-
A jde to alespoň upravit v nastavení hry? *11*
-
Ale je pravda, že neexistuje hra u které bych nesnížila nebo nezvýšila grafiku, vždycky to upravím, existuje vůbec nějaká hra, která se nemusí nastavovat? *16* a u jedné mi to hlásilo cosi s rozlišením a pak to zmizlo takže nevím nakolik to mám dát mi to hlásilo ale upravila jsem to v nastaveni té hry a uz to vypada dobře tak snad to dopadne dobře i s tím falloutem aby to nedopadlo jako se sims 3 cd, které jsem chtěla rozbít a nešlo to *1*
-
Grafika z rodiny Intel HD. Vpravdě obludná..
-
http://www.gamezona.sk/fallout-4-video-navod/
-
Půjdu do toho, obsáhlejší ovládní na klávesni je zde http://orcz.com/Fallout_4:_Keyboard_Controls
a plná verze příručky pto přežití je v angličtině na ulozto.cz
A na cheaty kašlu, proč si to zjednodušovat.
I když je to anglicky tak se mi to už jenom z ukázek líbí *14* jenom doufám, že to nebude házet chyby jako to bylo například u sims3 na starším pc s Windows 7, teď mám nový notebook, HD grafiku a window 8 jestli to nepůjde ani s tímhle tak *11* -
Tak já zatím dohrál!! :( Asi po 2 hodinách jsem pochopil, že moje chabá angličtina nestačí. Hold za mlada do mě bušili ruštinu!! :( Celkem hodně složitým přepisováním programových řádků dle videonávodu na netu jsem nastavil polské titulky. (Polsky také umím velmi slušně) A taky vůbec nepomohly. Přepisují do polštiny jen něco (to co bych pochopil i tak) a základní volby při započetí rozhovorů, znění celých rozhovorů, stejně jako většinu textu v počítačích nechávají opět "španglicky"!! :( No a o chybách na které jsem narazil už při těch 2 hodinách ani nehovořím!! Kupříkladu se mi nezobrazí zámek při otevírání sejfů což je hodně zásadní problém!! Grafika i na nastavení ULTRA nic moc. Hlavně v detailech. Vím, že některé věci jdou opět dle videonávodů dalším přepisem různých programových řádků upravit, ale nejsem programátor a hlavně - CHTĚL JSEM SI JEN ZAHRÁT, NE PROGRAMOVAT CELOU HRU!! *10* *10* *10* Už se to stává normou, že vyjde hra, mohutná reklama, nelevná a nakonec je to s bídou Betaverze!! *8* (Hned mě napadá poslední Battlefield. Taky jsem čekal na spousty velkých oprav!) Je s podivem, že to vývojářům i prodejcům stále prochází!! Být to boty, nebo mixér - už bych měl zpátky peníze!! Velkééé zklamání a znovu musím přesvědčit sám sebe, že NOVOU hru nemá cenu kupovat!!
-
ani nevím co mám zmáčknout když budu chtít stavět *8*
-
prosím poraďte mi :-( je tam manuál ale zkrácená verze nevím kde mám najít tu plnou:-( nevím jak se dostanu do hlavního menu, jak to vypnout a jak se dostat do inventáře:-( *13*
-
čau lidi, kdybyste někdo měl feeling, tady je moje videorecenze FO4 plus nějaký jouky.. :) https://www.youtube.com/watch?v=qrPh_OpUGuo
-
Tak jsem si to objednala a uvidím jak umím anglicky *1* trochu mě to děsí ale snad to alespoň nainstaluju. Doufám že to má manuál jak se dostat do hlavní menu nebo odejit, v ukázkách jsem neviděla žádnou ikonku, bože co to řeším třeba mi to ani nepřijde do vánoc. se bojím že to zapnu a nevypnu, přitom ani nevím jestli to vůbec zapnu. snad mi z toho neshoří notebook. *16*
-
Co mně vadí? to že i když plníte mise jste tlačeni do hledání blbostí aby jste mohli postavit ten vysílač a bránu a dostat se do toho proklatého INstitutu ! *10* *16* *16* *16* Déle jsem nehrál a zdálo se mi že se snad hra začala víc sekat omg...
-
ty si radši vem ty prášky
-
Ahoj Harshdayi, to je v pohodě a Komanč dávno za zenitem a je Svoboda, hehe, jak pro koho, že. Nějak se to v Česku zvrtlo? jak v tejto Čtvorce, hej?! Díky za Info,...na mne změn až privela, ech. Někdy je málo více než Více. Ale máš pravdu, že změna je život i ve Virtuálu. No já si ho dám do Vánoc minimálně 3x: Survival, na 1 život, a s jiným nastavením,,Speciálu + jiná taktika,,. Já rád,,pitvám,,mrtvoly, hecht. Potom až bude v budoucnu čeština - jakákoliv, tak po Páté, atd, jako u všech mých Mílášků ve free Světě Rpg. Brou, Kejt vstávej už bude ,,hodina Duchů,, a Šafle hore. Brou a díky za opatěru, Máca od Zvonu.
-
Ahoj Harshdayi, a je to jasný, jsme dost podobné krrrve, Ty a já: Plzenská Zvon, hej...pošli mi sím majla na: marcel.zvonzavináčseznam.cz, díky, máme si o čem povídat. Tvé postřehy ze hry konfrontované s recenzí jsou fajné, zdraví Marcel od Zvonu...pravdu máš pletou se pod nohy i do rany, ale když jsem v jeskyni zůstal sám, beru v Rpg, docela rád společníky sebou, kus práce odvedou i odnesou co by,,magaraci,,hej, i když někdy é často taky neposlechnou, echt a Kejt střílet umí...a IQ maj protivníci, placama až k nevydejchání a jsou chytrý jak vopice i uměj bejt zákeřný, fujky.
-
Tak já to hrál na největší obtížnost s inteligencí na 10 a s perkem iidiot savant. Obojí jsem měl hned ze začátku hry, tak jsem nějak čekal, že se dostanu více.
A co se RPG týče, tak nesouhlasím, po dlouhé době jsem byl zase nadšený z nového systému. Koho by pořád dokola bavilo to samé. Myslím, že to změnili hodně a pořád to zůstává RPG, je tam až tak moc variací, že bych si to klidně dal ještě jednou. -
Dohrano. Tusim 56 hernich hodin. Level 39. Ke konci kdyz jsem byl uz mega silnej me prijemne prekvapil obdrzeny jet pack. Super vychytavka. Nazor na hru se nezmenil. Uz jsem dal k odsouhlaseni ctenarskou recenzi
-
Ahoj Harshdayi, hai souhlas, Marcelovi dopísky se musí číst pomali a na několikrát - silně komprimovaná Info z hraní i života. Jde to z hlavy přes datlíka rovnou na net, hej. No napiš SZ nebo majla...Postoupil jsi do vyššího levelu a to se cení! Poletí vzduchem na Peruti pár oplatek od Mikuldy, díky za fajn reakci. Jo když jseš sám potřebuješ se vykecat či vydatlit, lepší než prášky na nervy. Pravda na herní Svět ve Virtuálů RPG a STG + Free mapa... Nic nemá, že. Díky Tulák Marcel od Zvonu.
K F 4 a k Bethům: Hraju všechno, ale proč neříct čím Tě kdo namíchne!? A oni to stihli mockrát, každý opravdový hráč RPG to ví, a nemá cenu to opakovat: není To RPG, je to FPS a dost ,,hnusná" , že. Navíc je to plné nesmyslů a Musů...41 level/ 190 hodin, expy šly do zbraní a střelby, odemyky, zbroj nad 120, zbraně do 150 damage (díky englišu a těm ptákovinám i chybějícímu manuálu alá F3). -
Fakt divné, mám na falloutu nahráno podobně, nicméně jsem to už dohrál s levelem 63. A všechny ty hodiny fallouta mě bavili. Jestli hraješ něco 175 hodin a přijde ti to jako kravina, tak to fakt nechápu.
Jinak jsem ten text četl dvakrát a pamatuji si snad jen myšlenku první věty. Zbytek je fakt peklo. Zase sis alespoň vylil srdíčko. -
Ok on už to i nahoře popsal np. Bereme v potaz.
-
Ahoj Fallouti,díky za reakce...no tedy už je to 39 levl a 175 hodin, ale stále je to,,ptákovina,,slušně řečeno: už jenom kvůli tomu respawnu v těch questech u Bratrů, kde se znovu obnovuje vše a ruší se Clear - osvobození lokalit těžce od vás, v potu tváře, s kyblíkem krrrve kolem a ..,,Erbenem,,(Hlavička bez tělíčka a tělíčko bez hlavy), vše úplně zbytečné a v pravých RPG to nikdy nebylo zvykem na takovémhle nechutném stupni nevkusu a hnusu, hej. Vy jste tenhle,,BUG,,vážně u Bratrů nepotkali? Díky za zprávu...
Již od Atari jsem jaksi,,profi,,hráč,kterého těžko odradit, i G3: FG jsem prskaje zkousl a dohrál i pohrobky Gothica. Free RPG jsem zvyklý hrát nejméně 3x...rovná se tisíců odehraných hodin a života ve virtuálu:Morrowindu a celých TES včetně všeho k němu na netu, Gothiků i s těmi,,alá,,...Falloutů, Zaklínačů, Stalkerů atd. Sice jsem pokaždé měl k ruce češtinu a mana cz, byla i semtam vyjímka v engliš z donucení, třeba tato: F4. To samé u STG řad. Kdo chce vidět Trolla a Tydýta Mácu(FOTO) máte ho na rajce.net pod: marcelzvon a mnohé se dozvíte i na rajce.cz, fastbůčku či stačí si zaguglit, že. pane chytrý: hraju od Atari(1989) a na každé hře se dá najít něco dobrého i na každém člověku a důvod proč ji hrát a s člověkem promluvit na úrovni, hai?!, Navíc je to poslední z Falloutů no provůch, snad né doopravdy?! Popy Tobě díky za pochopení a opatěru a máš u Zvonu cokoliv z Archívu, grátis i s poštovným za holuba. Paradoxi jo to je, ale je úsměvný, hehe. Dobrú noc, přátelé hraní a još jednou Vám děkuji, serž Ogden od Rogers Rangers, občas i Máca od Zvonu. Důležité není jak se to píše, ale o čem se píše, já vždy ke Hře.