Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No porad nechapu uspech tehle hry. Pred 10 roky to bylo fajn, ale dneska uz si z toho na zadek fakt nesednu.
    Ale technicka stranka me zajima, neverim ze dokazali udelat nejhezci hru soucasnosti.
    Muze nekdo napsat kdo to hraje na max, jestli ta hra skutecne vypada tak uzasne.
    • Jsou to porad gumaci z vosku v 4k ve voskovim svete.
  • už je crack?
  • Nemelo tu byt spis Los Santos? :

"Často je vám skoro až líto, že některé skutečně vypiplané lokality nemají s příběhem nic společného a slouží „jen“ pro dokreslení celkového vjemu dioráma, kterému se říká San Andreas."
    • Los Santos je jen část celku který předstauje celý jeden "stát" nazvaný San Andreas.
    • San Andreas je ta cela mapa, tak imo myslel vse krome Los Santos?

Je to divne napsany no
      • třeba vězení, vojenská základna, Mt. Chillad.. zajímavé lokace, ale netýkají se jich žádné mise
        • pokud budes hrat online, tak pochopis proc tam ty mista jsou
  • Konecne. *14*
  • taaaak s obrovskym křížkem po funuse hlásim i já své dojmy. Koupě nelituji, ale výtky mám. Grafika teda žádnej extra posun není - asi jsem zmlsanej GTA 4 s grafickejma addonama.
    Co mě ale bouchlo nejvíc do očí, je absolutně odfláklá fyzika vozidel - dco to kurňa má bejt???? nerozbitný auta? gravitace v GTA je jako na Jupiteru? ( auta přicuclý k vozovce, jak kdyby sluply power up z Carmaggedonu ) tohle bylo v GTA 4 mnohem, mnohem dál.
    Příběh neřešim - je mi 30, to už si těžko člověk sedne na p+del z herního scénáře, protože už ho nemá co překvapit. Za mě 8 z 10. Pokud v budoucnu nasimulujou lepší fyziku aut a hlavně něco udělají s těma nerozbitnejma autama, s kterýma když narazíš ve 200km rychlosti do zdi, tak odřeš blatník :-D, tak to bude fajn nástupce.....to zas bylo HYPU :-D
    • mám kartu AMD 7870, tak mohu hrát na plné detaily - NEXTGEN grafika? :-D fakt GTA 4 s modama vypada líp :-D
      • Lzes, mam gtx 980ti a na nekterych mistech ( hlavne mimo mesto) mam na plne detaily, silene propady (hra je na ssd a i7).
  • nekupim to hned pocam radsej pol roka na nejaku zlavu ale celkom by ma zaujimalo ako to pojde na mojom PC

i7-5820K 3,30GHz
    16GB RAM
    NVIDIA GeForce GTX 980
    • je celkem samozrejme ze naprosto bez problemu v 60fps, to ti musi bejt jasne, tudiz jedinej duvod proc bys to sem mel psat je aby si zamachroval.
    • xH4wK
      hele nevim a jak to pude mne ? https://steamcommunity.com/id/xH4wK/

...sacrasm.
    • No jestli ses chtel pochlubit jakej mas pocitac, tak to nikoho nezajima. Jakoze vubec.
    • Mas grafiku drazsi nez moje auto a budes cekat na slevu. Only czech things~
      • Czech asi tezko...
      • Krescz
        ten pocit... *15*
    • Skvele *1* Neboj
    • zaleží jakej mas monitor, jestli 4k nebo 12k tak asi moc ne. jestli neco staršího tak v poho
  • Nepovídejte 10/10, já čekal 11/10.
  • Grafika nic moc. Nechapu proc to vsichni resi. Videli jste Far Cry 4?
    Radsi vic fps, grafika na stredni hodnoty a at je hra zabavna.
    • Far Cry 4 Jsem dostal ke kartě velice rychle mě omrzel, ale už ho nemůžu vyměnit za jinou hru, když už ho mám aktivovaný na uplay, ale další volba bylo unity nebo the crew, výběr jsem mohl udělat metodou ententýky...... Gta 5 mě baví moc a je nádherné i ve srovnání s FC4, uvědom si že FC4 má mapu velkou 46 čtverečních kilometrů a GTA 5 má 362
  • Zjistil jsem, jak naivním jsem byl. Předprodej na STEAMu za 60 éček jsem neřešil, protože ke hře ingame bonusy nepotřebuju. O to víc v šoku jsem byl v den spuštění hry, kdy cena zůstala stejná, jen zmizely bonusy. Ano, byl jsem naivní. Nečekal jsem, že se Rockstar Games vydají stejnou cestou jako Remedy a Alan Wake, ale v podstatě u rok staré hry s neustálýma odkladama bych čekal nějaké vstřícnější gesto, třeba v podobě rozumnější ceny. Ano, zklamal jsem sám sebe a těšení se na hru samotnou ze mě úplně vyprchalo (a to jsem podepisoval jako jeden z mnoha elektronickou petici za vydání GTA V na PC v době, kdy všude roztubovali, že PC port u pětky prostě nebude). Nemám do kapsy úplně daleko, ale po tak dlouhým čekání si počkám na nějakou rozumnější cenu v některé ze STEAM akcí.Když už jsem to vydržel tak dlouho... a vlastně je mi jedno, jestli akce bude o letních prázdninách nebo až na Vánoce. Anebo kdykoliv jindy. Je mi to vlastně párek :)
    • Tak hlavně, že si "anonymně" podepsal petici a teď si to nekoupíš :D tihle borci jsou nejlepší...
    • Mám to přesně tak.

Rozehraných her mám tolik, že kdyby 5 let nic nevyšlo, nevadí. Na Vánoce bude GTA 5 minimálně v -50% slevě. Možná větší.
      • Já spíš letos počítám max. 25% dolů, příští rok těch 50%, možná i víc. Po tom dlouhým čekání jsem čekal, že v herních článcích budou všude psát, jak prodeje GTA V na PC trhají rekodrdy a ono nějak ticho po pěšině. Z mýho okolí to má pár lidí stejně jako já, takže předpokládám, že těch co čkají na lepší nabídku je asi tolik co těch, co to už mají skoro dohraný :)
        • Namáhal si se před psaním těch chujovin podívat aspoň na cenu gta5 pro minulou generaci? sleva o 1/4 z původní ceny za 1,5 roku říká o tvém věštění trošku něco jiného ;) Díky Onlinu to tak rychle dolů nepůjde a proto jsem do toho šel, ty si čekej klidně do tramtárie, kde v potůčkách poplavou slevy na steamu mě je to jedno :)
  • normálně jsem se přihlásil na social clubu a klikl na activate GTA tak sem napsal kód a pak se GTA začalo stahovat. pak jsem si uvědomil že sem na to activate GTA neměl klikat a nainstalovat rovnou z disků. Nainstaloval jsem ho teda z disků a když kliknu na ikonku GTA tak mě to tam dá zase to stahování *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit