Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je fajn... jako mě přijde, že i New Vegas vypadá fakt dobře v základu s DLC, bez modů, v některých situacích to je úplně krásně atmosferický a hra světel a všeho dělá grafiku dostačujíčně luxusní (pro mě). Když se někam postavíte a čumíte a otáčíte kamerou, mě to bere dech, vzhledem k tomu, že nemam luxusní mašinu a tunu peněz.
    Je pravda, že když se v pustině zadíváte na křoví a někdy zablbne textura (někdy zablbne světlo na něčí obličej, někdy něco opravdu vypadá divně a někdy bez zaplýho světla na PipBoyi nedáte ránu) a detailně jednotlivý věci nejsou tak náročný ale právě to, že dohromady mi to všechno funguje komplexně hezky a HLAVNĚ úplně plynule na max všechno na mym shitskym starym PC co jsem dostal zadáčo od kámoše. To palec nahoru.
    Mě se právě líbí, ta vyváženost grafickýho kompromisu, vzhledem k rozlehlosti hry.
    A právě si užívám běhání pustinou jako takový s tou komplexností, než kritizovat každej šutr, kterej z blízka nevypadá jako výdobytek nejnovějších technologií..
    Průměrný detaily, kterých je hodně, dělaj celek fakt hezčí, než abych tu hru ani nerozběhl a komp mi hučel až k sousedům, jak to nedává ani na minimum se všim stejně vyplim.
    Třeba když na mě zaútočí velkej radškorpion a z blízka dam V.A.T.S., vypadá fakt dobře, má i ten divně lesklej krunýř a chvíli jsem čuměl, jak prostě to stopnutí ve V.A.T.S. vypadá dobře.
    Si myslim, že si není na co stěžovat. Obzvlášť, když moderská komunita do toho udělala stovky modů pro ty nespokojený s lepšim PC. Jen mě zklamala možnost úpravy xichtu.
    A to jak koukam bude ok.
    Prostě, jestli chcete každej šutr upa luxus, dejte jim další aspoň dva roky na vývoj a všichni si kupte nejnověší PC, jako maji vývojáři za desítky tisíc.
    Možnost to udělat je.. ale nikdo to nechce. A někdy i hra na max u lidí, co nemaj nejnovější PC ale dobrej, nejde moc plynule. Radši tu naprostou plynulost, kde může dělat jakýkoliv pi***iny proti kolika chci nepřátelům a ani na chvilku se to nekousne.
    • A třeba Mount and Blade se mi na max i poloviční a dokonce i minimální detaily na tomhle starym pc už s větší bandou stal nehratelnym a musel jsem to odinstalovat. A NW jde úpa rychle, na ultra, včetně loadingu s celym světem a veškerých přesunů. U mě je ta optimalizace grafiky a světa úžasná.
  • Aspoň to řeknou na rovinu a nedělají s tím opičky jako CD Projekt se Zaklínačem.
  • jen aby to nebylo hlavne o behani mezi blbé rozlozenimi teleporty
  • Dle videa to vypadá zase na tradiční Bethesďácké nastavení FOV (= field of view) pouze na 55 (default pro konzole vzhledem k průměrné vzdálenosti TV od oka pozorovatele), takže snad to půjde přenastavit, jinak mě vždycky po čtvrhodině hraní začaly úplně bolet oči. Typické horizontální FOV nastavení PC first person her je totiž nejméně 90, jinak hráč často pociťuje "motion sickness", což je i můj případ.
  • ucho
    co jsem viděl ten gameplay, tak mi grafika přijde naprosto v pohodě a dostatečná. fakt nepotřebuju po grafické stránce víc.
  • del0
    Tak logiku to má a sem docela i rád, že někdo v AAA segmentu dává přednost obsahu před grafikou. Otázka je, jestli to komplexní fakt bude. Pokud ano, tak je tu druhá otázka. Kolik modů bude třeba, aby to všechno fungovalo. Přece jen, je to Bethesda. *1*
    • Ty jim to fakt žereš? Chcu říct: Lidi jim tohle vyjádření fakt žerou? Ty omezení a nedostatky co tu jde vidět nemají nic společného s nedostatkem CPU výkonu a jejich fix by nevytvářel žádný CPU overhead, jediná věc je že se tu prostě šetřilo na grafice finančně... měli být upřímní: Šetřili jsme na graficích, jsme asik chudá firma, ale bylo to proto abychom mohli platit více programátorů ať to má více možností. Jejich verze je ubohá a ještě ubožejší jsou lidi co jim to žerou.
  • Ja zvladaji dela hry predvadej s kazdou dalsi - de to snima poradne od 10 k 5. Naprosto dojebly MMO a ted uz se ani nesnazej nabidnou vzhled, a heni mechaniky budou presne tytez jako vzdy. Pocitam za pro prihlizeni se hracum uz bude ve hre ovladani jen jednou klavesou ... zmacnete enter pro pokracovani. Presne takhle zduvodnovali system TESo.
    • narvane servery konzolovych verzi TESO mluvi dost proti tobe, evidente to tak ,,dojebnute,, nebude.
      • Ty co budou za mesic prazdny? Tak to jo ... A ta hra, co nikdy nebude f2p a uz je ...
  • Bože, to jsou zase kecy. Když už se vykašlaly na jakýkoliv výraznější grafický pokrok, tak ať to aspoň takhle nekomentují a nedělají z lidí voly.
    • tak ja myslim ze je v dnesni době dulezite tyhle věci jasne a zretelne komentovat.Podvodu ohledne grafiky jsme se v posledních letech dockali vic nez dost, mezi nejznamejsi patri Aliens a Witcher 3.
      Takze jasne a pruhledne vyjadreni od Bethesdy ze hra bude presne takova jak ukazuji mi prijde fer a nechapu proc by tim měli z lidi delat voly. Spis presne naopak. Jenze to je problém dnesnich pitomcu, budou nadavat at to jak chce. Když někdo downgradne predpoladanou grafiku tak to je spatne, akdyz někdo ukaze takovou jaka bude tak zase spatne. Poslední dobou mi prijde ze hraci jsou stado nespokejenych blbcu kterym kdyby vyvojar dal cokoliv tak proste budou nadavat.
      • No to já se nebojím toho, že by v tomto případě degradovali grafiku. Nebo snad chceš říct, že teď je vylepšená a bude ještě horší? *15*
      • Jasne a pruhledné? Je to lež... lež a lež... možná jde o budget na grafiky, ne možnosti... to co to chce spravit je vytvoří čistě větší nároky na GPU, oni popisují co jim všechno žere CPU.
        • Kdyby řekli pravdu: Zmenšili jsme rozpočet na grafiku protože chceme více investovat do různých sereptiček a hráčkých možností tak je to ok (sice zrovna od Beshedy to zní blbě ale co už), aspoň by to nebyla nechutná lež.
  • Hanzales
    Já dávám palec hore. Taky upřednostním bohatší a propracovanější možnosti a gameplay před grafikou, přičemž i ta myslím vypadá parádně. Namodovaný Vegas taky dokáže vypadat luxusně, ale F4 podle mně vypadá i stavbou samotného prostředí i detaily mnohem lépe. A to se pak zase omoduje, minimálně colorově ofiltruje reshadem a vůbec, tak nějak se teď začínám nebát ani o grafiku, ani o náplň :)
  • Nevim no, zaklínač 3 má necelých 30GB a velikost světa ani grafika tam nejsou zrovna nejhorší :D
    Pokud si dobře pamatuju, tak AC Unity mělo snad přes 40GB. Bůhví jakou logikou se velikost hry řídí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit