Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ten "So called cenzor je k smíchu" anonym který tu hází SPMA bláboly (z jeho hlavy) ?? si tu vesele tapetuje... to dřív bude v pekle mrznout nebo to necháme narůst a uvidíme?
    *7*

    Noa co mně na F4 vadí že na to jak je technicky hra odfláklá tak teda má neskutečně dlouhé loadingy... *7*
    • neskutečně dlouhé loadingy?

      nemam load mezi instancema delsi nez 5sec, nemas to hrat na kalkulacce
      • nightborne
        Hodně pomáhá (nepřekvapivě) to hrát z SSDčka, když to hraješ z klasickýho disku, dokáže se fast travel loadovat i minutu - a to už vcelku otravný je.
  • Jako samostatná hra je to pecka, v rámci Fallout universa a jeho zvyklostí to beru jako největší vybočení z řady. Systém XP mi nevyhovuje vůbec

    Minecraft z Fallout světa s Lajničkou, ala Call of duty, místo otravného opravování zbraní tu máme otravné vyrábění a opravování všeho.

    Graficky je zaostalejší, ale dle mne v pohodě snesitelné.

    Shrnuto čekal jsem evoluci NW do lepší grafiky s rozáshlým novým světem a příběhem se zachovanými hernimi principy, dočkal jsem se odlišné hry než všechny předtím, když se nad tím zamyslím tak ani z Fallout 2 na Fallout 3 (pokud odmyslím 3D) nebyly takové výrazné změny (systém zkušeností a perků, používání a náklupy, ....).

    Osobně jsem rozpolcen hra se mi líbí, ovšem návaznost na předchozí díly mi absolutně chybí (vyjma prostředí), připomíná mi to Bioshock kdy Infinite jsem taky moc nezkousl
    • buď rád, že to trošku změnili. Nikoho by nebavilo číst mraky textu v nějaké isometrické hře, to je mrtvý žánr. Hra je hra a tahle hra má fajn hratelnost.
      • presne.. staci odpoved Ano /ne.. na tak stupidni pribeh vic nepotrebujes...LOL *7*..mysleno ironicky
        • Hezke pribehy mas v knihach, tam mas pribeh treba na 400 stran i vice. Cist si nejaky pribeh v pocitacove hre??? Tak nekoho to bavi, ale jeste jsem treba nevidel herni automat, kde by bylo nejak moc textu - spise tam vzdy bylo "start" a "game over" to byl cely text :-)
          • Popravdě, celkem jsi to trefil, jen jsi zapoměl na důležitý nápis "Insert Coin" a "Insert MORE Coins !!", který do určité míry u her přežil. Tuny textu (dle Fallout1/2 předlohy) už k takovým hrám nepatří, byť propracované a zajímavé dialogy by měli byt neodmyslitelnou součástí her, které se chválý nálepkou RPG.
        • přesně a je to plus, nezdržuji tě zbytečně nudné a dlouhé rozhovory, můžeš hrát.
          • Bohuzel lidi jako ty (nejsem si jisty jestli pouze netrolis) dokonale przni rpg zanr. Ve falloutu2 (coz osobne povazuju za nejlepsi rpg co jsem hral) se dala naprosta vetsina situaci "nudne" okecat.
  • Když čtu o těch problémech se kterými se hra potýká, tak by mě zajímalo, jaké by hra měla hodnocení, kdyby šlo o neznámou značku neznámého studia.
    • nightborne
      S takhle bohatým světem, dobrou atmosférou, (pro někoho) příjemnou hratelností a fenomenální hudbou? 7.

      edit: I když, možná 8, některý chyby se v prvotině přece jenom odpouštěj snadněji, než když je vidíš popátý.
      • PreidaQ
        Tohle nebyla odpověď, kterou ten člověk chtěl slyšet.
  • Dle steamu 41 hodin a příběh dohrán. Tedy již můžu finálně hodnotit. Pecka. Jedním slovem. 9/10. Ano an bugy jsem ke konci hry nakonec narážel často, ale nic zásadního. Pád hry 1X. Takže, příběh je podle mě super, navil mě takže nechápu, proč to hodnotíte tak špatně? Dokonce mi bylo líto syna, dojalo mě to. Takže 9/10 příběh zvuky a hudba - nemám jediné připomínky(Bravo Inon Zur) 10/10 grafika - super nejsem náročný, scéna pěkně nasvícená, textury ok 9/10 optimalizace a bugy - 7/10 herní doba - 10/10 no žena mě málem zabila a to mi ještě spousta prozkoumávání a side questů zbyla... Za mě tedy finálně 10/10 bavil jsem se a o tom to je. Nelituji že jsem koupil, Zahraji znovu 100% Mějte fajn večer!
    • Still
      Textury OK??
      Příšerný lowres textury *7* Chtělo by to rozhodně HD textury...
      • tak to nehraj na lowzoli a nebo na kalkulačce.... né sry tak jsem to nemyslel textury jsou sice místy slabý ,ale neplatí to v každém případě. Na druhou stranu někteří rádi uvítají menší velikost na disku
        • Still
          30GB je pomerně dostačujících na normální nerozplizlý textury... *7*
    • jo, chtěl jsem ještě říct, že mě akorát vadilo to množství zbraní. Spousta dostupných normálních pušek a pistolí plus super energo zbraní versus trubkové zbraně na ten samý způsob. Dal bych přednost spíˇˇs těm trubkovým home-made s možností upgrade plus rare zbraně z doby před válkou. Takhle trubkovky ztrácí smysl...
  • Nechce se mi procitat vsechny prispevky,ale stezoval si tu nekdo na ten vyber ''perku'' pri kazdem lvl? Me to prijde strasne neprehledne a je to snad poprve v zivote kdy se u RPG hry netesim na dalsi level postavy. Doufam ze si na to casem zvyknu.
    • To je easy, driv nebo pozdejs narazis, na to, ze zamek nemuzes otevrit, protoze nemas perk, pocitac nemuzes hacknout, protoze nemas perk, barak nemuzes postavit, protoze nemas perk, takze defakto si stejne nemuzes vybrat, na co se budes soustredit, protoze pak nemuzes 1/2 veci delat vubec.

      V F1/2 si moh vsechno, jen kdyz si nemel schopnosti, tak to podle doho dopadalo, pocitac se zablokoval, zamek prasknul ...
    • Me strom perku naprosto vyhovuje. Dokonce bych rekl ze podle me je dobre udelany, nebot pri kazdem levelu mam asi dvacet perku, kam bych potreboval bodik investovat. To znamena, ze to je vyvazene a nejaka vetev vyvojova neni lepsi/horsi. Znam spoustu RPG, ktere mely skilly udelane tak, ze stacilo davat jen do jednech a ostatni byly zbytecne. Kam tady? Zvysit 20% silu zbrane = mene vystrilene munice? Nebo dat do charisma = mene penez za nakup munice? Nebo dat do pick locks = vypacim truhlu a najdu munici?
      • Skoro všetky perky sú orientované len na boj, čo je pre mňa dosť veľké mínus. Akoby autori vyslovene robili svoje dielo s dôrazom na arkádový štýl hrania á la Borderlands. Borderlands mám tiež rád, ale do Falloutu to proste nepatrí!
        • Ve starých falloutech to jinak nebylo *7*
          • Tak ja ti neviem, ale kopec pôvodných perkov autori proste do hry nezakomponovali. Pravdepodobne preto, lebo by do toho arkádového štýlu hrania jednoducho nezapadali.
    • Ano to je taky katastrofa. Interface teto hry a vubec ovladani je nejvetsi katastrofa co jsem zazil.Ty hvezdicky to ke neuveritelnej maglajs a clovek se v tom ani nemuze zprientovat co co je.Zlaty dobry klasicky procenta k tomu a ktomu skillu.Toto co predvedli vyvojari Bethesdy je do nebevolajici prasecina.Takovy hruzinec bych cekal od nejaky garazovy firmy a ne od vydavatele aaa titulu.Jo tohle je horsi nez strasny.
      • Garazovka by si takovouhle hruzu vzivote nedovolila vydat, protoze to bylo taky to posledni, co by vydala.
    • Jack1947
      And this... blbost!
  • Beseda Shitworks neprekvapili. Flakaci a technologicti amateri.
  • Mě se to hraje skvěle, atmo je síla, ovládání mi přijde takový svižnější než u W3 a to mě bavil, dvakrát jsem ho dohrál a prolezl jsem každý kout. Mohla být lepší grafika, i když nasvícení je pěkný, hudba je taky skvělá. Taky se mi nelíbí jak skáče hlavní hrdina a neumí se zachytit. Chůze a běh jsou pěkně udělaný. Na power armor je.u, sem v tom jak tank, nechal jsem ho někde v autobuse...Hru si i přes divný rozhovory vychutnávám, atmo mě táhne, i to memento z nukleární války tam cítím. Zbraní mi přijde zbytečně moc druhů, radši bych je víc craftil. Za mě teda: Grafika 5/10 Atmo 10/10 Hratelnost 9/10 Příběh 7/10 Celkově 7/10
  • Keyz
    Nejlepší jsou ty dřevěné stavby které přežili atomovou válku. A to prosím když jede výtahem dolů, tak zrovna přichází tlaková vlna. Nehledě na to, že kdyby člověk koukat do toho výbuchu tak by poté prd viděl. A to ty baráky nikdo nepostavil, jsou jak byly jen částečně poničené...

    Btw zkoušel někdo čekat když říkají aby jste běžel do krytu? Počítá s tím hra a tedy bouchne bomba a konec hry? Nebo tam mohu čekat hodinu a pořád bude NPC řvát, že budou padat bomby.

    Dal jsem si to znova a stejně nechápu to zmražení. Jak mohou zmrazit člověka který drží u sebe dítě? Co to je za kravinu. Každý by musel být extra aby každý mohl být připojen na přístroje atd. To je prostě...Jako tak nedomyšlené. Klidně by šlo udělat jiný příběh anebo začátek a ne tohle. To je opravdu divný.
    Nevím co tam maká za lidi ale když jinde to udělají nějak lépe a hledí i na drobnosti, tak to asi lépe udělat jde. Ne dokonale ale lépe.
    • Keyz - expert na cryostazi..seznamte se:)
    • PreidaQ
      Nedokážu si představit, jak ty sis mohl vůbec v životě jakoukoliv hru užít.
      • Keyz
        Lehce. Nebyly tak hloupé, že jsi to viděl ihned a často.

        Kdyby do té rakve kde stojíš dali něco anebo postavy extra.... Stejně by to bylo blbě ale již by to nebylo jako pěst na oko. Takových kravin tam je více a určitě více bude. Pak tomu světu obtížně věříš. To samé atomové válce. Stačí ale aby někdo udělat něco lépe a hotovo. Již to často přehlédneš a spíše tomu uvěříš. Bethesda se zatím stále nenamáhá.

        To pak ocením snahu a ne odfláknutou práci.
      • Ty vole, prej rozhlidnout po mestecku..padaj atomovky a on by sel na prochazku a koukal jak se hybe listovi v korunách stromu:)
        • Jack1947
          Chápu že se snažíš tvářit pozitivně a že F4 si prostě koupi zasloužilo ale už to začináš trochu hodně přehánět. Jak žikám je to nedostatkem her vše je odložené nebo stálo za houby ale ne ted sem přifrčí jiný aby mi tvrdily že jsem bud hodně dobrý hráč nebo deb1l. *7* Pravda je taková že mám pravdu. Bud jsou to rozbité hry nebo mp only...
          • Ty seš jak největší troll games.cz každopádně tobě vadí lidi co píšou, že je to baviloa je to dobrý a ty si furt jedeš zas ty svoje názory pořád dokola...stačilo jednou děkujem.
          • Jsi hodne hloupy hlupak.
            • Jack1947
              Díky a dáš mi pokoj? nebo tam kde budu psát já budeš i ty abys mi řekl jak velký hlupák jsem. Ještě že máme ten internet vid aby trosky v inkognitu ostatním říkali jak hloubý jsou... *7* takže poslední reakce pro tebe můj milý trollíku.
      • Jack1947
        Užil by si hru která není tak deilní a zjednodušená?
    • Hele, já jsem taky takový detailista a u F4 jsem se fakt zasmál, očividně v Bethesdě nepočítají s lidmi, kteří si jdou vlastní cestou nebo nad něčím přemýšlí... Hned na začátku je to fakt úlet, už jak výjdeš z baráku, tak se ani nemůžeš rozhlídnout po městečku, všechno je okatě uzavřené a obklopené stromama... Nahoře jak přistává vertibird, tak ty pohyby stromů jsou jak z nějaké grotesky, navíc když vypne rotor, tak se ty stromy hýbou pořád *1*
      Takových věcí je tam padesát na každém kroku.
    • Myslim, ze tohle je ve vsech scifi. Daleko vic to srazi zjednoduseny herni mechaniky. Ale spatna hra to nakonec neni, pribeh je docela solidni, obsahu je taky dost. Svet je sice maly ale hodne narvany ruznyma lokacema. Dohrat mi to trvalo 36 hodin a to jsem umyslne hodne side questu skipoval.
    • nightborne
      Jo, zkoušel jsem běžet někam do řiti, místo do krytu, a sejmul mě výbuch =). Ale na čas to imho není, jenom má ta startovní lokace zřejmě neviditelný hranice, při jejichž překročení tě to zabije.
      • Presne, stat tam muzes klidne celej den, ale nesmis opustit vytycenou oblast, taky sem to zkousel. A peknej trapas je i rozsah vaultu ... coze, ubytovna pro tak 20 lidi? lol lol lol.
  • Jen pro zajimavost, prvni minuta ve hre ... dmentni matka, ktera nech dite s klidem rvat, vopruz mezi dverka, kterymu 5x reknu at vypadne, a stejne vopruzuje dal ... fakt vyber jak noha ...
    • To je sice fakt skvělý, že Far Cry 4 tu možnost skončit hned mělo ale jako k čemu? Hezkej detail ale úplně zbytečnej.
    • nightborne
      Tak jistě, kdyby ho šlo vyhodit, hra by skončila do deseti minut =)). Což by mimochodem ale bylo docela fajn, kdyby tam ta možnost byla. Trochu mi to připomnělo Far Cry 4 - když jsi na začátku opravdu počkal v místnosti, než se Pagan Min vrátil, hra skončila =). Nebo ve Way of the Samurai 4 - tam jsi mohl hned po připlutí říct převozníkovi, že tady se ti teda nelíbí, ať tě zas odveze pryč -> konec hry =)).
      • Tak hra nemusi skoncit ...smarja se da vymyslet bambiliarda variant ...

        1) vyplnis mu papiry a do vaultu projdes as is
        2) vyrazis ho, a pak necim uplatis straz
        3) prolezes do vaultu vetraci sachtou
        4) ...

        Proste variantni reseni tehoz, kde si proste muzes vybrat === znovuhratelnost presne jako u F1/2. Jenze to by to nesmeli delat ti dmenti co to delaj.

        BTW: Uz vim proc je cokl nesmrtelnej ... ti imbecilove nejsou schopny ho udrzet treba na strese, takze z ni klidne spadne.
      • Jack1947
        No a to by nebylo špatné podobně jako to mělo jak jsem zjistil např Far cry4 hra skončila když jste na začátku skutečně počkali. F4 by mohlo mít něco v tom duchu protože suma sumárům beztak tam ten konec bude... dříve nebo pozdějc. Splněj se všechny hlavní kvesty a je vymalováno.
        • Slysel jsem ze Far Cry 4 skoncilo, kdyz jsi na zacatku pockal.
          • Jack1947
            Hrozně vtipné ale smolík je že jsem to napsal těsně předním.
            • Mezi detma to dneska funguje tak, ze kdo ma login a obrazek je boss? Drsny. *15*
            • Jack1947
              To nevím povíš mi to? nojo inkognito bez obrázku. Vidím nick a hned si řeknu další anonym... pomalu stejnej odpad. *7*

              To dole snad ani nestojí za koment to je jen úmyslné vyvolání reakce... mrkni na horu. To dítě. *3*
            • Jaky to je mit v palici vymeteno?
            • Jack1947
              Ty seš deb1l ne? prostě to byla náhoda že jsem to psal a než jsem to odelal takto on dopsal tak z toho nedělej vědu. Prostě stejné myšlenky v jeden čas to tě nenapadlo? si troll nebo co...

              Už aby ty aanonymy někdo zredukoval beztak 85% -90% příspěvků tady u Falloutu je od nich.
            • Ano, tys to psal jeste pred tim nez se objevil post, na ktery reagujes. Cool story bro.
          • Jo, něco podobnýho snad prej bylo taky ve Far Cry 4... al nevím, jestli to nebyl jen nějakej hack...
            • ve Wastelandu 2 když pomerne z kraje hry aktivujes atomovku v muzeu na enklave rangeru tak je taky konec, titulky a konec..nevim..zabere to tak hodinu hry nez se tam clovek dostane.
            • To nevím, ale třeba ve Far Cry 4 to bylo.
            • nightborne
              Hej a co teprv Far Cry 4, tam to snad mohlo skončit taky hned.
  • Upřímě nový systém energozbroje a perků mě moc nenadchnul, přijde to jen mě že z energozbroje se stal krám o který se pořád musím starat? 5 kousků předtím si udrželo určitý systém a při 6-té to měl někdo potřebu převorat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší