-
Tak MGS je pojem, když Snake poprvé vyrazil do akce v polsku jeste neznali pocitace, tak se nedivte:)
-
-
jj a nikto sa nedivi ze mas 79 likov...seems legit
-
Haha, hohoho, my jsme ale "vtipní".
-
-
ano, je to docela vtipné, jelikož není daleko od pravdy :)
-
-
Blbý a blbější. Femto a LV.
-
-
-
-
Fallout IV vypadá v takové společnosti poněkud nepatřičně.
-
-
Já tam naopak velmi nepatřičného vidím zaklínače. Ale každý podle svého :)
-
-
"Dát hru roku něčemu jinému než W3 je jen póza."
To už někteří jedinci vážně přehaní s tím Zaklínačem *11* -
Pro mne je číslo 1 Life is Strange, ale vítěz si to zaslouží.
-
Já bych tak strašně chtěl aby mě PP bavil jako ostatní, všichni to opěvují - sandbox, možnosti, kreativita. Já mám za sebou 25h a přijde mi to jako stereotypní nuda, kterou i přes investované peníze shlídnu na YT kvůli příběhu *9*
-
-
Příběh je na tom právě to nejhorší. Postavy jsou nudné a charismatickým osobnostem z přechozích dílů nesahají ani po paty. Navíc hlavní dějová linka skončí dost nezajímavě přibližně v půlce hry a pak přijde druhý akt, který nikam nevede a je to jen série repetitivních misí a na sebe nenavazujících událostí, které skončí cliffhangerem a rozhodí kontinuitu celé série.
-
-
Rozhodí? Hošku, bejt tebou, tak si něco načtu. Naopak to všechno krásně srovná ;)
-
-
SPOILER
Srovná? Liquid zmizí s robotem a s třetí lahvičkou parazitů. V dalších hrách o tom není ani zmínky. Takže šílené děcko ukradne dvě nejničivější zbraně na světě a podle všeho je má 20 let schované v kůlně a nakonec na ně úplně zapomene.
-
-
-
-
Asi dobra hra, nemuzu hodnotit. Hru bych si zahral ale jelikoz jsem nehral prvni 4 dily tak jsem s po chvilce gameplay ktery jsem sledoval na YT absolutne nevedel o co tam jde... Prvne se tam objevi letajici panak a jeho horici kamos (?) a zacnou zabijet vojaky, kteri se snazi zabit z nejakeho duvodu hlavni postavu. Uz po 20 mimutach jsem absolutne nevedel o co v te hre jde. No pro fanousky asi povedena hra. V porovnani zaklinac je privetivejsi pro novacky. Ja jsem sice cetl vsechny knizky a hral predesly dil (jen 2), ale tam si myslim, ze souvislosti byly celkem pekne vysvetlene.
-
Uplne súhlasím z redakciou Games.cz !!! Jednoznacne MGS5 si to pravom zaslúzi ,ta hra bomba !!!Je to hra pre Veteránov !!! Zaklinac 3 je pre deti ,ktore radi lovia dracikov !!!Typická polska kvalita :DD
-
-
Dying Light a Zaklínač 1 se řadí do kategorie výtečných a neskutečně zábavných her, navíc dost atmosférických. ;)
-
Neberu redakci jejich názor, ani všem těm, které baví nejvíc MGS5. Asi ta hra je dobrá, když se líbí tolika lidem. Rozhodně ale argument, že je Zaklínač 3 pro děti, kteří rádi loví dráčky je sám o sobě hodně hloupý. Nezáleží na tom na kterou věkovou kategorii hra cílí, důležité je aby hra zabavila a přinesla hráči dobrý pocit z hraní. Klasické pohádky jsou pro děti a přesto v sobě nesou archetipální vzorce chování a charaktery. I to co je pro děti může být velmi kvalitní, ohánět se věkem u her je tak trochu blbost. Ve fantasy světě se občas vyskytují dráčci, no a co jako? Jenom proto, že už jsem dospělá se mi nemůžou líbit draci a princezny? Není to trochu omezený názor? Já jsem si až dosud myslela, že hry se dělají pro normální lidi a ne pouze pro výjimečně inteligentní jedince s členstvím v Mense.
-
-
Mne nevadí ze sú v Zaklínacovy 3 Draci ,ale ide o to ze ten príbeh ma vùbec neoslovuje a cele snad okrem grafiky je priemer !!! Inac Draci v hrach su super ved milujem Final Fantasy !!! MGS 5 PP ma legendarne postavy :co legendarne kultove ,ikonicke ktorych hystoria je starsia nez ty !!!
-
-
Sorry kamo, ale ve Witcherovi 3 není jedinej drak :D
-
Ok tento argument beru, i když nesouhlasím, že je Zaklínač průměr *3*
-
-
ale je... zaklínač je presadení a nafúknutí médiami. Ako všetky komerčne veci. Hlavne ako knižná predloha je fakt priemer. Keď by som mal porovnať..tak Červenákov Černokňažník je lepšie čítanie. Nebudem písať o konkurenčnej fantasy typu R. E. Howarda a postave Conana... To by nás tu plakalo viacej. :D
-
-
Pokud jde o knizni predlohu, tak Zaklinac je podle me kvalitnejsi pocteni.
-
-
-
-
-
-
Pěkné, že je ve výběru Life is Strange. Vzhledem k omezenému počtu letošních her, které jsem hrál, je to nej hra pro mě.
-
Letos byl celkem silný rok. Ze svého seznamu bych vypíchnul Dying Light, Pillars, Mad Max, MGS a Zaklínače.
MGS mě jako nováčka nadchnul a přestože stealth postupy nemusím, tak tady jsem si je velmi oblíbil. Těžká volba, ale ptže jsem zatížený na RPG, tak mě to táhne k Zaklínači.
Každopádně letošní rok bude taky krásně bohatý. -
To je vtip že?