-
Za mě rozhodně Metal Gear solid V, ta hra mě hoděnkrát něčím překvapila nebo pobavila. A nikdy nezapomenu na ten začátek. To bylo fakt jak z hororu. Škoda, že už tam na nic takového asi nenarazím. Také mě fascinuje, že mám nahráno 38 hodin a mám nasbíráno jen 11 % všeho co tam jde. Líbí semi ty cut scény, soundtrack a atmosféra celkově. Neříkám, že to nemá mouchy ale za mě je fakt tohle best. A hned potom Rocket league. To byla hra na svátky jak vyšitá *1*
-
-
Je tam toho spoustu. Ale škoda, že nedokážu vše ocenit, když jsem sérii předtím skoro nehrál. Každopádně 63%, 100h. Zatím se bavím u MGSO.
-
Tak trošičku horová je i mise na Mother Base v karanténě. Ta je dle mého skvělá a i následná custcéna. We are Diamonds Dogs!
-
-
Aha tak tam ještě nejsem. Mám za se osu mísí s Emmerichem
-
-
Mám za sebou misi s Emmerichem. Pardon za chyby v předchozím příspěvku. Píši z tabletu. A zapomněl jsem to po sobě přečíst.
-
-
-
-
Souhlas, kvalitních her byla horda, tak asi bylo těžké vybrat jednu jako výtěze, ale toto je rozhodně dobrý výběr...
-
-
To je pravda, nicméně vítěze v katerogii největší lopata, co ani česky neumí, máme jistého.
-
-
Myslím, že Metal Gear je pro redakci pravé požehnání. Nedají cenu Zaklínači 3, takže si udrží vysoký hipster index, a přitom panuje obecná shoda, že MGS5 je výborná hra, takže se vlastně nikdo tak úplně neurazí.
Oproti předchozím rokům, kdy vyhrávaly naprosté zhovadilosti (Journey, Black Flag) byl loňský rok s Inquisition už blýskáním na trochu lepší časy a letos poprvé po dlouhé době vyhrála opravdu kvalitní hra. Takže to vlastně dopadlo ještě celkem dobře. -
-
Opravdu jsi dal geniální Journey do společnosti Black Flag?
-
-
Já ne, to redakce. 2012 byla Journey, 2013 Black Flag. 2014 DA: Inquisition, 2015 MGS5. Pokud se ptáte, ve kterém roce tedy vyhrálo hru roku GTA5, ptáte se správně. Atd, atd, atd.
-
-
Journey je skvělé a určitě si GOTY zaslouží. Black Flag je opravdu krok mimo, souhlasím. To byl rok Last of Us, ale Brothers: A Tale of Two Sons byla lepší hra pro mě. V roce 2014 vyšly dvě zklamaní a to DS2 a Dragon Age. Bayonetta 2 a WiiU se tu moc neřeší, takže volba hry roku 14 musela být oříšek.
-
-
-
-
Chcel som pockat s MGS5 az ked dohram vsetky diely MGS na Playstatione, ale vcera som nevydrzal a dnes po par hodinach hrania som nadseny. Uz dlho som sa takto nezasekol pri jednej hre. Nemozem povedat ci je to hra roka, ale zatial myslim ze ma ziadna hra tento rok tak nechytila.
-
letos v anketě dobrý, až na ten fail s nenomoniváním SC: Legacy of the Void vybíráte samý dobrý hry
-
Nedá sa mi nevyjadriť hneď k textu pod prvou nominovanou hrou. Čo je to za zvyk hlúpo zhadzovať prvú sériu The Walking Dead v porovnaní s Life is Strange? Jedna vec je vyhlásiť, že LiS je v niektorých aspektoch prepracovanejšou hrou, než TWD, iná je už používať lacné metafory, ktoré opisujú staršiu z dvojice porovnávaných sérií len ako nejakú dnes už len ľahko nadpriemernú záležitosť, ktorú jej súper svojimi kvalitami hravo prekonáva. Pretože napísať, že TWD je v porovnaní s LiS po každej stránke len "riedeným čajíčkom", mi príde prinajmenšom ako prvoplánové tvrdenie, ktoré nemá nič spoločné s objektívnym porovnávaním oboch titulov.
-
-
Nechodím do týchto diskusií často,tak sa pre istotu opýtam - má tento web nejaké technické problémy, kvôli ktorým zmizla polovica tohto vlákna, alebo tu len proste vládne akási absurdná cenzúra a komentáre sa tu mažú bez nejakých logických dôvodov?
-
-
B je správně, místní cenzor je takový zakomplexovaný zmrdeček, co se rád udělá nad mazánim pravidla neporušujících príspěvků
-
-
Nepoužívej můj nick chudinko
-
-
-
Vítej na internetu
-
-
Bylo mi na 99 % jasné, že na games vyhraje MGS. Zdá se že v redakci to hrálo nejvíc lidí a také o ní pořád dokola mluvili, takže si toho nešlo nevšimnout. Podle mě je Zaklínač lepší hra, ale každý má jiný vkus a oblíbené jíné téma. Mě jako ženskou prostě hraní na vojáky nikdy nebavilo ani bavit nebude.
-
-
holka nešťastná, jak můžeš tvrdit, co je lepší hra, když jsi jednu z nich nehrála. Pokud nejsi sociopat jako Del0, tak bys takové věci psát neměla...
-
Witcher nebo MGS, prašť jak uhoď - hry pro děti za desítky milionů a s plytkou hratelností. Kdyby to bylo na mně, tak bych to dal Ori and the Blind Forest, Undertale, To The Moon, The Cat Lady apod.
-
-
Hry pro děti? Všichni tady jsme svým způsobem děti, protože máme rádi hry - rádi si hrajeme. Jen přizdisráči jako ty si myslí, že jsou něco víc, protože hrajou něco jiného. Tvoje ego už tě dávno přerostlo, jsi k smíchu.
-
ne káždý je odvařen z tvých indie pakáren z garáže pro hipstery...
-
Tak Ori jsem hrála , ale nebavilo mě to, a už jsem se k ní neměla chuť nikdy vracet, přijde mi to daleko víc hra pro děti než Zaklínač. Ori se mi zdá hodně přeceňovaná hra. Ale možná je to tím, že si nepotrpím na plošinovky.
-
Jak jsi přišel na plytkou hratelnost u MGS V? Dyť ta hra je neskutečně hravá, máš tam milion způsobů, jak hru hrát a užít si ji. Řekl bych, že ta hra je příjemná revoluce v herním světě, tolik možností jsme dlouho neměli, tak proč to hejtovat.
Zaklínač pak nabízí také pozitiva, do topky bych ho nedal, ale hra je také velice dobrá. Sympatické postavy, hezká i když místy kýčovitá grafika, hudba, zajímavé questy, velký a hezký svět na prozkoumávaní atd...
-
-
-
MGS cenim za jeho kompaktni duchapritomnost v detailu a snad herne mechanickou komplexnost. Robustnost prostredi a jemu vlastni pribehovost mi ale bylo duvodem proc nehrat. Ani demo Ground Zeros se mnou mnoho nehlo.
Zato se mnou doted, sem tam, hejba Bloodborne. Infuze ktera se jen tak nevstreba a porad koluje mym hernim obehem.
Broforce u jednoho PC multiplayerem roku. Byt mozna proto, ze nemam sanci ochutnat Splatoon.
Zaklinac, Fallout jsou jako stiny, co bejvavalo, byt mohlo, ale neni. Nehrane a bez pozornosti.
Life is strange bych mel bejt cilovkou, ale pro jeden debilni moment jsem odlozil na neurcito. -
Pro mne je hra roku might & magic heroes 7
-
Jediná hra (Bloodborne už čeká na poště), kterou jsem nehrál z výše zmíněného seznamu:) Nepočítám TR, kvůli jedné hře nebudu kupovat Xko a na pc ještě nevyšlo, počkám na nějakou slevu. Letos byl naprosto šílený herní rok. Tolik peněz jsem v životě za jeden rok "nevyhodil" za hry. Ale nelituji. Kromě zklamání jako Her Story (ano, sedl mi typ hry, ale to zpracování mi vadí) či pc verze Batmana (jednou to snad dohraji, protože podle hráčů konzolí skvělé zakončení série), tak bylo pořád co hrát. Ať už nové patche a sezóny do starých her jako Diablo, tak překvapení jako Mad Max a Cities, Zaklínač, Ori, Fallout 4 i ten Battlefront (prostě hudební a grafická kulisa je nejlepší v současné době) atd. Do toho dlouhé PoE či Starcraft. Letos byl rok hodně bohatý a vybírat to nejlepší? Asi PoE, pak si řeknu, že Ori mě neskutečně bavil a Zaklínače dojel dvakrát. Tak co vlastně? Asi nic a zároveň spousta:) Na MGS V se jednou vrhnu, ale nějak není "chuť" zrovna na tento typ hry:)