Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • archie777
    Tohle evidentně nemá být po technické stránce další Witcher. Bojový systém Gothic 2 nebyl o nic propracovanější, zábavný na něm byl tak akorát velký svět se smyslem pro "zapamatovatelno", zábavný vývoj postavy z vandráka do drakobijce a ATMOSFÉRA. Jestli se jim tohle povede znovu, trochu archaické gameplay přežiju s radostí.
    • JamesFaith
      Přesně tak.

      Stále mám v živé paměti, jak se v Arcanii Spellboundi pokusili "modernizovat" hratelnost a vrazili většinu rozpočtu do grafiky a výsledek byla strašná nevýrazná nuda. To já osobně budu raději hrát zastarale vypadající hry Piraní.
    • Mě už přestává bavit Piranha Bytes pořád promíjet tu technickou negramotnost. Od prvního Gothicu víceméně nezměnili šablonu, tak by ji snad už mohli dovést na trochu lepší úroveň, ne? Ale ne, každá jejich hra má přesně ty samé problémy, co ta předchozí, a konkurence je mezitím předbíhá mílovými kroky.
      • Gothic 3 rozhodně nebyl extra podařený a Risen 3 mě vyloženě naštval, ale jaká konkurence? On někdo dělá podobná RPG jako Piranha?
        • Tou konkurencí myslím akční RPG vydané za posledních 10 let. Gothic 1 a 2 byly i přes technické nedokonalosti na svou dobu super hry a dnes jsou líp hratelné, než některé pořád omílané RPG té doby jako SS2 nebo Morrowind. Ale od trojky jsou pořád pozadu za zbytkem světa. Ať už jde o atmosférické "git gud" RPG a akce jako Dark Souls a Stalker, nebo o menší evropská studia která se dokázala probít k větším projektům jako Techland, CD Project Red a Arkane, Piraně prostě zaostávají a působí jako pozůstatek dávných časů listování budgetovými hrami v Tescu.
  • XorxoxTalarius
    Ja nevim proc, mne se ti libi a docela mi to pripomina Gothica. A to nejen svetem, ale i bojem. Na zacatku videa ma hrac co delat aby zvladl zabit jesterku a neumrel a na konci videa uz vse pobiji na jeden sek. Gothic jako vysity. Udelali mi radost. Libi se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit