Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    S tím UPlay si ji můžou strčit. Zlatá 1404ka *14*

    • To those knowledgeable with other Annos, you will find this game too simplistic, and should avoid it. Stick with the other older versions.

    Yes sir, will do *5*
    • Keyz
      navíc musíš byt připojen do jejich služby aby jsi mohl dělat ve hře vše, co tam jde.
      • To uz bylo i v minulem dilu. Dneska plno her vyžaduje pripojeni k nejake herni funkci, sice to je kravina, ale myslim ze se and tim většina lidi uz ani nepozastavi. A uplay? no jo, steam uplay origin..je to jedno.

        ta hra vypada krasne, zrejme je zjednodusena oproti minulym dilum, ale clovek by to napred musel vyzkoušet aby vedel jestli se mu bude libit nebo ne. Ridit se necim názorem ze hru nedoporucuje je k nicemu. Navic to je od Blue Byte, takze uz z principu to stoji za pruzkum.
        • Keyz
          Je to vada to tam nutit i na funkce které to nepotřebují. Viz ty kecy o simulaci v Simcity apod. Pak se to podělá, něco se stane a jsi omezen. I kdyby se to stalo jednou za rok, tak jsi omezen.

          Když to nic extra nepřineslo je to špatně. Není důvod to vychvalovat nebo brát jako OK. Pro uživatele to přidalo pouze možnou komplikaci. Nic navíc.

          Stejně kecy v NFS. Nic to nepřineslo. Nějakou možnost něco někde sdílet? OK ale nemusí to být nutnost ale volba. Dali to jako nutnost a pak opět, musíš pořád být spojen s jejich serverem. Určitě to mají jako další firmy a to z důvodu monitorování toho co děláš aby poté mohli lépe přizpůsobit produkt. Tak to mají všechny věrností karty, ty nejsou k tomu, aby jsi něco měl levnější, ale aby provozoval věděl tvoje nákupní zvyky.

          Tohle je také vtipné:
          4. CONSENT TO MONITOR.
          When You are using the Product, the Product may monitor Your hardware random access memory (RAM) for unauthorized third party programs prohibited by Section 1 that interact with the Product. In the event that the Product detects such an unauthorized third party program, information may be communicated back to UBISOFT, including the name of your Account, your internet protocol (IP) address, details about the unauthorized third party program detected, and the time and date that the unauthorized third party program was detected, along with the hardware specifications and performance characteristics of Your hardware, with or without additional notice to You. If the Product detects the use of an unauthorized third party program, this License and Your access to the Product may be terminated with or without additional notice to You.
          • Což podle zmíněné sekce 1 zahrnuje:
            create, use and/or distribute “auto”, “trainer”, “script” or “macro” computer programs or other “cheat” or “hack” programs or software applications for this Product (whether in an online multiplayer game or in a single player game over the internet or in local area network)

            Jako nečetl jsem v životě všechny EULA, ale poprvý vidím, že by mi někdo zakazoval měnit obsah RAMky. Měnit obsah souborů na disku, to je lidsky pochopitelný, že se developerům/vydavatelům nelíbí, i když pokud to neznamená cracknutí, mělo by jim do toho být kulový. Ale tohle? To už by si vážně nechal líbit jenom cvok. Ok, Ubisofte, můžeme se dohodnout. Můžeš rozhodovat, co se bude dít v mém počítači, ale není to úplně levný. Tak řekněme pronájem 1000 euro měsíčně a můžeš si určovat, co bude v RAMce. *1*
            • No a to je právě blbost, který jsi asi bohužel uvěřil. Měnit obsah RAM totiž není nezákonné, takže je to Ubisoft, kdo staví své požadavky nad zákon a za to bude potrestán výsměchem a nezrušením embarga na jeho hry v mém počítači. *4*
            • jak vidíš tak do toho nekomu je dost, bohužel vytvarenim vlastnich pravidel které stavis nad ty zakonne se nikam moc nedostanes.
            • Flash: ne, to JE špatné. Já taky nepoužívám cheaty a trainery. Teda takhle, používám, pokud si hraju s hrou a chci jí donutit dělat divný věci, ne pokud hraju hru jako takovou - ale i pokud se hráč rozhodne je použít a ulehčit si (zkazit si) single hru, je to jenom jeho věc. Nebo když se tak dohodne s ostatními hráči, protože chtěj se hrou blbnout. Když použitím takových programů nepoškozuješ zážitek jiným hráčům nebo neděláš nelegální věci, nikomu do toho nic není a rozhodně nikomu není nic do obsahu RAM. Nehledě na to, že tvorba trainerů má neoddiskutovatelný vzdělávací dopad na jejich autory, kteří se tak kolikrát líp naučí porozumět tomu, jak počítač vlastně funguje.
            • ja myslim ze to bude mit něco spolecneho s cheatovacimi programy, na cemz nevidim nic spatneho když se je někdo rozhodne omezovat. Plno cheat enginu rado pracuje prave v ram pameti.
          • A co jako, stejne je kazdej porad pripojenej, hrajes na steamu ses pripojenej, hrajes an originu ses pripojenej. To jako kdyby to Anno zadnou online funkci nemelo vypinal bys net nebo co? vypadky netu nebo serveru jsou občas všude. Monitorovanej ses při kazdym spusteni googlu a čehokoliv dalšího.
  • Uz to nekdo hral? Je to opravdu dobry? Abych to jeste upresnil tak jsem zadny Anno nehral a zajima me to prave kvuli tomu litani na mesic.
  • Strasne predrazena hra... a uPlay pry podle recenzi zase pada *1*
    • walltar
      Proč předražená? Cena kolem 900,- se mě nezná nějak extra vysoká.
      • Nevim odkud mas 900, ale na Steamu stoji 60€, takze skoro 1700, "Gold" dokonce 80€, to je docela prestrelene.
        • Prophet
          http://www.kinguin.net/cz/product/210717/anno-2205-uplay-cd-key/
          • Uzasny, me zajima krabickovka a ne tenhle digitalni odpad..navic tyhle stranky smrdej podvodem na 100 honu
        • walltar
          Tak nekupuj na steamu.
          • Juust
            přesně tak, zlatý ruský eshopy. Anno za 650,- už se dalo, i když ta hra je kompletní sra*ka.
            • Juust
              očividně retardi jako je eStar nechápou význam psaného textu, tudíž jsem ti to hodil znova do citace.A jenom pro upřesnění, jistě budu si kupovat ruský key z českého eshopu, abych mu chudákovi mohl zaplatit těch 250,- Kč, že mi to přeposlal!
            • walltar
              No a nebo, pokud se bojíš, že o to příjdeš, můžeš za 1300 koupit u normálního CZ Eshopu... on prostě Steam není jediná a většinou už vůbec nejlevnější možnost.
            • eStar
              Netřeba ruských eshopů. I české eshopy prodávají ruské klíče. Kde si myslíte že se vzala cenovka 900 kč? Samozřejmě vám pak hrozí že o hru přijdete, Ubisoft je na tohle zvláště háklivý.
      • Dporucena je 1299, a i to je dneska standart, plno novych her tolik stoji. Kazdej kdo chce sezene levneji.
        • co to meleš vořechu? Hitmena profi edici s artbookem jsem kupoval v den vydani v datartu stal 890,- takze 1299 za bezno edici je echt predrazeny! jen jouda na takovou cenu skoci a nekritizuje!
          • jasne, pozdravuj ve fronte na levnejsi rohliky stary baby, cechacku:)

            PS: a poradne si precti co sem napsal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit