Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BangMeInBangladesh
    Nastartoval jsem své nové Lambo, na iPadu pustil nové album Seleny Gomez, v Telce jsem pustil poslední díl Ulice a na kompu nového DOOMa a poblil jsem se.

    Dávám 25/10 s Deli Super Power-upem.
    • Veskoslav
      A není to málo, Antone Pavloviči?
  • Honzo, je hodně krátkozraký udávat jako zpestření QTA momenty a skripty. Nikdo po tobě nechce příklady, ale uvádět zrovna ty nejméně inovativní, je podle mě blbost. I hamburger se může udělat skvěle, ale taky velice blbě. Ve Valve umí pracovat se skripty, třeba. Každopádně, když přiznáš, že je hra repetetivní a i tak dostane 8/10, tak to radši ... no ... škoda slov.
    • TheGGG
      počkat, ve valve umí pracovat se skripty? Příklad prosím?
      • Veskoslav
        Ano chápeme, CoD je geniální. Všichni to víme, HL hry jsou sr*čky, Doom je sr*čka, všechno v FPS kromě CoD je srač*a. Teď si jdi hačnout a tichučko.
        • TheGGG
          ale kdepak, je tu spousta dobrých fps her, i mnohem lepších jak cod...
          • cmd42
            presne napriklad Doom ci Half-Life ;)
          • Například? Uvádíš, že nemáš rád arénovky, takže předpokládám něco s příběhem? Nebo hry jako resistance nebo killzone?
            • TheGGG
              než doom si radši zahraju cokoliv (teda kromě těch blizzardích nesmyslů, nebo half life)... jistě killzone, halo a resistance jsou králové, ale já si klidně dám i CoD, BF nebo MoH... docela ujde i metro série, bioshock série, nebo třeba i ten stalker (i když tam je to vždy sranda až tak po 5 hodinách hraní). Dokonce i ty poslední díly wolfa se dali a peněz jsem moc nelitoval. Bohužel kvalitních FPS moc není, ale pořád lepší jak TPS, tam už jsem hrál snad všechno co kdy vyšlo...
              u takového shadow warrior jsem se tak strašně nudil, že už jsem se skoro modlil za konec...
          • BangMeInBangladesh
            Zastřel si svého GGG, ta je super.
    • Femto
      Každá hra je občas repetativní, teď záleží jestli tě ta repetativnost baví...
      • To snad ne ...
  • Femto
    Jak tohle vidím, tak se zase o něco více těším na Last Guardian. Potřebuji pohladit mou citlivou duši, tohle mě uráží :)
    • V portrétu máš postavu z berserka, jedné z nejbrutálnějších mang všech dob a tohle uráží tvojí citlivou duši? *3*
    • Veskoslav
      Nemáš nějaké nové info o tom? A neboj, citlivé duše jdou stejně do pekla:)
      • Femto
        Sony dvakrát letos potvrdilo The Last Guardian na letošek. Nevidím důvod, proč by to měli potvrzovat, kdyby byl další odklad. Navíc jestli se té hry prodá milion, tak to bude úspěch, takže si myslím, že by to opravdu mohlo být letos, protože tohle je jen hra na prestiž. Takže snad to vyjde a pokud to vyjde, tak to bude určitě zážitek roku a možná nejen tohoto roku.
        • Veskoslav
          No vývoj už je docela pekelně dlouho a statistika mluví pro nim, co se týče vývoje. Tak snad to dopadne dobře, ale stejně se obávám, že to znovu odloží a více řeknou na E3. Podle mě to bude startovní titul pro "novou" PS4.
          • Femto
            ICO bylo vyvíjeno podobně. Ta hra bude technicky zastaralá, to je naprosto jisté, takže je celkem jedno, jestli to vyjde na nové nebo na staré, ale tak tohle se stejně nebude hrát kvůli HBAO+....
            • Femto
              Ano, ale původně bylo ICO vyvíjeno a plánováno pro PSX. Takže je tu paralela s The Last Guardian, který se taky zpozdí o jednu generaci.
            • Veskoslav
              ICO byla ta puzzlo adventurní na PS2, ne? Mě spíše při dlouhém vývoji vyvstane ta hrůza Duke...
  • Jak to nemá pruhy, 30fps a filmový vzhled jako nejmenovaná mega hra, tak to lepší být nemůže...

    Mám rád Shadow Warriora a tohle je ještě lepší. Graficky supr na "silném stroji", svižná akce, velké levely a řada bonusů. To vše je plus.

    Rychlá akce? Hraje hráč a nečumí na trapné scény kde mu bliká aby zmáčknou tlačítko "A" a pak se něco dramatické provede, velké levely? Musí u toho myslet co kde a jak a tak dále...
    Co má jako Doom přinést nového? COD styl vyprávění? Co je lepší jak 60FPS+ akční hra ve velkém levelu? Zde by kecy nic nepřidaly a proto zde nejsou a to je dobře. Hra navíc jede velice slušně na slabší kartě a stále vypadá dobře a hráč tedy může dosáhnou potřebné plynulosti.

    9/10 možná i více za MP, ten jsem ještě nezkoušel.

    Mnoho her si hraje na něco a pak to nenaplní. Tady jasně řekli co to bude a také to tak je. Velké plus a sakra velké za nekecání. U Facr Cry slýcháme kecání co to bude, jak to bude dokonalé a vše bude záležet na vás a pak tomu je jinak a je to v základu velice jednoduché....
  • Asi se to v té diskusi tady ztratí. Ale DOOM mě nikdy nebavil. A nikdy jsem nepochopil proč je tak vychvalovaný.. Asi tak jako jiné hry. Ale zase tisíce lidí, tisíce chutí :)

    Prostě sem chtěl vyjádřit svůj postoj :)
  • Ach joooo to mne nebaví jak se pořád dospělí lidi hádají o nějaký číslíčko. Není s nimi vůbec žádná zábava...
  • Když vyšel první "dům" bylo mi 8 a neměli jsme doma počítač, tak jsem jenom tiše záviděl spolužákům, hrál jsem ho až po letech ale i tak to byla super hra, i když v té době byly už opravdu 3d střílečky, teď jsem nový doom (uac edici) vzal v den vydání rovnou s mikinou a nelituju(ani té mikiny, i když v kanclu budou asi blbě čumět). Je to v podstatě instantní klasika kterou bych zařadil po bok mých nejoblíbenějčích titulů jako první fear nebo stalker a troufnu si tvrdit, že je to zatím nejlepší díl dooma, co kdy vyšel, včetně level designu, sorry romero. Prozkoumávání mapy je skvělé, runové chalenge jsou některé až moc hc a štvě mě, že motorová pila se nedala použít ve chvíli kdy jsem jí potřeboval nejvíc, ale nebudu tady spoilerovat(ne nebylo to úplně na konci). Je to opravdu skill-based střílečka, ještě bych vyzdvihnul v recenzi nezmíněný systém upgradu, kdy skoro každá zbraň má 2 přepínatelné modifikace, které po odemknutí zpřístupní challenge, po jehož splnění dojde k opravdu dobrému upgradu. Novýho wolfa jsem ani nedohrál, ale z ukázek jsem se na něj těšil, u dooma to bylo naopak tam mě videa těžce nebavili a když ukázali tu "tajnou" prezentaci, tak jsem si říkal - tohle má bejt ono? Ale hraje se to naštěstí mnohem líp, než to z videí vypadá, takže žádám všechny "youtube" kritiky, aby hodnocení nechali na jiných. Jinak parádní recenze, ale obzvlášť v téhle době, co vychází za střílečky, bych tomu klidně dal 9 možná i 10/10
  • Za sebe rikam 9/10. Fakt me kosit ty monstra z pekla porad bavi!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit