Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale zapomelo se rict,ze gta5 jelo na nejnizsi detaily jako ps3,ktera je 8let stara a ma 256ram.A ps4 mela problem uz od vydani z anizotropnim filtrovanim textur,ktery byl opraven az ted.Tak se modlim za patch.A stejne si myslim ze kvuli xbox one je verze jeste oskubana.Vono vyuzivat ramku s propustnosti 64gb\s,a nebo jak u ps4 176gb\sice zdilenou,ale na hry 7gb a 3krat rychlejsi nez xbox one.
    • zaty
      Nechces ty blaboly psat nekam do diskuse o konzolich a nezaplevelovat tady diskusi?
      • Jo jo sorry,jen jsem cetl o konzolich v pc recenzi gta5,tak jsem tak trochu zareagoval.Zdar a nezlob se. *3*
  • GTA V na PC dokazuje, že PC je prostě ten nejlepší stroj na hry, že se tam toho dá dělat nejvíc a hráči to tam nejvíce ocení. Současný herní průmysl je hnus a mohou za to líní developeři skrývající se za limity konzolí, které jim usnadňují vývoj, a jednoduchý konzolový konzument, kterému stačí k radosti jen zapnout a hrát,... hrát furt to samé dokola, na co je zvyklý. Úspěch GTA V na PC by mohl ukázat, že to stojí za to vložit tu námahu do vývoje spíše PC verzí. Obávám se ale, že je to spíše jen zbožné přání.
    • Jediny kdo to usnadnuje vyvojarum jste vy,kupujete grafarny jak prdli,a misto poradne optimalizace a zavratne grafiky, vam kydnou hnus a donuti vas jako ovce koupit si neco sylnejsiho.Honba za pokladem Nilu.
    • Prave kdo usnadnuje port je pc,jak rika hubisoft,kupte si silnejsi grafickou kartu,a smitec,nebo procak,ram.Jen cituji jednu z vyvojarskych firem.Konzole to bud utahne nebo ne.
    • Pořád vychází na pc mnohem více her a podle mě i kvalitnější hry.Úspěch gta v přeju,ale není nutný,protože pc je stále ve všem lepší kromě ceny.;-)
    • Takze gta5 *3* a konzolisti to maj jinak,ja jsem misto pc koupil sony bravia50kdl w805b,tak si to uzivam na tehle masince spolu s ps4 a rad cumim na fodbal a hokej a 3d filmy a to mi zas pc nenabidne,hold mala uhlopricka na to, abych si uzil co mam rad.Vy mate radi neco jinyho,tak vam to pc nabydne.Lhat nebudu,muj rozpocet je omezen,na pc za 25tis a kvalitni tv za 23tis a monitor za 12tis hold nem.TrebA casem.
      • zaty
        Neco ti prozradim. To PC se da pripojit i na televizi a hrat na nem hry. Ja mam treba monitor za nejakych 5000 (Dell 2412 pripojeny pres DP) a televizi pripojenou pres HDMi a kdyz si chci zahrat na TV, jen ji zapnu, prepnu primarni displej, vemu do ruky dualshock 4 a hraju.
        • Ja to chapu,ale pro me ta tv je docela balik a na pc hold nejsou penize,vim ze pc jde taky k tv.A korad co mam rad to me ted ps4 spolu ze smartkou nabidne nejvic.Je leto,na zimu tam bude i to pc.
  • Doufám, že to vyhraje ocenění pro hru roku 2015
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Sarkasmus
  • "...nejspíš uvidíte modrou smrt."
    To doufám,že je jen blbostí vycházející z autorovy neznalosti v oblasti hw,kterou jsem si opakovaně všiml.Pokud gta v muže vyvolat bsod,je to docela problém.
    r9 280x je karta za 8 táců,takže žasnout nad tím,že utáhne konzolovou hru na vyšší detaily je poněkud nemístné.
    Co online?Funguje?čeká se jako u konzoli?
    • Paul_cz
      280X jsem kupoval před rokem a půl za 6500Kč :)
      Že hru zvládá více než dvakrát lépe než PS4 (60fps místo 30ti a ještě vyšší detaily) je fantastické, Rockstar skutečně zamakal, hlavně na CPU optimalizaci. Vytížení jader je prakticky na maximu.
      Online jsem ale ještě nezkoušel, hraju kampaň.
      Jinak s tou BSOD je to pravda, to by žádná hra vyvolat neměla, ani když přeleze kapacitu paměti.
      • To ti gratuluji k dobre koupi!
  • Paul_cz
    Skvělá recenze. Hraju od dne vydání (odemklo se to v 1 v noci, patch byl stažen v půl druhé, do čtyř jsem hrál) a za nějakých 30 hodin jsem nenarazil na bug, ani jednou to nespadlo, a framerate se vskutku drží na 60 při very high/ultra nastavení (2500K, 280X jako má autor). Vypadá to úžasně a to množství detailů je neuvěřitelné. Ten first person pohled je zpracován lépe než ve většině stříleček, ježdění v autech mě baví víc než ve většině závodních her. A ten scénář! Kdykoliv je na scéně Trevor, neudržím se smíchy. Dialog mezi ním a Mikem o Trevorově kryptohipsterství považuju za nejvtipnější věc co jsem v posledních pár letech ve hrách slyšel.
    Zpracování počasí zatím také nejlepší, konečně překonalo STALKERa. Když poprvé zahřmělo a začla bouřka, spadla mi brada :)
    A director mode je úžasná věc nejen na dělání videí, ale i na obecný blbnutí ve městě. Superjumps? Low gravity? Exploding bullets? Playing as animals? Všechno máme.

    Tento rok GTA V překoná jen Zaklínač 3 :)
    • martin.zima.98
      Nemůžu nic jiného než ve všem souhlasit *4*
  • Boze uz neeeeee,jo kluci z pc mate to nej,ale uz fak neeee.Jen jsem zvedav,kdyz u ps4 programatori z naughty dog opravili anizotropni filtrovani textur,jestli se patche docka gta5 na teto konzoli.Prvni hra ktera uz toho vyuzila je Mortal x,a patch dostal devil my cry,a ted myslim i Metro redux.
  • 9/10 to bych bral víc *3*
  • Perfektná hra, ale predsa len by som nejaký bodík ubral, už len kvôli tradícií na indiekrivozubýzrzek.cz teda pardon games.cz
  • fizola
    Prvých pár dní som viac nadával ako hral, ale po poslednom patchi si naozaj užívam hru a musím povedať že je to oveľa lepšie optimalizované ako 4ka (aj zábavnejšie), má to viac možností ako San Andreas a Online je jedno z najzábavnejších "MMOčiek" aké som hral (až na pár bugov, čo snaď opravia)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit