-
RECENT: Overwhelmingly Negative (5,086 reviews)
OVERALL: Mostly Negative (74,434 reviews) -
Po 20 hodinách hraní (možná víc) jsem přistál na planetě..Jenže lodička přistála skrz skálu a když jsem chtěl odletěl,neodletěl jsem,a neustálý pokus o nabrání výšky mi totálně zničil loď a já neměl dost materiálu na její opravu a druhý pokus o start.Když jsem vystoupil a chtěl shánět materiál,propadl jsem texturou,ze který se nejde dostat ven,a během 2 minut pokusů se mi nevím proč přemazali starý savy..Takže si můžu načíst pouze savy,ve kterých už jsem v bugu a nic to neřeší..Tuhle hru zapráskanou nechci už nikdy vidět...Jsem vytočenej a každýmu doporučuju se tomuhle odpadu vyhnout..Hra hází neustále klacky pod nohy a po chvíli je kvůli stereotypu a neustálým bugům nehratelná..HNUS TAHLE HRA FAKT...
-
Kauza NMS halvně vyděla spoustu peněz z návštěvnosti vvšemožných herních webů.medvídci jsou drzý,ale když se naskytne možnost,rádi využijeme jejich služeb...
-
replay 7/10 hezká recenze
-
Pratele tahle hra se bude neustale tvorit pred nasima ocima. Recenze je mozna nyni adekvatni, ale verim tomu, ze nadchazejich updatech bude cislo stoupat az k 8-9/10. Myslim si, ze hra je zatim jen takove demo vsech tech potencialnich moznosti. Jsem rad, ze mam tak slabou grafiku, ze to hraji na 1/2 obrazovky a s nadchazejicim patchem si koupim novou grafiku a zacnu si uzivat uplne jinou hru. Staveni budov, obejvovani spoluhracu, rozdilne konce a tajemstvi portalu. Nevim jak vy, ale po 10 dnech hrani me to strasne bavi a vim, ze ted to bude jeste lepsi. Ocekavam, ze s kazdych updatem prijde nova diverzita a ze behem roku bude hra naprosto uzasna. Doporucuji si tedy davat velke pauzi a ke hre se vracet postupne a verim, ze se to vyplati. Pro me je to splneny sen o velkem vesmiru. Jeste bych ocenil vice zahad a nejake nove rasy, ale verim, ze se toho take docka
-
Wixxia,
možná by to chtělo si uvědomit, že NMS je prostě jen hra určitého rázu, která jednoduše nemůže všem padnout do oka. Když pominu technické problémy, přičemž já mám štěstí a hra funguje dobře (a to mám pouze GTX 660), tak hra v podstatě funguje. Co bylo na prd, to jsem si opravil modifikacema, které už jsou kupodivu k dispozici a fungují (ovládání lodě jsem si např. opravil modifikací). Hra se hraje tak, jak jsem očekával.
Pokud jde o cenovku 60 euro. Zdá se mi to docela dost, ale vidím to tak u všech her. Hry by z mého subjektivního hlediska neměly stát více jak 1000 Kč pro PC. Konzole neřeším. Z tohoto hlediska je tedy i NMS drahé. Na druhou stranu si to srovnej s jinýma hrama, které nabízí pár hodin hrací doby a jsou takové všelijaké. Jistě si sám/sama dosadíš seznam takových her.
Situace okolo NMS je hysterická. Nejprve se mnoho lidí svezla na hysterické vlně hype a zároveň předpojaté vlně odporu ve smyslu "co budeme ve hře dělat?" a pak se zase řada lidí svezla na vlně nenávisti proti autorům hry a hře. Neříkám, že je všechno ideální, ale takto hysterické nálady jsou zcela na nic. Každý by si měl šáhnout do svědomí a zapátrat sám v sobě, co od té hry očekával a co dostal a jestli byla očekávání realistická. Taky by to chtělo zamyslet se, zda-li se opravdu od malého studia Hello Games nečekalo až příliš. Nakonec i veleobří hry typu Skyrim chtěli mnoho měsíců, aby se dostaly na solidní úroveň a byly opravdu tím, co hráči očekávali.
Nezapomeňte, že přehnaná kritika mívá opačný efekt - kritika se přestane brát v potaz a vytvoří se tvrdošíjné jádro těch, co odmítne jakoukoli kritiku. To ale nepotřebujeme. Aby se hra rozvíjela dále, aby se vychytaly ty chybky, chce to konstruktivní kritiku a ne nenávisté výkřiky. Navíc kritici pak často vypadají jako trapné ovce, co jsem jen svezli na vlně nenávisti a že jsem takových příspěvků i videí na youtube viděl. Takový Steam a GOG je jich plno a je mi za ně až trapně, protože jsou to často příspěvky, ze kterých je patrné, že kupující vůbec netušili, co kupují a měli vlastní představy, které byly zcela nerealistické. -
X2 té to mělo být podobné
-
Doporučuju vyzkoušet modifikace. Už teď řeší řadu problémů.
-
sieg heil <<--- To má být nějaká sranda, bo co???!!!
Jsi nácek ??? Jak to, že ještě žiješ??? Vás upálit na hranici je málo. A mělo by Vás být legální zabíjet!!
Teda, že se mi ke hře vyjádří takovej vypatlanec, jsem opravdu nečekala....!!!.... -
-
Vrať se k plotně
-
-
Meow <<-- opravdu krása. Jééé : plotna .... Ano, vrátím, ale je na mě, co budu vařit?? Vlastně : nechceš se sejít?? Mám supra jídlo... vysloveně pro Tebe.. ( a další )... Víte vy vůbec něco o druhý světový?? Vždyť, Ty jsi jeden z dalších na seznamu.:))))).. Ale nezapomeň tu holdovat!!!.))))
Chiiich, to je sranda...
Meow <<-- heh, jo, tak dle Tvého jména by jsi to určitě přežil:))))) Bože, Ty jsi kre t én....
-
-
-
"Sieg heil"
Česká lípa protektorátu čech a moravy
No mans sky není zrovna titul,který by mě jako krátkodobý trend zaujal.Potencial konceptu otevřeného vesmíru má své kouzlo a evidetně zhypnotizoval mnoho zaujatých i nezajatých diváků.Jenže z vlastních zkušeností víme,že i obyčejné kouzlo se může stát zábavným klamem nebo obskurdní groteskou.Vše je ve hvězdách.Jaká ironie.Nms představuje dilema nekonečných možností vyplývající z neschopnosti ukočírovat komplikovaný herní systém do funkčnímu celku.Kde apel jednotlivce znamená narušení struktury funkčního mechanismu,tam masa různorodých nápadů dává v šanc totální rozklad naznačených ambicí.Kámen.Já osobně bych tento pokus s dobrými ůmysli nezatracoval.Chyby technického rázu se opraví,rány na duši nebohých štastlivců zahojí.Vytvořit herní magnus opus od nezávislého studia,chce kus odvahy/a naivity/na kterou by si netroufli leckterá AAA studia.I tak dobré myšlenky nestačí ke světlým zítřkům.Zatím je nám konzumnetů předkládána generická schránka vesmíru.Bez duše,bez života,jen procedurální vakuum. Budiž požehnáno navním nesmyslům.Kámen.