Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tento text rozhodně nepsal Adam Homola.
  • od limonády čekám limonádu, sice jsem ještě poslední SC datáč nehrál, ale předpokládám, že bych dostal limonádu. Horší je, když si někdo hraje na něco více a vyjde z toho opět limonáda.
  • jo LoTV neni příběhově nic extra... celkově bych kvuli singlu SC2 ani nikomu podsouval... ale co se týka multiplayeru, tak je to naprostý král RTS... kdo v SC2 nehrál multiplayer a nedostal alespoň do zlaté ligy, tak vůbec netuší o čem Starcraft je... a právě s příchodem LoTV došlo k zasadím změnám multiplayeru díky nímž je hra mnohem rychlejší a zábavnější...
    závěr článku o konci progamingu Starcraftu... to je hodně odvážná předpověď... :-P
  • Fratus_Sinister
    Jdu si koupit StarCraft 2: Protoss - Legacy of the Void (Collector's Edition), už maj jen 3 kusy! *15*

    A nebo ne...
  • yuri.sidius
    No každýmu se asi líbí něco jinýho, já sem byl s příběhem SC2 víceméně spokojen, epilog byl pravda uspěchaný za což mají blizzardi velký mínus, ale jinak dost epic na to abych to bral jako dobrej konec.
    Srovnávat první a druhý starcraftu je těžké, jiní lidé a jiný styl vyprávění musel skončit s jiným výsledkem, ale přirovnávat první starcraft k hře o trůny není na místě, první starcraft má zrovna tak černobílé postavy jako druhý, Raynor, Tasadar a Fenix (no vlastně všichni protossové až na conclave) jsou klasičtí good guys, zergové jsou prostě evil a pak je tam pár šedých postav aby to bylo zajímavé.
    A pak SC2 nekopíruje W3, ale primárně babylon 5, ale s tím problém nemám, protože B5 je nejlepší sci-fi seriál všech dob a rád sem asi ho tím připoměl. *1*
    • Taronyu
      Mne to Babylon 5 až tak nepripomínalo. Ten mi skôr pripomínal Mass Effect. A hlavne jeho koniec, kde sa rieši podobná zápletka ako v B5, no v B5 to ukončili dokonale zatiaľ čo v ME to je katastrofa *1*


      Ale že je to naj sci-fi seriál, tak pod to sa rád podpíšem :)
    • zrejma dostatecne neuznavas autoritu Dr.Sheldona Coopera, ten tvrdi, ze b5 neni scifi natoz dobry *1*

      me taky bavil, hlavne londo, ostatni postavy byly takovy vylozene archetypalni, nez aby byly zajimavy

      kocka claudia christian https://www.youtube.com/watch?v=UCMCZS1ujuw

      a excelentni walter koenig, kterej pro me byl do ty doby jen pritroublej cechov ze st, tady naopak dokonalej zaporak
  • kostejnesmrtelny
    Bohužel, je to tak. Nejdřív D3, teď tohle...

    Metzen musí ven!
    • Krescz
      kámo wowko je na tom 100x hůře....z dříve epické hry, která představovala výzvu je teď online hra pro děti od 3 do 7 let
      • A mas odprogressovanou mythic citadelu?
      • Jsem si jistý, že máš velké zkušenosti s wowkem od classicu do teď. Protože by mne fakticky zajímalo kdy a v kolika jsi ho začal hrát a čeho jsi dosáhnul. Jsem si téměř jist, že kdybych komukoliv naservíroval classic vč. lidí co po něm brečí tak by brečeli ještě víc.
        Výzev je víc než dost. Otázka zní co člověka baví.
        Jenže klasika - člověk co má málo zkušeností, nejlépe danou hru ani nehrál, max. někde staženou na normal a pak trollit v diskuzi že jsem king a hraju nejlépe na Ultramegahard, páč jinak to nemá cenu. Nebo mě to nesedne, tak je to kravina a hrajou to jen . Místo argumentu a věcné kritiky jen odsouzení. To je chování par excellance.
        Sorry, ale ač na spoustu věcí vzpomínám rád i kvůli lidem, tak dneska bych Ultimu, staré UFO, atp nechtěl ani náhodou.

        P.S.: Když už používám cizí slova, tak je dobré aspoň tušit co znamenají.
  • Příběh na prd, ale většina misí byla, co se týče hratelnosti, hodně dobrých. SC2 sice upadá, ale hrát se bude pořád. Už jenom proto, že nějaká náhrada není. FPS a MOBA competetivních her jsou mraky. Když nějaká klesne v popularitě, tak jí ihned může nahradit jiná. Osobně se k SC2 průběžně vracím neustále.

    Obecně šance pro RTS je jen když hráci MOBA her budou chtít začít něco náročnějšího, a ne jen ovládat jednoho hrdinu.
    • KrPa
      Jestli hrajes SC2 je kvuli competitivnimu hrani, protoze zadna nahrada neni, tak to je smutne. Jeste porad vychazeji dobre RTS, kdyz clovek pohleda. Cena odpovida jednomu dilu SC2, hratelnosti jsou vyborne, jenze to jsou nezname znacky/studia a nemaji comp scenu.
  • nevíte jestli musím mít všechny datadisky abych mohl hrát aktuální MP?
    • Stačí jen LOTV.
  • Já teda příběh ani nepochopil, což bude nejspíš tim, že ho mám na háku. Absence skirmishe mě tíží mnohem víc. Alu hru jsem ukradl, takže můžu nanejvejš držet hubu.. *12*
    • To se předpokládá. U recenzí tě taky nikdo neupozorňuje, že se jedná o osobní názor.
  • Tenhle článek je čistě jen pouhý názor a neměl by tady být vydáván jako nějaký fakt. Zápletka se mi líbila a rád si poslední datadisk zahraji znovu...klidně několikrát. Za mě 8,5/10 pro datadisk i zápletku. Toť můj názor. Celý článek by se dal shrnout větou : prostě se mi to nelíbilo. Každý si najde svoje vlastní důvody proč něco nemít rád nebo naopak mít rád. Nudné čtení.
    • Twilight Saga a 50 Shades of Grey má taky miliony fanoušků, ale s kvalitou to nemá nic společného. Nemyslím to zle nebo útočně, ale právě kvůli tomu, že i béčkový příběh jak poleno zaujme spoustu lidí nevznikají pořádné kousky, které by se zapsaly do historie. A jelikož je v historii Blizzard zapsaný hned několikrát, všichni to od něj tak nějak čekají i nadále.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit