-
Ahoj, prosím Vás nevíte jak nastavit defaultní kameru? Vždy když zapnu hru, tak mam first person, ale radeji mam third person... už me to nebavi stale to prepinat. Díky :)
-
Ale zapomelo se rict,ze gta5 jelo na nejnizsi detaily jako ps3,ktera je 8let stara a ma 256ram.A ps4 mela problem uz od vydani z anizotropnim filtrovanim textur,ktery byl opraven az ted.Tak se modlim za patch.A stejne si myslim ze kvuli xbox one je verze jeste oskubana.Vono vyuzivat ramku s propustnosti 64gb\s,a nebo jak u ps4 176gb\sice zdilenou,ale na hry 7gb a 3krat rychlejsi nez xbox one.
-
-
Nechces ty blaboly psat nekam do diskuse o konzolich a nezaplevelovat tady diskusi?
-
-
Jo jo sorry,jen jsem cetl o konzolich v pc recenzi gta5,tak jsem tak trochu zareagoval.Zdar a nezlob se. *3*
-
-
-
takze beta testovanie PC verzie v podobe vydania konzolovych predsa len padlo na úrodnú pôdu ;)
-
-
opravdu? Povídej mi o faktech zmíněného beta testování, to mě zajímá! GTAV jsem hrál na dvou XBOX360 konzolích, vypadaly uceleně; nenarazil jsem na žádné problémy. Teď se ji chystám pořídit na PS3. Přehlížím něco, nebo jen rýpavě dokazuješ, že ti u her primárně záleží jen na slupce?
-
-
Hráls to na dvou Xbox 360 a teď se ji snažíš pořídit na PS3 ? ... a to jako proč ? To jako hraješ každou rukou na jednom X-boxu a na PS3 budeš hrát čím ?
-
-
Xboxy nemám doma. Jen jsem to před časem zkoušel u kamarádů. Já hraju na PS3. A popravdě řečeno, chuť na tu hru jsem získal až po zhlédnutí toho podmořského „dokumentu“.
-
-
Zkus si to pořídit na nějaký novější železo. Taky sem to dohrál na X360tce, nebylo to špatný, ale rozhodně to nebylo tak plynulý a ani takovej vizuální zážitek jako teď na PC.
-
-
bohužel nemám možnost. Nic výkonnějšího, než PS3, doma nemám. *15* A na solení peněz do HW počítače už nemám po konverzi z Master Race na konzolistu chuť.
-
-
-
Zrovna moc ne, tyden po vydani uz jsou 2 patche, pro dost lidi je hra stale nedohratelna (pady pri prepinani postavy na vetsi vzdalenosti, popr. pri pokusu o strelbe z auta)... Ze to obcas zuchne by me az tak nevadilo, co me vytaci je, ze to neuklada uprostred mise. Jakmile padne hra behem mise (kde se kolikrat postavy prepinaji samy), po loadu se zacina nezs tu misi vzal...
-
-
GTA V, nemate tam neco novyho ? vzdyt ta hra je snad 1.5 roku stara...
-
-
:) Nie, na PC nieje stara, je len dozreta k dokonalosti.
-
ale jdi ty smoulo kompletni vytunena verze vysla tento mesic! alfu na ps3 a betu na ps4 do toho nepocitej *3*
-
-
to, že to na minimální detaily vypadá jak na PS3, mě vpravdě dojímá.
Ještě by tomu technickému srovnání slušelo připomenout, jak se GTAV chová na průměrném herním PC z roku 2006. *4* -
-
Tak na 480p a min.Detaily a 30fps.Akorad v ty dobe byl problem ten hdd na prumerny sestave.
-
-
i tak se to na PS3 sekalo, s minimálním dohledem, rozlišením, šíleným lod (všechno 50 metrů od vás a dál divně rozmázlý).. vizuálně je nxetgen jiná písnička
-
-
Asi tak, jako NEXTGEN na Xbox 360 ...to snad ani nikdo nemá 9 let starý počítač *1*
-
-
no právě. *4*
-
-
Butthurt detected
-
-
wat
-
-
Čas zajít k očaři
-
-
-
-
Jeste k gpu a cpu,vse sice delalo v ps4 AMd,ale technologie je velmi podobna nvidia cuda.To si navrhlo sony.
-
-
Takového mimoně jako seš ty, to člověk nepotká každý den. *1*
-
-
Včera (dneska) ve 3 ráno dohráno napodruhé a tedy klobouk dolů, aby mě hra takto brutálně chytla i na druhý průchod, to se jen tak nestává, opravdu mistrovské dílo!
-
-
Tak tak, oproti totálně do*ebaný a nezajímavý čtyřce, která dle mého ani za nákup ve slevě nestála, se vývojářům podařilo udělat opravdové mistrovské dílo, které si své prodeje za plnou cenu oprávněně zaslouží...
-
-
To asi nemluvíš o Heist online GTA *1*
-
o ano hádejte se,krmte je zlatými.............
-
Technický dotaz:
Jsem jediný kterýmu tak neskonale a otravně blbne GTA online? Buďto chyba sítě nebo to naprosto nelogicky a bez důvodu přepojí do prázdné "session", věčný výpadky etc... -
-
gta online je hooooodne nachylny na kvallitu pripojeni netu
-
To je občas i na PS4. Plný stav a najednou sám + friendi. Anebo rovnou vykopnutí z online.
-
-
To je pěkný ale proč? To je jako nějaká vlastnost GTÁčka jo? Dělá se s tim něco?
-
-
To je dementni Rockstar, dela se stim to ze se hry od nich nekupujou :-D
-
-
No...když si ho nekoupim tak těžko budu hrát GTA online...teda né, že bych si ho zatim nějak zvlášť zahrál díky výše zmíněné vychytávce
-
-
-
-