Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Další díl, co neni pro mě... sociální chujoviny a neustálou nutnost bejt online ať si strčej za klobouk... to přece nikdo, kdo měl rád starý díly, nechce.... jej, já vlastně zapomněl, .... že na toho, kdo měl rád starý díly (nebo líp - pamatuje si je) se tu nejvíc kašle...
    Takže ať si vydávaj macho hry pro macho kidz, ale ať tomu neřikaj Need for Speed.
    • RazorProduction
      apsencia neonov hovori za vsetko umna. *10*
    • Ak by som po niečom pri tomto NFSčku pi*oval, tak by to bol ten divný jazdný model (ale nepi*ujem, lebo som to ešte nehral). Odsúdiť tento diel kvôli online zložke môže len pirát alebo asociál :)
      • kubi-wan
        Některý lidi zkrátka radši hrajou sami. A kdykoliv, třeba i když se dostanou do situace, kdy nemaj dobrý připojení k internetu.
        Nedávno jsem si například chtěl zahrát Rayman Legends, jenže ta hra využívá Uplay. Jelikož jsem byl v místě, kde jsem chytal internet fakt blbě (někdy se to prostě jednoduše stane a kdo tvrdí, že internet dneska chytne naprosto kdekoliv, kecá), trvalo asi dvacet minut, než se hra vůbec spustila. Měl jsem za to, že většina her přes Uplay jde hrát i v offline módu... a nejde. Prostě nejde, zákazníku, polib si. Předchozí díl Raymana vydali bez DRM a můžu si ho zahrát naprosto kdykoliv budu mít chuť. A v tom je ten rozdíl. Ale zas... je to Uplay, to je kapitola sama o sobě...
        No a tyhle always online fíčury jsou v mých očích jen čistá nefalšovaná buze*ace. Nic jinýho. Znám lidi, který kvůli tomu přestali hrát jakýkoliv nový hry. Prostě se nechtěli nechat buze*ovat a já jim naprosto rozumim.

        (Doprdele, jak může bejt slovo buze*ovat sprostý, ty hloupej cenzorskej robote?)
    • archie777
      Ty něco děláš na PC bez internetu? Hraješ NFS v autě? V lese? Vypínáš si snad internet před tím, než jdeš hrát? Tehle komentář za sebe poslala máma potom, co jsi jí ho přinesl na flashce?
      • Dalsi "cim vic se toho muze pokazit, tim lip" demagog?
        • archie777
          Pochybuju že víš co znamená slovo demagog.
          • No hlavne ze nepochybujes, ze online only je lepsi. *15*
            • Zrzzek
              O tom tam ale není zmínka. Přečti si to znova. Tam není, že být stále připojený k internetu je lepší, ale že v dnešní době to není žádný velký problém. Pokud ovšem nespadnou servery jim *1*
            • archie777
              Netvrdím že je to lepší. U většiny her žádné sociální vymoženosti nevyužívám. Ta hra tě ale nebude nutit k socializaci, tudíž nechápu proč vadí nutnost připojení, když většina domácností disponuje pevnou linkou. A pokud ne, pak nechápu koupi NFS za 1700 :-) A pokud je to jen z principu, tak si zvykej. Brzy budeš mít online i ledničku.
    • No počkej za pár let bude součástí hry virtuální youtuber, který ti bude kecat do hraní *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit