Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 9/10 to bych bral víc *3*
  • Minus..zastarala s 2 rocnym meskanim
    • Kdo, tvoja mama?
  • Boze uz neeeeee,jo kluci z pc mate to nej,ale uz fak neeee.Jen jsem zvedav,kdyz u ps4 programatori z naughty dog opravili anizotropni filtrovani textur,jestli se patche docka gta5 na teto konzoli.Prvni hra ktera uz toho vyuzila je Mortal x,a patch dostal devil my cry,a ted myslim i Metro redux.
  • Jo musím souhlasit, akorát jsem to musel nainstalovat z netu hned první dvd hlásilo nějakou chybu, ale aspoň mám co do poličky a dost rychle to opatchovali. Tahle hra byl jeden z důvodů proč jsem pořizoval novou mašinu, ale chtěl bych to někdy vidět na max ve 4k, ale co fullhd na max na hraní víc než stačí, že si ale dali načas co? Za mě se to vyplatilo a myslím že prodeje mluví za to že nás je víc.
  • "...nejspíš uvidíte modrou smrt."
    To doufám,že je jen blbostí vycházející z autorovy neznalosti v oblasti hw,kterou jsem si opakovaně všiml.Pokud gta v muže vyvolat bsod,je to docela problém.
    r9 280x je karta za 8 táců,takže žasnout nad tím,že utáhne konzolovou hru na vyšší detaily je poněkud nemístné.
    Co online?Funguje?čeká se jako u konzoli?
    • Paul_cz
      280X jsem kupoval před rokem a půl za 6500Kč :)
      Že hru zvládá více než dvakrát lépe než PS4 (60fps místo 30ti a ještě vyšší detaily) je fantastické, Rockstar skutečně zamakal, hlavně na CPU optimalizaci. Vytížení jader je prakticky na maximu.
      Online jsem ale ještě nezkoušel, hraju kampaň.
      Jinak s tou BSOD je to pravda, to by žádná hra vyvolat neměla, ani když přeleze kapacitu paměti.
      • To ti gratuluji k dobre koupi!
  • Doufám, že to vyhraje ocenění pro hru roku 2015
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Sarkasmus
  • mam nahrano neco malo pres 100 hodin, pribeh mam cca v 1/4 a porad se neskutecne bavime v online, teprv dokoncujeme posledni heist :) Za me opravdu spokojenost
    • Já po 28 hodinách dohráno, kompletace 75%, tak nevím, co tam děláš. *1* No a teď už se jen tak budu poflakovat krajinou a dodělávat 100%...
      • To asi nemluvíš o Heist online že :) *1*
        • Ne, to je pravda, jde o singl. Online je samozřejmě jiné kafe, když se sejde parta kamarádů.
      • Asi jogu :D
  • GTA V na PC dokazuje, že PC je prostě ten nejlepší stroj na hry, že se tam toho dá dělat nejvíc a hráči to tam nejvíce ocení. Současný herní průmysl je hnus a mohou za to líní developeři skrývající se za limity konzolí, které jim usnadňují vývoj, a jednoduchý konzolový konzument, kterému stačí k radosti jen zapnout a hrát,... hrát furt to samé dokola, na co je zvyklý. Úspěch GTA V na PC by mohl ukázat, že to stojí za to vložit tu námahu do vývoje spíše PC verzí. Obávám se ale, že je to spíše jen zbožné přání.
    • Jediny kdo to usnadnuje vyvojarum jste vy,kupujete grafarny jak prdli,a misto poradne optimalizace a zavratne grafiky, vam kydnou hnus a donuti vas jako ovce koupit si neco sylnejsiho.Honba za pokladem Nilu.
    • Prave kdo usnadnuje port je pc,jak rika hubisoft,kupte si silnejsi grafickou kartu,a smitec,nebo procak,ram.Jen cituji jednu z vyvojarskych firem.Konzole to bud utahne nebo ne.
    • Pořád vychází na pc mnohem více her a podle mě i kvalitnější hry.Úspěch gta v přeju,ale není nutný,protože pc je stále ve všem lepší kromě ceny.;-)
    • Takze gta5 *3* a konzolisti to maj jinak,ja jsem misto pc koupil sony bravia50kdl w805b,tak si to uzivam na tehle masince spolu s ps4 a rad cumim na fodbal a hokej a 3d filmy a to mi zas pc nenabidne,hold mala uhlopricka na to, abych si uzil co mam rad.Vy mate radi neco jinyho,tak vam to pc nabydne.Lhat nebudu,muj rozpocet je omezen,na pc za 25tis a kvalitni tv za 23tis a monitor za 12tis hold nem.TrebA casem.
      • zaty
        Neco ti prozradim. To PC se da pripojit i na televizi a hrat na nem hry. Ja mam treba monitor za nejakych 5000 (Dell 2412 pripojeny pres DP) a televizi pripojenou pres HDMi a kdyz si chci zahrat na TV, jen ji zapnu, prepnu primarni displej, vemu do ruky dualshock 4 a hraju.
        • Ja to chapu,ale pro me ta tv je docela balik a na pc hold nejsou penize,vim ze pc jde taky k tv.A korad co mam rad to me ted ps4 spolu ze smartkou nabidne nejvic.Je leto,na zimu tam bude i to pc.
  • RazorProduction
    minimální detaily vyzeraju ako xbox 360 nebo ps3 verze,takze to az taka prohra pro lidi ze slapsim compem neni *3*
  • hm, koukám že jsem asi jeden z mála co měl těžký problémy. Nejdřív mi steam stahoval rychlostí 320 kb/ps, což jsem nechápal protože internet mám rychlý, pak jsem se na netu dočet, že musím lokaci stahování změnit na "west africa" řikal sem si že to je teda hodně experimentální metoda, ale FAKT FUNGOVALA! Měl jsem za chvíli staženo. Jenže ouha. Speciální Drivery od Nvidie Geforce se jaksi nechtěly vůbec stáhnout, musel jsem je teda hledat po všech čertech a nakonec ani nevím jak jsem je stáhl, ale stáhl. Čekal jsem zhruba 20 minut než naskočil slibovaný "GTA driver" a konečně začala instalace, říkal jsem si "no to je hezké, aspoň to budu mít hyperoptimalizovaný a pojede to jak má". Jenže po instalaci driveru další zádrhel. Kliknu na "hrát GTA 5" a nic se neděje. Klikám a klikám a neděje se nic. Pak se na netu dočtu, že to způsobuje Rockstar social club a abych se do něj vůbec DOSTAL, musím v ovladačích ZAKÁZAT grafickou kartu Nvidia a následně jí POVOLIT abych rozjel hru. (WTF??) Do toho na mě vyskakuje steamová hláška, že u některých accountů nebylo možné hru nastartovat z důvodů, že účty některých hráčů obsahovaly háčky a čárky a hra se s tím nebyla schopná vypořádat. (Další WTF.) Konečně po zhruba pěti hodinách těchto útrap spouštím tedy hru. Nahrávací čas hry je pomalý. EXTRÉMNĚ POMALÝ. koušu se nudou. dostávám se konečně do hry a hra se neuvěřitelně seká a komp se mi vaří. Snižuju detaily na medium, ale náhle všechno vypadá neuvěřitelně HNUSNĚ, zhruba jak hra z roku 2005. Mimoto ovládání mi přijde naprosto neladící, při přestřelce mačkám tlačítko pro krytí, postava se kreje s odezvou zhruba 3 sekundy. Znechuceně tedy vypínám hru a od té doby se jí bojím zapnout. A to mám čtyřjádrový notebook, na kterém jsem doposud rozjel zatím všechny hry bez problému na Medium nastavení. Jen samozřejmě GTA 5 dělá problémy. Tak nevím jestli čekat na nějaké zázračné patche anebo mám prostě smůlu. Má averze k Rockstárům ovšem opět o něco vzrostla. Zlatý Ori and The Blind Forest.
    • Stejné problém jako s Max Payne 3, nainstaloval jsem si to hned prvni den, ale jel jsem jen z integrovane grafiky. Problem je, ze nevim jak je to u GTA V (uz mam desktop), ze primo na krabici bylo napsane, ze mobilni grafiky nejsou podporovane, takze si za to vlastne muzes sam:)
      • jindra.veliky
        proc se vubec nekdo snazi spustit dnesni hry na integrovany grafice? :D
    • Je to tím, že GTA V má problémy s přepínatelnými grafickými kartami na noteboocích. Mám to stejně, abych hru vůbec spustil (a nespadl hned launcher), tak musím zakázat jeden z driverů GK a pak hra samozřejmě běží z integrovaného Intelu. Musíme počkat holt počkat na patch...
    • Tak to tedy nevim co si stim delal ale u me osobne to bylo bez sebemensich problemu.
      jak instalace,stahovani driveru,stahovani souboru a nasledne spusteni :-)
    • Z krabicovkou jsem problémy měl když jsem se to pokoušel nainstalovat z dvdček, při instalaci z netu všechno v pohodě a vypadá to úžasně, jestli to nebude tím, že tvůj notebook je už šrot, nemůžeš chtít od notebookový grafiky zázraky, zrovna herní notebooky z hlediska morálního stárnutí jsou nejhorší investice, než ti skončí 2letá záruka tak už je to plečka. Ale podobnou frustraci při instalaci jako ty jsem zažil při instalování steam verze gta 4, tak jsem po zkušenostech šel do krabicovky
    • MikeiXX
      Jen jedna otázka na tvůj neumětelský "hate". Proč sis vůbec hru pořizoval, když máš takovou averzi vůči R*?
    • Když už tolik "hate", tak měj alespoň tolik odvahy, abys tu uvedl svou konfiguraci. *3*
      • pardon, na konfiguraci jsem zapomněl, ale říkal jsem si, že když jsem takový FC4 nebo Dying Light hrál bez problému, proč tomu tak nemůže být i u gta 5? hra mi byla jinak pořízena jako dárek. A kdo tu hejtuje? Prostě jsem jen napsal jak se věci mají.

Win 7 home premium
        grafika: Geforce 555M
        procesor: Intel Core i7-2670QM CPU @2.20GHz 2.19GHz
        Ram: 6,00 GB, 64bit
        • Tak k tomuhle už netřeba nic dodávat. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit