15*
-
-
Daj si ten alobal z hlavy dole a uvaž uź konečne racionálne, lebo si fakt tragický a zároveň na posmech.
-
Mám podezření, že strejda Lunk je ve skutečnosti Maty, nebo jak se ten blbec jmenoval :D.
-
-
Huehuehuehuehue, ja mám takého tušáka, že ty budeš ten Ristorante čo pizze vyrába?
Nemusíš, úmyslene chyby v menách robiť, vyzeráš potom pred tvojimi súkmenovcami ako postihnutý, aj keď je pravda, že ty nevyzeráš, ty totižto s najväčšou pravdepodobnosťou si.
-
-
-
-
Na Dungeon Masteru sem zacinal, tenkrat sem z te hry byl uplne hotove.
No Hardline si na webu kde dostal Alien 6/10, odnesl 8/10 a to hlavne za kampan, no neber to :-) -
-
Ta rychlost proměny hlavního proudu je neskutečná. V minulosti všichni hráli jiné hry a dnes tohle. De*ilizace postupuje velice rychle.
Od toho vtipného obrázky kde bylo srovnání levelu z dooma a nějaké moderní akce až po "méně" aktivního hraní a více keců v cutscénách atd. To nemluvím o tom aby hráč nedejbože sám něco měl vymyslet a vyzkoušet. Napíše se "mačkej X" a poté podle statisticky vydavatel zjistí, že celé 1% nevědělo co má dělat když se ukázal daný nápis. Tak příště rovnou udělají aby se to zmáčklo samo *1*
Dříve jsem si myslel jak to je super, že jsou hry. Tam si vyzkouším aktivně to co nejde běžně v životě a dnes té aktivity paradoxně ubývá. Tedy u her v hlavním proudu. -
-
Zas šalamún, čo videl jeden film alebo video na youtube a už ho chytá hysák, že ako je to všetko na prt.
Daj sa teda na vedlajší prúd, skús rovno ten striedavý a ukonči kariéru.
-
-
-
-
Kdo by nevěděl, tak MATO je Lunk. Není to žádný nový nick.
A ohledně hry. Kdyby se toto prodávalo za 500 jako DLC k Bf4, tak nejspíš nikdo nenamítne. Ale 60 euro základní hra, když všichni ví, že datadisků budou tři pr*ele....Takže dalších 50 éček za Premium....Přeskinovaná hříčka, co nedosahuje kvalit NFS, Pay Day 2 a ani kritizovaného Bf4. A ano Mato, máto mám odehrané "pouze" v Betě, ale za 14 dní, co hra později vyšla se toho tolik změnilo, že je větší šance, že najdeš na Marsu vodu. -
-
Inšepektor Clouseau, aj ten vyriešil v skutočnosti holý prt ale aspoň pobavil obecenstvo. Na druhú stranu zase neviem kto je MATO ale veskoslav je mi povedomí, to je ten malý neštastný namosúrený český riťolez, ktorý píše pod rôznymi pseudonymami a pridáva si priazeň cez vpnku aby si všetci mysleli ako s tebou všetci súhlasia? *14*
Kde tz vidiš hardline za 60 ojro? si tak trošku slepučký všakže? Ja som hru kúpil v kamennom obchode za 39.99 a premium kupovať nemusíš, nikto ťa predsa nenúti. Prečo sem pletieš NFS? Pay Day 2 je naozaj veľmi zlý príklad hry ktorá ma kvalitatívne navrch pred hardline, to si stúpil mierne do lajna, tak isto aj v porovnaní s BF4 je hardline klenot medzi hrami.
Fascinuje ma a to nie si prvý, čo tvrdí, že beta ktorá bola začiatkom marca, bola nejaká orezaná verzia plnej hry a že sa v podstate za 14 dní nič nezmenilo. Si ty ale teda riadny truhlík, v čase bety bola hra hotová po všetkých stránkach, vydanie bolo presunuté do stredu marca z úplne iných dôvodov, keď ti niečo hovorí fiškálny rok, tak pochopíš. Beta bola totižto aj pol roka starší build hry a rozdiely medzi týmto buildom a plnou hrou sú viac než markantné, ale kedže si plnú hru nehral, tak nemáš páru o aké zmeny sa jedná. -
-
Přestan ze sebe dělet většího blba než si. Lunk = Mato podobný styl vyjadřování (spíše stejný) a stejná ikonka ok chápu zapoměl sis ji v inkognitu změnit, isnt it coincidence? Jinak vše dobré aj na salaši. *4*
-
-
Do prd3le, vidim, ze nas predrahy, premudrely Jack je uz v podstate implementovanou sucastou games.cz komentarov... Tebe proste fakt nestaci, ake NEUVERITELNE kydy si kedysi nonstop trepal na trapnom w-blogu. Je strasna skoda, ze dany web isiel nadherne do paze, a tak si si, pochopitelne, musel hladat ine pole posobnosti, kde mozes zo seba pravidelne dostavat tie svoje "zrnka mudrosti". *12*
Okrem toho, bolo zaujimave sledovat, ze v case w-blogu bol z teba uplne klasicky nadrzany herny pubescent... no napriek tomu, ze odvtedy ubehlo peknych par rokov a clovek by cakal, ze spolu s vekom dojde i k urcitej uprave tvojho pokruteneho "svetonazoru", aj totalny debilek musi vidiet, ze v tvojom pripade sa prakticky takmer nic nezmenilo. Stale dokola do vsetkeho fusujes, hoci uroven tvojich vedomosti nonstop pripomina niekdajsie casy, kedy ta na w-blogu zasadne zotrel ktokolvek, kto nemal v hlave doslova n4srane takym sposobom, ze by to dotycnemu liezlo von aj usami...
Osobne si gratulujem, ze uz v podstate niekolko rokov nemam ani omylom tolko casu na hranie hier (ty to nepochopis, to by si musel este viac podrast a zacat konecne zit aj niecim inym, nez su hry). Tym skor, ze v mojom pripade sa uz hry dostali na vedlajsiu kolaj, i moje navstevy tohto webu sa zredukovali na minimum. Napriek tomu ma neprestava udivovat, ze ked uz sem aj zavitam, tak mozem otvorit vskutku akukolvek diskusiu a tvojich tzv. "komentarov" je tam vzdy napchatych tolko, az ma z toho boli zrak.
Prosim ta, bud uz konecne dospej, pripadne si najdi babu (ta by ta hned kapanek "zrovnala") a uvedom si, ze tie tvoje kecy, ktorymi sa prezentujes uz tolke roky, su asi tak zaujimave, ako mexicka telenovela.
Btw, cudujem sa, ze ti este nenapadlo zalozit si napr. vlastny blog, kde by si sa mohol delit o svoje slahnute myslienky s podobne "nakazenymi" ludskymi entitami. Teda, za predpokladu, ze by ti tam vobec niekto lozil a nepisal by si cely blog vyhradne pre seba. Avsak... ked sa to tak zoberie, co sa tvojej osoby tyka, v podsate i dane riesenie by bolo systemovejsie, nez vidat ta tu a zbytocne trpiet pri kazdom mozgovom vyplachu, ktory ty -- ocividne s velkou davkou nadsazky -- nazyvas komentarmi.
...mno, sice v ziadnom pripade nepredpokladam, resp. nedufam, ze by moj komentar na veci nieco zmenil, nakolko dostat trola tvojho formatu mimo akukolvek diskusiu je, pochopitelne, nemozne, ale aspon som sa ti pokusil napisat cosi, co ty, zial, tradicne nepochopis, a tak je mi jasne, ze ked sa sem po case opat dostavim, najdem tu zas a znova dalsiu megalomansku varku tvojich "duchaplnych" postrehov.
Toz... podaktori ludia su skratka dozivotne nepoucitelni a o tebe by v tomto smere mohli na Karlovej univerzite studenti pisat diplomovky. Najma ludia z katedry psychologie by vdaka tebe ziskali cenny material, s maximalnou ucinnostou pri statniciach. Echjo... Skoda dalsich slov. *7*
-
-
-
Tento postřeh od odborníka na problematiku nickových alternativ Mata nepochybně potěší.
A na Marsu už byla nalezena voda.
-
-
Recenze je napsaná pěkně, jen hodnocení bych dal ještě o bod dolů za EA nechutný hype, lhaní a nehoráznou cenu. Jak tu bylo řečeno, inovace MP v podobě osekání všeho co šlo, míň zbraní, techniky a fyziky na úkor rychlosti, pardon, nic pro mě. Kampaň, kde z 50ti minut hraní fakticky ovládám postavu/střílím cca 15 minut!!??? Wtf?? Tohle je ta kulervoucí kampaň, jak EA tvrdí? Jak tupá opice mačkat F (pro konzolisty X, nebo čtvereček?) když to hra zrovna dovolí a jinak čumět se založenýma rukama? Super kampaň, z toho su vážně hotovej. Tupý rádoby hustý hlášky, kdy slovo F*CK je hlavním tahákem dialogů? A v MP ty tupý hlášky nabývají nabývají přímo hmatatelných rozměrů jak mě sr*ali, je to úplně k pláči.
S CoD sérií jsem skončil po přešlapu MW3, který jsem si zatraceně neměl kupovat, uvěřil jsem hypu a nehorázně vyhodil prachy z okna. Od té doby už CoD mé peníze neviděl, a panečku že jich od té doby vyšlo. :-) U BF série jsem udělal stejný přešlap u BF4, který ani už nemá cenu komentovat, všichni už to známe. Takže já dělám pápá EA, BF je pro mě mrtvé, zůstávám u BF3 (teď jsem teda začal ARMA3, což je panečku jiný kafe).
Pokud to dají zadax k levelu, tak si to zkusím. :-). Jak psal autor recenze, je to spíše pro nováčky, kteří jsou BF ještě nepolíbení nebo pro lidi, kterým se taková bezduchá tupost líbí, ale proti gustu......... -
Dát za tuhle hru 60-120 euro tak jí taky budu hájit za každou "cenu" :D. Když je hra opravdu dobrá tak dostane na metacritic kladné hodnocení od všech...když je hra špatná tak dostane kladné hodnocení jen od herních webů *5*
-
To se jen pojišťujou pro případ, že s hrej.cz v souboji prohrajou aby to mněli na co hodit.