-
Bez Trevora tak 4/10 :D
S Trevorem 99/10 -
-
Za ty scény s paní Madrazovou.. Gasolina? No! *1*
-
je to masák
-
-
co si myslíte půjde mi GTA 5 v pohodě? https://www.alza.cz/asus-n56vm-s3198v-d332962.htm#popis
-
-
Jestli to jsou takoví frajeři, tak to bude optimalizováno i pro crossfire. To jsem zvědav. :)
-
MAX: jses ty normalni?Machrujes,co mas za sestavu v hodnote pres 100k a cekas na crack nebo na slevu na steamu? Pokud teda jen nekecas.
-
-
pak ty trollove nemaj mit na games zne, kdyz nekdo skoci i na takhle zjevnyho *5*
-
-
Chválím, za to, že port není tak tragický jako byla čtyřka. Nechválím za nutnost být online. Každopádně zahraju až vyjde mod na fyziku aut a normální kolize a něco co odstraní stavění aut na kola..
-
-
Neni nutne byt online, jde to pustit normalne v offline modu. *3*
-
-
S recenzí v celku souhlasím, ale hra má pro mě jednu celkem zásadní vadu a tou je konzolové FOV 65 max asi 75.
Nechápu proč nedali možnost většího zvětšení na alespoň 90 a nebo lépe max 110. Hra je hodně dobře optimalizovaná, takže větší FOV a tím náročnější scéna by nebyl problém... tímto bych já dal 9,5/10 -
-
v první osobě si fov můžeš nastavit v menu, ve třetí oddálíš kameru. S timhle fakt problém nemám
-
-
To já vím, že fov jde nastavit, ale hrozně málo... základní fov je 65 (standard pro konzole) a maximum je cca 75. Mělo by to ale být základ 90 a maximum 110... to je ten problém.
Tak jak je to teď udělané se to nedá hrát z pohledu první osoby a to jsem se na to tak těšil. -
v aute first person FOV nenastavis, aspon som sa k tomu nedopatral
-
-
-
Ahoj mám problém se spuštěním, mám krabicovku, instalace v pohodě , registrace v RSC taky, ale potom se tam celou noc točilo kolečko a nenaběhlo to, ráno mi tam akorát tak svítilo retry.
-
-
Mozna ti tohle pomuze, pokud se jedna o problem nekonecneho loadingu v launcheru - http://gtaforums.com/topic/784488-infinite-loading-at-social-club-launcher/
-
-
Díky zkusím doma.
-
-
-
Co me prekvapilo bylo to, ze na i5 + GTX760 to jede na max detaily (bez AA) naprosto plynule. To sem necekal. Konecne vydali odladeny PC port. Zatim jsem nenarazil na zadny problem ci bug.
Co se samotne hry tyce tak bych ji zatim dal tak 7/10 max, mozna i min. Jsem asi v 60% story modu a abych pravdu rekl tak me zatim pribeh moc nebavi. Prvnich par misi zacinalo slibne ale pak se to zvrhlo opet v kycovite, klisovite drama. Casto je to az komicky prehnane a pripomina to spis Saints Row. Struktura pribehu mi taky nevyhovuje. Mel jsem za to, ze hlavni tri postavy (hlavni inovace petky spolecne s heisty) budou mit na sobe vice mene nezavisle pribehove linky s tim, ze spolecne budou jen provadet heisty ci nejake klicove pribehove mise, ale ve skutecnosti ma hra temer linerani prubeh bez moznosti volby. Obcas se pro nejakou postavu objevi nejaka side mise, ale to je vse. Tohle si myslim ze je dost promarnena prilezitost. Kvuli tomu, ze vsechny postavy maji spolecny pribeh se taky casto stava, ze pribehove linky jednotlivych postav, ktere by se mohly odvijet kazda svym smerem, pripadne mit alespon nejake rozuzleni, vyprsi do ztracena. Pribeh se taky casto vyvyji nesmyslnym zpusobem. Tohle je pro me velke minus. Ve finale je pribeh jen zaminkou pro serii miniher (zavodni minihra, fps minihra, minihra s vrtulnikem) a neprinasi nic noveho.
Jsem zvedavy jaka bude endgame/multiplayer - ten jediny to jeste muze zachranit. Graficky je to krasne, beha to svizne, ale neprinasi to nic noveho. Skoda. -
-
S gtx 760 na max detaily? Teď tu o Karkulce prosím.
-
Upozornění pro všechny, kdo to ani po těch letech nepochopili - GTA je komedie.
-
Tady najdete GTAV benchmark testy GK a CPU: http://www.grandtheftautov.cz/GTA_testgk.htm
-
-
Ti nevim, vyčítat dílu, který je zjevně inspirován všemi možnými filmy o bankovních loupežích jako Heat nebo Resevoir Dogs, že obsahuje klišé, mi přijde trochu úsměvné, protože tenhle žánr na kliše více méně stojí, jako třeba že v každé takové lupičské partě musí být jeden nekontrolovatelný psychopat co vše jen komplikuje, to je jak říkat že Vice City má trapný přehnaný závěr s tou přestřelkou s kulometem v baráku, ačkoliv je to stejné jako závěr filmu Scarface.. A že spolu postavy mají propojenou příběhovou linku a mise nepovažuji za promarněnou příležitost, to by pro mě bylo kdyby to udělali jak píšeš ty a postavy se skoro nepotkaly, to by bylo mnohem horší.
-
-
Taky kvuli tomu, ze se vse prilis upina na ten hlavni pribeh tak se ztraci ten pocit volnosti a otevreneho sveta. Hlavne ruzne vedlejsi pribehove linky jednotlivych postav, ktere se mohly krasne vyvijet nezavisle na hlavnim pribehu jsou casto zmineny jen okrajove coz je pro me promarnenou prilezitosti.
-
-
jo na tom něco bude, ve starších GTA sis sice mise vybíral, ale nakonec jsi stejně musel udělat všechny a záleželo jen na pořadí, v GTA IV už bylo pár rozhodnutí jak příběh větvit (většinou ve smyslu jestli někoho odpráskneš nebo necháš žít) ale mohli to dotáhnout ještě dál, udělat různé příběhové linky podle toho jak se rozhodneš někde v půlce hry.. Jinak mám pořád pocit, že na tu mapu by se klidně vešly ještě tak 1-2 hry, pořád doufám v pořádné příběhové DLC ve stylu Gay Tonyho nebo Lostů
-
-
Promarnenou prilezitosti sem mel na mysli to, ze krome te hlavni pribehove linky ty postavy nemaji temer zadne solo mise. Jaky je teda smysl toho mit 3 postavy kdyz pribeh je stejne linearni bez moznosti volby ?
-
-
to se mi nezdá, solo misí je tam poměrně dost, Michael má celou linku kde zachraňuje rodinu, Trevor si řeší drogy, číňany a motorkáře u sebe v buranově a Franklin má mise s tim troubou Lamarem.. jinak si myslim, že 3 rozdílné charaktery dost napomáhají vyprávění příběhu
-
-
Ale když to vezmeš, tak se vlastně za celou hru postavy nikam neposunuly, jak na začátku tak i na konci jsou všichni tři jen obyčejnej zločinejckej póvl. Jen na konci jsou o několik set milionu bohatší a to vlastně jen díky assassination misím. Jak říká abc, u Michaela mohli více rozvinout tu rodinnou část a klidně nějaké věci spojené s prací filmového producenta, u Trevora to jeho drogové "království" a u Franklina zase "Da Hood" po vzoru San Andreas. Rozhodně ten potenciál tří postav šel využít lépe. Ale jinak si samozřejmě nestěžuju, zatím je po 100 hodinách v singlu spokojenost.
-
No to jo, ale to je tak 1 vedlejsi mise za 5 hlavnich. To je docela malo. Trevor casto zminuje jak je CEO jeho drogoveho imperia v nejakem dialogu, ale neni to nijak rozvinute. Franklin by mohl gangbangovat s tim druhym taky podstatne vic. Co s Michaelem nevim, mozna vic tech jeho studio misi pripadne nejake i jine aktivity mu dat. A tak. To mi tam chybi.
-
-
ještě vařič "Cook"
to jsou celé Trevor Philips Industries *4*
-
-
-
-
-
Právě že GTA5 má opravdu blíž k Saints Row než kdy před tím, GTA:SA bralo věci až moc vážně a upřímě mě to akorát otravovalo, tohle mi přijde právě víc sarkasticky pojaté.
-
-
gta SA moc vazne?? nejvaznejsi bylo gta 4, ale SA rozhodne ne. Negr co lita na jetpacku a strili armadu a vrtulniky...ok
-
-
Právě že GTA5 má opravdu blíž k Saints Row než kdy před tím, GTA:SA bralo věci až moc vážně a upřímě mě to akorát otravovalo, tohle mi přijde právě víc sarkasticky pojaté.
-
-
takže recenze portu a ne hry jako takový?
-
-
Tak ještě jednou, "hra jako taková" už tu byla recenzovaná dvakrát, plus na netu se textů o hře jako takový vznáší doslova kilometry. Tenhle článek se věnoval přesně tomu, čemu měl a co zájemce o koupi gta 5 na PC tankuje (zvlášť po fiasku se čtyřkou) - optimalizaci a kvalitě konverze.
-
njn takovy radoby članek kde se dozviš že když mas komp za 30 tisíc tak ti to asi pojede a že 4k je lepší než 960i na konzolích a podobný žvásty *3*
-
-
Ahoj maxi, zase si hraješ na čurimrda? Kéž by takových článků zaměŕených na HW, bylo na games časem víc.
-
-