Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po 40 hodinach 90 procent. Kdyz se koukam na tohle forum, jsem stastnej, ze si to uzivam. Super HRA!
  • Prepady fps ziadne, grafika vyhovuje, osekane rpg prvky mi nevadia a na interface sa da zvyknut (rozhodne lepsie ako v F3, FNW, alebo v Skyrime bez modov).
    Najhorsie dopadli dialogy a pribeh to je fakt. Ale ten postapo Boston a crafting - to je top zo vsetkych podobnych hier momentalne na trhu (su vobec nejake?)
    Za mna 8/10 *2*
  • Tak jsem to jen 3 hodinky zkusil na půjčené PS4 a není to až tak hrozné. Nicméně tato recenze mě přesvědčila, že, stejně jakou u většiny her od Bethesdy, to má smysl koupit tak za rok, až vydají několik patchů a budou dostupné fanouškovské mody, které tu hru dopilují.
  • A teď moje recenze. To se jednou v Bethesdě rozhodli, že si utrhnou od huby a koupili licenci na hru Fallout. Protože vývoj stojí prachy, oprášili na disku Oblivion, fantasy krajinku překreslili na radioaktivní pustinu, zombie, kostry a duchy přepixelovali na nájezdníky, supermutanty a ghuly, firemní toaletářka spíchla hlavní dějovou linku, uklízečka vedlejší questy a svačinářka rozhovory. Vznikla hra s úžasnou atmosférou, kterou vzápětí zničily nelogičnosti a tuposti jako funkční počítač uprostřed bazénu s vodou, bouda babky vedle hnízda párače a nuka bloncky vedle tábora supermutantů, taky postižený příběh a hloupé questy, nicméně hlad hráčů po novém Falloutu byl větší a tak se toho prodalo tolik, že se manažerům protočily panenky a tak se mohlo na vánoční večírek Bethesdy nakoupit lepší chlebíčky a pěknější štětky. Protože se kravka dojí, dokud dává mléko, začal se programovat Fallout 4. Chlapci programátorští zrovna makali na Skyrimu a tak se hned po jeho vydání, jak na disku u zaschnuly clustery, vrhli na F4.

    Opět se přepixelovaly postavy, dračí brnění na Power armor, pak se 3/4 postav vymazaly ("však pustina, ne?"), rozhovory zkrátily na 4 volby ("o čem by ti mutanti chtěli kecat"), toaletářka zase nažhavila hlavu a protože se zrovna malý George Toileter junior ztratil, hledáme v F4 fakana, vyhodil se RPG systém, ("protože to děcka na konzolích stejně otravuje"), odflákla se optimalizace pro PC ("z konzolí jsou prachy, ti PC šmejdi stejně všichni kradou z Torentů") a pořádně se namazalo na reklamu a další marketingové kličky a pro jistotu zrušila lokalizace. A výsledek je zase rozporuplný, hra je dobrá střílečka, ale pravý Fallout to bohužel není, nicméně my, hráči jsme zase nažhavení, tak tomu dáme šanci, chvilku nás to pobaví a za rok budeme kroutit hlavou a čekat na F5.
    • Tak hlavně, že za to můžou konzole co...
      • Vždyť ano, co sis myslel? *1*
  • Takze si to shrneme. Placenejm recenzim 80%+ muze verit snad jen 5 lety naivni retardovany decko. Realnych je tak 30-40% kdyz jsi fanousek. Grafika - extremni hnus, textury z konzoli jsou jak z roku 2000. odpad 0/10. Zvuk docela ujde 6/10. UI - konzoliodni srazczczczczka, 0/10, jdete se s konzolema vycpat. Nemoznost namapovat klavesy na PC ? U MAD ? -1/10. Questy - repetetivni bez tam , vykosti to, hotovo 2-3/10. Pes - otravna slozka, nemoznost ho poslat do p 1/10. Boj - primitivni AI, ktery strci FarCry 1 do kapsy kdykoliv 1/10. Sbirani tuny balastu, bez vyuziti (staveni slumu, bez efektu nepocitam, tohle neni do zadele SIMS) 1/10. Ziskani maximalniho armouru ve hre po 10 minutach, zatimco v F1 jste na to cekali desitky hodin. jasne ADHD konzoloidni deticky nemaj trpelivost i dont care. 0/10. Overall - nuda nuda a zase nuda. celkem 3/10. a nazdar bazar. Nebrat. *6*
    • "Pes - otravna slozka, nemoznost ho poslat do p" pokud je myšleno poslat do pryč, tak na to je v rozhovoru "dismiss"
    • Stejně seš divnej. Vyhejtíš hru, kterou hraješ 35 hod. v kuse :D .... to asi tak špatný není, ne? .... Někteří by za tuhle dobu dohráli celou serii COD :D
      • to protozze hreni doba COD je 4 hodiny. ano v kuse, abych mohl napsat jak to vnimam. Dle tvyho zpusobu vyjadrovani a mysleni je ti tak 14-16. vic rozhodne ne.
        • Ano přesně tak, taková je doba k jejich dohrání .... to znamená že jsi vyhejtil hru, kterou jsi hrál stejně dlouho jako několik jiných titulů dohromady.

          No a jelikož jsi ani po 35 hod., nezjistil že můžeš psa poslat do pryč, nebo si vzít jinou postavu, nebo robota ..... tak jsi buď retard, nebo jsi to nehrál a jen tu plkáš ....stylem bla bla bla :D
    • Si to nehrál, co ? :D Pokud máš kompa kterej to rozjede na plnou grafiku a efekty, tak si to kup a po 20 hodinách hraní, to zhodnoť znovu. ....jinak já jsem začínál na demu F1 ...a F4 si sakra užívám :)
      • Harshday
        Neřešil bych ho. Má nadsazený snad každý bod. Podle mě to nehrál a jen posbíral informace co kde na diskuzích nasbíral. Pokud se tu hru koupil a až tak se mu nelíbí, tak je podle mě totální ocas. Jelikož pro každého fandu série fallout, musím být tato hra minimálně dobrá 5-6/10.
        • minimalne 5-6/10 ? muhahaha, tak ty mas dost.
      • ty asi moc nerozumis psanymu textu ze ? kids these days.
        • Takže to nehráls a své hodnocení máš jen dle preview videa kde je hned powerarmec a boj s páračem. ....pravda je, že v této části hry jstem měl podobné hodnocení ....po dalších hod. hraní, se ale vše v dobré obrátí :) a hra je supr :)
          • mam nahrano 35 hodin. takze tvoje zavery jsou totalne mimo misu.
            • hral jsem to den a pul v kuse abych mel predstavu. mas vubec mozek ? pises jak 4 letej.
            • Jak můžeš, dle tvého hodnocení, hrát takovou "sr.čku" 35 hodin ? :D Seš divnej :D "Dávám tomu nulu, ale od vydání hraju každou volnou chvíli" :D To je zdar :D
    • Nepsat ty demence o konzolích, tak bych ti dal i palec nahoru.
      • problem je v tom ze ty problemy pochazi z konzoli. takze ?
        • Myslim, že jedinej problém je tvůj komplex vůči nim. Vsadim se, že más i nesmyslnej odpor k hraní na gamepadu.
          • hrani na gamepadu je pro deti. klaveska a mys je pro vsechny ostatni. ale to nowadays console-kids nepochopi.
            • tak vono hrat ve 27 na gamepadu je tezka demence. ale to troll jako jsi ty nepochopi, na to nema mozkovou kapacitu.
            • předpokládám, že dneska už neni problém strčit do PS4 třeba obyčejnou bezdrátovou USB myš a klávesnici, nebylo by fajn, kdyby tvůrci her dodali plnou podporu těchto zařízení, aby si i konzoloví hráči mohli snadno vybrat preferované ovládání a přizpůsobit konzolové hry tak, aby šly hrát i na K+M
            • Harshday
              Tak si hoň triko s klávesnicí, tvůj peenis ti z toho nepovyroste. Opravdu mě nebaví nevyspělí lidé jako ty. Přestávám na tebe reagovat, trolluj si dál.
            • clovek co hraje ve 27 na gamepadu, je zralej na leceni hochu.
            • Harshday
              Ok, tak to budu ve svých 27 asi taky dítě, jelikož vlastním jak PC tak konzole od microsoftu. A když můžu (tomb raider apod.) tak si vezmu controller.
              Asi by si měl vyrůst a přestat trollit.
  • Upřímně mi nejvíc kazí požitek ze hry ty propady FPS a celkově technické zpracování kdy to snad úplně random lítá od 30 k 60 (jak na 1080p tak na 1440p -R9390x, 980, 980Ti) a zpět a člověk má pocit, že se hra každou chvilku rozsype.
    • Propady hodně závisej na ramkách a jejich rychlosti, bohužel je to tak, zřejmě díky konzoloidnímu enginu.

      Měl jsem ddr3 2x4 GB, na 1600 Mhz, cl10, koupil jsem dd3 2x8 GB na 2400Mhz, cl10 a propady jsou pryč. Jedu krom antial.(medium) vše na full, max full. na gtx770 a i5 4,4 Ghz a občas se mi to potrha jen ve městě...

      Pro ty, kdo nemají hluboko do kapsy a serou je propady fps i s dobrou grafikou, doporučuji upgrade na pořádné ram ..
  • NumberFiveAlive
    souhlasim se sedmickou - RPG system oholenej na kost, konzolovej "dialog wheel" kde dopredu nevis co reknes a odpovedi yes/no/maybe/sarcastic jsou aplikovany skoro na kazdou situaci, sileny UI, bugy, "cernobile" postavy, boj mi porad prijde takovej neohrabanej... neni to uplna tragedie ale spis tu hru posunuli dozadu :D btw - bavi nekoho sbirat ty tuny odpadu a stavet z toho napr. settlementy? ja tyhle aspekty hry uplne ignoruju, vzdycky jenom vyhazim nepotrebny kokotiny kdyz prekrocim maximalni vahu, kdyby se obecne dalo sebrat min veci tak by to pro me bylo jedine dobre :D
  • Já mám bohužel ten nepříjemný bug, kdy hra padá bez jakékoliv hlášky, takže nemůžu vůbec hrát. Na Steamu jsou stovky a stovky lidí se stejným problémem, který zatím nikdo nespravil. Vše mám aktualizované samozřejmě. Doporučují nainstalovat nějakou Betu, ale ta v nabídce hry vůbec není, takže smůla přátelé. Ano, mám povoleno e Steamu přijímat Bety než se někdo zeptá.Vyjmečně jsem hru koupil hned po vydání, protože jsem měl volný víkend, ale ouha, čumím na ikonu na ploše jak kkt, protže to náhodně padá, stále dokola.. SUPER Bethesdo!! Díky moc.. Vím, proč hry nekupuju hned při vydání, zase se mi to potvrdilo..
    • Mám nahráno asi 60 hodin. Ani jednou mi to nespadlo. Pouze grafický bug s mizením pipboye nebo zbrane. NVidia, Intel, Win7. Nepřehřívá se grafárna ? Díky špatné optimalizaci, jedou grafárny na 100%
      • Souhlas, nahrano 25h za celou dobu ani jeden pad, ani jedna chyba, error, technicky problem...
        • jestli ono to nebude tim, že se to projevuje jen u určitýho procenta lidí.. ale při tomhle počtu prodaných kopií ti i 10% udělá milion stížností.. a tim už by se asi někdo zabývat měl, ne?
          • Bohužel se tím nikdo nezabývá. Na steamu stovky lidí, na stránkách Bethesdy to stejné, ale bez jakékoliv odpovědi nebo reakce. Otřes. Máte kliku, přeju vám to. Spousty lidí tu kliku neměli.
          • To je výhoda konzolí. Když bug, tak pro všechny !
        • Též bez tech. problémů a buggy jen ty, co jdou zastřelit brokovnicí :)
  • srazckckaaaaa 0/10
  • Prophet
    100 - Gamer.no
    100 - Hardcore gamer
    95 - Ign
    90 - GameCrate
    7/10 - Games.cz
    Je to rebel!! *1* *1*

    (P.S ano vím, že i jiné stránky dali Falloutu nižší hodnocení, můj komentář byl myšlen pouze jako vtip)
    • harcore gamer? a 100?
      http://images.firstcovers.com/covers/flash/i/i_don't_want_to_live_on_this_planet_anymore.-947004.jpg
      • Prophet
        To víš, takhle nějak funguje marketing

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit