Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Assassin's Creed Syndicate ukazují, že půjde o nejakčnější hru v sérii
12.5.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
Vždy odvedou tak skvělou práci s vytvořením města, škoda jen že to má furt ten stejný assassinský podtext, Doby které volí jsou hrozně zajímavé, ale nebaví mě furt hrát za assassina
-
Stupidita už od samého začátku. Ale už jsem z AC unavený, takže už jsem negativně naladěný dopředu... Skutečně to vypadá hodně jako Unity, hlavní hrdina v černém kabátě vypadá trochu jako ten hero z Rogue (znám jen z videí), jízda po háku přes střechy už tu byla v Revelation, osvobozování čtvrtí od Brotherhood. Pěsti vylepšené boxerem. No, nejspíš nic nového.
Největší lákadlo tedy budou tentokrát drožky? Takže očekávám videa o tuningu, přidání polstrování, pérování, trvanlivějších lamp, nových obručí, a hlavně více koní! A nějaké ty střelce uvnitř, vzadu, dělíčko na střeše. Ale to možná až v DLC.
Za mě ne, už ne. Jen ten Londýn asi bude přitahovat... -
Uplne vidim jak je meeting v Ubi. Sedi tam ti hlavouni a premysleji jak si vydelat na novou jachtu a soukromej tryskac. A jak se tak bavi, zjistujou ze pirati uz nefrci, francouzka revoluce nebyla ono a tak premysli dal. Najednou jeden z nich povi "Hele, ktera hra ted prodala hodne kusu?". Vsichni chvili premysli a nenapada je nic, co by mohli aplikovat na AC. "No prece GTA" zaskoci vsechny v mistnosti. "Jen si to predstavte, dame to do Londyna, nekdy na zacatku dvacateho stoleti." pokracuje, "Misto aut budeme mit drozky, dame tam nejaky gangstery, jelikoz gangsteri jsou cool a navic tam muzeme dat i boj za socialni spravedlnost jelikoz to ted frci a bude to jeste vic cool, a hlavne ... hlavne muzeme udelat nase vlastni GTA.". Jeden z kravataku (ocividne novacek) se nechapave prihlasi o slovo. "Ale co to bude mit spolecneho s AC, o to prece hracum jde?" Nacez mu je otcovsky odpovezeno "Na hrace se*e bilej tesak"
-
Ubisoft dojí krávu, dokud dává. Každý rok produkuje jednu akční konzolovku za druhou (tyto hry jsou analog 2D hopsacích plošinovek) a bude tak činit, dokud zisky z prodeje budou převyšovat náklady na vývoj. To samé platí pro GTA a COD. Nemusí se nám to líbit, ale sotva s tím něco uděláme.
-
-
S tím GTA jsi se asi trošku sekl kamaráde.
-
gta?
-
-
Předobjednáno. Zatím mne žádný díl nesklamal, je to nejlepší rpg po serii Mass effect a Dragon Age.
-
-
RPG se dotknul pouze první Mass Effect. Další dva díky už RPG opravdu moc nejsou. Série Assassins Creed RPG rozhodně není. Na druhou stranu záleží, co člověk vnímá jako RPG. Na tiskové konferenci k prvnímu Zaklínači mi jeho šéfdesignér řekl, že při volné definici se dá za RPG považovat i GTA San Andreas, protože tam můžete žraním ztlousnout a cvičením hubnout a tudíž se mění charakteristiky postavy.
-
RPG? Vazne jsi napsal rpg?
Troll detected *7* -
-
jednoznačně epizodická adventura s akčními prvky
-
-
-
3:30 - "We can see that one of our allies is in trouble. Let's give him a hand. We first need to eliminate the lookout to make sure he doesn't call reinforcements. The throwing knives will take him out silently". <- Borec "silently" zařve na celé nádvoříčko a praští s sebou na zem, všichni ho ignorují.
4:14 - "We are facing a lot of enemies, so the head-first approach is probably not a good idea." < - Actually, the best idea at hand, since AC1.
4:25 - "Also new to our game is the ability to use the environment to take out your enemies." <- A ta lešení v AC1, do kterých šlo hodit oponenty (byl to instakill), to bylo co?
Nové AC, staré lži. Šup šup, honem předobjednat ať v Ubisoftu vědí, že můžou lhát dál ^_^ -
Pokud si mám vybrat mezi stealthem co předvedli v Unity (sednout na lavičku atd. si musíte odemknout, aby jste se někam dostali musíte se "provtělit/naklonovat" do jiného občana...no to snad radši nepřemožitelnýho zabijáka...
-
Jsem malého městečka postaveném na nějaké malé říčce jménem Temže docela už znuděný. To chce větší odvaz. To chce roztočit glóbus a náhodně ho ukazovátkem zastavit. Co třeba Bhútán?
-
Assassins Creed london DLC for only 59.99,- euro
-
když to bude fajnově vyladěné tak kombinace zabijáka stem-punkového, trocha z Batmanovských her a alternativy provedení zabití nebo mračení nepřátel ala Hitmanovy hry a to cele zasazené do dění inspirovaném filmem Gangy Newyorku. už jen ta kombinace ze strohého popisu je zábavné když se zkombinuje a teď k tomu přidat trochu z nového Sherlocka Holmse, Jacka Rozparovače jako padoucha pro pár misí, ale chtělo by to v rámci technické revoluce vložit do děje vynálezce který bude assassina zásobovat technickými hračkami a samozřejmě s rozvahou do děje vložit ikony té doby ať vynálezce politiky nebo umělce či literární postavy. Taková mise kde pomáháte Oliverovy Twistovi z nesnází nebo zažíváte dobrodružství s 20. letým Allan Quatermainem by bilo zajímavé osvěžení průběhu bojů s templáři. Bohužel nám nezbývá než doufat že vývojáři zvládnou svůj úkol co nejlépe a dají nám kvalitní zábavu na dlouhé večery.