-
čekal jsem recenzi a ne tohle, ani zmínka o gta online atd. to si mam nalistovat puvodní recenzi abych se dovedel jak se to hraje? *7*
-
-
Vzhledem k tomu, že se to hraje úplně stejně, ano, máš si nalistovat původní recenzi. Že se článek o verzi na jinou platformu bude zabejvat hlavně technickejma aspektama, obzvlášť, když herně už tu GTA V bylo recenzovaný dvakrát, není něco, nad čím by se měl člověk podivit.
-
-
Jsem snad jediný komu už ty genksta kecy lezou krkem? Trevor a Michael naprosto super ale Frenklin to je neskutečný ocas
-
-
Tvoje první GTA, že ti vadí nigga kecy? Oni tak prostě mluví.
-
-
Proto jsou také vymaštění a poldové je rádí střílí. Samá verbeš. *11*
-
-
-
Celkově je to velká nadsázka, chce to nebrat to tak vážně..
-
Trevor je super, ale niekedy som mal pocit, ze uz to s tou postavou trochu prehanaju.
Michael bola pre mna najnudnejsia postava z celej hry.
Franklin sa mi paci, ze sa drzi pri zemi, je rozumne skromny a snazi sa vymanit z celeho toho "meganiggahiphopbitchez" prostredia. Za Franklina som hraval najradsej.
PS: Lamar bol najvacsi dmnt, toho som vyslovene neznasal. -
-
jo, pod Lamara se podepíšu, nejotravnější postava z celý hry, skoro mám podezření, že ho tak otravnýho udělali naschvál *4*
-
-
Bože, vždyť je zcela jasné, že jej tak otravného udělali naschvál, je to přece GTA! Někdy mám pocit, že si přestávají uvědomovat, že hrají titul, který se proslavil právě svou nadsázkou.
A k Franklinovi? Kriste Ježiši, jak by se asi měl chovat kluk, který vyrůstal na chudinské periférii na území gangů? GTA svůj humor staví na kulturních stereotypech. -
Wot u say niiiiiiiiiiiiiigga?
-
na druhym místě Dr. Friedman, ale u toho vás aspoň dá satisfakci že ho můžete zmasakrovat *1*
-
-
-
-
Z onlinu mám zatím dost velké rozpaky - samé loadingy, čekání a akce na 2-3 minuty. V jednom kole DM 1-2 killy, víc nestihnu.
Hraju s GTX 670 OC a zatím se drží na high/very high i s vyhlazováním. Paměť samozřejmě podle hry nestačí, ale zatím nevadí. Nechce se mi kvůli tomu upgradovat kartu. -
Je dobře, že GTA V je tak kvalitní. Já taky plánuji recenzi. Ale momentálně hraju https://www.youtube.com/watch?v=ywbo-EBbars
-
tak co, myslíte že GTA 6 bude ještě na stejném enginu, uzavřou trilogii a pak přejdou na nový engine společně s další generací konzol?
-
-
PS: jak může někdo nesouhlasit s příspěvkem, který nabízí dvě protichůdné otázky a žádný názor? *3*
-
-
Je to myslím nej hra na světě. Hodně se mi líbí grafika i když nějaký ty lagy tam jsou.Hodně se mi líbí řízení ažna ty nerozbitný auta a:rozjedete se v 150 km rychlosti na skokánek a vyletíte 80 metru vysoko.Jinak nejradši hraju za Michaela a na konci hry jsem s takovou chutí upálil T.Doporučuju koupit
*14* *14* *14* *14* -
10/10 by uz z principu dostat nemela, protoze jde "jenom" o port z konzole. Kde je nejaka originalita a prevratnost? Jenom evoluce, inovace a port z konzole.. a ano hezci grafika. Pro mne trochu malo.
-
-
Co se tyce PC realmu, je to prevratna novinka *5*
-
-
Diky specifikacim ps4 a taktu gddr5 pameti a jader atd,jsem se dopidil,jakou grafiku srovnatelnou s pc grafikokou ma v sobe ps4.Je jen jedina karta,ktera tomu odpovida:amd shapphire 11235 00 20g.
-
-
Tak co je vps4 je lepsi jak gtx760.Vsichni rvali Tonga!Co se her tyce.Na pc tuningu r285 docela pokorila gtx760,co se tyce w na 1w.Jinak next gen mohli mit lepsi grafiku,ale hrozne se spozdil vyvoj TSMC na 28 nm.
-
-
Ty seš vážně naprostej mamlas! :)
-
-
Takt gddr5 pameti zdilenych 5500mhz,pocet jader 20.Takt odpovidajci naprosto presne.Podpora matle,plna podpora direct x12.
-
-
Uz jen diky zdilene gddr5 pameti o taktu 5500mhz se nemuze jednat o nizsi radu grafiky.
-
-
Power consumption Radeon R9-285
System in IDLE = 120W
System Wattage with GPU in FULL Stress = 298 Watts
Difference (GPU load) = 178W
Add average IDLE wattage ~10W
Subjective obtained GPU power consumption = ~ 188 Watts
ps4 nebere ani asi 185 wattu, takze pokud to pripomina nejakou grafickou kartu, tak mozna leda tak jeji mobilni verzi
*5* *5* *5* -
-
Ted ps4 z udatem2.51,zere 181w
-
-
Pointa tvého monologu? Znáš zákon zachování energie? Jasně že lepší grafika víc výkonu protopí, ale víš on ten výkon ve Wattech odpovídá i zobrazovacím schopnostech hardwaru, je rozdíl když máš lowend grafiku s pasivním chlazením nebo jedním větrákem která nic nežere ale vs grafika, která má daleko méně skromné požadavky na zdroj a i s chlazením je 3x větší než ten lowend a konkrétně ta moje váží třetinu toho co PS4, grafika co je v PS4 je střední třída, není to lowend ale obočí taky nenazdvihne a má to pár opodstatněných důvodů - lepší karta by se tam nevešla, musel by být větší case, ale to by zas potřeboval větší zdroj= ještě větší krabice nebo externí zdroj jak Xone, muselo by to mít buď vodní chlazení nebo by to bylo hlučný, PS4 má výhodu v tom, jak je málo výkoné že nehučí jak elektrárna, proto se hodí do obýváku k televizi a pro to je to určený, pro tzv. casual gaming, proto byla stvořená a na to funguje dokonale, ale nesrovnávej konzoli a herní PC, myslím opravdu herní PC ne kancelářské stroje a kdo to myslí s hraním na kompu vážně tak ten herní stroj má a PS4 se na bednu v ceně od 20 000 do "kolik chceš utratit" absolutně nechytá nevím jaký borec tu psal o tom, že grafiku dražší než ps4 má dle statistik steamu 1% lidí, není to pravda, je jich mnohem víc, zřejmě neuměl použít google
-
Ted ps4 ze system software 2.51,zere 181w
-
-
Tak je to karta stredni vyssi tridy,a uz je delaj prtavi.Z jednim vetrackem,kolem6500kc.Tak jany ze to bude malinko upraveny,ale plus minus je to ona.Jinak typek co dal meric do zasuvky a do nej zapojil ps4,tak240w
-
http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2013/12/XBonePS41.png
-
-
-
-
-
Teď hádám spoustě lidem prdla cévka.
-
Jsem se chtel zeptat,kdyz konzole jedou na archytekture AMD,ta na grafickych kartach od AMD by to melo ficet nejlepe,a min zrat ne?To musi bejt optimalizace jako krava,kdyz maj tri stroje na spolecny archytekture,potazmo grafice.Jen do budoucna od koho grafarnu.
-
-
AMD neni nazev architektury ale vyrobce cipu a jen cipu.
-
optimalizace = marketing. HW musí fungovat univerzálně, nic takového není (s přínosem nad chybu měření). Navíc intelovské CPU je již hodně dlouho ve hrách lepší.
-
-
Tak jednoduché to není.
-
-