Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Life is trange, celou dobu jsem cítil skutečné emocionální pouto k hlavní hrdince a neuvěřitelné napětí, co bude dál. To se mi u her v takové míře nikdy nestalo. Jako druhou pecku bych ohodnotil Ori and the Blind forest, protože žánr plošinovky Ori dotáhl do dokonalosti ve všech směrech. A pak je to Zaklínač 3, ten svět, to bylo jako když jsem byl malý a hltal všechny ty slovanské příběhy o stvůrách a když jsem poprvé viděl západní produkci pohádek ještě v komunistickém Československu.
  • Nedá sa mi nevyjadriť hneď k textu pod prvou nominovanou hrou. Čo je to za zvyk hlúpo zhadzovať prvú sériu The Walking Dead v porovnaní s Life is Strange? Jedna vec je vyhlásiť, že LiS je v niektorých aspektoch prepracovanejšou hrou, než TWD, iná je už používať lacné metafory, ktoré opisujú staršiu z dvojice porovnávaných sérií len ako nejakú dnes už len ľahko nadpriemernú záležitosť, ktorú jej súper svojimi kvalitami hravo prekonáva. Pretože napísať, že TWD je v porovnaní s LiS po každej stránke len "riedeným čajíčkom", mi príde prinajmenšom ako prvoplánové tvrdenie, ktoré nemá nič spoločné s objektívnym porovnávaním oboch titulov.
    • Nechodím do týchto diskusií často,tak sa pre istotu opýtam - má tento web nejaké technické problémy, kvôli ktorým zmizla polovica tohto vlákna, alebo tu len proste vládne akási absurdná cenzúra a komentáre sa tu mažú bez nejakých logických dôvodov?
      • B je správně, místní cenzor je takový zakomplexovaný zmrdeček, co se rád udělá nad mazánim pravidla neporušujících príspěvků
        • Nepoužívej můj nick chudinko
    • Tilwaen
      Vítej na internetu
  • Jack1947
    Ono to asi dopadlo nejlépe jak mohlo a žádný trolling se nakonec nekonal *4* , Fair enough and seems rly legit^^
  • michaliuz18
    Az moc precenovana hra, zasluzi si sice pozornost aj rozne ocenenia ale uplnou hrou roku urcite nie, do top 5 by som ju ale zaradil, no na prve miesto nikoliv. Tam patri jedine zaklinac. MGS 5 proste slaby
    • Hral jsi to?
      • michaliuz18
        ano hral ale nedohral prestalo ma to bavit po prvom akte, kedze druhy bol to isté len tazsie ,repetivne hratelnosti moc nemusim. Ja nesudim hry pokial ich nehram
  • souhlas, všechnu čest Zaklínači, ale pokud mi letos něco přišlo jako next-gen, byl to MGS
    • Ironie je, že MGS narozdíl od Witchera běžel i na old-genu
  • Vsichni tady MGS 5 vychvaluji, tak ja se naopak postavim na tu opacnou, temnou stranu.
    V MGS 5 mam nahrano 59 hodin, zustal jsem viset v bode, kdy se mi o hlavnim pribehu dlouho nic neukazalo, porad jen same vedlejsi mise, ktere jsou porad to same dokola, az me to prestalo bavit. A to je podle me minus tehle hry - hlavni pribeh se ukaze znenadani jak vyrazka a i tak se tam dela to same co v misich vedlejsich. Vedlejsi mise jsou vsechny to stejne dokola a jeste maji tu drzost vam nabizet si zopakovat tu splnenou nudu znova. Pravda velke plus je umela inteligence a pocet moznosti jak je zabijet. Ale to nejvetsi minus hry je podle me to debilni ovladani prizpusobene na 4 stupidni konzolove tlacitka u kterych pokazde vyskoci nejake menu. Same vyskakovaci tabulky, podtabulky a listovani dalsich tabulek.
    Stezuju si na to, protoze jsem si rek, ze po par mesicich tu hru dohraju. Pri spusteni jsem zjistil ze jsem uplne v prdeli. Misto abych hral tak jsem zkousel, co ktere tlacitko dela a az po hodine jsem zjistil ze mireni je pri drzeni praveho tlacika mysli a k tomu jeste zmacnuti tlacitka F... podle me by ovladani slo udelat lip.

    MGS V:
    - mise se opakuji a jsou stale o tom samem
    - ovladani, hledani v tabulkach
    + umela inteligence

    Naopak jsem priznivec Zaklinace, ten je dobry v tom, kde MGS V pokulhava. Je ale pravda ze ty hry jsou kazda o necem jinem a zalezi na cloveku, kterou si vybere.
    • Lenny
      kdybys nebyl jelito, tak si v nastaveni navolis, ze ti mireni skrz miridla zustane i pri pristim stisknuti pravyho tlacitka. ja tedy s ovladanim nemel sebemensi problem, ani co se navyku tyce. co mi naopak vadi, je jista ztrata snakova charismatu. kdyz se objevi v nejaky animaci, tak drzi hubu, jen kouka jak se okolnosti hybou, neprojevuje zajem. ten hoch je nejaky pasivni, rekl by pedagog. oproti predchozim dilum, kdy i jeho jednoducha replika delala z chlapu latentni homosexualy a fandy az za hrob, je tohle mirne zklamani.
    • hlavní příběh se děje na pozadí, když Venom je na bojišti, proto musíš dělat pár vedlejších misí, pak ti zavolá Kaz, že se něco stalo a hlavní příběh pokračuje. *7*
  • Fallout 4, tam jse snad jen z důvodu toho, že to dělala velká známá firma. Mad max by to kvalitou v klidu nahradil.

    Zase fallout 4 je hit na youtube, díky tolika blbostem co tam jsou. *1*
    • Za mě bloodborne (tam je dlouhá cesta než se to lidé naučí dokonale) / witcher 3.

      Kdybych vyhodil velké hry, tak pillars of eternity.
  • pokracuji ve vlakne, ktere bylo smazano, nebot jsem si dovolil obhajovat zaklinace 3 a to se dnes nenosi... To jsou nesmysly ze zaujate mysli. Pribeh je naprosto v poradku, skvele propojena hlavni dejova linka s vedlejsimi questy, vyborne zpracovane postavy, atmosfera z knih naprosto zachována,vynikajici stylizace a zpracovani priser, bugu v porovnani s jinymi hrami naproste minimum. Framerate je na gtx970 vynikajici (stabilnich 60fps), a po poslednich patchich i s hairworks. Dragons dogma mam odehrane na ps3 stejne tak demons/dark souls serii (krome dvojky), a zatim asi 70 hodin v bloodborne. Nejsou to špatné, ale soubojovy system v nich neni kdovijak genialni nebo originalni. Veskera hratelnost DS/BB je postavena na zpocatku absurdni obtížnosti dane jednak prave spoustou bugu, frustraci z opakovani a z ni pramenici nervozity a hlavne nevybavenosti postavy. pote uz ve hrach vyjma solidniho lore nic moc neni. Atmosfera neni spatna ,ale je to takové pozlatko. Dragons dogma je nudna slatanina o nicem, kdy japoncici delaji jakoby zapadni rpg, je to zkratka nuda. naproti tomu zaklinac je po vsech strankach vypiplaný, vyvojari se trapne neschovavaji za obtiznost/stylizaci/lore. Je to poctivy produkt po vsech strankach, jaký uz tady dlouho nebyl. Momentalni witcher hate je jen trapnou pozou.kdyz je to tak super, budu to hejtovat, at jsem na netu za borecka. Tak prosim..
    • lži, lži, lži. Naprosto otřesný příspěvek fanboye, který nerozdýchal, že jeho vyhypovaná hračka prohrála. Neboj, stádo určitě bude volit jako ty, takže si spravíš chuť...
    • Asi reagujes na tohle, coz je reakce na tva opacna tvrzeni, treba jak je zaklinac dokonaly, coz je ocividne v rozporu se skutecnosti, viz ta spousta obrich patchu. A jestli tvrdis, ze zbugovany je naopak DS a BB, tak te jednoduse neoze brat ani trochu vazne, pac si pletes bilou s cernou.

      Zaklinac 3 nedodrzuje kanon predlohy. Hlavni pribehova linka je naprosto uboha na urovni pohadky o kohoutkovi a slepicce. Technicke zpracovani je ubohe, toporna tezko ovladatelna postava, mizerne ui, tuna bugu, priserny framerate - to vse pohrbiva zabavnou hratelhost hluboko pod zem. Nevim co je mineno hernim systemem, ale rpg system je dost omezeny a soubojovy system nudny a nezazivny. Tady se cd projek ma jeste hodne co ucit od her jak je dark soul nebo dragons dogma. Souhlasit lze s velkym rozsahem, ale kvantitou kvalitu nenahradis a kdyz je to nudne, tak ziskas akorat hodne nudy. Jedine co stoji za vyzdvizeni a v cem je Z3 pred konkurenci jsou propracovane scenare vedlejsich questu, zde patri vyvojarum dik, ze nesklouzli ke genericke nude.

      Obtiznost DS/BB z duvodu mnoha bugu je vyl
      • Asi dostal při psaní infarkt...
    • kennyB
      A soubojový systém v Zaklínači 3 je geniální nebo originální???
      • Není ani jedno, ale je OK. Pořád je to základ převzatej z Demons Souls jako ve dvojce - silnej útok, slabej útok, nějaký kouzla, odskoky, kotrmelce, odseky. Akorát bych řekl, že oproti dvojce vylepšili celkovou plynulost. Dark Souls to pořád není, ale na vyšší obtížnosti je to dobrý.
      • neřeš, on to nehrál, tak musel naplivat na konkurenci. To už tak bývá. Já hrál všechno, takže s čistým štítem můžu kritizovat...
    • Taky mam pocit ze je moda Zaklinace 3 kritizovat.
    • Smazali tě z důvodu trollingu či mentální retardace. Napsal jsi a teď tě cituji, že Zaklínač je hra desetiletí a pokud si to někdo nemyslí, tak si lže do kapsy.

      Děkuji pěkně, ale Zaklínač není ani hra května a rozhodně si do kapsy nelžu .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit