Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Takže jak bugflíd zabaví a jde se dál... *3*
  • Mimochodem hrál jsem u kámoše, který sám tvrdí, že už je to nuda a lituje vyhozených peněz. Lituju vývojáře nad takovou hovadinou strávit tolik času.
  • Morraw
    "Graficky fantastická, technicky bezchybná, s perfektní atmosférou, to ano, jenže průběžně ustupující euforie odhalí v jádru jednoduchou a vcelku chudou střílečku."

    Stejný pocit jsem měl z bety. První dvě hoďky audiovizuální orgie a najednou...nuda. A navíc ten obsah a herní mody tomu taky moc nepomáhají. Ale věřím tomu, že někteří mladší, příležitostní hráči a fanoušci SW by tomu dali klidně 10/10
    • Mně třeba asi po 10 hodinách omrzelo Pillars of Enternity, hra s naprosto mizerným combatem, který je nefunkční. Osobně nechápu, jak se to někomu může líbít, je to jen patetická vzpomínka na historii.

      Samozřejmě ty jsi staroch proto si Battlefront nemůžeš užít *15* *15* *15* *15*
      • Morraw
        Já si dovedu užít spoustu her a třeba naprosto chápu, jak se někomu může Battlefront líbit. Mě to prostě rychle znudilo, ikdyž na začátku jsem výskal jako pětiletý.
    • Tyhle žvásty o věku a casualech a fandách jsou podle mýho zbytečný. Ono v Battlefieldu 1942 se taky dodnes lítá na pár pořád stejných mapách pořád jen tak bez ničeho a pořád jen tak dokola za vlajkama a mostama a barákama a tankama a loděma a letadlama bez nějakých úprav a nabývání čísilek a hodin zkušeností a i po těch více jak deseti letech tohodle pořád dokola jen tak je to pořád stejně vynikající zábava. Podobně by se dalo mluvit o té slavné chujovině s pár pidi mapama Counter striku nebo třeba Unrealu. V každým případě si prostě virtuálně zabojuješ s větší partou podobně naladěných hráčů a pohoda. Co kdo by na tom chtěl vymýšlet za vědu? Já vím, množství map a vozidel v základě nějaké ceny tam a sem a třeba u tohoto Battlefrontu je to v tomhle asi očividně trochu víc ne úplně naplněný potenciál, ale v zásadě ta hra zábavně funguje a hraje se podle hráčů, kteří se s ní seznamují víc a víc. Sám moc nerozumím tomu, co by kdo chtěl na tom za motivace a kopání do zadku, aby si nepřipadal nudně. Je to pravda jednoduchá mutliplayerová střílečka, která zajímavě zní a vypadá a "momenty" si tam hráči tvoří pomocí svých střetů. Ale proč by to měl být najednou v dnešní době problém, když to tak bylo vždycky? Omrzet takhle může přece padesát jiných multiplayerových her a pokud u té konkrétní někdo není schopen dlouhodobě vydržet, přičítal byl nemalou měrou problém i v něm samotném, a to bez urážky.
      • Morraw
        Klid. Jen popisuju moje pocity z bety. Nic víc. Ano v BF 1942, UT atd. jsem taky lítal pořád dokola na stejných mapách, ptže to bylo něco nového. Ale s nima to nesrovnávám ani nechci. Prostě mě to přestalo bavit. Třeba takový Titanfall mi vydržel na dlouho.
      • Harshday
        Plně s tebou souhlasím, dříve jsem hrával counter strike opravdu hodně, nevím, zda-li to byla verze 1.2 nebo 1.3 (1.6 přišla až hodně po tom) a když jsem si koupil na steamu všechny countery co jsou tam dostupné, tak jsem zjistil, že se z 90% stejně hraje jen dust. Ale zase tam je hodně velké profesionální hráčská základna a ty skiny na zbraně tam snad nepochopím nikdy :). Když jsem viděl kolik jsou lidi schopný utrratit euro za jeden skin. To už pak 60 euro za hru a možná 40 za season pass je howno.
        • jo treba takovy Quake, Wolf..., porad stejny zbrane, občas nova mapa, zadny RPG systém a kolik roku odehranych a stále zabavnych
  • Tak autor brečí nad nedoladěností hratelnosti a balanci. To je něco, co se do pár měsíců vychytá a dobalancuje, případně přibudou nějaké features, které přidají i prvky hlubší taktiky. Prostě počkám 2 3 měsíce, až to zlevní na g2a a pak to bude nářez :) Zmínka o grafice a optimalizaci nesmírně potěšila.
  • za mě jasná desítka. Dlouho jsem nehrál něco tak perfektního. Snad jsem konzervativní a nepotřebuji něco navíc nového co většinou jen celou hru dělá zmatenější a složitější, ale tohle je prostě klasa v perfektní grafice. Jak tu někdo napsal kdo potřebuje nějaké vylepšování zbraní a nějaké novinky.
    • Ty kráso, tak ty máš fakt dost. To je tvoje první hra v životě že?
      • nightborne
        Tak hlavně buďme rádi, že jeho hry nesdílejí herní vývojáři, jinak bychom dneska v každý střílečce hledali modrou kartu k modrejm dveřím a zelenou k zelenejm.
  • Celkem dobře napsaná recenze. Připadne mi docela otevřeně psaná jak z pohledu star wars fandy, kdy autor popisuje prvotní extázi, tak hráče, kdy nastupuje skutečné hodnocení hry. Nicméně z mého pohledu má tato jinak slušně psaná recenze totální kiks a nedostatek. A to je finální hodnocení. Já osobně star wars miluji, ale nejsem fanda hromadných multiplayerových stříleček. Pro mne by byla trefa do černého v podání třeba Kotor 3 nebo podobně. Musím se zde však zeptat na jednu věc. Pokud je recenze psaná ve stylu spíše zklamání, jelikož tento dojem po přečtení mám ( myšleno po vyprchání prvotního okouzlení z grafiky a optimalizace, což autor sám přiznává ), jak je tedy možné, že hra přesto dostala sedmičku? Ano jsem si vědom toho, že autor zde zmiňuje onu asi nejlepší optimalizaci, se kterou se setkal a špičkovou grafiku, ale vše ostatní je z jeho pohledu když né rovnou zklamání, tak přinejlepším slabší průměr. Ať už popisuje obsah, nedostatek map, ovladatelnost, pocitové srovnávání zbraní, slabou rozmanitost při výběru ras, hratelnost která se po čase stane repetitivní a vůbec vše ostatní. Tématické zaměření na star wars univerzum neberu, protože to je přesně to, na co vývojáři sázeli s tím, že nedostatky budou hráčskou komunitou asi přehlédnuty jen kvůli tomu, že je to přece ze světa star wars!!! Optimalizace a grafika samotné přece nemohou stačit na to, aby hra dostala sedmičku!! I když je z autora na konci článku cítit snaha být na hru hodný, stejně v podstatě sám uznal, že hra je přinejlepším průměr. A to je jako průměrná známka sedm?!! Autor vyzdvihl jen DVA klady (znovu opakuji, že nepočítám universum star wars, na které vývojáři hřeší), kdy se posléze psaný projev přehoupl převážně do kritiky, ze které bylo cítit rozčarování až zklamání. Tak jak je možné, že pokud proti sobě postavíme klady a zápory hry, hra dostane takto vysoké hodnocení? Pročítal jsem si reakce mnoha hráčů pod mnohými recenzemi a většina se jich když ne téměř shoduje, tak alespoň přibližuje autorovu hodnocení, kdy po vyprchání star wars efektu nastupuje těžká kritika. Hodnocení sedm, by dle mého skromného názoru měly dostávat hry, které jsou schopny obhájit svou kvalitu bez toho, aniž by se schovávaly za filmovou, či jakoukoli jinou značku, kterou milují miliony lidí. *9*
    • Chidlink
      Je známo že u recenzí her se používá stupnice pětistupňová (5 až 10), takže pokud si to přeložíš, vyjde ti 0 až 5 a to znamená, že autor hodnotil hru podprůměrně 2/5. Vím může se to zdát na hlavu padlý, nicméně takhle fungují české weby o hrách *12*
      • jen detail, tebou zminena stupnice je sestistupnova *5*
    • nightborne
      Průměr za pět. body nahoru za skvělou grafiku a ano, pardon, Star Wars =). Když to deset patnáct hodin zabaví parádně, než se to okouká, tak proč ne za sedm ;) ?
    • Harshday
      Bájo kámo, opravdu jsem měl problém přelouskat tu hromadu textu bez odstavců. Nicméně už mám za sebou asi 3 mapy, hra mě zatím baví i když nejsem úplný příznivec akčních stříleček. Myslím, že prostředí na mě dýchá na výbornou, jediné co mi tam děsně vadí, je to nepřehledné menu a také fakt, že jsem si až do dneška myslel, že tam budou mapy pro 64 lidí.
      Co se týče ceny, tak se mi to nezdá tak moc, když si vezmeš kolik hodin se hrou strávíš. Znám spoustu her, co jsem koupil za plnou cenu a herní doba byla maximálně 12 hodin.
      Ale stejně musím zatím skončit s hraním battlefrontu a konečně dohrát fallout 4 (120 hodin a ještě jsem nebyl v diamond city). A to ještě vyšel nový starcraft, Tomb raider. Člověk aby fakt přestal chodit do práce

      *1*
  • alien
    hral sem jen betu ale co mi vadi je ze to neni jako battlefield kde mate mapy a kazda ma mod ctf a rush ale u sw ma jedna mapa ctf a jina dalsi mod
  • Chidlink
    Ta hra je děsně předražená. V základu tam je jen velmi málo obsahu a dávat za to plnou palbu se vším všudy 2500, když můžu mít za tu cenu pět jiných a lepších her, to fakt teda ne.
    • Draken69CZ
      Mohl bych poprosit o názvy těch pěti her?
      • Chidlink
        Zaklínač 2
        Mass Efecct 3
        DA:O
        F: NV
        Pillars of Eternity

        jen tak co mě teďka napadli.

        Možná trošku to přesahuje, ale pokud bych počkal např. u Pillars of Eternity na nějakou slevu, které mimochodem budou teďka na steamu, tak bych se vešel. *12*
        • Harshday
          Pěkně si to vyjmenoval, nicméně jsou to už notně staré hry. A třeba DA:O má podle mě nulovou znovuhratelnost. Zaklínače mám všechny, nicméně jsem vydržel nejvíce u trojky asi 7-8 hodin. Nezdá se mi to jako hra pro každého.
        • lol *15* Zaklínač *15* Mass Effect *15* Zabij se.
          • Lol, lol, lol, zabij se, lol, lol, lol.
            PS: lol
  • Harshday
    Jsem letitým fanouškem Star Wars, takže bych to musel mít i kdyby to mělo 2/10. Hlavně doufám aby to opravdu nebyl až takový průsser. Do stažení už jen jedna hodina, tak snad to nebude tak hrozné. Ale jak jsem si to tu tak pročetl, tak nástupce původního battlefrontu to nebude. :)
    Jediné co mi fakt tu hru znechutilo když jsem si přinesl hru domu, následně otevřel krabici a zjistil, že jede přes origin *1* .
    • Bude to ještě mnohem větší srágora než si dokážeš představit. Jak za takovýhle "hry" můžou lidi platit, je mimo moje chápání, to by se mělo dávat zadarmo...
    • Harshday
      Mimochodem, nebyl jsem tu na webu asi čtyři roky, ale co je to tu za zasrannou cenzuru?
      • Erien
        Jakou cenzuru myslíš? Jakože nejde psát sprosté slova? Já tu chodím, ještě když to měl JD a nepamatuju, že by to bylo někdy jinak. Hra rozhodně není pr****r. Je to prostě obyčejná jednoduchá střílečka, pokud ti tohle nevadí, a seš fanda SW tak budeš spokojen.
  • seprah
    Kéž by s tím technickým základem, co mají, udělali nějakou pořádně hutnou příběhovou akci. To by byl ozajstný next-gen a neskutečný žrádlo... Graficky hra nemá chybu, bohužel herně je plochá jak žehlící prkno, škoda *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit