-
GTA V by mohlo vyjit na 22 222 disketach 1,44 MB, ktere by zabraly celou jednu paletu do vysky 1m. Cisty cas kopirovani do kompu, kdyby se jedna disketa kopirovala 3 minuty a vy neodpocivali, by instalace trvala cca 46 dni. :o) No, trochu jsme s klukama v praci blbli. *1*
-
-
Dobra limitovana edice *1*
-
-
Nojo, tim by se cas straveny s hrou podstatne zvysil. No, ale ted jsem se pidil po skutecne rychlosti prenosu 3,5" FFD mechaniky a mozna by ten cas na disketu byl o dost nizsi, ale i tak by to byl nekolikadenni maraton :oD
-
-
Jo a největší sranda by byla, že statisticky by cca na každé 10 disketě byla chyba :D, a pak by ses modlil jestli vývojáři na disketě nechali trochu místa na opravu :D. To by mimochodem ten čas zase pěkně natáhlo.
-
-
-
-
Skvělá recenze. Hraju od dne vydání (odemklo se to v 1 v noci, patch byl stažen v půl druhé, do čtyř jsem hrál) a za nějakých 30 hodin jsem nenarazil na bug, ani jednou to nespadlo, a framerate se vskutku drží na 60 při very high/ultra nastavení (2500K, 280X jako má autor). Vypadá to úžasně a to množství detailů je neuvěřitelné. Ten first person pohled je zpracován lépe než ve většině stříleček, ježdění v autech mě baví víc než ve většině závodních her. A ten scénář! Kdykoliv je na scéně Trevor, neudržím se smíchy. Dialog mezi ním a Mikem o Trevorově kryptohipsterství považuju za nejvtipnější věc co jsem v posledních pár letech ve hrách slyšel.
Zpracování počasí zatím také nejlepší, konečně překonalo STALKERa. Když poprvé zahřmělo a začla bouřka, spadla mi brada :)
A director mode je úžasná věc nejen na dělání videí, ale i na obecný blbnutí ve městě. Superjumps? Low gravity? Exploding bullets? Playing as animals? Všechno máme.
Tento rok GTA V překoná jen Zaklínač 3 :) -
-
Nemůžu nic jiného než ve všem souhlasit *4*
-
-
Chválim optimalizaci :) oproti čtyřkám to je posun o 1000%
-
-
souhlas, jak vykon hry tak ovladani je zvladnuty opravdu na jednicku. Dokonce bych rekl ze i lip nez povestny Max payne 3.
Nikdy bych neveril ze to reknu, ale vyplatilo se cekat.
-
-
2 LV 426 nedá mi to abych se k tobě ještě nevyjádřil. Štve mě, že překrucuješ moje slova. Psal jsem:
1 - že si uvědomuji, že mám starou kartu a zda je možné GTA 5 rozjet
2 - rozdíl ve výkonu jsem přirovnával ke GTX 460 a částečně ke GTX 660
3 - napsal jsem, že GTX 295 BYLA svého času špička ve výkonu, né že JE V SOUČASNOSTI.
4 - GTX 960 si vytáhl ty, o té jsem se prve vůbec nezmiňoval
Škoda a dobře zároveň, že se tu lidi nesmějí urážet a snad jedině dobře, že nemůže dojít k osobní konfrontaci. Protože ač máš velkým dílem pravdu, dáváš jí najevo tak arogantně, že se nebudeš moct divit, dostaneš-li v budoucnu od někoho po čuni. Pamatuj, že na internetu nikdy nevíš, koho osočuješ - v běžném životě by si určitě změnil rychle tón tvrďáku ;)
V horizontu 1,2 týdnu hru pořídím a pak sem do diskuze napíšu postřehy - jde mi jen o to hru spustit a hrát alespoň v low/medium.
Mě s odpuštěním přijde, že si celou tu debatu bral jako měření šulínku na pískovišti a vůbec si nepochopil, že nic nevyzdvihuju ( výkonová rezerva proti 460 je neodiskutovatelná ) chtěl jsem jen znát názor hráčů -
-
synovec ma po me PC s danou kartou (GTX 295) a hraje, dokonce plynule
-
-
Praxe je asi takováto:
-má polovinu shaderů na polovičním taktu, které jsou staré (tušim SM3, Dx9c)
-má starou paměť (DDR3) o malé kapacitě (<1GB)
Na vyšší, než střední zapomeň, to ta karta prostě neutáhne, na druhou stranu si musíš uvědomit, že na stejnou technologii s polovičními počty a kapacitami byla hra původně dělaná (X360, PS3)...
-
-
koukám, že si mezitím napsal další údernej žblept. Můžu se zeptat na tvůj věk? uvědom si ty pako, že jsou i lidi, kterejm jsou počítače u zádele, maji děti, manželku a práci a jen se chtějí zeptat na foru, zda nějakou konkrétní hru rozjedou - protože GTA 5 je zrovna hra, kterou bych si zahrát po letech chtěl. Vadí mi tón, kterým jednáš ......a nezlob se na mě, působíš jako kluk školou povinej, kterej má hubu nevymáchanou až hanba......nebo jako takovej ten hlupák, kterej měří sílu chlapa podle HW železa
-
-
Budeš mít problém - určitě ale ne v případě, že si chceš hru zahrát ne střední detaily, pak si ji i užiješ na těch 60fps. Ale po vyšších detailech fakt nepokukuj, možná z toho něco málo vytáhneš, ale už je to zkrátka starší technologie (shadery, Dx)...
Na 1080p a střední detaily úplně v pohodě, člověče...
-
-
-
Prvých pár dní som viac nadával ako hral, ale po poslednom patchi si naozaj užívam hru a musím povedať že je to oveľa lepšie optimalizované ako 4ka (aj zábavnejšie), má to viac možností ako San Andreas a Online je jedno z najzábavnejších "MMOčiek" aké som hral (až na pár bugov, čo snaď opravia)
-
musim sa podakovat panošom konzolakom že ste nám pomohli vyladit,otestovat pripadne doplnit gta 5 na primarnu platformu kde sa narodilo a bude vládnut na tróne ešte dlho, velká vdaka naši verný poddaný. *3*
-
-
PC MASTER race !
-
-
Ale teda fyzika při nehodách se mi líbila víc v GTA 4. Tady ty káry při srážkách jsou strašně přilepené k asfaltu. Ve čtyřce nebyl problém autobusem nebo Humveem při nabourání z boku poslat auto na střechu. Tady se auta neodlepěj od země ani se moc neposunou. Možná je to reálnější ale ten pocit je horší. Jak se líbí fyzika Vám?
-
-
Osekaná fyzika v pátém dílu je podle mě velký krok zpět. Ale tak někde ten výkon na grafické pozlátko vzít museli a současné konzole jím zrovna nepřetékají, tak mě to zas tak nepřekvapuje.
Ale je to smutné, člověk by čekal, že nová generace otevře vývojářum nové možnosti, ale vypadá to, že je tomu přesně naopak a vývojáři musí dělat kompromisy a protože líbivá grafika prodává lépe, tak je jasné kudy se vývojáři pustí.
Ostatně filmové pruhy u Orderu, mnohdy absence dnes již úplného standardu v podobě FullHD a někdy i nestabilních 30 fps a nebo právě fyzika v GTA5 jsou toho smutným důkazem.
A přitom u předchozí generace tomu zdaleka tak nebylo, tam se dostala i ta fyzika ke slovu a byl tam vidět generační skok ve srovnání s generací před ní. -
mě přijde v pohodě, když jedu 20 minut z doků v Los Santos do Paleto Bay a zpátky, poslední co potřebuju je fyzika ve stylu "zábava na ledě" ve stylu GTA IV a prát se s autem aby nešlo do smyku v každé zatáčce, zdá se, že svět GTA od posledního dílu vynaleznul ABS *4*
-
-
Mně nešlo o jízdí model, v tom s tebou souhlasím, já mluvil spíš o střetech. jedeš rovně a napereš to do auta z boku, působí to lépe ve čtyřce. Ale je fakt , že ten změněný jízdní mode, kdy auta lépe drží na silnici se projevil i do nehod
-
-
-
Tak co se optimalizace týče tak mužu potvrdit. na AMD Phenom IIX4 965BE na 4Ghz, 8Gb DDR3 a R280 je to hýbe na vysoký-ultra detaily naprosto krásně, a to jak prujezd městem, tak mimo město. Oproti GTAIV EXTRÉMNÍ rozdíl :)
-
Taaaak. A teď ještě alespoň 40% slevu (přeci jen už je to skoro dva roky stará záležitost) a šup s ní do knihovničky *5*
-
Naprosta bomba, vyplatilo se pockat.