Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Level 39. A 56 hodin..... Mega silnej. ...tak to jako LOL. Předpokládám ze si to hrál asi na Very easy
  • https://www.youtube.com/watch?v=mLJ1gyIzg78

    hodinu a pul dlouha analýza Falloutu 3, da se rict hate na Bethesdu. Nemužu uverit že jsem to cele dokoukal, ale je to fakt kvalitní. Video poskytne hloubkový pohled na gamedizajn obecne a problémy her od Bethesdy.
  • Já nehraju Fallout 4 já do něj chodím žít.
  • Zrovna to hraju už podruhé. Tentokrát na PS4 Pro, kde jsem vyměnil disk za SSD. Konečně nemusím čekat dlouhé minuty při loadingu lokací jako jsem to musel protrpět na staré PS4 s klasickým diskem. Vše se načte za pár vteřin. Za mne je F4 jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál.
  • No tak jsem to na zaklade free vikendu koupil. koupili jste to taky nekdo nebo jste hráli free vikend?
  • Tak nic. Hra bezi dobre. Stacilo prepsat jednu hodnotu v .ini souboru a nekolik sekund googleni. Proste tradicni bethesdi "kvalitka"
  • Mam v tom malo fps. Co je divne protoze to az tak lip oproti Skyrimu nebo Falloutu New Vegas nevypada. Ale vypada to hezky. Asi mam uz starej procesor (protoze grafiku mam dost silnou a nepomohlo ani snizeni na low, je to nejakej starsi i5 3,4 Ghz tusim) . A to jsem od FNV upgradoval. Ale kvuli tomuto upgradovat nebudu. Nadavat na spatnou optimalizaci asi nema cenu.
  • ravux
    http://lmgtfy.com/?q=how+to+use+flashlight+in+fallout+4

    http://lmgtfy.com/?q=how+to+move+objects+in+fallout+4
  • zdravím prosím vás jak si rozsvítím? nebo musím nejdřív najít nějakou baterku?

    2. jak se přemisťují věci?

    děkuji moc za odpověd a pomoc
  • Chtěl bych se zeptat jestli je na fallout 4 čeština díky
  • Vieš, povedal by som že fallout 4 si viac nezaslúži, to tie CoD by mali dostávať tak 4/10 max.
  • Celkovo mám z hry zmiešané pocity. V grafike a samotnej hratelnosti rozhodne posun vpred. (Určite si pamätáte že občas bolo vo fallout 3 a new vegas zamieriť na cieľ bez V.A.T.S celkom problém) Bohužial, z nejakého mne absolútne nepochopiteľného dôvodu bethesda takmer kompletne rozobrala SPECIAL systém a skilly, ktoré fungovali v predchádzajúcich dieloch na výbornú. (Asi preto aby si fallouta mohol zahrať aj mentálny mrzák, bez toho aby nebodaj musel porozmýšľať nad tým kde investuje skill pointy.) Dialógy hlavnej postavy sú síce nahovorené, čo je plus, ale možnosti sú obmedzené, a výsledok je v 90% rovnaký bez ohľadu na to, ako odpoviete.(Nejaký chabý pokus o pseudo-mass effect.) Lokácie su síce spracované nádherne (v možnostiach enginu teda) ale ich obsah je na jedno kopyto (pár bední s muníciou, nejaké stimaky, prípadne materiály). Príde mi to tak, že FPS prvky sú tu lepšie na úkor RPG elementov, čo je škoda pretože nevidím dôvod prečo je tomu tak. Dobrá hra, ale chýba tomu humor a atmosféra typická pre Fallout hry. Dal by som 7/10.
  • CoD Advanced Warfare = 8/10
    CoD BO3 = 6/10
    Fallout 4 = 7/10 ...
    Kdo to hodnotí ? :D Asi ten, kterej ví úplný ho**o .. já bych řekl, že jediný co je zajímavý na Games.cz jsou komenty
  • Na té stránce kde jsou češtiny dělají i do těch Falloutu tak si to nějak hlídej jelikož to asi bude první Čeština :-)
  • Buď v klidu.....asi nesouhlasil s tím že si to budeš překládat,jelikož to měl taky v Angličtině a každý si myslel že to je jako CoD kde máš jednu cestu a řikáš yes a no :-D :-D jenže tady si povídáš,poznáváš atd....RPG.....To jako když někdo hraje Skyrim v Angličtině ono seš za borce u holek ale to mužů říct i já :-D Každý ví jak to vypadá když hraješ v Angličtině....:-D

    Hele sežen si zatím třeba Dying Light,Šíleného Maxe,Wolfestein,Cities XXL nebo nějaký Mordor tady máš odkaz na češtiny....
    http://www.monstergame.cz/cestiny/

    Taky čekám nebudu si kupovat fallouty bez češtiny když tu hru nějaký ten pátek znám....sice budeš hrát o 3 měsíce později než ostatní.....ale i to se vyplatí třeba jako s GTA V ten kdo neměl cz titulky ani nepoznal že to byl nej příběh co kdy bylo v GTA.....Sice to na PC udělaly o rok déle než na PS4 ale herní zažitek se nedá srovnat :-)
  • Můžeš mi prosím tě vysvětlit s čím jako nesouhlasíš? Nešní co hodnotit, jen se ptám na řešené své situace a samozřejmě mi nikdo neopověděl, jenom zjistím, že s tím někdo nesouhlasí, to je mi úplně jedno, jestli tím někdo souhlasí nebo ne, už tu hru mám a potřebuju řešení! *10*
  • FansLunacy
    Nebudu se tu nějak zdlouhavě rozepisovat, jen bych rád řekl, že Fallout 4 mě bavil asi tak do chvíle, než jsem se rozhodoval, za koho hrát a co vlastně dělat po tom, co odehraju hlavní příběh. Přiznám se bez mučení, byla tam cítit snaha Bethesdy, nicméně v podstatě ve hře jde jen o tohle:

    1) Vybrat si frakci
    2) Nahnat si u companiona při side questech "lajky" kvůli fajn perku
    3) Dohrát hlavní příběh
    4) Dělat side questy u svojí frakce a chodit killovat nájezdníky, supermutanty, synthy apod. a tím objevovat ostatní lokace na mapě.

    4. bod - podotýkám - může taky fungovat tak, že jdete 20x na to samé místo za sebou ...

    To vše by mě možná i bavilo, kdyby se mi nezačali postavy kolem mě bugovat a spousta lidí kolem mě by nedržely neviditelné něco. Vypadalo to tak hloupě a Bugthesda se zase projevila takovým způsobem, že jsem to odinstaloval a vy*ral se na to. Hra vypadá hezky, neříkám že ne. Uznávám že pár sidequestů mě i bavilo (Viz. Boby-no-nose v Goodneighboru), ale tohle fakt zkazí dojem ze hry. Ty jejich debilní, blbě vypadající bugy.
  • Mám otázku: Když spustím hru fallut 4 , můžu mít zároveň spuštěný google prekladac a přklikávát mezi hrou a tím překladačem? Jestli ano, tak mi napiště jak, předem děkuji za odpověď. Hraju takhle spoustu her, ale nevím jestli to tak jde i u téhle.
  • Sice tu hru nemam ale divalsemse na yutube afakt semi libi
  • Grafika z rodiny intel HD je ale lepší nez Nvidia ta mi v jedné hře házela totální obludné 3D efekty, vypadalo to jako rozbití obrazovky *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit