-
nekdo na coop? 30+
main_cz -
-
Ja by som dal, ale zatiaľ som len 21
-
-
Shut up and take my money!
-
sestava pripravena, na mym stole spokojene pradou tri Titany v SLI pripravene se zakousnout jako šelmy do jakekoliv next gen hry a nad tím truni 3 (slovem tri) 4k monitory. když tuhle sestavu zapnu sousedum začnou blikat žarovky, ješte že mam založny generator.
ted už jen počkat na crack nebo nejakou slevičku na steamu -
-
Tak určitě mít sestavu za desítky tisíc tak by jsi potřeboval čekat na slevu na hru *15*
-
Ja myslim ze tim mas na stole tak maximalne prasatko (pokladnicku) kam ti mati dava kapesny :-)
-
To ti pucili komp z nasa ne?Koukal jsem vcera na radeony,potazmo nvidia,a jsou grafarny tak sylny,ze to co mas je siditko.Radeon za 107000kc,ten tvuj titan je jen siditko.
-
Mezi svými náctiletými kamarády jsi jistě s tímto trapným humorem uspěl...
-
-
Doma mam core i5 760 pretaktovany na 3,2Ghz // 8GB RAM // geforce 470 GTX, ma niekto skusenosti s podobnou zostavou? Rad by som vedel ci mi hra pojde, pripadne na akych detailoch. Ano viem ze su rozne testy a specifikacie ale rad by som pocul nazor niekoho z gamerskej komunity. Dakujem.
-
-
vdaka za nazory :)
-
stačí trochu zabrouzdat na YT... https://www.youtube.com/watch?v=vI9lCBNXoNw
ta 450tka to zvládá docela obstojně, takže myslím, že u tebe by to mělo být bez problémů *4*
-
-
Takze jsem si to take koupil. Teda je to asi nejvic penez co jsem doposud za hru dal. Za hodinu a pul bylo nainstalovano i s dvema patchy. Bez jedineho problemu. Ohledne problemu se ctenim DVD- neni to spis tim, ze pouzivate vetsinou uz letite mechaniky? Ja mam 2 mesice starou a bylo to bez chyby. Moje sestava je FX 6300, 8GB RAM, 2x 128GB Intel SSD, 500GB WD 7200 ot., Asus GTX 760 2GB, Win 8.1 a chodi to bez problemu. Ackoliv jsem asi zase naletel na hype, protoze je to jinak klasicke gta, cili me to moc nebavi. Zadna zmena od predchozich dilu. Hlavni problem gta vzdycky byl v tom, ze melo nesympaticke postavy a ja se s nimi nikdy neszil. Napriklad Saints Row jsem dohral trikrat hlavne kvuli tomu, ze jsem si vymazlil postavu se kterou me bavilo hrat. V gta 5 je to zase neosobni a hned na zacatku vsude same "nyga". Tohle me opravdu moc nebavi. Jinak hra pekna a obrovska. Tento mesic jsem si koupil jeste Far Cry 4 a to musim hodnotit kladne. Docela sympaticky hrdina, pekny svet a relativne zabavne ukoly.
-
-
Hele dle různých internetových fór některým lidem dokonce dorazily škráblý DVD v normálně zabalený krabici, to je už dolcela ostuda, jinak proč 2 ssd, to je máš v raidu? já radši šel do 1X 240GB protože v jednom online testu jsem se dočetl, že zvýšení rychlosti v reálu je něco málo přes 50%, to už pro mě nehraje roli, půl giga zápis i čtení za sekundu bohatě stačí na cokoliv
-
-
Jo tak pokud jsou mechanicky poškozený už z krabice, tak je to problém. Ne ne já mám ten první jen na systém, druhý jen na hry a ten plotnovej na zálohy. Místo toho na hry jsem měl taky plotnovej, ale ten záhy umřel. Tak jsem vzal druhé SSD. Jinak dodatečně musím GTA hodnotit 9/10. Jakmile se ve hře objeví Michael a později i Trevor, tak to začne být zábava. Mise začnou mít potenciál a přestanou nudit. Ačkoliv mise za Franklina mě stále nudí a tuto postavu nemám rád.
-
-
Jo, Franklin je ve hře jen do počtu, asi aby hru kupovali černoši. Hlavní příběh je o Michaelovi a Trevorovi, klidně to mohlo mít jen dva hrdiny.
-
já spíš nemám rád jeho homies, naopak velice rád s ním jezdím, s tím slowmotion si skvěle vychutnávám motorkáře *5*
-
-
-
-
ak by niekto mal chut dat nejake heists tak si ma hodte do priatelov: mqoltn
-
já jakmile to spustím tak mám 100% RAM paměti využito a nedá se to hrát :/ ... a to mám 4 GB což je v minimálních požadavcích
-
-
Zrovna jsme to zapnul a hra bere 2GB po startu ve městě...
Kolik u tebe bere OS + další věci navíc netuším ale na 4GB by mělo být hratelné v pohodě když to nastavíš odpovídajícím způsobem. Lidem často běží řada věci které berou paměť. -
-
Hele běží mi jen Steam... Nic zbytečnýho zapnutý nemám (to si hlídám), kámoš má mnohem slabší PC a rozjede to krásně tak to nechápu...stahuju to znova a uvidíme no. Systém mi bere zhruba 800mb
-
-
-
Nechápu,jak může hrat,která crashuje a nelze dohrát,dostat 10/10? Dvakrát to crashuje po misi,memory leak to má,střílet z auta nemůžete v určitých chvílích,protože hra opět crashne. 9/10 si myslím že je odpovídající k přihlednutí k těmto bugům *10* Jinak nehledě na bugy a tak,je to výborná hra,která po opravě by měla dostat 10/10 a né v takovémto stavu *16*
-
-
Já zatím přiznávám jedu na dočasné verzi, ale mám tam i Reshade (SweetFX) a hra mi ani jednou nespadla, nezaškubla se, ani nic podobného a to v žádném z buildů. Chyba bude asi u tebe a nejspíše máš nějakou součást neaktuální, poškozenou, chybějící (může být i directx, různé ty redisty, ovladače (nejen na grafiku), či nejlépe nabořené vidle nějakým tím super čističem...
Popravdě pád jakékoli hry pozoruji velmi zřídka a to většinou ještě právě když si hraji s nějakými těmi mody, sweetFx atp. -
-
Pokud ti hra necrashne po misi Blitz něco s tím vozidlem,který máš srazit z boku a vykrást a pak jedeš za Franklina k getaway autu a pak jak to splníš a přepne se to na Michaela hra crashne,tak si asi bůh či co. Jediný fix je ten,že prý funguje vymazání z dokumentů nějaký dva soubory. A při misi s tímk klenotnictvím zase nesmíš mířit,protože to taky crashne. A ty náhodné crashe nepočítaje. Prostě to rockstáři zmršili na to že měli 3 měsíce k dobru a nejsou schopni opravit bug zasahující do dohrání hry. *11* *11* *11* *11*
-
-
Fix for ya: Když házíš C4 na ten pancéřák tak zůstaň v tom autě kdes byl a nahoď to tam z okna toho auta, tak samo až se máš toho auta zbavit tak na něj neházej nic ale buď ho rostřlel třeba RPGčkem nebo granátometem nebo mu prostřel nádrž a z dálky zapal benzín, problem solved.
Info přímo z rockstar support fóra. Potvrzuji že funguje :)
-
-
Tak pozor na ten SweetFX na foru je už tucet zabanovaných lidí kvůli tomuhle modu grafiky. Od rockstaru zatím bez odezvy *3*
-
-
Tak samo naprosto nutný FoV mod se kterým je FPS mód už hratelný. Je škoda, že je mi fyzicky nevolno z FoV 75 a níž použité na FPS mód :-/
-
-
-
Špatnej crack ;)?
-
-
Jasně ty ňoumo,mám retail a určitě tam mám crack. Dělá to na originálce ty šašku hloupej *11* *11* *11* *11* A memory leak taky. Stačí kouknout na Pcgaming wiki. Hlavně mi namínuskujte příspěvek trapáci *12*
-
Nevim, single jsem nedohrál, ale v onlinu bugy jsou. Jakože po misi se nedostanu do loby, ale dívám se, jak můj charakter padá postupně všema patrama budovy, pak trávou, a nakonec se dostane někam pod texturu a hra přestane pracovat. A jedna mise nám lagovala všem takovým strašným způsobem, že jsme vráželi do neviditelnejch aut, neregistrovaly nás žebříky apod. Všechny ostatní šlapaly nádherně, jen tahle jedna jediná vždycky dělala všem bordel nehledě na sestavě, denní době nebo rychlosti připojení. Když jsme ji přetrpěli, následující byla zase úplně v pohodě.
Jestli má crack nebo ne netušim, to je jeho boj, ale sem tam ve hře nějakej ten zádrhel je. -
Crackem to také není, mám origo na Steamu a už mě hra taky několikrát spadla...
-
To je jedna z možností, druhá je, že má trochu pravdu. Stačí se jen podívat, kolik lidí má doteď stále problémy s tím jejich slavným RSC. Mně se třeba zase po dohrání objevilo padání kvůli nějaké chybě grafiky, dělá to jen s Franklinem a jen když zrovna sedí u sebe v bytě. Stačí si už jen pak přečíst diskuzi na Steamu.
-
-
Nebude to tym, ze ludia si nevedia spravovat vlastny pocitac a/alebo su to pirati ktori sa len vydavaju za kupujucich ?
-
-
To je jak říkáš částečně neschopnýma uživatelama si nastavit vlastní systém do stabilního stavu (a potom je tu skupina lidí co to chce rozjet na bramboře, jako v každé jiné hře :D).
Na druhou stranu je Social Club fail který je třeba opravit, tak samo ten Launcher a i hra padá při určité kombinaci eventů.
RockStar Games nejsou až tak úplně z obliga jak si myslíš :D -
-
Oni maj špinavé systémy a ty zas nechápeš, že jeden vzorek z celku o desítkách tisíc nic neznamená :-D
-
Nevim mno.. chapem, ze je to asi irelevantne ale ja osobne som nikdy nemal problem so Social Club.. GFWL, Origin, uPlay, Steam, Battle.net .. proste s nicim, stale som mohol hrat svoje hry ktore som si zaplatil.
Takze logicky mi je tazko uveritelne, ze ludia maju tolko problemov.. iba ak by klamali o tom, ze maju originalky alebo ako si spomenul skusaju hrat hry na zasranych systemoch a starom HW.
-
-
-
-
-
-
Protože jako spravny pc hrac sem byl posledni dva rako, stejne jako dvacet pred tim, zalezeny ve sve nore, dozvidam se o postavach a pribehu teprve ted s hranim petky. Technicky aspekt konverze je paradni ale co se tyce nemeneho obsahu me hra zklamala a nechapu kde se vsechen ten hype bere. Pocit z mesta se neposunul, aspon ne dopredu. Prijde me mrtvejsi a prazdnejsi nez ve ctverce. Zatim co sem doufal ze hra bude pokracovat cestou pomalejsi, vyzralejsi po vzoru ctverky, petka se vydala cestou divoke jizdy starsich dilu VC a SA. Oproti tem ji ale schazi styl, ikonicke dobove zasazeni, hlavni postava, zkratka nejake pojitko vseho v rozlehlem otevrenem svete. Vysledek je nemastna neslana nepresvedciva realita. Michale se jako hratelna postava do premisi gta vubec nehodi a zatimco ve filmu muze stridani pohledu z uhlu nekolika hlavnich postav udrzet pribehu zajimave tempo, u her ho to rozbiji.
-
-
Pane, ikonické dobové zasazení? Říká vám něco "současnost"? Nepřipadá vám se všemi těmi popkulturními odkazy dostatečně ikonická?
Nejen pro mě, představovaly díly VC a SA nejlepší díly celé série. Příklon k návratu k tradici, je tímto více než pochopitelný.
Proč by se Michael do premisy GTA nehodil? Bývalý kriminálník/ nefunkční rodina (interakce s ní přináší řadu hořkosladkých situací)/ Zaplete se s větším bastardem než jen on sám kterému dluží prachy? Vždyť to je GTA postava par excellence.
-
-
Perfektná hra, ale predsa len by som nejaký bodík ubral, už len kvôli tradícií na indiekrivozubýzrzek.cz teda pardon games.cz