Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A třeba Mount and Blade se mi na max i poloviční a dokonce i minimální detaily na tomhle starym pc už s větší bandou stal nehratelnym a musel jsem to odinstalovat. A NW jde úpa rychle, na ultra, včetně loadingu s celym světem a veškerých přesunů. U mě je ta optimalizace grafiky a světa úžasná.
  • To je fajn... jako mě přijde, že i New Vegas vypadá fakt dobře v základu s DLC, bez modů, v některých situacích to je úplně krásně atmosferický a hra světel a všeho dělá grafiku dostačujíčně luxusní (pro mě). Když se někam postavíte a čumíte a otáčíte kamerou, mě to bere dech, vzhledem k tomu, že nemam luxusní mašinu a tunu peněz.
    Je pravda, že když se v pustině zadíváte na křoví a někdy zablbne textura (někdy zablbne světlo na něčí obličej, někdy něco opravdu vypadá divně a někdy bez zaplýho světla na PipBoyi nedáte ránu) a detailně jednotlivý věci nejsou tak náročný ale právě to, že dohromady mi to všechno funguje komplexně hezky a HLAVNĚ úplně plynule na max všechno na mym shitskym starym PC co jsem dostal zadáčo od kámoše. To palec nahoru.
    Mě se právě líbí, ta vyváženost grafickýho kompromisu, vzhledem k rozlehlosti hry.
    A právě si užívám běhání pustinou jako takový s tou komplexností, než kritizovat každej šutr, kterej z blízka nevypadá jako výdobytek nejnovějších technologií..
    Průměrný detaily, kterých je hodně, dělaj celek fakt hezčí, než abych tu hru ani nerozběhl a komp mi hučel až k sousedům, jak to nedává ani na minimum se všim stejně vyplim.
    Třeba když na mě zaútočí velkej radškorpion a z blízka dam V.A.T.S., vypadá fakt dobře, má i ten divně lesklej krunýř a chvíli jsem čuměl, jak prostě to stopnutí ve V.A.T.S. vypadá dobře.
    Si myslim, že si není na co stěžovat. Obzvlášť, když moderská komunita do toho udělala stovky modů pro ty nespokojený s lepšim PC. Jen mě zklamala možnost úpravy xichtu.
    A to jak koukam bude ok.
    Prostě, jestli chcete každej šutr upa luxus, dejte jim další aspoň dva roky na vývoj a všichni si kupte nejnověší PC, jako maji vývojáři za desítky tisíc.
    Možnost to udělat je.. ale nikdo to nechce. A někdy i hra na max u lidí, co nemaj nejnovější PC ale dobrej, nejde moc plynule. Radši tu naprostou plynulost, kde může dělat jakýkoliv pi***iny proti kolika chci nepřátelům a ani na chvilku se to nekousne.
  • Aspoň to řeknou na rovinu a nedělají s tím opičky jako CD Projekt se Zaklínačem.
  • presne tak, taky to tak vidim, prosel jsem zaklinace za 130 hodin a s toho 90 hodin jsem urcite jen behal po velke mapé. a pokud jde o fallout 4 doufam ze znacky rychleho cestovani budou rozumne rozmistnene a nebudou hlavnim prvkem dlouhe hraci doby, fallout 3 je mel dobre
  • na pc je tiez orezana
  • jen aby to nebylo hlavne o behani mezi blbé rozlozenimi teleporty
  • No to já se nebojím toho, že by v tomto případě degradovali grafiku. Nebo snad chceš říct, že teď je vylepšená a bude ještě horší? *15*
  • To co se ti líbí vůbec nesouhlasí s tím co jsi uvedl předtím.
  • Kdyby řekli pravdu: Zmenšili jsme rozpočet na grafiku protože chceme více investovat do různých sereptiček a hráčkých možností tak je to ok (sice zrovna od Beshedy to zní blbě ale co už), aspoň by to nebyla nechutná lež.
  • Jasne a pruhledné? Je to lež... lež a lež... možná jde o budget na grafiky, ne možnosti... to co to chce spravit je vytvoří čistě větší nároky na GPU, oni popisují co jim všechno žere CPU.
  • Ty jim to fakt žereš? Chcu říct: Lidi jim tohle vyjádření fakt žerou? Ty omezení a nedostatky co tu jde vidět nemají nic společného s nedostatkem CPU výkonu a jejich fix by nevytvářel žádný CPU overhead, jediná věc je že se tu prostě šetřilo na grafice finančně... měli být upřímní: Šetřili jsme na graficích, jsme asik chudá firma, ale bylo to proto abychom mohli platit více programátorů ať to má více možností. Jejich verze je ubohá a ještě ubožejší jsou lidi co jim to žerou.
  • Nevěř na duchy. Potřebovali jen zareagovat na tu hromadu negativních dotazů ohledně grafiky z traileru. Obsidianu bych tohle věřil, ale tohle je Bethesda, která neumí dělat kvalitní RPG. Hownardovi s Hinesem navíc nejde věřit ani nos mezi očima.
  • Dle videa to vypadá zase na tradiční Bethesďácké nastavení FOV (= field of view) pouze na 55 (default pro konzole vzhledem k průměrné vzdálenosti TV od oka pozorovatele), takže snad to půjde přenastavit, jinak mě vždycky po čtvrhodině hraní začaly úplně bolet oči. Typické horizontální FOV nastavení PC first person her je totiž nejméně 90, jinak hráč často pociťuje "motion sickness", což je i můj případ.
  • Ty co budou za mesic prazdny? Tak to jo ... A ta hra, co nikdy nebude f2p a uz je ...
  • Fallout New Vegas je úplně specifická hra. Jenom propůjčený engine Obsidianu, aby udělal RPG ve stylu starých Falloutů. Doufám, že k něčemu takovému zase dojde. Bethesda mně v tomhle ohledu nikdy nepřesvědčila a už jenom ten system dialogů mě dost děsí. I tak mně Fallout 3 hodně bavil a u 4 se nebojím, že bych nestrávil hromady hodin a kdo ví, třeba Bethesda překvapí a bude to i bombastické RPG. Jinak co se týče grafiky, ta mi přijde naprosto dostačující. Už se těším
  • ucho
    co jsem viděl ten gameplay, tak mi grafika přijde naprosto v pohodě a dostatečná. fakt nepotřebuju po grafické stránce víc.
  • del0
    Gratuluji k rozumnému příspěvku. To se u tebe stává maximálně jednou za 10 let.
  • del0
    Tak logiku to má a sem docela i rád, že někdo v AAA segmentu dává přednost obsahu před grafikou. Otázka je, jestli to komplexní fakt bude. Pokud ano, tak je tu druhá otázka. Kolik modů bude třeba, aby to všechno fungovalo. Přece jen, je to Bethesda. *1*
  • nekromant33
    wtf?
  • Na pc nie je problem. CDPR proste malo orezal PS4 verziu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit