Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak W3, tak MGS jsou nářez. To jsem asi výjimka, co?
    • proč sem taháš Zaklínače? Ten zůstal v poli poražených *15*
      • To vůbec nic nemění moulo *1* . Pořád je to nářez. Tak jako vítěz.
        • spíše bych se zmínil o Bloodborne. Tomu říká haha(človek se vkusem) nářez...
          • Neříkám, že to není nářez, určitě je. Každopádně ty, člověku se vkusem, jsi pro mně pořád moula.
            • Pointa mojeho příspěvku nebyla vyzdvihovat W3, ale bohužel ty jsi jen zaslepený moula, který se může po*rat, když vidí W3. Nemusel jsi na mě vůbec reagovat, ale ty jsi z W3 nemocný, až je to k smíchu. Je mi tě vlastně spíš líto.

Končím tuhle diskuzi.
            • podle mě jsi moula ty, jelikož se snažíš přiživit Zaklínače na úspěchu Metal Gearu v prestižní GOTY dle Games.cz.
            • HAHAHA: Konstatoval jsem, že jsou i takoví, které baví obě hry. Naopak ty moulo jsi honem honem přispěchal s plivancema na W3, jako snad v každém tvojem příspěvku tady. Spíš bych řekl moulo, že sis prášky nevzal.
              PS: Už nepiš, nebo se do dveří nevlezeš, jak velkého moulu ze sebe děláš.
            • já beru pravidelně před diskuzemi na Games.cz antihistaminika, takže já vyváznu v pořádku, ale mysli na ty jedince, co se neléčí. Měj trošku svědomí.
            • Dostáváš osypky ze slova Zaklínač? To mě velice těší, pojďme si tedy povídat o mé oblíbené herní sérii, Zaklínáč, na motivy ságy o Zaklínači, kde hraješ za Geralta, povoláním Zaklínače *1*
            • podle mě je moula člověk, co přispěchá do diskuze se Zaklínačem, kde už všichni(tedy aspoň ty normální) mají osypky ze slova Zaklínač...
  • Fallout 4, tam jse snad jen z důvodu toho, že to dělala velká známá firma. Mad max by to kvalitou v klidu nahradil.

Zase fallout 4 je hit na youtube, díky tolika blbostem co tam jsou. *1*
    • Za mě bloodborne (tam je dlouhá cesta než se to lidé naučí dokonale) / witcher 3.

Kdybych vyhodil velké hry, tak pillars of eternity.
  • Co tady dělá Fallout 4?! Tohle nejsou nejhorší hry roku.
  • kubi-wan
    Pro mě je to Ori.... možná taky proto, že jsem snad nic moc jinýho letošního nehrál... *15*
    Vlastně kromě Trine 3 (kterej mě dost bavil, ale těžce mě zklamala dýlka) a Broforce, který ale hraju skoro pořád už od původního BROtotypu.
    Jinak ale nic... spíš jsem doháněl hoooodně restů... takže letos byly jedny z mých nejsilnějších herních zážitků Valiant Hearts, Beyond Good & Evil, první Zaklínač, Deadlight a první Half-Life (kdysi jsem asi dvakrát rozehrál, ale nikdy nedohrál, páč mi to nešlo).
    Z týhle "bestovky" bych si rád zahrál vlastně jen Life is Strange a třetího Zaklínače. A dál zůstanu ve svý minulosti *4*
    • Mart9
      Kolik hodin má Trine 3?
      • kubi-wan
        No, já mám nahráno cca 7, ale to proto, že jsem chtěl vysbírat úplně všechny collectibly a pak jsem ještě jednou všecky úrovně prošel znova bez sbírání.
        Takže by to mohlo bejt tak 5 hodin na takový normální zahrání, což by nevadilo, páč jednička je zhruba stejně dlouhá. Ale jde o ten pocit z toho. První tři levly jsou v podstatě tutoriály (každá postava má jeden level). Pak jsou tam myslim 4 další úrovně (+ 1 přidaná v updatu, která ale nemá s příběhem nic moc společnýho) a souboj s bossákem.... no a pak najednou v půlce příběhu hra končí.
        Spousta lidí třeba nadávala na novou "3D" hratelnost a na osekání schopností postav (včetně nemožnosti je vylepšovat). Ani jedno mi ale nevadilo. Hrálo se mi to zkrátka dobře a bavil jsem se... a proto mě o to víc štve, že bych si dal ještě jednou tolik levelů a nemůžu, protože neexistujou.
        Ale teď maj Trine 3 na Humble Bundle za nějakých snad 6 éček, což už je fajn cena za půlku hry.

PS: Pro srovnání - ve dvojce mám nahráno (i s DLCčkem Goblin Menace) dvojnásobek času, a to jsem tam ani všecko zpětně nevyzobával.
        • Mart9
          Nevim no, já jedničku hrál 9 hodin a dvojku 14. Jestli je to stejně dlouhé jako jednička, asi bych byl zase nadšený.
          • kubi-wan
            To ne, pocitově i počtem levelů je to mnohem kratší. A je fakt, že než jsem měl jedničku v Enchanted Edition na steamu, hrál jsem to už několikrát, takže znám postup hrou celkem dobře - tzn. proto mám tu steam verzi tak rychle zahranou.
            Ono je lepší od tý hry (trojky) čekat spíš míň a pak bejt příjemně překvapenej. Já ji koupil onehdá ve slevě za polovic, což mi přišlo fér za "půlku hry", a byl jsem spokojenej. Místama mi během hraní ukápla i nostalgická slzička, páč tam jsou odkazy na první díl, kterej mám v pálenej do hráčskýho srdíčka hodně hluboko... vlastně jsem se díky němu tenkrát začal zajímat o indie scénu.
            • kubi-wan
              No každopádně, pokud tě baví ona puzzle hratelnost Trinu, tak bych ti doporučil celkem neprávem přehlíženou hru "Max: The Curse of Brotherhood". Neni sice zdaleka tak kouzelná jako Trine, je o dost infantilnější, ale nabízí podobně uspokojivej pocit ze zdolání překážky. Místo kouzel tam máš (ehm... oukej) kouzelnej fix, kterym můžeš kreslit různý, pravda předem daný (kde a co, ale ne jak) věci, co ti pomůžou dostat se dál. Prakticky tam neni možný bojovat s nepřátelema (musíš je ochcat), ale o hektický pasáže taky neni nouze. Pro mě velký překvapení, nečekal jsem, že pod tou infantilní slupkou se bude skrejvat až tak zábavná a vlastně chytrá hra.
              Navíc na steamu je to taky co chvíli ve slevách.
              http://store.steampowered.com/app/255390/
            • Mart9
              Až to bude stát kolem 3€, taky koupim. Já si hodně užil oba díly, akorát se obávám, že si na nějaký odkaz nevzpomenu.
    • Chim
      Half-life.... Jaké to je po letech? Přemýšlím že bych si to zahrál znovu zase po čase.
      • Bože, Half-life, proboha proč?
        • kubi-wan
          Proč ne?
      • Pockej, na steamu se chysta totalni remake.
      • PreidaQ
        Já bych řekl, že v dnešní době působí poněkud průměrně. Ale hratelný je pořád výborně.
      • kubi-wan
        Hele, přestřelky mi tam přijdou docela hloupý.... sypeš třeba vojákovi ze dvou metrů pecky z brokovnice do ksichtu a on padne až po třech ránách (z brokárny, proboha!), mezitim ti sebere třetinu zdraví... celkově mi přijdou praktiky nepřátel trochu nefér a uměle ztížený.
        Ale jinak jsem si to dost užil. Atmosféra tam je pořád skvělá, tempo hry se dobře střídá (až na přehnaně dlouhou pasáž "na kolejničkách") a je to prostě pořád dost hratelný. Dokonce mě bavily i úrovně na Xenu, který všichni tak nesnášej.
        A vlastně mě na tom bavilo nejvíc asi to, že to vlastně neni úplně střílečka. Jo, střílí se tam, ale vedle všemožných puzzlů a objevování různejch koutů a způsobů, jak se dostat dál, jde v mých očích o skoro vedlejší činnost... což je v porovnání s dnešníma FPSkama nesmírně osvěžující.
        Takže jo - určitě si to zahraj, smysl to má *3*
        • Já si HL+datadisky zahraji pravidelně každý rok a nikdy mě to nepřestane bavit. Jinak bych doporučil Black Mesa - remake HL1. Bývalo to zadarmo, ale bohužel už není.
        • Chim
          Oukej, díky. *3*
    • pokud se ti líbil Zaklínač 1, tak si ten zážitek nekaž trojkou. Dej si radši dvojku, tak docela ujde, i když není tak dobrá jak jednička. Trojka totiž zcela ztratila atmosféru prvního zaklínače a stal se z toho napůl Skyrim.
      • kubi-wan
        Dvojku mám rozehranou... ale už dlouho jsem to nehrál. Jako graficky pecka, hratelnostně mi to taky vyhovuje, ale ta slovanská atmosféra z jedničky mi tam dost chybí. Taky zrovna ta kapitola, kde jsem, je nějaká roztahaná a moc se tam toho neděje, tak jsem už dlouho neměl chuť to zapnout (a hlavně na nějaký delší herní seance už nemám moc čas).
        • Femto
          božinku to je krásná reakce. Tak typická od Veskoslava. Argumenty nikde, tak se dáš na urážky...
          • kubi-wan
            ?
            • Femto
              sry kámo. To nebylo na tebe a nechápu, proč se to dostalo sem...
  • Za mně asi Pillars, ty mi neskutečně sedly a dle mýho je to první z velkejch Kickstarter projektů, kterej opravdu naplnil očekávání (i když samozřejmě z Kickstarteru vypadlo už předtim pár kvalitních her).
    Těsně druhý je pro mě nejpříjemnější překvapení tohodle roku - Ori and the Blind Forest. Fantastickej vizuál, úžasnej soundtrack, hardcore obtížnost (chcípnul jsem víckrát, než v Dark Souls - o hodně víckrát. Tohle fakt neni hra pro děti - pokud je ovšem nechcete traumatizovat nekonečnym umíránim roztomilý liško-kočkovitý potvůrky), skvělá hratelnost a hodně emocionální zážitek. Nejlepší plošinovka od Rayman: Legends. Kdo nehrál, určitě doporučuju. Ale je třeba obrnit se trpělivostí, protože budete umírat. A hodně.
    • Hallowed are the Ori *4*
      • nightborne
        Což mi připomíná, že se vlastně chystám na SG1 už asi rok znova =),
    • nightborne
      Při utíkání před rozbouřenou vodou jsem zahodil ovladač. Třikrát.
      • Jo, u toho jsem taky málem vytek. Ovladač to přežil jenom díky tomu, že jsem to hrál na klávesnici a myši.
  • Za mně W3 a MGS. nuff said
    • Za mě též
  • Nu nic proti MGS V, ale Witcher si výhru zasloužil víc. Ne tady na malém games.cz, ale ve velkém Las Vegas :D (MGS V se umístil až na čtvrtém místě za prvním Witcherem 3, druhým Bloodborne a třetím Falloutem 4)
    To co polští vývojáři dokázali s tímhle dílkem od Sapkowskeho je úspěch jaxviňa, který i nám čechům dává naději, že bysme taky jednou mohli vytvořit něco podobného (viz zopakovat Mafia úspěch svého času) a nadávky všech těch haterů jsou prostě jen ubrečený žvásty zakomplexovanejch tupců, kteří nesnáší všechno a všechny.
    Jo a docela mě překvapilo, že jsem na games.cz nenašel nic o Game of the Year at 2015 Game Awards, který proběhlo 3. prosince 2015
  • Metal Gear by měl dostat ještě cenu za nejlepší název dílu hry. "Phantom Pain" je velice dobře zvolený název hry a těch narážek, pocitů je v té hře hodně, navíc dobře dávkované. Za to taky rozhodně palec nahoru.
  • Bude tu jistě flame, jak je hra nedodělaná... to sice ano ale i tak v rámci gameplaye ale i toho příběhu biť na něm neleží tento díl tolik jako ostatní je hra zkrátka suprová... já jsem ten typ hráče který jednou dohraje a jde dál... a tím pádem s celkem strávených 124 hodin hraní opravdu ocenuji. A ANO úkoly jsou stereotypní ale to je problém lidí, že hra jim nabízí nespočet řešení a nechává to na nich a oni postupují stále stejně neinovativně, od toho má hra rozsáhlé inovační centrum na mother base a vůbec je to na nedodělanou hru absolutní pecka.
  • up_er
    zaslouzene MGS V
    V has come to...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit